Muhtemelen bir aptalım
-
- Potansiyel seks nesnesi
Muhtemelen bir aptalım
Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Muhtemelen aptalım
Birçokları için sonrakiler de daha kötü değildi...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Yaoishica
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Bu yüzden böyle durumlarda kızların ilk aklına gelen şey suçlulukları mı yoksa anormallikleri mi oluyor? Eğer hoşunuza gidiyorsa yapın ve kendinizden şüphe etmeyin!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
Yap şunu! Utanmana gerek yok kızım!Anonymous: ↑11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım, ama bende bir sorun var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
-
- Total posts: 19
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
aptalca elbette, zevkle ve daha sık emer. adam sadece minnettar olacak. ve eğer değilse, o zaman neden bu kadar aptal?
-
- Total posts: 14
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Sadece adam henüz tüm kızların onu sevgiyle ve sık sık emmeyeceğini anlayacak kadar olgunlaşmadı. Büyük ihtimalle sonradan pişman olacaktır..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
Zevkle ağzınıza koymanız ya da kırılması ne fark eder, her iki durumda da etki sadece ağzında bir sik var, bu yüzden sadece kendin için düşünüyorum, neyi daha çok seviyorsun: emmek mi yoksa kırılmak mı?Anonim: ↑11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Erkeğe oral seks yapmaktan hoşlandığını söylemelisin ama bunu ona söylemekten çekiniyorsun. Sen ve adamın sadece konuşmanız gerekiyor. Dahası, açıkçası sizi neyin tahrik ettiğini, nelerden hoşlandığınızı vs. doğruyu söylemek.
Birbirinizi deneyin ve eğlenin
Adamla barışmak daha iyidir ve ona her şeyi açıklamanız tavsiye edilir. Ve sana fahişe demiş gibi göründüğü gerçeğinden endişelenme.Anonim: ↑11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
Erkeğe oral seks yapmaktan hoşlandığını söylemelisin ama bunu ona söylemekten çekiniyorsun. Sen ve adamın sadece konuşmanız gerekiyor. Dahası, açıkçası sizi neyin tahrik ettiğini, nelerden hoşlandığınızı vs. doğruyu söylemek.
Birbirinizi deneyin ve eğlenin
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Neden muhtemelen? Kesinlikle! Daha fazla özgüvene sahip olun ve her şey geçecek!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Mancuso, konu yakında 4 yaşında olacak. Sorun büyük olasılıkla uzun süredir ortadan kalktı))))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Sadece kapıyı açabilen bir kızım vardı benimle kal. Kocam alkolikti, her zaman pislik saçardı, elinden geldiğince bana zorbalık yapardı, benimle yaklaşık bir hafta sonra çiçek gibi açtı, o da oral sekse aşık oldu, neredeyse saatlerce emebilirdi... Bir yıl Daha sonra tesadüfen bir sosyal ağda yollarımız kesişti, her açıdan olumlu olan ancak ağzıyla yemek yemesi ve emmemesi gerektiğini söyleyerek ona oral seks yapmasını yasaklayan bir adam bulduğumu yazdım.
Onunla birlikte kaçacaktı çünkü onsuz yaşayamayacağını, berbat olmayacağımı ve seks olmayacağını söylüyor.
İşte çok üzücü bir hikaye.
Kim bilir, belki de hala devam ediyor))
Sadece kapıyı açabilen bir kızım vardı benimle kal. Kocam alkolikti, her zaman pislik saçardı, elinden geldiğince bana zorbalık yapardı, benimle yaklaşık bir hafta sonra çiçek gibi açtı, o da oral sekse aşık oldu, neredeyse saatlerce emebilirdi... Bir yıl Daha sonra tesadüfen bir sosyal ağda yollarımız kesişti, her açıdan olumlu olan ancak ağzıyla yemek yemesi ve emmemesi gerektiğini söyleyerek ona oral seks yapmasını yasaklayan bir adam bulduğumu yazdım.
Onunla birlikte kaçacaktı çünkü onsuz yaşayamayacağını, berbat olmayacağımı ve seks olmayacağını söylüyor.
İşte çok üzücü bir hikaye.
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Kavga etmemek, kendinize tamamen açılmak, vücudunuza güvenmek daha iyidir... sonra vücudunuza ortaklar uygun olacaktır. Kocasından sonra onu komplekslerinden çıkarmam uzun zaman aldı, sonra ayrıldık, görünüşe göre yine kendine geldi...
-
- Nirvana’dayım
Neden onu kaderine bıraktın? Doğası gereği bir takipçidir.
-
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Anonim,
Diğer yol benim için de Kuni yapmayı seviyorum. Ve eğer aynı anda 69 tane varsa o zaman genel olarak......,
Diğer yol benim için de Kuni yapmayı seviyorum. Ve eğer aynı anda 69 tane varsa o zaman genel olarak......,
-
- Oral stimülasyon
Hâlâ yaramaz bir adamdı, metreslerini haftada bir kereden fazla değiştiriyordu... bu yüzden onu değiştirdi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 344
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Sanırım bu senin erkek arkadaşın değil. İnsanlar birbirlerine aşık olduklarında cinsiyetin önünde hiçbir engel olmamalıdır. Tam tersine sekste çılgınca bir şeyler istemelisiniz. Bunu kişisel algılamayın, bu sizin şahsınız olmadığı anlamına gelir.Anonim: ↑11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies