Marinka: 11 Sep 2023, 21:04
Herkese iyi akşamlar)))
1 saat 38 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
)))) Beyler, gülümsemeleriniz nerede?))) Utanmayın. Gülümse))))
neden hep bu kadar berbat kalitede fotoğraflar paylaşıyorsun, neden korkuyorsun?
))) Gülümsemenizi bekliyoruz. Aynı zamanda en yüksek kalitenin keyfini çıkaracağız. Hiçbir şeyden korkmuyorsun, değil mi? Ve kaliteniz çok yüksek olacak mı? Evet? Yoksa her zaman yaptığınız gibi nefret edip birleşebilir misiniz?
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Ksenofont, Fargal94, iltifatların için teşekkürler. Çok memnunum. Gülümsemelerinizi bekliyorum))))
22 dakika 10 saniye sonra gönderildi: uran, Bekçi, kendinize başka bir hesap oluşturdunuz ve şimdi konuşuyorsunuz kendine mi? Evet, gerçekten. Daha akıllıca bir şey düşünemedin mi?
These users thanked the author Geçit for the post:
[size=85][color=green]1 saat 38 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] )))) Beyler, gülümsemeleriniz nerede?))) Utanmayın. Gülümse)))) [/quote] neden hep bu kadar berbat kalitede fotoğraflar paylaşıyorsun, neden korkuyorsun? [/quote]
))) Gülümsemenizi bekliyoruz. Aynı zamanda en yüksek kalitenin keyfini çıkaracağız. Hiçbir şeyden korkmuyorsun, değil mi? Ve kaliteniz çok yüksek olacak mı? Evet? Yoksa her zaman yaptığınız gibi nefret edip birleşebilir misiniz? :cat1:
[size=85][color=green]1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Ksenofont[/ref], [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], iltifatların için teşekkürler. Çok memnunum. Gülümsemelerinizi bekliyorum))))
[size=85][color=green]22 dakika 10 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]uran[/ref], [ref=#0000ff]Bekçi[/ref], kendinize başka bir hesap oluşturdunuz ve şimdi konuşuyorsunuz kendine mi? Evet, gerçekten. Daha akıllıca bir şey düşünemedin mi?
Marinka: 11 Sep 2023, 21:59
Kendinize başka bir hesap açtınız ve şimdi kendi kendinize mi konuşuyorsunuz? Evet, gerçekten. Aklınıza daha akıllıca bir şey gelmedi mi?
[quote=Marinka post_id=255085 time=1694458749 user_id=12161] Kendinize başka bir hesap açtınız ve şimdi kendi kendinize mi konuşuyorsunuz? Evet, gerçekten. Aklınıza daha akıllıca bir şey gelmedi mi? [/quote]Ve her yerde herkesten şüpheleniyor musunuz?
Yapabildiğim gibi gülümsemek benim için çok zor... [url=https://postimg.cc /yWtfsFm5 ] [img]https://i.postimg.cc/288gdGVz/IMG-20230911-221452.jpg[/img][/url]
[quote=Watchman post_id=255107 time=1694459399 user_id=20514] [quote=Marinka post_id=255085 time=1694458749 user_id= 12161] Kendinize başka bir hesap oluşturdunuz ve şimdi kendi kendinize mi konuşuyorsunuz? Evet, gerçekten. Aklınıza daha akıllıca bir şey gelmedi mi? [/quote]Ve her yerde herkesten şüpheleniyor musunuz? [/quote] n ))) Kafanız karıştı. Her yerde şüphelendiğiniz şey bu. Ah, kesinlikle biliyorum :cat1:
[quote=Marinka post_id=255114 time=1694459971 user_id=12161] Ah, eminim [/quote]Önemli olan kendinden emin bir şekilde yanılmak ve kendine olan güvenin 5 için yeterli
[quote=Watchman post_id=255116 time=1694460129 user_id=20514] [quote=Marinka post_id=255114 time=1694459971 user_id= 12161] Ah, kesinlikle biliyorum [/quote]Önemli olan kendinden emin bir şekilde yanılmaktır ve kendine olan güvenin 5 için yeterlidir [/quote]
Marinka: 11 Sep 2023, 21:59
Kendinize başka bir hesap oluşturdunuz ve şimdi kendi kendinize mi konuşuyorsunuz? Evet, gerçekten. Aklınıza daha akıllıca bir şey gelmedi mi?
Ve her yerde herkesten şüpheleniyor musunuz?
n
))) Kafanız karıştı. Her yerde şüphelendiğiniz şey bu. Ah, kesinlikle biliyorum
Küfür edip tartışmaya devam etmektense fotoğrafa yorum yapmayı tercih ederim). Kimin haklı kimin haksız olduğunu hayatın kendisi gösterecek
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=Marinka post_id=255114 time=1694459971 user_id=12161] [quote=Bekçi post_id=255107 time=1694459399 user_id= 20514] [quote=Marinka post_id=255085 time =1694458749 user_id=12161] Kendinize başka bir hesap oluşturdunuz ve şimdi kendi kendinize mi konuşuyorsunuz? Evet, gerçekten. Aklınıza daha akıllıca bir şey gelmedi mi? [/quote]Ve her yerde herkesten şüpheleniyor musunuz? [/quote] n ))) Kafanız karıştı. Her yerde şüphelendiğiniz şey bu. Ah, kesinlikle biliyorum :cat1: [/quote] Küfür edip tartışmaya devam etmektense fotoğrafa yorum yapmayı tercih ederim). Kimin haklı kimin haksız olduğunu hayatın kendisi gösterecek
[quote=Marinka post_id=255120 time=1694460239 user_id=12161] Artık numara yapmanıza gerek yok [/quote]Özgüveninizle yükselebilirsiniz, asıl önemli olan düştüğünüzde kendinize zarar vermeyin
Fargal94: 11 Sep 2023, 22:25
küfretmeye ve tartışmaya devam etmek yerine). Kimin haklı kimin haksız olduğunu hayatın kendisi gösterecek
Siz de fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu mu düşünüyorsunuz? Fotoğrafımın bu başlıktaki diğer fotoğraflardan daha mı kötü kalitede olduğunu? Kalite olarak bu sayfadaki fotoğraflardan daha mı kötü?
Uranüs’e yanıldığını yazabilir miydiniz? Yapabilirdi ama yapmadı. Peki neden? Benden iki açıdan nefret ediyor ve sen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun.
Erkek olsaydın ve erkek gibi davransaydın hiç tartışmazdım.
Burada kadın sayısının az olduğundan şikayet ediyorsunuz. Onları buraya ne çekebilir? Nefret edenler mi? Bunu kimse durduramaz.
[quote=Fargal94 post_id=255122 time=1694460344 user_id=7900] küfretmeye ve tartışmaya devam etmek yerine). Kimin haklı kimin haksız olduğunu hayatın kendisi gösterecek [/quote]
Siz de fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu mu düşünüyorsunuz? Fotoğrafımın bu başlıktaki diğer fotoğraflardan daha mı kötü kalitede olduğunu? Kalite olarak bu sayfadaki fotoğraflardan daha mı kötü? Uranüs’e yanıldığını yazabilir miydiniz? Yapabilirdi ama yapmadı. Peki neden? Benden iki açıdan nefret ediyor ve sen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun. Erkek olsaydın ve erkek gibi davransaydın hiç tartışmazdım. Burada kadın sayısının az olduğundan şikayet ediyorsunuz. Onları buraya ne çekebilir? Nefret edenler mi? Bunu kimse durduramaz.
[size=85][color=green]1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Watchman post_id=255125 time=1694460481 user_id=20514] [quote=Marinka post_id=255120 time=1694460239 user_id= 12161] Artık numara yapmanıza gerek yok [/quote]Kendinize olan güveninizi artırabilirsiniz, asıl önemli olan kendinize zarar vermemek düştüğünüzde [/quote]
[quote=Marinka post_id=255128 time=1694461430 user_id=12161] Geride kalmayın [/quote]Sen ve şüpheciliğin kesinlikle alt edilemez, çifte hesaplar, komplolar, kötü güçler, her şey Marinki’ye karşı
Görüyorsun ya, şimdi kendin de provokasyon yapıyorsun, ama ben sadece pisliklere dikkat etmiyorum. Bırakın kendi safralarında boğulsunlar! Ayrıca bazı adamları okumuyorum. Fotoğrafınız hakkında tam olarak ve uygun gördüğüm şekilde, kalbimin derinliklerinden konuştum!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Görüyorsun ya, şimdi kendin de provokasyon yapıyorsun, ama ben sadece pisliklere dikkat etmiyorum. Bırakın kendi safralarında boğulsunlar! Ayrıca bazı adamları okumuyorum. Fotoğrafınız hakkında tam olarak ve uygun gördüğüm şekilde, kalbimin derinliklerinden konuştum!
Sen ve şüpheciliğin kesinlikle alt edilemez, çifte hesaplar, komplolar, kötü güçler, her şey Marinki’ye karşı
))) Şimdi size açıklayacağım. Sen burada "acemi"sin. Fotoğrafımı göremezsin. Ancak Uranüs’ün fotoğrafın kalitesinin düşük olduğu yönündeki paylaşımı beğenildi ve onunla aynı fikirde olundu. Nasıl yani? İlk önce Uranüs’ün hesabına giriş yaptınız. Fotoğrafını hesabının altında görebilirsiniz. Daha sonra bunun altında kendinizi desteklemeye gittiniz ve fotoğrafları görmeniz için henüz çok erken olduğunu tamamen unuttunuz. Nedenini açıkça açıkladınız mı? Artık gibi davranmayı bırakabilirsin
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Watchman post_id=255129 time=1694461548 user_id=20514] [quote=Marinka post_id=255128 time=1694461430 user_id= 12161] Gösteriş yapmayın [/quote]Sen ve şüpheciliğin kesinlikle alt edilemez, çifte hesaplar, komplolar, kötü güçler, her şey Marinki’ye karşı [/quote]
))) Şimdi size açıklayacağım. Sen burada "acemi"sin. Fotoğrafımı göremezsin. Ancak Uranüs’ün fotoğrafın kalitesinin düşük olduğu yönündeki paylaşımı beğenildi ve onunla aynı fikirde olundu. Nasıl yani? İlk önce Uranüs’ün hesabına giriş yaptınız. Fotoğrafını hesabının altında görebilirsiniz. Daha sonra bunun altında kendinizi desteklemeye gittiniz ve fotoğrafları görmeniz için henüz çok erken olduğunu tamamen unuttunuz. Nedenini açıkça açıkladınız mı? Artık :cat1: gibi davranmayı bırakabilirsin
Siz ve şüpheniz kesinlikle alt edilemez, çifte hesaplar, komplolar, güçler kötülük, her şey Marinki’ye karşı
))) Şimdi sana açıklayacağım. Sen burada "acemi"sin. Fotoğrafımı göremezsin. Ancak Uranüs’ün fotoğrafın kalitesinin düşük olduğu yönündeki paylaşımı beğenildi ve onunla aynı fikirde olundu. Nasıl yani? İlk önce Uranüs’ün hesabına giriş yaptınız. Fotoğrafını hesabının altında görebilirsiniz. Daha sonra bunun altında kendinizi desteklemeye gittiniz ve fotoğrafları görmeniz için henüz çok erken olduğunu tamamen unuttunuz. Nedenini açıkça açıkladınız mı? Böylece, havanızdayken
gibi davranmayı bırakabilirsiniz, siz en iyi insan ve en tatlı sohbetçisiniz! Ama ruh haliniz iyi olmadığında herkese yetecek kadar yer yok)))
[quote=Marinka post_id=255135 time=1694462076 user_id=12161] [quote=Watchman post_id=255129 time=1694461548 user_id= 20514] [quote=Marinka post_id=255128 time =1694461430 user_id=12161] Gösteriş yapmayın [/quote]Siz ve şüpheniz kesinlikle alt edilemez, çifte hesaplar, komplolar, güçler kötülük, her şey Marinki’ye karşı [/quote]
))) Şimdi sana açıklayacağım. Sen burada "acemi"sin. Fotoğrafımı göremezsin. Ancak Uranüs’ün fotoğrafın kalitesinin düşük olduğu yönündeki paylaşımı beğenildi ve onunla aynı fikirde olundu. Nasıl yani? İlk önce Uranüs’ün hesabına giriş yaptınız. Fotoğrafını hesabının altında görebilirsiniz. Daha sonra bunun altında kendinizi desteklemeye gittiniz ve fotoğrafları görmeniz için henüz çok erken olduğunu tamamen unuttunuz. Nedenini açıkça açıkladınız mı? Böylece, havanızdayken :cat1: [/quote] gibi davranmayı bırakabilirsiniz, siz en iyi insan ve en tatlı sohbetçisiniz! Ama ruh haliniz iyi olmadığında herkese yetecek kadar yer yok)))
Fargal94: 11 Sep 2023, 22:48
Şu anda kendin de provokasyon yapıyorsun
Provoke eden ben miyim? Bana fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu yazdılar, ne yapmalıyım? Sessizce silinsin mi? Evet?
Tek kelimeyle yakışıklısın. Şimdi onu sileceğim ve artık hiçbir fotoğrafım burada olmayacak. Bok kışkırtmamak için.
3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Fargal94: 11 Sep 2023, 22:57
Ruh halinizdeyken, en iyi insan ve en tatlı muhatap sizsiniz! Ancak ruh haliniz iyi olmadığında herkese yetecek kadar yer kalmaz)))
Endişelenmeyin. Beni çok yakında burada görmeyeceksin. Uranüs ile külotu penisle vajinaya itmenin mümkün olup olmadığını tartışacaksınız. Eğlenceli olacak.
[quote=Fargal94 post_id=255131 time=1694461722 user_id=7900] Şu anda kendin de provokasyon yapıyorsun [/quote]
Provoke eden ben miyim? Bana fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu yazdılar, ne yapmalıyım? Sessizce silinsin mi? Evet? Tek kelimeyle yakışıklısın. Şimdi onu sileceğim ve artık hiçbir fotoğrafım burada olmayacak. Bok kışkırtmamak için.
[size=85][color=green]3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Fargal94 post_id=255137 time=1694462269 user_id=7900] Ruh halinizdeyken, en iyi insan ve en tatlı muhatap sizsiniz! Ancak ruh haliniz iyi olmadığında herkese yetecek kadar yer kalmaz))) [/quote]
Endişelenmeyin. Beni çok yakında burada görmeyeceksin. Uranüs ile külotu penisle vajinaya itmenin mümkün olup olmadığını tartışacaksınız. Eğlenceli olacak.
Fargal94: 11 Sep 2023, 22:48
Şu anda kendin de kışkırtıyorsun
Bunu kışkırtan ben miyim? Bana fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu yazdılar, ne yapmalıyım? Sessizce silinsin mi? Evet?
Tek kelimeyle yakışıklısın. Şimdi onu sileceğim ve artık hiçbir fotoğrafım burada olmayacak. Provoke etmemek için.
her şeye radikal bir şekilde nasıl karar veriyorsunuz?) Hiç turna levrek üzerinde gol atmayı denediniz mi? Sonuçta normal incelemeler de vardı. Bu adam sana aşık oldu ve onu sikti.
2 dakika 33 saniye sonra gönderildi: Marinka, Tekrar merhaba! İçinde bulunduğumuz durumla birlikte pek çok konuda görüşlerimi revize ettim. Eğer böyle pisliklere bu kadar aktif tepki gösterseydim, uzun zaman önce aklımı kaybederdim.
[quote=Marinka post_id=255140 time=1694462560 user_id=12161] [quote=Fargal94 post_id=255131 time=1694461722 user_id= 7900] Şu anda kendin de kışkırtıyorsun [/quote]
Bunu kışkırtan ben miyim? Bana fotoğrafımın kalitesinin düşük olduğunu yazdılar, ne yapmalıyım? Sessizce silinsin mi? Evet? Tek kelimeyle yakışıklısın. Şimdi onu sileceğim ve artık hiçbir fotoğrafım burada olmayacak. Provoke etmemek için. [/quote] her şeye radikal bir şekilde nasıl karar veriyorsunuz?) Hiç turna levrek üzerinde gol atmayı denediniz mi? Sonuçta normal incelemeler de vardı. Bu adam sana aşık oldu ve onu sikti.
[size=85][color=green]2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Tekrar merhaba! İçinde bulunduğumuz durumla birlikte pek çok konuda görüşlerimi revize ettim. Eğer böyle pisliklere bu kadar aktif tepki gösterseydim, uzun zaman önce aklımı kaybederdim.
Yine yirmi beş. Bir kadın kendine ait bir şey paylaştığında biz erkekler ya hayranlık duyarız ya da sessiz kalırız. Başka seçenek yok. Bir hesaplaşma düzenlemek ve bir kadının gülümsemesine kötüleyici yorumlar yazmak erkeğe yakışmaz. Marinka’yı sevebilirsin ya da sevmeyebilirsin. Ancak tamamen anlaşılmaz saldırılar sonucunda onun güzel, samimi gülümsemesini kaybettik. Eğer birkaç hanımın tümü onun örneğini takip ederse, site çekiciliğini kaybedecek ve "iyi niyetli eleştirmenler" pedofiller ve orospu çocukları ile baş başa kalacak. İyi kalitede harika gülümsemeleri var! Erkeklerden hiçbir şey istemiyorum çünkü... Normal erkeklere sormaya gerek yok, onlar zaten her şeyi anlıyorlar ama beyinde çok az sayıda aktif sinir bağlantısı olan megalomanyak ihbarcılara sormanın bir anlamı yok. Bayanlarla konuşuyorum. İnatçı adamlara aldırış etmeyin, gülümsemenizle biz normal insanları memnun edin.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
Yine yirmi beş. Bir kadın kendine ait bir şey paylaştığında biz erkekler ya hayranlık duyarız ya da sessiz kalırız. Başka seçenek yok. Bir hesaplaşma düzenlemek ve bir kadının gülümsemesine kötüleyici yorumlar yazmak erkeğe yakışmaz. Marinka’yı sevebilirsin ya da sevmeyebilirsin. Ancak tamamen anlaşılmaz saldırılar sonucunda onun güzel, samimi gülümsemesini kaybettik. Eğer birkaç hanımın tümü onun örneğini takip ederse, site çekiciliğini kaybedecek ve "iyi niyetli eleştirmenler" pedofiller ve orospu çocukları ile baş başa kalacak. İyi kalitede harika gülümsemeleri var! Erkeklerden hiçbir şey istemiyorum çünkü... Normal erkeklere sormaya gerek yok, onlar zaten her şeyi anlıyorlar ama beyinde çok az sayıda aktif sinir bağlantısı olan megalomanyak ihbarcılara sormanın bir anlamı yok. Bayanlarla konuşuyorum. İnatçı adamlara aldırış etmeyin, gülümsemenizle biz normal insanları memnun edin.
[quote=uran post_id=255072 time=1694455729 user_id=19741] Neden hep bu kadar berbat kalitede fotoğraflar paylaşıyorsun, neden korkuyorsun? [/quote] Lanet olsun, bu da ne? Bu performans... ne için? Bunun neden gerekli olduğunu açıkça açıklayabilir misiniz?
Ksenofont: 12 Sep 2023, 00:28[quote=Ksenofont post_id=255161 time=1694467714 user_id=17996] ve bir sübyancının sırıtması forumda kalacak
Ksenofont: 12 Sep 2023, 00:28
Peki, inatçı erkeklere aldırış etmeyin, gülümsemelerinizle biz normal insanları memnun edin.
Bilirsiniz.. ..ama evet! Dün hala endişeliydim ama bugün gerçekten kızgındım. Onu yayınlayacağım. Kötü fotoğraflar, iyi fotoğraflar, kötü kalite, düşük kalite - insanlık dışı trolleri insan fotoğraflarıyla vuracağız)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Hooligan Carrie: 12 Sep 2023, 00:39
Ve biliyorsunuz.... ama evet! Dün hala endişeliydim ama bugün gerçekten kızgındım. Onu yayınlayacağım. Kötü fotoğraflar, iyi fotoğraflar, kötü kalitede, düşük kalitede; insanlık dışı trolleri insan fotoğraflarıyla vuracağız)
Doğru! Seni desteklerdim ama korkarım ki kendimi tüm görkemimle gösterirsem sübyancılar bile kaçar!
[quote="Hooligan Carrie" post_id=255165 time=1694468343 user_id=18654] Ve biliyorsunuz.... ama evet! Dün hala endişeliydim ama bugün gerçekten kızgındım. Onu yayınlayacağım. Kötü fotoğraflar, iyi fotoğraflar, kötü kalitede, düşük kalitede; insanlık dışı trolleri insan fotoğraflarıyla vuracağız) [/quote] Doğru! Seni desteklerdim ama korkarım ki kendimi tüm görkemimle gösterirsem sübyancılar bile kaçar!
[quote=Ksenofont post_id=255168 time=1694468551 user_id=17996] Kendimi tüm görkemimle gösterirsem pedofiller bile kaçar! [/quote] Yani belki de denemekte fayda var ve bakalım kaçacaklar mı yoksa dönüşecekler mi? bir tuz sütunu mu? :soru:
Miyav,
Peki neden oradaydın? utandınız mı?
Güzel bacaklar ve ayak parmakları.
Pedofiller de kaçmadı. Neden koşmalıyız?
6 dakika 30 saniye sonra gönderildi:Ksenofont,
Yine yirmi beş. Bir kadın kendine ait bir şey paylaştığında biz erkekler ya hayranlık duyarız ya da sessiz kalırız. Başka seçenek yok. Bir hesaplaşma düzenlemek ve bir kadının gülümsemesine kötüleyici yorumlar yazmak erkeğe yakışmaz. Marinka’yı sevebilirsin ya da sevmeyebilirsin. Ancak tamamen anlaşılmaz saldırılar sonucunda onun güzel, samimi gülümsemesini kaybettik. Eğer birkaç hanımın tümü onun örneğini takip ederse, site çekiciliğini kaybedecek ve "iyi niyetli eleştirmenler" pedofiller ve orospu çocukları ile baş başa kalacak. İyi kalitede harika gülümsemeleri var! Erkeklerden hiçbir şey istemiyorum çünkü... Normal erkeklere sormaya gerek yok, onlar zaten her şeyi anlıyorlar ama beyinde çok az sayıda aktif sinir bağlantısı olan megalomanyak ihbarcılara sormanın bir anlamı yok. Bayanlarla konuşuyorum. Peki, inatçı erkeklere aldırış etmeyin, gülümsemelerinizle biz normal insanları memnun edin.
Tüm hanımlardan benzer bir rica!
Ve Size de aynısı.
Neden kaynağı mahvetmeye ve siteyi ilgi alanlarınıza uygun hale getirmeye çalışıyorsunuz?
Nazik ve kibar olun ya da kavgacı ve düşmanca olun, ancak bu kaynağı diğerleri gibi yapmayın...
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
[ref=#804000]Miyav[/ref], Peki neden oradaydın? utandınız mı? Güzel bacaklar ve ayak parmakları. Pedofiller de kaçmadı. Neden koşmalıyız?
[size=85][color=green]6 dakika 30 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Ksenofont[/ref], [quote=Ksenofont post_id=255161 time=1694467714 user_id=17996] Yine yirmi beş. Bir kadın kendine ait bir şey paylaştığında biz erkekler ya hayranlık duyarız ya da sessiz kalırız. Başka seçenek yok. Bir hesaplaşma düzenlemek ve bir kadının gülümsemesine kötüleyici yorumlar yazmak erkeğe yakışmaz. Marinka’yı sevebilirsin ya da sevmeyebilirsin. Ancak tamamen anlaşılmaz saldırılar sonucunda onun güzel, samimi gülümsemesini kaybettik. Eğer birkaç hanımın tümü onun örneğini takip ederse, site çekiciliğini kaybedecek ve "iyi niyetli eleştirmenler" pedofiller ve orospu çocukları ile baş başa kalacak. İyi kalitede harika gülümsemeleri var! Erkeklerden hiçbir şey istemiyorum çünkü... Normal erkeklere sormaya gerek yok, onlar zaten her şeyi anlıyorlar ama beyinde çok az sayıda aktif sinir bağlantısı olan megalomanyak ihbarcılara sormanın bir anlamı yok. Bayanlarla konuşuyorum. Peki, inatçı erkeklere aldırış etmeyin, gülümsemelerinizle biz normal insanları memnun edin. [/quote] Tüm hanımlardan benzer bir rica! Ve Size de aynısı. Neden kaynağı mahvetmeye ve siteyi ilgi alanlarınıza uygun hale getirmeye çalışıyorsunuz? Nazik ve kibar olun ya da kavgacı ve düşmanca olun, ancak bu kaynağı diğerleri gibi yapmayın...
AlexTDV,
Ah, ne güzel dostum !
Kadın fantezilerinin pek çok nedeni var! Bir günlüğüne mum ışığında ve yatakta akşam yemeği! Alex, sahilde cankurtaran olarak çalışmalısın, kadınların bakışlarıyla okşanmalısın!
These users thanked the author Alice for the post:
[ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], Ah, ne güzel dostum ! Kadın fantezilerinin pek çok nedeni var! Bir günlüğüne mum ışığında ve yatakta akşam yemeği! Alex, sahilde cankurtaran olarak çalışmalısın, kadınların bakışlarıyla okşanmalısın!
Alenka: 12 Sep 2023, 07:54AlexTDV, Ah, ne adam!
Kadın fantezilerinin o kadar çok nedeni var ki! Bir gün boyunca mum ışığında ve yatakta akşam yemeği! Alex, sahilde cankurtaran olarak çalışmalısın, kadınların bakışlarıyla okşanmalısın. !
ah, yüzmeyi bilmiyorum))
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote=Alenka post_id=255227 time=1694494469 user_id=19239] [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], Ah, ne adam! Kadın fantezilerinin o kadar çok nedeni var ki! Bir gün boyunca mum ışığında ve yatakta akşam yemeği! Alex, sahilde cankurtaran olarak çalışmalısın, kadınların bakışlarıyla okşanmalısın. ! [/quote] ah, yüzmeyi bilmiyorum))
AlexTDV, sana öğretebilirim.... yalnızca Bu çok zor bir konu ve çok fazla dikkat etmenizi gerektirecek!!! Önemli olan dikkatinizin dağılmaması ve bana bakmaması.
These users thanked the author Alice for the post:
[ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], sana öğretebilirim.... yalnızca Bu çok zor bir konu ve çok fazla dikkat etmenizi gerektirecek!!! Önemli olan dikkatinizin dağılmaması ve bana bakmaması.
Alenka: 12 Sep 2023, 08:13AlexTDV, sana öğretebilirim. ...sadece bu çok zor bir konu ve senin çok fazla dikkatini çekmeni gerektirecek!!! Asıl mesele dikkatin dağılmaması ve bana bakman.
Öğrenmeye hazırım!
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote=Alenka post_id=255234 time=1694495633 user_id=19239] [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], sana öğretebilirim. ...sadece bu çok zor bir konu ve senin çok fazla dikkatini çekmeni gerektirecek!!! Asıl mesele dikkatin dağılmaması ve bana bakman. [/quote] Öğrenmeye hazırım!
... мухчины, покажите спокойствие, просто красоту тела.... [/quote] красиво, просто и со вкусом!
[size=85][color=green]Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:[/color][/size] [quote=Alenka post_id=255250 time=1694497504 user_id=19239] [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], тогда я за купальником! Ну а ты готовь ужин и свечи :shamp: [/quote] конечно, дождешься от вас.
[quote=Alenka post_id=255250 time=1694497504 user_id=19239] o zaman bir mayo alacağım! [/quote]Neden mayo? Onsuz daha iyi ve size daha dikkatli bakacaklar
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref] , bir sonraki görev nerede? Kuralları kendim buldum))
[quote=Varian_Rin post_id=255275 time=1694502655 user_id=17724] [quote=Alenka post_id=255250 time=1694497504 user_id= 19239] o zaman bir mayo alacağım! [/quote]Neden mayo? Onsuz daha iyi ve size daha dikkatli bakacaklar
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref] , bir sonraki görev nerede? Sonuçta kuralları kendisi koydu)) [/quote] Yani Alyonka yüzme öğretecekti, gerisini muhtemelen kendisi biliyordur)
... мухчины, покажите спокойствие, просто красоту тела.... [/quote] Вот я расслаблен и спокоен. А на счёт красоты, так это у каждого свои вкусы))) [url=https://postimg.cc/zHqPRS9S][img]https://i.postimg.cc/PJDG9Syc/IMG-20230912-105432.jpg[/img][/url]
[quote=Alenka post_id=255299 time=1694506885 user_id=19239] Spor salonunda ne kadar zaman harcıyorsunuz? [/quote] Eskiden bir buçuk saatti ama artık bir saat yeterli)))
... мухчины, покажите спокойствие, просто красоту тела.... [/quote] Вот я расслаблен и спокоен. А на счёт красоты, так это у каждого свои вкусы))) [url=https://postimg.cc/zHqPRS9S][img]https://i.postimg.cc/PJDG9Syc/IMG-20230912-105432.jpg[/img][/url] [/quote]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=255342 time=1694511459 user_id=18654] [ref=#804000]Miyav[/ref] , Mükemmel parmaklar, süper tırnaklar! Bu bir jel, değil mi? Ayrıca çok güzel bir fırçanız var! :cat1: [/quote] Bu tür ellerin Beyaz Kemik olduğu söylenir)
[ref=#bf0000]Aion2012Dead[/ref], Peki, neden bu konu, yine hastalıklı fantezilerinizden bahsediyorsunuz. Defol buradan ve sübyancı hamamböceği deliğine gir.
Kızları tabu olmadan iletişim kurmaya davet ediyorum. Sırayla birbirimize her konuda soru soruyoruz, dürüstçe cevap veriyoruz, aldatmayın, aksi takdirde anlam kaybolur.
Hayatımda oral seksle ilgili pek çok unutulmaz an vardı. Ama yine de bir tanesini vurgulayacağım. Gençliğinde kendisinden biraz daha yaşlı bir kadınla çıktı, kocası olmadan küçük bir çocukla yaşadı....
Last post
bu bir çeşit sıvı sakız, sperm değil.
Porno endüstrisinde her şey doğal değildir, onun yerine geçenler de vardır. Ve gerçek orgazm ve sperm yok.
İnsanlar ve ben bu kelimeden korkmuyoruz, cinsel ilgi duyan kardeşlerim, rol yapma oyunları oynuyorsanız bana söyleyin. varsa hangileri olduğunu ayrıntılarıyla söyleyin))) Hadi hep birlikte tadını...
Last post
Elbette hemen hemen her gün oynuyoruz.
Yorgun bir kocayı, bir kocayı, sevilmeyen bir karısı canlandırıyorum.
Vardiyamdan eve geldim, pancar çorbası yedim ve yattım.
Genel olarak beni tahrik...
Kızlar! Erkek arkadaşına binmekten hoşlanıyor musun? omuzlarda ya da adam dört ayak üzerinde durduğunda ve sen onun üzerine bir at gibi oturduğunda. Eğer öyleyse, bu size nasıl hissettiriyor? Bu...