kek, Aptallar! Büyük penisli bir kadını korkutabilir misin? Sana böyle yakışıklı bir adam verdiği için Yüce Allah’a şükürler olsun! Yaşlandığında bütün kadınlar senin olacak!
[ref=#0000ff]kek[/ref], Aptallar! Büyük penisli bir kadını korkutabilir misin? Sana böyle yakışıklı bir adam verdiği için Yüce Allah’a şükürler olsun! Yaşlandığında bütün kadınlar senin olacak!
Vay, güzel bir külüstürün var!!!
Yukarıdaki yazar doğru bir şekilde belirtmiş; takdir edin ve akıllıca kullanın, çünkü akıl olmadan bu sadece bir kız için bir sopadır.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
Vay, güzel bir külüstürün var!!! Yukarıdaki yazar doğru bir şekilde belirtmiş; takdir edin ve akıllıca kullanın, çünkü akıl olmadan bu sadece bir kız için bir sopadır. :smile340:
[quote=kek post_id=20409 time=1626968202 user_id=2049] :) :) :) [img][/img] [/quote]зачетный член, девки с ума сойдут, не нагнетай всякую чушь, действительно применяй его по уму
Kuzya: ↑10 Aug 2021, 10:39kek, Aptallar! Büyük penisli bir kadını korkutabilir misin?
Bir arkadaşım söyledi. Hizmet ettiğinde bir adamın bedeni 22 ya da 25’ti. Pazarlamacı bunu öğrendi ve adama kur yapmaya ve onu evine davet etmeye başladı. Ona gitmek istemedi ama adamlar onu ikna etti - güzel bir akşam yemeği yiyeceksin, içeceksin ve seks yapacaksın. Hadi gidelim. Geri gelip tükürüyor. İlk başta her şey böyleydi - iyi yedi, içti, ama yakından görünce (kelimenin tam anlamıyla) kendine sıçtı ve bu her şeyin sonu oldu.
These users thanked the author tenzör for the post:
[quote=Kuzya post_id=22535 time=1628581151 user_id=1] [ref=#0000ff]kek[/ref], Aptallar! Büyük penisli bir kadını korkutabilir misin? [/quote] Bir arkadaşım söyledi. Hizmet ettiğinde bir adamın bedeni 22 ya da 25’ti. Pazarlamacı bunu öğrendi ve adama kur yapmaya ve onu evine davet etmeye başladı. Ona gitmek istemedi ama adamlar onu ikna etti - güzel bir akşam yemeği yiyeceksin, içeceksin ve seks yapacaksın. Hadi gidelim. Geri gelip tükürüyor. İlk başta her şey böyleydi - iyi yedi, içti, ama yakından görünce (kelimenin tam anlamıyla) kendine sıçtı ve bu her şeyin sonu oldu.
Uzun penisin artısı hiçbir pozisyonda düşmemesidir :daypyat: ve eksi ise her zaman domatesin içine girememenizdir. Ve bazen o kadar hoş oluyor ki... :roll:
Önemli olan uzunluk değil, genişliktir! Kocamın boyu 16 cm. Ama çok hacimli, gerçekten hoşuma gidiyor ve hala köpek stili gibi duruyorsun ve testislerin kıçına tokat atıyor.... mmmm 20 cm denedim hoşuma gitmedi, hoş değil, hatta acıtıyor... çok uzun, hep yanlış bir yeri dürtüyor. Yarısı olsa o zaman iyi.
Önemli olan uzunluk değil, genişliktir! Kocamın boyu 16 cm. Ama çok hacimli, gerçekten hoşuma gidiyor 🥰 ve hala köpek stili gibi duruyorsun ve testislerin kıçına tokat atıyor.... mmmm ☺️ 20 cm denedim hoşuma gitmedi, hoş değil, hatta acıtıyor... çok uzun, hep yanlış bir yeri dürtüyor. Yarısı olsa o zaman iyi.
Büyük bir penis şişkinliğin anahtarıdır ve hepsi bu
Resim de gönderebilirsiniz ama aynı zamanda bir şişkinlik de var, beyinde doğru ama bu bir şişkinlik
Büyük bir penis şişkinliğin anahtarıdır ve hepsi bu Resim de gönderebilirsiniz ama aynı zamanda bir şişkinlik de var, beyinde doğru ama bu bir şişkinlik
Ella: ↑04 Sep 2022, 06:13
Büyük bir penis şişkinliğin anahtarıdır ve hepsi bu
Resim de gönderebilirsiniz, ancak burada da bir şişkinlik var, beyinde doğru ama bu bir şişkinlik
nSadece konu oluşturmak için bir palavra ya da internetten bir fotoğraf)))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=Ella post_id=106286 time=1662261197 user_id=8484] Büyük bir penis şişkinliğin anahtarıdır ve hepsi bu Resim de gönderebilirsiniz, ancak burada da bir şişkinlik var, beyinde doğru ama bu bir şişkinlik [ /quote] nSadece konu oluşturmak için bir palavra ya da internetten bir fotoğraf)))
Tamila Seksi 1988: ↑06 Jun 2022, 06:16
Önemli olan uzunluk değil, genişliktir! Kocamın 16 cm’si var ama çok hacimli, gerçekten hoşuma gitti ve hala köpek gibi ayakta durduğunda ve testislerin kıçına tokat attığında... mmmm 20 cm’yi denedim, hoşuma gitmedi. , hatta acıtıyor... çok uzun, her zaman bir yeri yanlış yere sokuyor. Yarısı iyi olsa bile
Aslında büyük bir penis kadınlarda başarının anahtarı değildir.
