[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 53 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Miyav: ↑12 Sep 2023, 03:03
Kitap okumak size ne kazandırır?
Ben sadece okumayı seviyorum. Bundan keyif alıyorum.
İlk okuduğunuz kitabı hatırlıyor musunuz? Okul müfredatından değil.
28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:Bekçi, az önce baktım profiliniz 28 beğeni verdin. Bunlardan 15’i bana ayrılmış yazılarda Uranüs’e ait. Bana ithaf edilen gönderilerde Vlayanitsa için 2 beğeni ve hatta Alex26 bile bunu beğendi. Bugün burada farklı konularda güzel şeyler yazan odur. Tabii bu yazı bana ithaf edilmişti. Görünüşe göre sen Uranüs’ün hayranısın ve benim anti-hayranımsın. Nasıl yani? Uranüs’e aşık oldunuz ve benden nefret mi ettiniz? Sen yeni başlayan birisin. Bu böyle olmaz.
Cevap vermek zorunda değilsiniz. Herkes sizin Uranüs olduğunuzu anlıyor. Bunun gibi.
[quote=Miyav post_id=255185 time=1694477018 user_id=20398] Kitap okumak size ne kazandırır? [/quote]
Ben sadece okumayı seviyorum. Bundan keyif alıyorum.
İlk okuduğunuz kitabı hatırlıyor musunuz? Okul müfredatından değil.
[size=85] [color=green]28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#0000ff]Bekçi[/ref], az önce baktım profiliniz 28 beğeni verdin. Bunlardan 15’i bana ayrılmış yazılarda Uranüs’e ait. Bana ithaf edilen gönderilerde Vlayanitsa için 2 beğeni ve hatta Alex26 bile bunu beğendi. Bugün burada farklı konularda güzel şeyler yazan odur. Tabii bu yazı bana ithaf edilmişti. Görünüşe göre sen Uranüs’ün hayranısın ve benim anti-hayranımsın. Nasıl yani? Uranüs’e aşık oldunuz ve benden nefret mi ettiniz? Sen yeni başlayan birisin. Bu böyle olmaz. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Herkes sizin Uranüs olduğunuzu anlıyor. Bunun gibi.
[quote=Marinka post_id=255699 time=1694543262 user_id=12161] Cevap vermek zorunda değilsiniz. Herkes sizin Uranüs olduğunuzu anlıyor. İşte bu kadar. [/quote]Bununla sakinleşir misin?
Ksenofont: ↑12 Sep 2023, 12:21
Bu konuyu siz oluşturmadınız. Buraya geldin ve hemen kuralları değiştirmeye başladın. Gerçekten İrlandalı olduğunuz ve sonunda bir kitabı sonuna kadar okuduğunuz için bunu yapmaya hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burada insanlar uzun süredir bu konu için belirlenen kurallara göre iletişim kuruyor ve bundan memnunlar. Sen kim oluyorsun da başkalarının konularına bulaşıyorsun? Sizinkinin başarısız olduğunu ve ısrarla onu silmek istediğinizi anlıyorum. O yüzden sizinle birlikte silinirse çok mutlu olurum.
Ksenofont: ↑
Bu konuyu siz oluşturmadınız. Buraya geldin ve hemen kuralları değiştirmeye başladın. Gerçekten İrlandalı olduğunuz ve sonunda bir kitabı sonuna kadar okuduğunuz için bunu yapmaya hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burada insanlar uzun süredir bu konu için belirlenen kurallara göre iletişim kuruyor ve bundan memnunlar. Sen kim oluyorsun da başkalarının konularına bulaşıyorsun? Sizinkinin başarısız olduğunu ve ısrarla onu silmek istediğinizi anlıyorum. Bu yüzden sizinle birlikte kaldırılırsa çok sevinirim.
