Erkekler, kızlarda sizin için hangisi daha kötü: düz popo mu yoksa düz göğüs mü?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Erkekler, kızlarda sizce hangisi daha kötü: düz popo mu yoksa düz göğüs mü?
Bana öyle geliyor ki her şey uyumlu olmalı: göğüsler, popo ve bacaklar...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Erkekler, kızlarda sizce hangisi daha kötü: düz popo mu yoksa düz göğüs mü?
Herkesin kendine ait ve ideali yok, süper olmanın zamanı gelmişti. Boyu küçük ve göğüsleri yok, diğerinin poposu büyük, ayrıca göğüs poposu da var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 10 months
Her şey ölçülü ve güzel olmalı. Büyük göt çirkindir. Ve iyi bir kıç süperdir. Göğüsler için de aynı şey geçerli. Büyük bir memenin iyi bir yanı yoktur. Ama düzgün küçük memeler harikadır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Popo küçük olabilir ancak düz olmayabilir - aksi halde popo değildir)
Ve göğüs düz olabilir
Ve göğüs düz olabilir
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years
Konunun yazarı şu anda düz göğüslü mü yoksa düz kıçlı mı olacağına karar veriyor gibi görünüyor
neden böyle bir şey yaptı? soru ortaya çıktı mı? Neyin büyüdüğünü gösterin, tartışma daha anlamlı olacaktır.
Belirlenmiş vücut parçalarının temelden yokluğunun imkansız olduğundan kesinlikle şüpheleniyorum, en azından bir şey var.
Biri vücudu sikiyor, biri seks yapıyor Bir kişi için ikinci fiziksel parametreler çok daha az kritiktir.
İlişkilerde güzel bir yüz, canlı yüz ifadeleri ve iyi bir insan çok daha önemlidir.
Belirlenmiş vücut parçalarının temelden yokluğunun imkansız olduğundan kesinlikle şüpheleniyorum, en azından bir şey var.
Biri vücudu sikiyor, biri seks yapıyor Bir kişi için ikinci fiziksel parametreler çok daha az kritiktir.
İlişkilerde güzel bir yüz, canlı yüz ifadeleri ve iyi bir insan çok daha önemlidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 11 months
Düz göğüs tercih ediyorum.
Ve popo normal.
Ve popo normal.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 8 months
Bir popo olmalı))) ve küçük göğüsler artık genel olarak moda

-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Ama insanların onları sevmesinin nedeni bu değil.
Çünkü kızlar güzel ve sıra dışı yaratıklardır.
Çünkü kızlar güzel ve sıra dışı yaratıklardır.
-
- ön sevişme
Kesinlikle - biz bu yoldayız iflah olmaz romantikler forumu
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Gerçek hayatta bu forumdan birçok kızla tanıştın mı?
-
- ön sevişme
Böyle bir deneyim olmadı ve biz de bunun için burada değiliz)
Bana öyle geliyor ki burada prensipte çok az toplantı yapılıyor
Bana öyle geliyor ki burada prensipte çok az toplantı yapılıyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
Жопу всегда можно накачать. У меня у жены грудь 0,5 размера и я без ума от нее, а жопа и тело фитнесс-треннера. С виду на улице и на пляже спортивная студентка первокурсница....а тем временем уже за 45ilyk: ↑12 Feb 2023, 18:37 Sizce hangisi daha kötü? Bir yanda göğüslerin yokluğu - çünkü içlerinde çok fazla güzellik var, uzanabilirsin vb.
Ama diğer yanda, poponun düz olması kötü - çünkü deri pantolon/ etekler kötü görünecektir ve bacaklarınız da çirkin olabilir. ve bir kızın önündeyken onun güzel/sevimli yüzüne bakabilirsin ama arkasındayken ve düz bir popoya sahipsen ne olacak? Evet, kıçınızın üstüne de yatabilirsiniz.
Sizce hangisi daha kötü?
