Yetişkinlerde ensest
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yetişkinlerde ensest
Merhaba.
Yetişkinlerde ensest veya ensest yakın ilişkiler gibi bir konuyu tartışmak istiyorum. Katılımcılar 30-40-50 vb. yaşlarda olduğunda. Bu gerçekten oluyor mu? Her zaman ensest arzusunun gençlikteki aşırı heyecan nedeniyle ortaya çıktığını ve yavaş yavaş kaybolduğunu düşünürdüm, ama... Kim bilir, belki yetişkinlerde de böyle bir şey vardır. Kesinlikle daha az utangaçtırlar ve sekse karşı daha basit bir tavırları vardır. Yetişkin bir erkek kardeş, yetişkin bir kız kardeşini çıplak görecektir, "ne oldu?" gibi. Belki birlikte hamamdayız. Belki çocukluktan beri bir şeyler oluyor ve durmadı ya da belki sadece yetişkinlikte denemeye karar verdiler? Şimdi bunda ne var gibi
Annemi ve ağabeylerini izledikten sonra böyle düşünmeye başladım. Birbirlerine her zaman çok şefkatli davrandılar ve yardım ettiler. Annem, çocukluğundan beri onu her yere yanlarında taşıdıklarını söyledi - antrenman sırasında, hamamda, buharda buharda pişirdiler... İkisi de sporcu, güçlü adamlar. Sanki tesadüfen ona nasıl sarıldıklarını ve ellerini poposuna ve göğsüne koyduklarını fark ettim. Annem evli ve babamı seviyor, erkek kardeşleri de aileden....
Ve bir okul çocuğuyken bir sabah mutfağa gidiyordum, saat çok erkendi, herkesin uyuduğunu sanıyordum. Bazı garip sesler duyuyorum. Etrafta dolaşıyorum ve annemin ağabeyinin kalçasında sadece bir havluyla sırtı bana dönük ayakta durduğunu ve annemin onun önünde diz çöktüğünü görüyorum. Beni gördüklerinde annem hemen kenara çekildi, ben sadece yarı açık bornozun içindeki çıplak göğüslerini fark edebildim. Adam havlusunu düzelterek bana döndü; açıkça ayakta duruyordu. Herkes hiçbir şey olmamış gibi her zamanki gibi davrandı. Bu olayı unuttum. Ama şimdi düşünüyorum da, herkes evde uyurken annemin kardeşini emmesi de buna çok benziyordu! Yetişkin ensest...
Yetişkinlerde ensest veya ensest yakın ilişkiler gibi bir konuyu tartışmak istiyorum. Katılımcılar 30-40-50 vb. yaşlarda olduğunda. Bu gerçekten oluyor mu? Her zaman ensest arzusunun gençlikteki aşırı heyecan nedeniyle ortaya çıktığını ve yavaş yavaş kaybolduğunu düşünürdüm, ama... Kim bilir, belki yetişkinlerde de böyle bir şey vardır. Kesinlikle daha az utangaçtırlar ve sekse karşı daha basit bir tavırları vardır. Yetişkin bir erkek kardeş, yetişkin bir kız kardeşini çıplak görecektir, "ne oldu?" gibi. Belki birlikte hamamdayız. Belki çocukluktan beri bir şeyler oluyor ve durmadı ya da belki sadece yetişkinlikte denemeye karar verdiler? Şimdi bunda ne var gibi
Annemi ve ağabeylerini izledikten sonra böyle düşünmeye başladım. Birbirlerine her zaman çok şefkatli davrandılar ve yardım ettiler. Annem, çocukluğundan beri onu her yere yanlarında taşıdıklarını söyledi - antrenman sırasında, hamamda, buharda buharda pişirdiler... İkisi de sporcu, güçlü adamlar. Sanki tesadüfen ona nasıl sarıldıklarını ve ellerini poposuna ve göğsüne koyduklarını fark ettim. Annem evli ve babamı seviyor, erkek kardeşleri de aileden....
Ve bir okul çocuğuyken bir sabah mutfağa gidiyordum, saat çok erkendi, herkesin uyuduğunu sanıyordum. Bazı garip sesler duyuyorum. Etrafta dolaşıyorum ve annemin ağabeyinin kalçasında sadece bir havluyla sırtı bana dönük ayakta durduğunu ve annemin onun önünde diz çöktüğünü görüyorum. Beni gördüklerinde annem hemen kenara çekildi, ben sadece yarı açık bornozun içindeki çıplak göğüslerini fark edebildim. Adam havlusunu düzelterek bana döndü; açıkça ayakta duruyordu. Herkes hiçbir şey olmamış gibi her zamanki gibi davrandı. Bu olayı unuttum. Ama şimdi düşünüyorum da, herkes evde uyurken annemin kardeşini emmesi de buna çok benziyordu! Yetişkin ensest...
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 16):
- Tolkala, Fargal94, Şalun70, fen1kxx, DEF#1, Onizm, StepanGG, Sandromeda, Endişeli, Shompol34, Evgeniy-Spb, deen-don, Sibiryak89, Biyel kolu, Pol66, Büyük oğlan
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Re: Yetişkinlerde ensest
Yeğenimiz zaman zaman bizimle birlikte yaşıyor. Eşim ve ben iyi arkadaşız. Geceleri kumsalda eşimle sevişiyorduk ve yeğenim de çıplak bir şekilde yanımıza oturuyordu. Karısı penisin üzerine atlıyordu ve yeğeni de arkasındaydı. Karısının göğüslerini okşadı ve vücudunu tutkuyla yaladı. Yeğenimin annesiyle çocukluğumdan beri arkadaşız. O benim teyzem. Ve yeğenim benim ikinci kuzenimdir. Ve karısı da ikinci dereceden kuzen. Sadece yaş olarak daha genç. Küçükler anneleriyle o kadar arkadaş canlısıydı ki neredeyse onlarla yatıyorlardı. Birkaç ay sonra birlikte uyuduk. Yeğenim kendisi tavsiye etti.
Yeğenim baharda bir öğrenci arkadaşımı benimle seks yapmaya götürmüştü. Arkadaşıyla seks yapıyor. Sonra yeğenim çıplak olarak geliyor, arkadaşını kenara itiyor ve sikimin üstüne oturuyor. Arkadaşı böyle bir ensest ilişki karşısında şaşkına dönmüştü. Hatta tutkuyla öpüştüler.
Yeğenim baharda bir öğrenci arkadaşımı benimle seks yapmaya götürmüştü. Arkadaşıyla seks yapıyor. Sonra yeğenim çıplak olarak geliyor, arkadaşını kenara itiyor ve sikimin üstüne oturuyor. Arkadaşı böyle bir ensest ilişki karşısında şaşkına dönmüştü. Hatta tutkuyla öpüştüler.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 9):
- Didudo, Maximus86, PavelNokia, masrafçı, alexey.frolov, Endişeli, sapık, Sibiryak89, İskender
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Neden bir filmin senaryosu olmasın)Tpoo: ↑30 Jul 2023, 07:56 Yeğenimiz periyodik olarak bizimle yaşıyor. Eşim ve ben iyi arkadaşız. Geceleri kumsalda eşimle sevişiyorduk ve yeğenim de çıplak bir şekilde yanımıza oturuyordu. Karısı penisin üzerine atlıyordu ve yeğeni de arkasındaydı. Karısının göğüslerini okşadı ve vücudunu tutkuyla yaladı. Yeğenimin annesiyle çocukluğumdan beri arkadaşız. O benim teyzem. Ve yeğenim benim ikinci kuzenimdir. Ve karısı da ikinci dereceden kuzen. Sadece yaş olarak daha genç. Küçükler anneleriyle o kadar arkadaş canlısıydı ki neredeyse onlarla yatıyorlardı. Birkaç ay sonra birlikte uyuduk. Yeğenim kendisi tavsiye etti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
PavelNokia, biliyorsun, belki bu benim de hayatımdır annem ve kız kardeşim, ben küçükken onları öpüşürken, elleriyle birbirlerinin pastalarına dokunurken görmüştüm, dedemin hamamında hepsi gerçekti, bir şey anlamadığımı sanıyorlardı
annem söyleyip duruyordu karşımda dado olmadığını ama teyzem dedi ki baksın o küçük, hiçbir şey anlamıyor
sonra teyzemin annemi elleriyle nasıl okşadığını ve öptüğünü de gördüm göğüsleri
sadece hayat öngörülebilir değil
en güzeli tüm hayatım boyunca oldu şu an 43 yaşındayım
annem söyleyip duruyordu karşımda dado olmadığını ama teyzem dedi ki baksın o küçük, hiçbir şey anlamıyor
sonra teyzemin annemi elleriyle nasıl okşadığını ve öptüğünü de gördüm göğüsleri
sadece hayat öngörülebilir değil
en güzeli tüm hayatım boyunca oldu şu an 43 yaşındayım
- These users thanked the author HATA for the post (total 4):
- Şalun70, Endişeli, Cock Yaşlı***, Juravl
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Kızlar arasındaki ensest biraz farklıdır, karşı cinsle olduğunda çok daha ilgi çekicidir.