[quote=Ksenofont post_id=255330 time=1694510463 user_id=17996] Bu konuyu siz oluşturmadınız. Buraya geldin ve hemen kuralları değiştirmeye başladın. Gerçekten İrlandalı olduğunuz ve sonunda bir kitabı sonuna kadar okuduğunuz için bunu yapmaya hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burada insanlar uzun süredir bu konu için belirlenen kurallara göre iletişim kuruyor ve bundan memnunlar. Sen kim oluyorsun da başkalarının konularına bulaşıyorsun? Sizinkinin başarısız olduğunu ve ısrarla onu silmek istediğinizi anlıyorum. O yüzden sizinle birlikte silinirse çok mutlu olurum. [/quote][quote=Ksenofont post_id=255330 time=1694510463 user_id=17996] Bu konuyu siz oluşturmadınız. Buraya geldin ve hemen kuralları değiştirmeye başladın. Gerçekten İrlandalı olduğunuz ve sonunda bir kitabı sonuna kadar okuduğunuz için bunu yapmaya hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burada insanlar uzun süredir bu konu için belirlenen kurallara göre iletişim kuruyor ve bundan memnunlar. Sen kim oluyorsun da başkalarının konularına bulaşıyorsun? Sizinkinin başarısız olduğunu ve ısrarla onu silmek istediğinizi anlıyorum. Bu yüzden sizinle birlikte kaldırılırsa çok sevinirim. [/quote]Ücretsiz. *x)
[quote=Marinka post_id=255734 time=1694544185 user_id=12161] Bir filmi okuma veya izleme seçeneğiniz olsa neyi seçersiniz? [/quote]Ruh halinize bağlı 50/50
[quote="SeRg !$!" post_id= 254912 time=1694436629 user_id=14975] Kimin evinde yaşayan kitaplardan oluşan bir kütüphanesi var ve gadget’lara indirilmemiş? [/quote]
[quote=Marinka post_id=255748 time=1694545654 user_id=12161] [quote="SeRg !$! " post_id=254912 time=1694436629 user_id=14975] Evinde yaşayan kitaplardan oluşan bir kütüphanesi olan ve gadget’lara indirilmeyen kimler var? [/quote] n Bende var.
En sevdiğiniz kitap hangisi? [/quote]
Bulgakov’dan "Usta ile Margarita"
Dünyanın kaç ülkesine gittiniz? (Geçip gidenleri sayıyorum).
[quote=Marinka post_id=255766 time=1694547097 user_id=12161] [quote=Rasrom post_id=255763 time=1694546959 user_id= 7703] En çok hangi ülkeyi beğendiniz? [/quote]
Avrupa’yı beğendim. Daha çok Almanya’da, ama belki orada doğduğum için
Rusça dışında hangi dilleri biliyorsun? [/quote]
Esperanto öğrenmek istiyorum 😅😅 ;
Henüz gitmediğiniz hangi ülkeye gitmek istersiniz?
[quote=Watchman post_id=255783 time=1694548787 user_id=20514] [quote=Rasrom post_id=255780 time=1694548294 user_id= 7703] Henüz gitmediğiniz hangi ülkeye gitmek istersiniz? [/quote]Çin
[quote=Marinka post_id=255699 time=1694543262 user_id=12161] Sadece okumayı seviyorum. Bundan zevk alıyorum. [/quote] 40 yaşın altındaki okuyan kadın tam bir sürtük haline geldiyse kitap okumanın ne anlamı var?
Bilmiyorum, muhtemelen spesifik bir tane yoktur. Sürekli her şeyin planlandığı gibi, planlandığı gibi yürüyeceğini hayal ediyorum. Ve böylece "ahhhh.... Bir Mercedes istiyorum" veya "ohhhh... Marinka’nın çıplak bir fotoğrafını istiyorum" gibi olsun. Eh, muhtemelen böyle rüyalar yoktur)))) çıplak bir fotoğrafı reddetmez))))
Hangi egzotik ve egzotik yiyecekleri yediniz?
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Elbette hayır) [/quote] nVe yedim. Çok farklı versiyonlarda. Kendi ellerinizle yakaladığınız ateşte kızartmaktan, bir restoranda yemeğe kadar.
[quote=Marinka post_id=255854 time =1694578199 user_id=12161] [quote=Rasrom post_id=255811 time=1694555030 user_id=7703]Ya kurbağalar?[/quote]
Bir hayalin var mı? [/quote]
Bilmiyorum, muhtemelen spesifik bir tane yoktur. Sürekli her şeyin planlandığı gibi, planlandığı gibi yürüyeceğini hayal ediyorum. Ve böylece "ahhhh.... Bir Mercedes istiyorum" veya "ohhhh... Marinka’nın çıplak bir fotoğrafını istiyorum" gibi olsun. Eh, muhtemelen böyle rüyalar yoktur)))) çıplak bir fotoğrafı reddetmez))))
[quote=Miyav post_id=255867 time=1694579367 user_id=20398] Büyük bir kahvaltınız var mı? [/quote][quote=Meow post_id=255867 time=1694579367 user_id=20398] Büyük bir kahvaltınız var mı? [/quote]
aalleexx26, Varn dün seni almaya geldi ama görünüşe göre sen yapamayarak sakinleşecek. Neyi başarmaya çalışıyorsunuz, kalıcı bir yasak mı almak istiyorsunuz?