P/c: göğüsler yalnızca 2-4 beden anlamına gelir ve kalçalar çok daha büyüktür. Önemli olan yuvarlak ve elastik olmasıdır:3
https://i.postimg.cc/4NZJV4ws/2023-02-11-14-48-09.png
https://i.postimg.cc/cLzy9d7K/2023-02-10-17-25-49.png
https://i.postimg.cc/bJj5WrZv/image-1.png
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
Benim için düz bir popo kesinlikle daha kötü
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Her şey orta derecede yuvarlak olmalı! Ama eşek tercih edilir! Kıçın bir çanta gibi sarktığında ya da hiç orada olmadığında, iyi bir sik kalkmaz!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Minimal göğüsler daha iyi, ancak yuvarlak ve sıkı bir kalça!))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 6 months
Eh, tabi ki memeler daha önemli, yazdığı takma adda bile))
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Yuvarlak ve düzgün şekilli popolar daha etkileyici görünüyor ancak [url=viewtopic.php?t=11083]anal seks penisin tüm uzunluğu boyunca içine sığdığı düz bir popoya sahip olmak çok daha hoştur, oysa yuvarlak, çıkıntılı bir popoda penis ancak yarısına girer ve eğer popo da büyükse, o zaman genel olarak sadece bir kafa girer ve kalçalarına, hatta 17 cm’lik bir penise bile daha fazla izin verilmez.
Göğüs büyüklüğü hiç önemli değil, büyük yerine küçük olması daha iyidir. Bir kadının göğüslerine dokunulduğunda nasıl iç çektiği ve seğirdiği önemlidir.
Göğüs büyüklüğü hiç önemli değil, büyük yerine küçük olması daha iyidir. Bir kadının göğüslerine dokunulduğunda nasıl iç çektiği ve seğirdiği önemlidir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
6 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
10 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Onlar "uzun ömürlü"... Şekerleme gibi) ağız :)
6 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
. ........gerçek sizin tarafınızdan doğrudur :)FUCKYAMATERITY: ↑13 Feb 2023, 04:05 Zayıf kızlar çok tatlıdır ve beşikte o kadar çakmaklar vardır ki göğüsler ve kalçalar umurunda değildir
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Sadece merak ediyorum... Annelerinin (bu kız kardeşlerin) poposu nasıl? Aynı derecede çekici (tamamen) veya .....?Danafil: ↑13 Feb 2023, 16:00 Kendi aralarında o kadar çok akrabam, kız kardeşim var ki. Aralarında 3-5 yaş fark var. Bu yüzden onları ilk gördüğümde çıldırdım. Yaklaşık 20-25 kişiydiler. İkisi de oldukça uzun ve ince/zayıf ama kıçları var!!!!! Her ikisi de bir pusula gibi çizilmiştir ve yandan bakıldığında mükemmel bir şekilde yuvarlaktır. Gözlerinizi alamıyorsunuz.
10 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Destekliyorum. Ne çıkarma ne de ekleme: her şey söylenir. :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Düz bir popo kesinlikle daha kötüdür. Meme büyüklüğüne karşı normal bir tavrım var ama az gelişmiş bir popo elbette haramdır. Bunun başlıca sebebi göğüslerin ameliyatsız büyütülmesinin mümkün olmamasıdır ancak popo üzerinde çalışmak teknik ve azim işidir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
"Kanatlar, bacaklar; asıl önemli olan kuyruktur!"
Benim için şekillerin önemi yok. Önemli olan kişinin kendisinden hoşlanmanız, duyguların olması.

Benim için şekillerin önemi yok. Önemli olan kişinin kendisinden hoşlanmanız, duyguların olması.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Beyniniz olmadığında durum daha kötüdür)
5 dakika 11 saniye sonra gönderildi: Her kadına köpek stili verin... O mükemmel
25 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Bir kızla ilgili her şey güzeldir, özellikle de seviliyorsa
5 dakika 11 saniye sonra gönderildi: Her kadına köpek stili verin... O mükemmel
25 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Bir kızla ilgili her şey güzeldir, özellikle de seviliyorsa
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
pek iyi değil, bu harika bir fındık)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
En kötüsü boş bir kafadır
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
- Fargal94, sikikamerlik, gerz13
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Rasrom, bu kesin! Boş bir kafayla seks ilgi çekici değildir, belki sadece bir kez ve açlıktan dolayı))) Görünüş de önemlidir. Karşılaştığımızda büyük ve hoş formlardaydık, sonra bazıları dağıldı, bazıları ise aşırı derecede. Böyle biri boşandıktan sonra tekrar birlikte olmayı ima ettiğinde, devam etmemelerinin ne kadar iyi olduğunu düşünürsünüz...
Ve sıska olanlar o kadar da fark edilmez, onlar daha da ilginç hale geldi. Ya da hiç değişmemişler; 40 yaşındaki bir arkadaşımdan hala içki dükkanında pasaportu isteniyor))

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Sorunun formülasyonu başlığın kendisinde aptalca. İkisi de kötü değil. Güzellik standartlarının ötesinde güzel bir kombinasyon da olabilir ama 90-60-90 beeee gibi bir şey.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- -AlexNova-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Düz bir popo kesinlikle daha kötüdür
-
- En güçlü orgazm!
Sanki karşılaştırabilirmişim gibi)))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Genel olarak sorunsuz yapabiliyorum)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Ben yuvarlak, tonlu, elastik bir popodan yanayım. Ve böylece kalçalarınız omuzlarınızdan daha geniş olur. İşte bir şekilde bu kadar. :ayyy:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Göt bir kadının yüzüdür

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Kızlar, hepiniz Güzelsiniz, endişelenmeyin.
Biz erkekler için önce penisimiz dikleşir, sonra beynimiz devreye girer (eğer varsa). Ve sik her zaman hatalıdır. Ancak herkesin beyni yoktur.
Evet, bu kulağa tuhaf geldi. Kendiniz düşünün.
Biz erkekler için önce penisimiz dikleşir, sonra beynimiz devreye girer (eğer varsa). Ve sik her zaman hatalıdır. Ancak herkesin beyni yoktur.
Evet, bu kulağa tuhaf geldi. Kendiniz düşünün.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Göğüs düz olabilir (tam tersine çok büyük göğüsler beni korkutuyor), ancak kalçanın öne çıkması gerekiyor.
Teşekkürler, güldüm)) ama açıkça belirtilmiş :iyi:
Göğüs düz olabilir (tam tersine çok büyük göğüsler beni korkutuyor), ancak kalçanın öne çıkması gerekiyor.
-
- En güçlü orgazm!
Markul, Neden bu kadar tuhaf bir avatarın var? Neden değil, neden...
-
- Nirvana’dayım
Onun nesi var?Vasyanitsa: ↑10 Sep 2023, 09:02 Markul, Neden böyle bir şeye sahipsin garip bir avatar mı? Nedeni değil ama neden...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Düz popolara dayanamıyorum, "Ugh((((((" özellikle de kız.... kadının büyük bir yüzü varsa! Ve öyle görünüyor ki poponun boyutu yüzün boyutuna dönüşmüş) Ve eğer kız uzun boylu, ince, ince uzun bacaklara ve düz bir göğüse sahipse, hiç göğüs olmasa da, sadece meme uçları varsa, o zaman bu kadar fit bir kızı sevmekte hiçbir sorunum yok. popo, gerçekten hoşuma gitmedi (((
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Şahsen benim için kızın güzel popo ve küçük, muhtemelen düz göğüs. Popo, her zaman şık ve seksi görünüyor. Ve bence göğüsler sonradan kazanılmış bir tat değil... Şahsen ben küçük göğüsleri severim, bir kız üstsüz tişört giydiğinde ve göğüs uçları tişörtün altından sadece biraz dışarı çıkınca... ama ne olur? bir form olması gerekir. Bu seks.
-
- En güçlü orgazm!
O halde soruyorum; erkekken neden avatarında bir kız var?
Avatar bir kız, sen de erkek gibi görünüyorsun. Elbette herkes istediği gibi sever ama yine de...
O halde soruyorum; erkekken neden avatarında bir kız var?
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer avatarımda siyahi bir adam varsa bu da yanlıştır, Kafkasyalı olduğum için mi?
Ve eğer avatarımda siyah bir adam varsa, bir uzaylı mı olacak? Bu da yanlış, çünkü ben bir insansıyım?
Ve eğer üzerimde bir makak varsa benim avatarım da yanlış, çünkü ben bir primat mıyım?
Avatarımda RNA varsa bu da yanlış, sonuçta genomum DNA’dan mı yapılmış?
Ve eğer ben Avatarımda İngiliz bayrağı var, bu da yanlış, çünkü Rusyalıyım?
Avatarımda yaşlı bir adam varsa bu da yanlış, çünkü hâlâ genç miyim?
nVe eğer örneğin avatarımda bir gladyatör varsa - bu da yanlış, çünkü 21. yüzyılda mıyız?
Ve eğer bir avatarım yoksa - vay be, böyle bırak, siktir et!!! benim var olmadığım anlamına mı geliyor?
nBu soruların avatarla ilgili olmasına bayıldım)))
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
nVe eğer avatarımda bir at varsa bu da yanlıştır, çünkü ben bir insanım?Vasyanitsa: ↑10 Sep 2023, 20:11Avatar bir kız, sen de erkek gibi görünüyorsun. Elbette herkes istediği gibi sever ama yine de...Nesi var onun?
O halde soruyorum - erkekken neden avatarında bir kız var?
Ve eğer avatarımda siyahi bir adam varsa bu da yanlıştır, Kafkasyalı olduğum için mi?
Ve eğer avatarımda siyah bir adam varsa, bir uzaylı mı olacak? Bu da yanlış, çünkü ben bir insansıyım?
Ve eğer üzerimde bir makak varsa benim avatarım da yanlış, çünkü ben bir primat mıyım?
Avatarımda RNA varsa bu da yanlış, sonuçta genomum DNA’dan mı yapılmış?
Ve eğer ben Avatarımda İngiliz bayrağı var, bu da yanlış, çünkü Rusyalıyım?
Avatarımda yaşlı bir adam varsa bu da yanlış, çünkü hâlâ genç miyim?
nVe eğer örneğin avatarımda bir gladyatör varsa - bu da yanlış, çünkü 21. yüzyılda mıyız?
Ve eğer bir avatarım yoksa - vay be, böyle bırak, siktir et!!! benim var olmadığım anlamına mı geliyor?
nBu soruların avatarla ilgili olmasına bayıldım)))
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
peki bu kız kim?
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Göğüsler dünyayı yönetiyor!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Bence bunun bir önemi yok. Eğer sevdiğin kız buysa ne fark eder ki? Önemli olan, sizin için onun en iyisi ve en güzeli olmasıdır. işte builyk: ↑12 Feb 2023, 18:37 Sizce hangisi daha kötü? Bir yanda göğüslerin yokluğu - çünkü içlerinde çok fazla güzellik var, uzanabilirsin vb.
Ama diğer yanda, poponun düz olması kötü - çünkü deri pantolon/ etekler kötü görünecektir ve bacaklarınız da çirkin olabilir. ve bir kızın önündeyken onun güzel/sevimli yüzüne bakabilirsin ama arkasındayken ve düz bir popoya sahipsen ne olacak? Evet, kıçınızın üstüne de yatabilirsiniz.
Sizce hangisi daha kötü?
P/c: göğüsler yalnızca 2-4 beden anlamına gelir ve kalçalar çok daha büyüktür. Önemli olan yuvarlak ve elastik olmasıdır: 3
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 244 Views
-
Last post by Mishanja11
-
- 0 Replies