43 yıllık ensest ilişkide mi? mmm, kiminlesin ve nasıl?
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- sptlh
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 1 month
Ben 53, ablam 44 yaşında. 14-15 yaşlarında başladı ve bugün de devam ediyor.
- These users thanked the author İskender70 for the post (total 9):
- PavelNokia, Tolkala, masrafçı, Sandromeda, Esinti, RedFox, Büyük oğlan, Sool40, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Bir gece kulübünde onunla birlikte rahatladılar. Yavaşça dans ettiler ve ardından ilk kez derinden öpüştüler. Bu bizi bilinmeyeni denemek konusunda çok heyecanlandırdı. Bu kız kardeş de nemfoman, karısı gibi biseksüel. Bir taksiye bindik ve orada öpüştük. Sonra kız kardeşimin evine geldik ve seks yaptık.
Geçen sonbaharda bir iş gezisindeydim ve ofiste kimse olmadığında onunla ofisimde seviştik. Bir kafede odamıza davet edilen bir kadınla tanıştık ve kız kardeşinin çift taraflı yapay penisi vardı.
Kız kardeşim ve ben zaten Moskova’dayken fitness merkezine gittik ve oraya gittik. beni kadın kıyafetleri giyen ve makyaj yapan biseksüel bir adamla tanıştırdı. Üçlü yaptık. Eşimle Moskova’ya gittiğimizde kız kardeşimin yanına gideceğiz, o adamı da alacağız ve dördümüz sevişeceğiz. Bir kadının sikli bir kız görmesi çok tahrik edici bir durum.
Evet Moskova’daki ikinci kuzenim. Oraya geldim ve onun yanında kaldım. Onu arkadaşlarıyla tanıştırdı ve bazılarıyla periyodik olarak tanıştı.Didudo: ↑30 Jul 2023, 08:03Neden bir filmin senaryosu olmasın)Yeğenimiz periyodik olarak bizimle yaşıyor. Eşim ve ben iyi arkadaşız. Geceleri kumsalda eşimle sevişiyorduk ve yeğenim de çıplak bir şekilde yanımıza oturuyordu. Karısı penisin üzerine atlıyordu ve yeğeni de arkasındaydı. Karısının göğüslerini okşadı ve vücudunu tutkuyla yaladı. Yeğenimin annesiyle çocukluğumdan beri arkadaşız. O benim teyzem. Ve yeğenim benim ikinci kuzenimdir. Ve karısı da ikinci dereceden kuzen. Sadece yaş olarak daha genç. Küçükler anneleriyle o kadar arkadaş canlısıydı ki neredeyse onlarla yatıyorlardı. Birkaç ay sonra birlikte uyuduk. Yeğenim kendisi tavsiye etti.
Bir gece kulübünde onunla birlikte rahatladılar. Yavaşça dans ettiler ve ardından ilk kez derinden öpüştüler. Bu bizi bilinmeyeni denemek konusunda çok heyecanlandırdı. Bu kız kardeş de nemfoman, karısı gibi biseksüel. Bir taksiye bindik ve orada öpüştük. Sonra kız kardeşimin evine geldik ve seks yaptık.
Geçen sonbaharda bir iş gezisindeydim ve ofiste kimse olmadığında onunla ofisimde seviştik. Bir kafede odamıza davet edilen bir kadınla tanıştık ve kız kardeşinin çift taraflı yapay penisi vardı.
Kız kardeşim ve ben zaten Moskova’dayken fitness merkezine gittik ve oraya gittik. beni kadın kıyafetleri giyen ve makyaj yapan biseksüel bir adamla tanıştırdı. Üçlü yaptık. Eşimle Moskova’ya gittiğimizde kız kardeşimin yanına gideceğiz, o adamı da alacağız ve dördümüz sevişeceğiz. Bir kadının sikli bir kız görmesi çok tahrik edici bir durum.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 4):
- Onizm, Endişeli, sapık, Evgeniy-Spb
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Tpoo , ikinci kuzen neredeyse akraba değildir, ensest değildir. Ama ilişki hala ilginç) Karısı harika, çeşitliliği ve arzuları destekliyor
ve ensest konusundaki tutumun nasıl olduğu, kız kardeşinle seks mi yaptın?Alexander70: ↑30 Jul 2023, 14:20 Ben 53 yaşındayım, kız kardeşim ise 44. 14-15 yaşlarında başladı ve hala devam ediyor.
Tpoo , ikinci kuzen neredeyse akraba değildir, ensest değildir. Ama ilişki hala ilginç) Karısı harika, çeşitliliği ve arzuları destekliyor
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
- Mihaaaa 4, Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 6 months
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Umarım olur. Gençler için ensest sadece şehvettir, seks yapma arzusudur ve yaşlandıkça duygular ortaya çıkar. Sadece sarılmak değil, sevmek de istediğinde.
- These users thanked the author Maxik90 for the post:
- PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Ensest, doğrudan ilişki içinde olan kişiler (anne, baba, erkek kardeş, kız kardeş, oğul, kız) arasındadır. Kuzenler ve bunun ötesinde ensest
- These users thanked the author Köfte ustası for the post (total 2):
- Ded Mazsi, Shompol34
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Vay be! Ben de kendim böyle bir şey düşünüyorum. Yetişkinler genellikle sikleriyle değil kafalarıyla düşünürler. Bu yüzden o yaşta ensest ilginçtir
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Ded Mazsi, aradığım şey tam olarak bu değil . Bu eylemin bilimsel adı budur. Çoğu zaman, bu kavram botanikte kullanılır (örneğin, yakından ilişkili bitkilerin kesişmesi). Bir de eşanlamlısı var: akraba evliliği
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Ve her zamanki gibi bu tür ilişkiler çocukluktan itibaren oluşuyor. Bunun nedeni ebeveyn kontrolünün zayıf olması veya yetişkinlerin çocukları bu tür ilişkilere sürüklemesidir. Ancak bu her zaman gerçekleşmez ve tüm ailelerde olmaz.
12 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Hayatta farklı şeylerin olduğu konusunda sana katılmadan edemem. 50 yaşın üzerindeyim. Bunun bir kısmını kendim yaşadım ve bir kısmını da bana kesinlikle yalan söylemeyen çok yakın insanlardan öğrendim.BUGOR: ↑30 Jul 2023, 09:28 PavelNokia, hani hayat bu belki, benim de küçükken annem ve kız kardeşim var, onları öpüşürken, elleriyle birbirlerinin pastalarına dokunurken gördüm, bütün bunlar dedemin hamamında gerçekti, öyle sandılar Hiçbir şey anlamadım
Annem Dado’nun önümde olmaması gerektiğini söyleyip duruyordu, teyzem de onun küçük olduğunu, hiçbir şey anlamadığını söyledi
sonra ben de teyzemin annemi elleriyle nasıl okşadığını ve göğüslerini öptüğünü gördüm
hayat bu, tahmin edilemez
hayatım boyunca ensest oldu, şimdi 43 yaşındayım
Ve her zamanki gibi bu tür ilişkiler çocukluktan itibaren oluşuyor. Bunun nedeni ebeveyn kontrolünün zayıf olması veya yetişkinlerin çocukları bu tür ilişkilere sürüklemesidir. Ancak bu her zaman gerçekleşmez ve tüm ailelerde olmaz.
12 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Annen ve amcaların "doktor" oynamış olma ihtimali çok yüksek. Ama büyükanne ve büyükbaban bunu görmedi, görmediler çocuklarının ne yaptığını kontrol etme zamanı. Ve annelerinin amcalarıyla olan oyunları çok ileri gidiyordu... Bu oyunlar şiddet içermiyordu ve herkes için eğlenceliydi, bu yüzden ebeveynlerinin onlardan haberi yoktu ve bu ilişki büyüdüklerinde bile devam etti.PavelNokia: ↑30 Jul 2023, 00:54 Merhaba.
Yetişkinlerde ensest veya ensest yakın ilişkiler konusunu tartışmak istiyorum. Katılımcılar 30-40-50 vb. yaşlarda olduğunda. Bu gerçekten oluyor mu? Her zaman ensest arzusunun gençlikteki aşırı heyecan nedeniyle ortaya çıktığını ve yavaş yavaş kaybolduğunu düşünürdüm, ama... Kim bilir, belki yetişkinlerde de böyle bir şey vardır. Kesinlikle daha az utangaçtırlar ve sekse karşı daha basit bir tavırları vardır. Yetişkin bir erkek kardeş, yetişkin bir kız kardeşini çıplak görecektir, "ne oldu?" gibi. Belki birlikte hamamdayız. Belki çocukluktan beri bir şeyler oluyor ve durmadı ya da belki sadece yetişkinlikte denemeye karar verdiler? Şimdi bunda ne var gibi
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- PavelNokia, Onizm
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Annemin günlük hayatta kardeşlerine nasıl davrandığına, onlardan nasıl bahsettiğine bakılırsa orada kesinlikle şiddet yoktu. Her zaman sıcaklık ve hayranlıktır. Aşık bir kadının konuşması gibi. Zorlasalardı kesinlikle böyle bir tavır olmazdıShalun70: ↑02 Aug 2023, 00:12 Anneniz ve amcalarınız büyük ihtimalle "doktorluk" oynuyorlardı. Ancak büyükanne ve büyükbabalar bunu görmediler, çocuklarının ne yaptığını kontrol edecek zamanları olmadı. Ve annemin amcalarıyla yaptığı oyunlar çok ileri gitti... Bu oyunlar şiddet içermiyordu ve herkes için eğlenceliydi bu yüzden ebeveynlerinin bunlardan haberi yoktu ve bu ilişki büyüdüklerinde bile devam etti.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
Kızım boşandıktan sonra eşim onu sık sık sikiyor, iki kızım da 27 yaşında. Eşim 54 yaşında. Bu zaten beşinci yılı. Ve genel olarak pek çok ilginç şeyimiz var
- These users thanked the author Ignatius for the post (total 6):
- Tolkala, masrafçı, Onizm, alexbarsik, tahmini, Evgeniy-Spb
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
Ignat, bu yüzden toplumla ilginç bir şeyler paylaş, sanırım birçoğu faydalanacaktır Aile ilişkileriniz hakkında bilgi edinmek ilginçtir

- These users thanked the author Frodo for the post:
- PavelNokia
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Ignat, zaten bir annenin yakınlığından bahsediyor ve kızım, gerçekten bu kadar yaygın mı?
Kızınızla aranızda bir şeyler var mı?
Kızınızla aranızda bir şeyler var mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 11 months
Bana öyle geliyor ki yetişkinlerdeki ensestin kökleri çocukluk veya ergenlik dönemine dayanıyor. Gençler seviştiklerinde ve bundan keyif aldıklarında, yetişkin olduklarında bile birbirlerinden etkilenirler. Aynı evde yaşadığımız, birlikte büyüdüğümüz bir yakın arkadaşım Igor var... Ondan dört yaş küçük Ada adında bir kız kardeşi var. 12 yaşında, 16 yaşında 10’uncu sınıfa girdiğinde “onu şımarttı”. Onu sık sık yiyordu, hoşuna gidiyordu. Petersburg’a gitti, enstitüde 5 yıl okudu, tatil için periyodik olarak eve geldi ve ilişki çılgın bir tutkuya dönüştü. Daha sonra şehrimize döndü, mühendis olarak çalıştı, Ada’yla yaşadığı için 31 yaşına kadar evlenmedi ve ancak Ada evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde istemeyerek de olsa ilişkiyi kesmeyi kabul etti. Şimdi eşiyle birlikte yaşıyor, bir oğlu var ama yine de Ada’yı özlüyor, okşamaları... İçtiğinde melankolik oluyor... Ada en azından kuzeni olsaydı hiç düşünmeden onunla evleneceğini söylüyor. ! Yatakta birbirlerine çok yakışmışlardı ve ikisinin de uyumlu bir karakteri vardı. Birbirlerinden güçlü bir şekilde etkileniyorlar. Nadiren de olsa cinsel ilişkiye giriyorlar ama bu birkaç ayda bir oluyor ve o bundan memnun değil!
- These users thanked the author Shompol34 for the post (total 9):
- Tolkala, Ötesinden Gelen Şehvet, PavelNokia, Onizm, Endişeli, sapık, tahmini, Evgeniy-Spb, Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bir arkadaşım var. İki kez evlendi. İlk kocasından iki yetişkin oğlu var ama ikinci kocasından çocuğu yok. Oğullar büyüdü, evlendi, her birinin kendi ailesi var. Annelerinden ayrı ve uzakta yaşıyorlar. Son on yıldır, belki daha da fazlası, bu arkadaşım yalnız yaşıyor. Artık 50 yaşını geçmiş. Başka şehirde yaşayan ve kendi ailesi olan bir de erkek kardeşi var. Sürücü olarak çalışıyor. Sık sık iş gezileri için şehrimize geliyor, kız kardeşinin yanına geliyor ve kendisinin de bana itiraf ettiği gibi bunu çok uzun zamandır yaşıyorlar, yani onun hikayelerine göre iyi ve kaliteli seks. Başka bir arkadaş daha var. Hatta benden birkaç yaş büyük, yani zaten 60 civarında bir yerde. Kocası yaklaşık 15 yıl önce öldü. Annesi uzun zaman önce ciddi bir hastalıktan öldüğü için yalnız kalan yaşlı babasını da köyden getirdi. Babasını yanına aldığında henüz 50 yaşında değildi, babası ise 23 yaş büyük görünüyordu. Büyükbabam hâlâ çok güçlüydü. Hatta bir yerlerde bekçi olarak çalıştım. Böylece o ve babası dolu bir seks hayatı yaşadılar. Bana damat olmaya çalışanlardan daha iyi olduğunu ve asıl meselenin o yaşta artık haplara veya prezervatiflere ihtiyacınız olmadığını söyledi.
Her zaman böyle olmaz. Farklı durumlar var. Şahsen tanıdığım ve bu vakaları yaşayan insanlardan tamamen farklı iki vakayı anlatacağım.
Bir arkadaşım var. İki kez evlendi. İlk kocasından iki yetişkin oğlu var ama ikinci kocasından çocuğu yok. Oğullar büyüdü, evlendi, her birinin kendi ailesi var. Annelerinden ayrı ve uzakta yaşıyorlar. Son on yıldır, belki daha da fazlası, bu arkadaşım yalnız yaşıyor. Artık 50 yaşını geçmiş. Başka şehirde yaşayan ve kendi ailesi olan bir de erkek kardeşi var. Sürücü olarak çalışıyor. Sık sık iş gezileri için şehrimize geliyor, kız kardeşinin yanına geliyor ve kendisinin de bana itiraf ettiği gibi bunu çok uzun zamandır yaşıyorlar, yani onun hikayelerine göre iyi ve kaliteli seks. Başka bir arkadaş daha var. Hatta benden birkaç yaş büyük, yani zaten 60 civarında bir yerde. Kocası yaklaşık 15 yıl önce öldü. Annesi uzun zaman önce ciddi bir hastalıktan öldüğü için yalnız kalan yaşlı babasını da köyden getirdi. Babasını yanına aldığında henüz 50 yaşında değildi, babası ise 23 yaş büyük görünüyordu. Büyükbabam hâlâ çok güçlüydü. Hatta bir yerlerde bekçi olarak çalıştım. Böylece o ve babası dolu bir seks hayatı yaşadılar. Bana damat olmaya çalışanlardan daha iyi olduğunu ve asıl meselenin o yaşta artık haplara veya prezervatiflere ihtiyacınız olmadığını söyledi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 9):
- Tolkala, Ötesinden Gelen Şehvet, PavelNokia, Onizm, Endişeli, Shompol34, sapık, Evgeniy-Spb, Stas99rus
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Peki, o zamandan beri seks yaptıysanız çocukluk, sonra yetişkinler yine de durmayacakRamrod34: ↑18 Aug 2023, 13:35 Bana öyle geliyor ki yetişkinlerdeki ensestin kökleri çocukluk ya da ergenlik dönemine dayanıyor. Gençler seviştiklerinde ve bundan keyif aldıklarında, yetişkin olduklarında bile birbirlerinden etkilenirler. Aynı evde yaşadığımız, birlikte büyüdüğümüz bir yakın arkadaşım Igor var... Ondan dört yaş küçük Ada adında bir kız kardeşi var. 12 yaşında, 16 yaşında 10’uncu sınıfa girdiğinde “onu şımarttı”. Onu sık sık yiyordu, hoşuna gidiyordu. Petersburg’a gitti, enstitüde 5 yıl okudu, tatil için periyodik olarak eve geldi ve ilişki çılgın bir tutkuya dönüştü. Daha sonra şehrimize döndü, mühendis olarak çalıştı, Ada’yla yaşadığı için 31 yaşına kadar evlenmedi ve ancak Ada evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde istemeyerek de olsa ilişkiyi kesmeyi kabul etti. Şimdi eşiyle birlikte yaşıyor, bir oğlu var ama yine de Ada’yı özlüyor, okşamaları... İçtiğinde melankolik oluyor... Ada en azından kuzeni olsaydı hiç düşünmeden onunla evleneceğini söylüyor. ! Yatakta birbirlerine çok yakışmışlardı ve ikisinin de uyumlu bir karakteri vardı. Birbirlerinden güçlü bir şekilde etkileniyorlar. Nadir durumlarda cinsel ilişkiye girerler, ancak bu birkaç ayda bir olur ve bu ona yakışmaz!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bu her zaman böyle değildir. Çocukluğumda ve gençliğimde kuzenlerimle ilişkilerim oldu. Ebeveynlerimizin çirkin çocuklarla ilgili her türlü korku hikayesini öğrenip bizi korkutmasına rağmen, en büyüğüyle oldukça uzun ve ciddi bir şeydi. Eğitici sohbetlerinden sonra genellikle hiç umursamadık ve bir süre bilinçli olarak doğum kontrol yöntemi kullanmadık. Daha sonra kız kardeşim bir oğlanla tanıştı ve sonunda evlendi. Evlendim. Herkesin kendi ailesi vardır. Artık birbirimizi gördüğümüzde ne olduğu hakkında konuşmuyoruz bile.PavelNokia: ↑07 Sep 2023, 08:28 peki, çocukluğunuzdan beri seks yapıyorsanız yetişkinler zaten durmayacaktır
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- PavelNokia, Endişeli, sapık, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Andrey Lukashov, çok şanslısın! Ebeveynlerin korku hikayelerinden sonra çoğu kişi şaşkına döndü!
Bazen - tamamen! :hırçın:
Bazen - tamamen! :hırçın:
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Her vaka bireyseldir, bazıları çocuklukta yapılan şakalardan sonra ayrılır, diğerleri devam ederÖyle değil her zaman böyle. Çocukluğumda ve gençliğimde kuzenlerimle ilişkilerim oldu. Ebeveynlerimizin çirkin çocuklarla ilgili her türlü korku hikayesini öğrenip bizi korkutmasına rağmen, en büyüğüyle oldukça uzun ve ciddi bir şeydi. Eğitici sohbetlerinden sonra genellikle hiç umursamadık ve bir süre bilinçli olarak doğum kontrol yöntemi kullanmadık. Daha sonra kız kardeşim bir oğlanla tanıştı ve sonunda evlendi. Evlendim. Herkesin kendi ailesi vardır. Artık birbirimizi gördüğümüzde olup bitenler hakkında konuşmuyoruz bile.PavelNokia: ↑07 Sep 2023, 08:28 Eh, çocukluğundan beri seks yaptıysan yetişkinler zaten durmayacaktır
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- Shompol34
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
Bence eşlerinden ayrılıp birlikte yaşamaları daha iyi. Ama yeterince cesaretim yok.
Peki insanlar neden acı çekiyor? Başkalarının kendileri tarafından icat edilmemiş tavırları uğruna.Ramrod34: ↑18 Aug 2023, 13:35 Bana öyle geliyor ki yetişkinlerdeki ensestin kökleri çocukluk ya da ergenlik dönemine dayanıyor. Gençler seviştiklerinde ve bundan keyif aldıklarında, yetişkin olduklarında bile birbirlerinden etkilenirler. Aynı evde yaşadığımız, birlikte büyüdüğümüz bir yakın arkadaşım Igor var... Ondan dört yaş küçük Ada adında bir kız kardeşi var. 12 yaşında, 16 yaşında 10’uncu sınıfa girdiğinde “onu şımarttı”. Onu sık sık yiyordu, hoşuna gidiyordu. Petersburg’a gitti, enstitüde 5 yıl okudu, tatil için periyodik olarak eve geldi ve ilişki çılgın bir tutkuya dönüştü. Daha sonra şehrimize döndü, mühendis olarak çalıştı, Ada’yla yaşadığı için 31 yaşına kadar evlenmedi ve ancak Ada evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde istemeyerek de olsa ilişkiyi kesmeyi kabul etti. Şimdi eşiyle birlikte yaşıyor, bir oğlu var ama yine de Ada’yı özlüyor, okşamaları... İçtiğinde melankolik oluyor... Ada en azından kuzeni olsaydı hiç düşünmeden onunla evleneceğini söylüyor. ! Yatakta birbirlerine çok yakışmışlardı ve ikisinin de uyumlu bir karakteri vardı. Birbirlerinden güçlü bir şekilde etkileniyorlar. Nadiren de olsa cinsel ilişkiye giriyorlar ama bu birkaç ayda bir oluyor ve o bundan hiç memnun değil!
Bence eşlerinden ayrılıp birlikte yaşamaları daha iyi. Ama yeterince cesaretim yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Bu bir dereceye kadar doğru olabilir. Yakın ilişkilerde duygular olmadan yaşamak zordur. Ve burada iyi bir şey yok, özellikle de partnerlerden biri aşık olduysa ve diğeri bu ilişkiyi bitirmek istiyorsa.
Burada dikkatsiz bir bağlantının sonuçlarına ilişkin son derece gerçekçi bir resim görüyorsunuz. Çözülemeyen psikolojik sorunlar. Bunları ben de gördüm.Ramrod34: ↑18 Aug 2023, 13:35 Daha sonra şehrimize döndü, mühendis olarak çalıştı, 31 yaşına kadar evlenmedi çünkü Ada’yla yaşıyordu ve ancak Ada evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde isteksizce ilişkiyi kesmeyi kabul etti. Şimdi eşiyle birlikte yaşıyor, bir oğlu var ama yine de Ada’yı özlüyor, okşamaları... İçtiğinde melankolik oluyor... Ada en azından kuzeni olsaydı hiç düşünmeden onunla evleneceğini söylüyor. !
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- Serg_A, Shompol34, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Oluyor. Hayattan bir örnek var. Doğrudan bir kanıt yok, ancak dolaylı olarak her şey bundan bahsediyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 1 year 8 months
ne olursa olsun, şaşırtıcı bir şey yok)
- These users thanked the author Wercom for the post:
- PavelNokia
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
22 saat 50 dakika sonra gönderilir 41 saniye:
grekko10, sana özel mesajla cevap veremiyorum
hayatta nasıl bir örnek?
22 saat 50 dakika sonra gönderilir 41 saniye:
grekko10, sana özel mesajla cevap veremiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
"Buradaki beyler sözlerine inanıyorlar..." :ROFL:
- These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
- olur, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 7 months
Yeğenimle birlikteydi. 16 yaşındayken ona dokunduğumda annesine söyleyeceğini haykırdı. O zamanlar beni yakacaklarından çok korkuyordum. 20 yaşına geldiğinde ona asılmaya karar verdim ama o zaten bir erkekle yaşıyordu. Sonuç olarak 32 yaşında onu tüm deliklerinden becerdim (45 yaşındayım). Yeğenim ateştir, orospudur ve hiçbir şeye yasak görmedi.
- These users thanked the author Valeron4ik for the post (total 4):
- Sibiryak89, PavelNokia, utandım, Evgeniy-Spb
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
Yeğenim şanslıydı, amcam için iyi oldu. 32 yaşında, zaten oldukça tecrübeli ve her deliğe girebiliyor, bu bir harika!Valeron4ik: ↑22 Dec 2023, 19:50 Yeğenimle birlikteydi. 16 yaşındayken ona dokunduğumda annesine söyleyeceğini haykırdı. O zamanlar beni yakacaklarından çok korkuyordum. 20 yaşına geldiğinde ona asılmaya karar verdim ama o zaten bir erkekle yaşıyordu. Sonuç olarak, 32 yaşındayken onu tüm deliklerinden becerdim (45 yaşındayım). Yeğenim ateşli, orospu ve hiçbir şeyin yasaklandığını bile görmedim.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 6 months
Kuzenim ve ben 20 yaşımdayken başladık, kız kardeşim 16 yaşında, şimdi 47 yaşındayım.
- These users thanked the author 555222 for the post (total 2):
- Natalie, PavelNokia
-
Автор темыPavelNokia
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453