Birisi 38 santimetre uzunluğuyla övündüğünde ! İnanmıyorum. Ben böyle bir şey görmedim. Gerçekten oluyor mu?
[quote="Tamila Seksi 1988" post_id=74531 time =1654485368 user_id=7517] Önemli olan uzunluk değil, genişliktir! Kocamın 16 cm’si var ama çok hacimli, gerçekten hoşuma gitti ve hala köpek gibi ayakta durduğunda ve testislerin kıçına tokat attığında... mmmm 20 cm’yi denedim, hoşuma gitmedi. , hatta acıtıyor... çok uzun, her zaman bir yeri yanlış yere sokuyor. Yarısı iyi olsa bile [/quote] Aslında büyük bir penis kadınlarda başarının anahtarı değildir. Birisi 38 santimetre uzunluğuyla övündüğünde ! İnanmıyorum. Ben böyle bir şey görmedim. Gerçekten oluyor mu?
Hiç bu kadar büyük bir tanesine sahip olmamıştım. Denemek isterim ama tabii ki kıçımda değil. Boyum göz önüne alındığında boğazıma kadar ulaşırdı.
Ama gerçekten denemek istiyorum.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Hiç bu kadar büyük bir tanesine sahip olmamıştım. Denemek isterim ama tabii ki kıçımda değil. Boyum göz önüne alındığında boğazıma kadar ulaşırdı. Ama gerçekten denemek istiyorum.
Tamila Seksi 1988, ben sadece merak ediyorum dik durmanın nasıl bir şey olduğunu aşağı ve Testisleri poposuna mı çarpıyor? Taşakları karnının üzerinde mi büyüyor?
[ref=#804000]Tamila Seksi 1988[/ref], ben [url=viewtopic.php?t=12216]sadece merak ediyorum[/url] dik durmanın nasıl bir şey olduğunu aşağı ve Testisleri poposuna mı çarpıyor? Taşakları karnının üzerinde mi büyüyor?
[ref=#804000]Liyakat[/ref], Arkadaşımın bir eşi 54 cm, aparatı 20 santimetre ama yaşıyorlar ve mutlular. Bunun neresine uyacağı hakkında hiçbir fikrim yok.
Eh, öyle görünüyor 20 cm’den fazla olacak. Çapı ince. Karım genç bir adam tarafından sikiliyor, adam 23 ve 5 yaşında gibi görünüyor. Araba bu :) Üzerine üfledikten sonra eve ilk geldiğimde külotuna meni ve kan karışmıştı. Bir dahaki sefere kan yok.
[quote=Oleksandr post_id=67219 time=1651357201 user_id=3708] :shamp: Boyutu gibi :cat2: [/quote] Eh, öyle görünüyor 20 cm’den fazla olacak. Çapı ince. Karım genç bir adam tarafından sikiliyor, adam 23 ve 5 yaşında gibi görünüyor. Araba bu :) Üzerine üfledikten sonra eve ilk geldiğimde külotuna meni ve kan karışmıştı. Bir dahaki sefere kan yok.
Güzel sik... Bir tanesine aldırış etmem! Ama... iyiye çabuk alışırsın... O zaman küçük olan artık ilgi çekici olmayacak, böyle hayal edeceksin... Yine de şikayetçi değilim benimki kadar, gitmesi gereken yere mükemmel bir şekilde uyuyor ..
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
Güzel sik... Bir tanesine aldırış etmem! Ama... iyiye çabuk alışırsın... O zaman küçük olan artık ilgi çekici olmayacak, böyle hayal edeceksin... :angel: Yine de şikayetçi değilim benimki kadar, gitmesi gereken yere mükemmel bir şekilde uyuyor .. :angel: :oops:
Bolbol: ↑09 Jun 2022, 05:52
Boyutundan şüphe ettiğim tek an bu fotoğrafı gördüğüm zamandı. Bu ciddi bir ünite gerektirir
Eşimin boyu daha küçük, biraz daha uzun olacak. Muhtemelen daha büyük göğüsler. Boyu 23, çapı beş olan bir adamla sikişmek. Ona ilk geldiğinde evde külotunun içinde kana karışmış jizz vardı. Bir dahaki sefere kan yoktu, sadece malafia vardı.
[quote=Bolbol post_id=75357 time=1654743154 user_id=7207] Boyutundan şüphe ettiğim tek an bu fotoğrafı gördüğüm zamandı. Bu ciddi bir ünite gerektirir [/quote] Eşimin boyu daha küçük, biraz daha uzun olacak. Muhtemelen daha büyük göğüsler. Boyu 23, çapı beş olan bir adamla sikişmek. Ona ilk geldiğinde evde külotunun içinde kana karışmış jizz vardı. Bir dahaki sefere kan yoktu, sadece malafia vardı.
Nerede, nasıl ve nasıl yapılacağı, kimin takip edilmesi en iyisidir. Yanılmadığınızdan nasıl emin olabilirsiniz? Benim ve başkaları için ipuçlarınızı paylaşın, bilmek ilginç ve faydalı olacaktır.
Last post
Gizli kayıt için telefonuma birkaç program yükledim. Bunlardan biri seri fotoğraf çekerken, diğerleri sadece video kaydedebiliyor. Gizli bir klasöre kaydedilecek şekilde yapılandırıyorum. Sonrasında...