[ref=#804000]aalleexx26[/ref], Varn dün seni almaya geldi ama görünüşe göre sen yapamayarak sakinleşecek. Neyi başarmaya çalışıyorsunuz, kalıcı bir yasak mı almak istiyorsunuz?
Marinka: ↑13 Sep 2023, 08:37
Varn dün seni almaya geldi ama görünüşe göre sakinleşemiyorsun. neyi başarmaya çalışıyorsun, kalıcı bir yasak mı almak istiyorsun?
Sürtükler beni korkutmaya mı karar verdi? Yedek hesabınıza "Petrovich" takma adıyla geri dönüyorsunuz, bu muhtemelen...
[quote=Marinka post_id=255891 time=1694583479 user_id=12161] Varn dün seni almaya geldi ama görünüşe göre sakinleşemiyorsun. neyi başarmaya çalışıyorsun, kalıcı bir yasak mı almak istiyorsun? [/quote] Sürtükler beni korkutmaya mı karar verdi? Yedek hesabınıza "Petrovich" takma adıyla geri dönüyorsunuz, bu muhtemelen...
[quote=Tania post_id=255895 time=1694583759 user_id=10913] Ve ben de kısıtlama olmadan yemek yiyorum [/quote] Fotoğrafa bakılırsa, gerçekten de kısıtlama olmadan.
[quote=Tania post_id=255895 time=1694583759 user_id=10913] En sevdiğiniz yemek?. [/quote]
Lahanalı fırında turtaları severim. Genelde turtaları kızartmamaya çalışıyorum.
Öğle yemeği için birinci ve ikinci yemekleri mi pişiriyorsunuz, yoksa yalnızca ilkini mi?
[size=85][color=green]24’ten sonra gönderildi saniye:[/color ][/size] [quote=Alexssss post_id=255897 time=1694583845 user_id=19944] Deniz ürünlerini sever misiniz? [/quote ] n Evet)
Tania: ↑13 Sep 2023, 08:42
Ve bu yüzden kısıtlama olmadan yemek yiyorum
Ve beni şaşırtan şey, yaşlı insanların yaşlanan vücutlarının fotoğraflarını profil resimleri olarak koymaktan çekinmemeleri. 3 dakika 13 saniye sonra gönderildi: Marinka, genç wanker’ların fotoğraflarını görürse ne olacak Erogen’den ve bu siteden mi? Ne düşünüyorsun?
[quote=Tania post_id=255895 time=1694583759 user_id=10913] Ve bu yüzden kısıtlama olmadan yemek yiyorum [/quote] Ve beni şaşırtan şey, yaşlı insanların yaşlanan vücutlarının fotoğraflarını profil resimleri olarak koymaktan çekinmemeleri.
[size=85][color= green]3 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], genç wanker’ların fotoğraflarını görürse ne olacak Erogen’den ve bu siteden mi? Ne düşünüyorsun?
[quote=Miyav post_id=255867 time=1694579367 user_id=20398] Büyük bir kahvaltı yapar mısın? [/quote] Ben her zaman büyük bir kahvaltı yaparım. * Ne yapıyorsun? elektronik sigara hakkında düşünceleriniz?
Marinka: ↑13 Sep 2023, 08:53
mutluluğunuz için en azından biraz ilgi buna değer.
Daha akıllı olsaydın, fahişelerin ilgisine ihtiyacım olmadığını anlardın ve pedofililer. İster inanın ister inanmayın, insanları yozlaştırmanın sorumlusu siz olacaksınız.
[quote=Marinka post_id=255901 time=1694584411 user_id=12161] mutluluğunuz için en azından biraz ilgi buna değer. [/quote] Daha akıllı olsaydın, fahişelerin ilgisine ihtiyacım olmadığını anlardın ve pedofililer. İster inanın ister inanmayın, insanları yozlaştırmanın sorumlusu siz olacaksınız.
[quote=Tania post_id=255904 time=1694584725 user_id=10913]Sigara kullanıyor musunuz?[/quote] Üç yıldır sigarayı bırakıyorum ve pişman değilim. Spor yapıyor musunuz, eğer öyleyse ne tür?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: