Kocamın ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 10 months
Kocamın ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
Merhaba.
Kocamla seks sırasında ereksiyonu geriliyor (penis biraz yumuşar) ve bu, seks sırasında birkaç kez gerçekleşebilir. Bu bende tedirginlik yaratıyor, sorduğumda farklı cevaplar veriyor, bazen yoruluyor, bazen bilmiyorum, bazen ses çıkarmaktan korkuyor, bazen testislerimden biri ağrıyor...
Evlendik 15 yıldır aşk için evlendik ve her zaman seks vardı, her zaman kaliteli ve sıktı. İki hamilelik dışında çocuğu olanlar anlayacaktır.
Fakat yaklaşık bir yıl önce bu sorun ortaya çıktı ve ne olduğunu anlayamıyorum. Kocamın beni sevmeyi bıraktığını, artık beni istemediğini, beni sevdiğini ama benimle seks istemediğini ya da iktidar sorunu yaşadığını ama bunu kabul etmediğini hayal etmeye başlıyorum. (doktora gitmek istemiyor). Bildiğim kadarıyla metresi yok. Haftada 1-2 kez düzenli olarak seks yapıyoruz. O 42 yaşında, ben 36. Söyle bana, ne olabilir? Bu neden bir erkeğin başına gelir?
Kocamla seks sırasında ereksiyonu geriliyor (penis biraz yumuşar) ve bu, seks sırasında birkaç kez gerçekleşebilir. Bu bende tedirginlik yaratıyor, sorduğumda farklı cevaplar veriyor, bazen yoruluyor, bazen bilmiyorum, bazen ses çıkarmaktan korkuyor, bazen testislerimden biri ağrıyor...
Evlendik 15 yıldır aşk için evlendik ve her zaman seks vardı, her zaman kaliteli ve sıktı. İki hamilelik dışında çocuğu olanlar anlayacaktır.
Fakat yaklaşık bir yıl önce bu sorun ortaya çıktı ve ne olduğunu anlayamıyorum. Kocamın beni sevmeyi bıraktığını, artık beni istemediğini, beni sevdiğini ama benimle seks istemediğini ya da iktidar sorunu yaşadığını ama bunu kabul etmediğini hayal etmeye başlıyorum. (doktora gitmek istemiyor). Bildiğim kadarıyla metresi yok. Haftada 1-2 kez düzenli olarak seks yapıyoruz. O 42 yaşında, ben 36. Söyle bana, ne olabilir? Bu neden bir erkeğin başına gelir?
- These users thanked the author Sunsh1ne for the post (total 3):
- Yjjooo, Alice, mega saniye
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Yanıt: Eşimin ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
saç gömlek,
Yani... Hikayenin doğru olup olmadığı hakkında. Hikaye doğru ve sana saçma gelse bile 35 yaşındayım ve burada oturup bir şeyler uyduracak hiçbir şeyim yok?
Soracak kimsem yok, ben tecrübeli adamlara ve onların fikirlerine ihtiyacım var. İlgilenmiyorsan, geçip git.
Anlamaya çalışıyorum, evliliğim bozulabilir ve bunun nedeni partnerlerle olan deneyimsizliğim ve kocamın bunu söylememesidir gerçek belki de (bunlar benim tahminlerim, belki de beni üzmek istemiyor, onu bilmiyorum). Ya da belki o zaten havalı biri ama ben burada oturup bunu düşünüyorum ve tatmin değilim. Buraya yazdıklarıma neden şaşırdın? Kızlar açık sözlülükleriyle tanınmıyor mu? Ya da ne? Bu konuda hiçbir sorunum yok. Bir sorun hakkında yazmak, onu yüksek sesle dile getirmekten daha kolaydır)
Dün ona deneyimlerimi anlattım ama o tamamen açık değildi. Bu beni çok endişelendiriyor, diyorum ona, sorunun ne olduğunu söyle, çözelim. Neden kapandığını bilmiyorum. Ve aklımdan 1000 neden geçiyor... Tabii eğer doğruyu söylerse ona olan ilgimi sonsuza kadar kaybederim, belki de bu yüzden sessizdir.
Biz kadınız, her şeyi derinlemesine düşünmeyi seviyoruz, bu yüzden doğrudan ona soruyorum ama yanıt alamıyorum.
Deliğe gelince, dürüst olacağım, başlangıçta çok dardı. Hatta ilk başta canımı acıttı. Heyecanlandığımda bile hemen içeri giremedik.
Oldukça uzun sürdü (acı). Bence hoşuna gitti tabii. Şimdi bu konuda her şey yolunda. Ona orada her şeyin yolunda olup olmadığını sordum, EVET dedi.
Heyecanlı bir halde iki parmağım içeri giriyor (bedenimi nasıl kontrol edeceğim zaten söylendi). Üçüncü parmak uymuyor ve çok ince parmaklarım var. Tabii çok heyecanlandığımda çok fazla yağlanma oluyor, mükemmel uyum sağlıyor. Sanırım bu herkes için böyle. Ancak kuruyken bile acı veriyor ve penisinizi ovalayabilirsiniz (bu deneyimi yaşadım). Sezaryen olduğum için doğumdan sonra da her şey mükemmel durumdaydı.
Aşk için evlendik, bunun hakkında yazdım. Çok fazla seks vardı ve hala da var. Ve hiç başım ağrımıyor, muhtemelen inanmayacaksın ama ben asla kocamla seks yapmayı reddetmedim! Asla! Başınız gerçekten ağrıyor olsa bile, genellikle seksten sonra geçer)
Bağlantıya bir göz atacağım, teşekkürler. Haklısın, vücuda cinsellik öğretilmeli.
Penisinin büyüklüğü hakkında. Bazen şakalaşıyor ve bu süreyi uzatacak ilginç operasyonların olmadığını söylüyor. Ve bu ilk defa değil. Bu beni şaşırtıyor. Belki bu konuda bir kompleksi vardır? ayakta, iyi heyecanlanırsa 16-17 cm, kalınlığı normaldir, ince ve geniş değildir. Boyutu bana yetiyor, arkadan olduğunda ve mümkün olduğunca derine girdiğinde bazen biraz acıyor. Fakat bu ağrı hafif olduğundan herhangi bir rahatsızlık duyulmaz. Yani daha fazlası olsaydı muhtemelen acırdı)
Boyutları tartıştık, meğerse sebep cinsel organlarımızın büyüklüğü değilmiş.
O MFM’yi istemiyor, ben de gerçekten istemiyorum (buradaki cevapları okuduktan sonra) çünkü birdenbire başka bir adamdan hoşlanıyorum ve ailemiz dağılacak. Ona MFM ve ardından FFM teklif ettim, bu 2 yıl önceydi ve reddedildi. Bana dokunan birine bakamayacağını söylüyor. Eğer ayrılmaya karar verirsek o zaman başka adamlar da olacaktır. Ben sadık biriyim ve ihanet benim için kabul edilemez, ihanet = ihanet, ihanet sevmediğin anlamına gelir ve eğer sevmiyorsan bu evliliği ve yakınlardaki partnerini siktir et.
Peki neden bunu kabul etmek için yazıyorsun? MFM’ye mi? Başka bir kadının benim için ne faydası var ki, eğer lezbiyense ve ona neyi, nasıl doğru yapacağını öğretirse)
Belki de onunla yeterince iyi olmadığımı düşünüyor ve bu yüzden boşalamıyorum? Ama bu konuda hiçbir şey söylemiyor!
Sikimi alıp istediğini yapıp işini bitirmeni anlıyorum, neden yapay penis kullanasın ki? Erkeklik gururunu incitiyor falan. Sonuçta eli ve diliyle kucaklaşıyor, elinden geleni yapıyor, hangimizi suçlayacağız bilmiyorum.
Genel olarak her kadının bir erkekle orgazm olacağını düşünmüyorum.
Sevgili kızlar, lütfen sık sık rol yaptığınızı onaylayın. Erkeklerin de hepsinin kahraman olmadığı gerçeğini bilmeleri gerekiyor. Kadın bedeni karmaşıktır.
"İfadede kafa karışıklığı" konusunu anlamıyorum, lütfen açıklar mısınız?
15 yaşında bir adamla seks yapmaya başladı ve sonra evlendi. 2 yıl önce eşimi aldatmamak için MFM teklif ettim ve yeni bir deneyim ortaya çıktı. Bunun nesi yanlış?
Sadece kocamla karşılaştırmak ve başka biriyle birlikte olup olmayacağımı anlamak için başka biriyle seks yapmak istediğimi itiraf ediyorum. Ama benim için zor bir deneyim olacak; duyguların olmadığı seks bana göre değil. Bir erkeği sevmiyorsam dokunuşu beni o kadar heyecanlandırmıyor. Bu kimyaya ihtiyacım var. Ama 15 yıl sonra bile her zaman bir koca istiyorum.
Erkekler için seks ayrıdır, aşk ayrıdır. Kadınlar için seks ve aşk aynı ölçeklerde (çoğunlukla bu şekilde diyelim, kesinlikle farklı kadınlar var, genelleme yapmak kötü).
Kocamın penisi duruyor, sadece bazen yumuşacık oluyor, doktora gitmemiz gerektiğini zaten anlamıştık. Almasına yardım ediyorum ve sevişmeye devam ediyoruz.
Yani... Hikayenin doğru olup olmadığı hakkında. Hikaye doğru ve sana saçma gelse bile 35 yaşındayım ve burada oturup bir şeyler uyduracak hiçbir şeyim yok?
Soracak kimsem yok, ben tecrübeli adamlara ve onların fikirlerine ihtiyacım var. İlgilenmiyorsan, geçip git.
Anlamaya çalışıyorum, evliliğim bozulabilir ve bunun nedeni partnerlerle olan deneyimsizliğim ve kocamın bunu söylememesidir gerçek belki de (bunlar benim tahminlerim, belki de beni üzmek istemiyor, onu bilmiyorum). Ya da belki o zaten havalı biri ama ben burada oturup bunu düşünüyorum ve tatmin değilim. Buraya yazdıklarıma neden şaşırdın? Kızlar açık sözlülükleriyle tanınmıyor mu? Ya da ne? Bu konuda hiçbir sorunum yok. Bir sorun hakkında yazmak, onu yüksek sesle dile getirmekten daha kolaydır)
Dün ona deneyimlerimi anlattım ama o tamamen açık değildi. Bu beni çok endişelendiriyor, diyorum ona, sorunun ne olduğunu söyle, çözelim. Neden kapandığını bilmiyorum. Ve aklımdan 1000 neden geçiyor... Tabii eğer doğruyu söylerse ona olan ilgimi sonsuza kadar kaybederim, belki de bu yüzden sessizdir.
Biz kadınız, her şeyi derinlemesine düşünmeyi seviyoruz, bu yüzden doğrudan ona soruyorum ama yanıt alamıyorum.
Deliğe gelince, dürüst olacağım, başlangıçta çok dardı. Hatta ilk başta canımı acıttı. Heyecanlandığımda bile hemen içeri giremedik.
Oldukça uzun sürdü (acı). Bence hoşuna gitti tabii. Şimdi bu konuda her şey yolunda. Ona orada her şeyin yolunda olup olmadığını sordum, EVET dedi.
Heyecanlı bir halde iki parmağım içeri giriyor (bedenimi nasıl kontrol edeceğim zaten söylendi). Üçüncü parmak uymuyor ve çok ince parmaklarım var. Tabii çok heyecanlandığımda çok fazla yağlanma oluyor, mükemmel uyum sağlıyor. Sanırım bu herkes için böyle. Ancak kuruyken bile acı veriyor ve penisinizi ovalayabilirsiniz (bu deneyimi yaşadım). Sezaryen olduğum için doğumdan sonra da her şey mükemmel durumdaydı.
Aşk için evlendik, bunun hakkında yazdım. Çok fazla seks vardı ve hala da var. Ve hiç başım ağrımıyor, muhtemelen inanmayacaksın ama ben asla kocamla seks yapmayı reddetmedim! Asla! Başınız gerçekten ağrıyor olsa bile, genellikle seksten sonra geçer)
Bağlantıya bir göz atacağım, teşekkürler. Haklısın, vücuda cinsellik öğretilmeli.
Penisinin büyüklüğü hakkında. Bazen şakalaşıyor ve bu süreyi uzatacak ilginç operasyonların olmadığını söylüyor. Ve bu ilk defa değil. Bu beni şaşırtıyor. Belki bu konuda bir kompleksi vardır? ayakta, iyi heyecanlanırsa 16-17 cm, kalınlığı normaldir, ince ve geniş değildir. Boyutu bana yetiyor, arkadan olduğunda ve mümkün olduğunca derine girdiğinde bazen biraz acıyor. Fakat bu ağrı hafif olduğundan herhangi bir rahatsızlık duyulmaz. Yani daha fazlası olsaydı muhtemelen acırdı)
Boyutları tartıştık, meğerse sebep cinsel organlarımızın büyüklüğü değilmiş.
O MFM’yi istemiyor, ben de gerçekten istemiyorum (buradaki cevapları okuduktan sonra) çünkü birdenbire başka bir adamdan hoşlanıyorum ve ailemiz dağılacak. Ona MFM ve ardından FFM teklif ettim, bu 2 yıl önceydi ve reddedildi. Bana dokunan birine bakamayacağını söylüyor. Eğer ayrılmaya karar verirsek o zaman başka adamlar da olacaktır. Ben sadık biriyim ve ihanet benim için kabul edilemez, ihanet = ihanet, ihanet sevmediğin anlamına gelir ve eğer sevmiyorsan bu evliliği ve yakınlardaki partnerini siktir et.
Peki neden bunu kabul etmek için yazıyorsun? MFM’ye mi? Başka bir kadının benim için ne faydası var ki, eğer lezbiyense ve ona neyi, nasıl doğru yapacağını öğretirse)
Buradan nasıl bir sonuca varıyorsunuz? Beni sevmediğini ve umurunda olmadığını mı? Yoksa beni tek başına orgazma ulaştıramayacak bir kompleksi mi var?Vasyanitsa: ↑ Diyelim ki eş düzenli olarak orgazm olmuyor. Ve eğer bu sorun en azından geçici olarak çözülebilirse, neden yapmayasınız? Ve eşinize tam burada ve şimdi nasıl neşe ve mutluluk verildiğini izlemek mutluluk değil mi?
Ve bence buna giden kişi de bunu görmekten memnun. Ayrıca kadının sonunda midesinde kelebekler uçuştuğunu hissetmesi ve ardından yeniden bir orgazm yaşaması da güzel.
Belki de onunla yeterince iyi olmadığımı düşünüyor ve bu yüzden boşalamıyorum? Ama bu konuda hiçbir şey söylemiyor!
Sikimi alıp istediğini yapıp işini bitirmeni anlıyorum, neden yapay penis kullanasın ki? Erkeklik gururunu incitiyor falan. Sonuçta eli ve diliyle kucaklaşıyor, elinden geleni yapıyor, hangimizi suçlayacağız bilmiyorum.
Evet öyle olabilir, hepimiz farklıyız. Okşamalar, öpücükler ve her şey yolunda, sürecin kendisini beğenmiyor musun? Sadece orgazm olmak mı gerekiyor? Çok kaliteli çünkü benim için o kadar havalı ki sonradan gözlerimi açamıyorum. Ama orgazm yok! Belki de bana öyle geliyor, bir şey diyemiyorum çünkü bilmiyorum..Etek kıllı gömlek: ↑04 Sep 2023, 08:38 Ve hiç orgazm yaşamadığını yazıyor! Bu nasıl olabilir?
Bir kadın orgazm olmadan seks nasıl yüksek kalitede olabilir?
Yoksa bir şeyleri mi kaçırıyorum?
Genel olarak her kadının bir erkekle orgazm olacağını düşünmüyorum.
Sevgili kızlar, lütfen sık sık rol yaptığınızı onaylayın. Erkeklerin de hepsinin kahraman olmadığı gerçeğini bilmeleri gerekiyor. Kadın bedeni karmaşıktır.
"İfadede kafa karışıklığı" konusunu anlamıyorum, lütfen açıklar mısınız?
15 yaşında bir adamla seks yapmaya başladı ve sonra evlendi. 2 yıl önce eşimi aldatmamak için MFM teklif ettim ve yeni bir deneyim ortaya çıktı. Bunun nesi yanlış?
Sadece kocamla karşılaştırmak ve başka biriyle birlikte olup olmayacağımı anlamak için başka biriyle seks yapmak istediğimi itiraf ediyorum. Ama benim için zor bir deneyim olacak; duyguların olmadığı seks bana göre değil. Bir erkeği sevmiyorsam dokunuşu beni o kadar heyecanlandırmıyor. Bu kimyaya ihtiyacım var. Ama 15 yıl sonra bile her zaman bir koca istiyorum.
Erkekler için seks ayrıdır, aşk ayrıdır. Kadınlar için seks ve aşk aynı ölçeklerde (çoğunlukla bu şekilde diyelim, kesinlikle farklı kadınlar var, genelleme yapmak kötü).
Evet, ben de penis dikebilirim, sen yapamazsın’ Bunun için çok fazla beceriye ihtiyaç yok. Bir veya iki kez buna değer))
Kocamın penisi duruyor, sadece bazen yumuşacık oluyor, doktora gitmemiz gerektiğini zaten anlamıştık. Almasına yardım ediyorum ve sevişmeye devam ediyoruz.
- These users thanked the author Sunsh1ne for the post (total 2):
- Fargal94, Alexey 997
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Kafasında bazı düşünceler var. Belki bazı sırlar. Onun hakkında konuşmuyor ya da hiç konuşmuyor. Bunu hissediyorsunuz ve sonra saat gibi çalışıyor. Kendini hırpalamaya başlıyorsun. Bu zaten kötü bir trend.
Tüm sorun da burada yatıyor.
Kafasında bazı düşünceler var. Belki bazı sırlar. Onun hakkında konuşmuyor ya da hiç konuşmuyor. Bunu hissediyorsunuz ve sonra saat gibi çalışıyor. Kendini hırpalamaya başlıyorsun. Bu zaten kötü bir trend.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years

1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
n
Kural olarak, en ilkel olanlar dışında herhangi bir sorun, birçok faktörün birleşiminin sonucudur.
Çok tartışmalı bir konu.Sunsh1ne: ↑04 Sep 2023, 18:12 Erkekler için seks ayrı, aşk ayrı. Kadınlar için seks ve aşk aynı ölçeklerde (çoğunlukla bu şekilde diyelim, mutlaka farklı kadınlar var, genelleme yapmak kötü).
1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Evet, ihmallerin ve sırların ortaya çıkması, özellikle de bu daha önce olmadıysa, kötü bir çağrıdırd3nan: ↑04 Sep 2023, 20:50 Sunsh1ne: ↑Dün ona deneyimlerimi anlattım ama o tamamen açık değildi
İşte asıl mesele bu bütün sorun.
Kafasında bazı düşünceler var. Belki bazı sırlar. Onun hakkında konuşmuyor ya da hiç konuşmuyor. Bunu hissediyorsunuz ve sonra saat gibi çalışıyor. Kendini hırpalamaya başlıyorsun. Bu zaten kötü bir trend
n
Kural olarak, en ilkel olanlar dışında herhangi bir sorun, birçok faktörün birleşiminin sonucudur.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Bunu gün ışığına çıkaracağım
Daha fazla ayrıntı lütfen) çok ilginç..
Doğru, bunu hissediyorum. Ve ben zaten kendimi batırıyorum.
Bunu gün ışığına çıkaracağım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bazı balıklar temiz suda yaşamaz. Bu nedenle onu temiz suya getirmeye değip değmeyeceğini düşünün. Ne kadar kötüye giderse gitsin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Metinleriniz tamamen aynı.
Tamam, izin verelim. Mesela tüm bunlara biraz ara verelim ve siz yazarken öyle olduğunu hayal edelim.
Peki ne diyeyim...
Şu anda tek golle oynuyorsunuz. Yani şu anda kocanız en iyi arkadaşınız değil. Onun en iyi arkadaşı olmadığınızı söylemek daha doğru olur. Ve seninle paylaşmak, sana karşı dürüst ve samimi olmak istemiyor. Ve eğer iki kişi birbiriyle arkadaş değilse, o zaman birbirlerine ihanet edemezler. Yani, ona karşı herhangi bir yükümlülüğünüz olmadığı için komşunuza ihanet edemezsiniz.
Anladığım kadarıyla bir karı koca hayatta ya arkadaştır ya da değildir. Arkadaş değillerse, o zaman herkes yaşar ve sürekli sigortalıdır ve karısının bir başkasına gideceği gerçeğine sürekli olarak hazırlanır. Ya da koca karısını terk edecek. Dolayısıyla yuva yumurtası ve güvensizlik. Neden birlikte böyle yaşamaya devam edelim diyorum. Ancak bunu zengin ebeveynleri olan ve genel olarak hayatta zengin olan birine söylemek güzel. Ya karı ya da koca kahrolası yerlerine geri dönmek istemezse? Ve eğer kendisini bir boşanmanın beklediğinden ve karısı ile iki çocuğunun onu soyup iki reşit olmayan çocuğu için nafakayla dünyanın dört bir yanına göndereceğinden dehşete düşüyorsa?
O alamayacak. daireden de herhangi bir şey. Peki ya her şeyi bırakıp çok çok uzak bir yere giderseniz? Diyelim ki Arjantin’in herhangi bir yerinde yaşıyoruz. Ama iyi bir İspanyolcaya ihtiyacın var ki bu da sende yok. Peki ne olmuş yani?
Genel olarak kocanızın aklından neler geçtiğini ve sandığınız gibi neden size karşı tamamen samimi olmadığını hayal etmek bile zor. Belki yanında kendini iyi ve ilginç hissettiği bir kadın arkadaşı vardır. Ve bir süreliğine seni aptal bir pislik olarak görüyor.
Ya da belki bir şeye bulaştı ve sana söylemiyor.
Ya da belki orta yaş krizi geçiriyordur. Bir erkek kardeşim var. Zeki kız, enstitü öğretmenlerinin umudu, anne ve babasının gururu. Herkes onun hakkında bu adamın kesinlikle çok büyük bir federal işletmenin yöneticisi olacağını söyledi. Ancak bu gerçekleşti o evlilik, aynı yaşta iki çocuk, parasızlık, barınma sıkıntısı. Ve tüm hayaller çöktü. Tez yarım kaldı ve kariyer hayalleri de tek bir yere gitti. Ve böylece ilk başta her şey pembeydi. Eğer evlenmeseydim belki her şey yoluna girecekti...
Ama kardeşimin bu ağrılı noktalarına hiç dokunmadım. Bu yüzden karısını ve çocuklarını delice sevdiğine kendini inandırarak bununla yaşadı.
Pekala...
Ama size dönelim. Bütün bu durumda ne yapmalısınız?
Sizin yerinizde bir erkek olsaydı ona kendine bakmasını tavsiye ederdim. Spor salonuna gidin, ciddi bir şekilde çalışmaya başlayın, kilo verin, iyi bir fiziksel forma kavuşun. Ayrıca ciddi anlamda İngilizce öğrenmeye başlayın. Ve sadece öğretmekle kalmayın, aynı zamanda bir yıl içinde İngilizce konuşmayı duymaya başlama hedefini belirleyin. Adım adım bir plan yapın, bir süre sonra bir öğretmen tutun; her zaman ana dili İngilizce olan biri. Önce burjuva filmlerini orijinalinden izlediğinizden emin olun, sonra edebiyatı orijinalinden okuyun. Kendinizi test etmek için Elts veya Toefl sertifikası sınavına girin.
Peki, başka bir erkekle orgazm olup olmayacağınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ancak bunun için doğru adamı seçmeniz gerekiyor. Ondan hoşlandığın anlamında. Bunun vazgeçilmez bir koşul olduğunu düşünüyorum. Ve tercihen bu uzun, acı verici şüpheler, düşünceler, seçme azapları olmadan.
Sadece bir yere bir kulübe gelin ve oradan her bakımdan beğeneceğiniz yakışıklı bir adamla birlikte bir otele gidin.
I bir koca ve iki çocukla tüm bunları organize etmenin zor olduğunu anlayın.
Genel olarak, bence öncelikle kendinizi toparlamanız ve sonra kocanızı dışarı çıkarmanız gerekiyor. bir çeşit su.
Bunu ilk önce kendi içinde çöz; sorun ne? Neden orgazm olmuyorsun? Bir tane olmalı! Demir olmalı! Kadın bedeni bu şekilde çalışır.
İkinci olarak, orada birine ihanet ettiğiniz konusunda endişelenmeyin. Yukarıda birisine ihanet etmek için önce birbirinizle en iyi arkadaş olmanız gerektiğini yazmıştım. O zaman birbirimize sorgusuz sualsiz ve her şeye rağmen güvenmeyi öğrenmeliyiz.
Sonra şunu düşünebilirsiniz: Peki, bunu nasıl yapabilirim!? İhanet edeceğim.
Ve artık hiçbir şeye veya kimseye ihanet etmiyorsun. Ve eğer kocanız yarın sizi aniden terk ederse, o da size hiçbir şekilde ihanet etmeyecektir. Çünkü onun ihanet edecek hiçbir şeyi yok - siz arkadaş değilsiniz. İhanet etmek için yine de onlardan biri olman gerekiyor.
Ve böylece hayatındaki bu boşluğu dolduracaksın; sonunda kocandan başka biriyle yatacaksın. Bakın bundan ne çıkıyor ve nasıl bir şey?
Metinleriniz kişisel kimlikle ilgili güzellik anlayışımı rahatsız ediyor. Mesela bir kadına arkadan bile bakıyorsunuz ama içinizden bir ses size bunun bir kadın değil, bir tür trans ya da kılık değiştirmiş bir erkek olduğunu söylüyor. Gözü bozmak zordur ve siz ne olursa olsun en ufak tutarsızlıkları görür. Bir şeyler yanlış. Daha yakından baktığınızda aslında pek çok şeyin yanlış olduğunu görüyorsunuz; yürüyüş, jestler, yüz biyometrisi, saç modeli. Evet, pek çok şey.
Metinleriniz tamamen aynı.
Tamam, izin verelim. Mesela tüm bunlara biraz ara verelim ve siz yazarken öyle olduğunu hayal edelim.
Peki ne diyeyim...
Şu anda tek golle oynuyorsunuz. Yani şu anda kocanız en iyi arkadaşınız değil. Onun en iyi arkadaşı olmadığınızı söylemek daha doğru olur. Ve seninle paylaşmak, sana karşı dürüst ve samimi olmak istemiyor. Ve eğer iki kişi birbiriyle arkadaş değilse, o zaman birbirlerine ihanet edemezler. Yani, ona karşı herhangi bir yükümlülüğünüz olmadığı için komşunuza ihanet edemezsiniz.
Anladığım kadarıyla bir karı koca hayatta ya arkadaştır ya da değildir. Arkadaş değillerse, o zaman herkes yaşar ve sürekli sigortalıdır ve karısının bir başkasına gideceği gerçeğine sürekli olarak hazırlanır. Ya da koca karısını terk edecek. Dolayısıyla yuva yumurtası ve güvensizlik. Neden birlikte böyle yaşamaya devam edelim diyorum. Ancak bunu zengin ebeveynleri olan ve genel olarak hayatta zengin olan birine söylemek güzel. Ya karı ya da koca kahrolası yerlerine geri dönmek istemezse? Ve eğer kendisini bir boşanmanın beklediğinden ve karısı ile iki çocuğunun onu soyup iki reşit olmayan çocuğu için nafakayla dünyanın dört bir yanına göndereceğinden dehşete düşüyorsa?
O alamayacak. daireden de herhangi bir şey. Peki ya her şeyi bırakıp çok çok uzak bir yere giderseniz? Diyelim ki Arjantin’in herhangi bir yerinde yaşıyoruz. Ama iyi bir İspanyolcaya ihtiyacın var ki bu da sende yok. Peki ne olmuş yani?
Genel olarak kocanızın aklından neler geçtiğini ve sandığınız gibi neden size karşı tamamen samimi olmadığını hayal etmek bile zor. Belki yanında kendini iyi ve ilginç hissettiği bir kadın arkadaşı vardır. Ve bir süreliğine seni aptal bir pislik olarak görüyor.
Ya da belki bir şeye bulaştı ve sana söylemiyor.
Ya da belki orta yaş krizi geçiriyordur. Bir erkek kardeşim var. Zeki kız, enstitü öğretmenlerinin umudu, anne ve babasının gururu. Herkes onun hakkında bu adamın kesinlikle çok büyük bir federal işletmenin yöneticisi olacağını söyledi. Ancak bu gerçekleşti o evlilik, aynı yaşta iki çocuk, parasızlık, barınma sıkıntısı. Ve tüm hayaller çöktü. Tez yarım kaldı ve kariyer hayalleri de tek bir yere gitti. Ve böylece ilk başta her şey pembeydi. Eğer evlenmeseydim belki her şey yoluna girecekti...
Ama kardeşimin bu ağrılı noktalarına hiç dokunmadım. Bu yüzden karısını ve çocuklarını delice sevdiğine kendini inandırarak bununla yaşadı.
Pekala...
Ama size dönelim. Bütün bu durumda ne yapmalısınız?
Sizin yerinizde bir erkek olsaydı ona kendine bakmasını tavsiye ederdim. Spor salonuna gidin, ciddi bir şekilde çalışmaya başlayın, kilo verin, iyi bir fiziksel forma kavuşun. Ayrıca ciddi anlamda İngilizce öğrenmeye başlayın. Ve sadece öğretmekle kalmayın, aynı zamanda bir yıl içinde İngilizce konuşmayı duymaya başlama hedefini belirleyin. Adım adım bir plan yapın, bir süre sonra bir öğretmen tutun; her zaman ana dili İngilizce olan biri. Önce burjuva filmlerini orijinalinden izlediğinizden emin olun, sonra edebiyatı orijinalinden okuyun. Kendinizi test etmek için Elts veya Toefl sertifikası sınavına girin.
Peki, başka bir erkekle orgazm olup olmayacağınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ancak bunun için doğru adamı seçmeniz gerekiyor. Ondan hoşlandığın anlamında. Bunun vazgeçilmez bir koşul olduğunu düşünüyorum. Ve tercihen bu uzun, acı verici şüpheler, düşünceler, seçme azapları olmadan.
Sadece bir yere bir kulübe gelin ve oradan her bakımdan beğeneceğiniz yakışıklı bir adamla birlikte bir otele gidin.
I bir koca ve iki çocukla tüm bunları organize etmenin zor olduğunu anlayın.
Genel olarak, bence öncelikle kendinizi toparlamanız ve sonra kocanızı dışarı çıkarmanız gerekiyor. bir çeşit su.
Bunu ilk önce kendi içinde çöz; sorun ne? Neden orgazm olmuyorsun? Bir tane olmalı! Demir olmalı! Kadın bedeni bu şekilde çalışır.
İkinci olarak, orada birine ihanet ettiğiniz konusunda endişelenmeyin. Yukarıda birisine ihanet etmek için önce birbirinizle en iyi arkadaş olmanız gerektiğini yazmıştım. O zaman birbirimize sorgusuz sualsiz ve her şeye rağmen güvenmeyi öğrenmeliyiz.
Sonra şunu düşünebilirsiniz: Peki, bunu nasıl yapabilirim!? İhanet edeceğim.
Ve artık hiçbir şeye veya kimseye ihanet etmiyorsun. Ve eğer kocanız yarın sizi aniden terk ederse, o da size hiçbir şekilde ihanet etmeyecektir. Çünkü onun ihanet edecek hiçbir şeyi yok - siz arkadaş değilsiniz. İhanet etmek için yine de onlardan biri olman gerekiyor.
Ve böylece hayatındaki bu boşluğu dolduracaksın; sonunda kocandan başka biriyle yatacaksın. Bakın bundan ne çıkıyor ve nasıl bir şey?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
Meğersem ortaya çıkıyor Kocanızla iyi hissettiğinizi defalarca söylemişsiniz. Kendinizi aksi yönde ikna etmemeli veya kendinizi ikna etmemelisiniz. Belki fizyolojiniz aynıdır, yalnızca belirli durumlarda, pozisyonlarda vs. boşalabilirsiniz. bu olur. Basit bir örnek; her şeyden keyif alan ama ancak zirvedeyken orgazma ulaşan bir arkadaş var. Klitoral uyarım bile ona diğer pozisyonlarda yardımcı oluyor. Vibratöre gelince kocamın bir tür kompleksi olabilir. O halde neden seks sırasında bir vibratörün varlığına karşı bu kadar olumsuz bir tavır takınsın ki?Sunsh1ne: ↑04 Sep 2023, 18:12 Belki de onunla yeterince iyi olmadığımı düşünüyor ve bu yüzden boşalamıyorum? Ama bu konuda hiçbir şey söylemiyor!
Sikimi alıp istediğini yapıp işini bitirmeni anlıyorum, neden yapay penis kullanasın ki? Erkeklik gururunu incitiyor falan. Sonuçta kucaklaşıyor, eli ve diliyle elinden geleni yapıyor, burada hangimizin suçlu olduğunu bilmiyorum.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Satır aralarını okumayı seviyorsun ve sana güven veren çok az kişi var))
Orgazm konusunda seninle aynı fikirde değilim. Her kız bir erkekle anlaşamaz. Ne yazık ki bunu sıklıkla taklit ediyorlar. Neden alamıyorlar, burada açıklayabileceğiniz birçok neden var. Nasıl davranacağını bilmeyen erkekler, sevmeyen kadınlar, fizyolojisi vs.
Forumdaki kızların sessiz kalması ve orgazmları hakkında yazmak istememesi üzücü. Belki burada bir konu vardır, ben görmedim ya da yeni bir konu açmam gerekiyor)
Bir adamla orgazm olduğumu, diğerinde ise orgazm olmadığımı mı yazacaklar.
Kocam ve ben her zaman arkadaştık ve evlenmeden önce 3 yıl arkadaştık. Her zaman ne düşündüğümü, ne istediğimi tahmin ederdi. Ama yıllar geçtikçe bunu kaybettik. Günlük yaşam, çocuklar ve gelişme arzusu, işteki stres iz bırakmaktan başka bir şey yapamaz. Kariyerinde her şey yolunda, istediğini başardı. Malını kaybetmekten korktuğunu sanmıyorum. Çünkü her şeyi ailesi ve çocukları için yapıyor.
Beni dinledi ve iyileşeceğini söyledi. Eğer benim için önemliyse, benim ne istediğimi ve nasıl istediğimi denemeye hazırdır. Kelimenin tam anlamıyla onu konuşmaya zorladım ve bu konu hakkında konuşmanın onun için neden bu kadar zor olduğunu anlamıyorum. Ama buz kırıldı)
Bakalım sonuç ne olacak.
15 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Teşekkür ederim, en azından "tüm kadınlar bir erkekle orgazm yaşamalı" diye yazmıyorsun
Bazen belki ben de yapabilirim diye düşünüyorum tamamen kapatmayın. Ancak alkol kafanızı %100 kapatmanıza yardımcı olur ve alkolle işe yaramaz. İtiraf ediyorum, uzun zamandır bundan acı çektim ve hatta bir şekilde farklı olma kompleksim vardı ama sonra bu durumdan vazgeçip kendimi olduğum gibi sevmeye ve kabul etmeye devam ediyorum)
Ayrıntılı görüşünüz için teşekkür ederiz.Vasyanitsa: ↑05 Sep 2023, 03:52 Önce kendinizi anlayın; sorun nedir? Neden orgazm olmuyorsun? Bir tane olmalı! Demir olmalı! Kadın vücudu bu şekilde çalışır.
Satır aralarını okumayı seviyorsun ve sana güven veren çok az kişi var))
Orgazm konusunda seninle aynı fikirde değilim. Her kız bir erkekle anlaşamaz. Ne yazık ki bunu sıklıkla taklit ediyorlar. Neden alamıyorlar, burada açıklayabileceğiniz birçok neden var. Nasıl davranacağını bilmeyen erkekler, sevmeyen kadınlar, fizyolojisi vs.
Forumdaki kızların sessiz kalması ve orgazmları hakkında yazmak istememesi üzücü. Belki burada bir konu vardır, ben görmedim ya da yeni bir konu açmam gerekiyor)
Bir adamla orgazm olduğumu, diğerinde ise orgazm olmadığımı mı yazacaklar.
Kocam ve ben her zaman arkadaştık ve evlenmeden önce 3 yıl arkadaştık. Her zaman ne düşündüğümü, ne istediğimi tahmin ederdi. Ama yıllar geçtikçe bunu kaybettik. Günlük yaşam, çocuklar ve gelişme arzusu, işteki stres iz bırakmaktan başka bir şey yapamaz. Kariyerinde her şey yolunda, istediğini başardı. Malını kaybetmekten korktuğunu sanmıyorum. Çünkü her şeyi ailesi ve çocukları için yapıyor.
Beni dinledi ve iyileşeceğini söyledi. Eğer benim için önemliyse, benim ne istediğimi ve nasıl istediğimi denemeye hazırdır. Kelimenin tam anlamıyla onu konuşmaya zorladım ve bu konu hakkında konuşmanın onun için neden bu kadar zor olduğunu anlamıyorum. Ama buz kırıldı)
Bakalım sonuç ne olacak.
15 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Görünüşe göre 15 yıllık evliliğim boyunca böyle bir tavır takınmadım. tam da bu pozisyonu buldu. Pek çok şey denememize rağmen) bunun farkına varmak üzücü. Son umudum bir vibratör almaktı, böylece hem kocam hem de o birlikte çalışabilirdi ama o da işe yaramadı.Kayıp: ↑08 Sep 2023, 05:03 Belki fizyolojiniz aynıdır, yalnızca belirli durumlarda, pozisyonlarda vs. boşalabilirsiniz. bu olur. Basit bir örnek; her şeyden keyif alan ama ancak zirvedeyken orgazma ulaşan bir arkadaş var. Klitoral uyarım bile ona diğer pozisyonlarda yardımcı oluyor. Vibratöre gelince kocamın bir tür kompleksi olabilir. O halde neden seks sırasında bir vibratörün varlığına karşı bu kadar olumsuz bir tavır takınsın ki?
Teşekkür ederim, en azından "tüm kadınlar bir erkekle orgazm yaşamalı" diye yazmıyorsun
Bazen belki ben de yapabilirim diye düşünüyorum tamamen kapatmayın. Ancak alkol kafanızı %100 kapatmanıza yardımcı olur ve alkolle işe yaramaz. İtiraf ediyorum, uzun zamandır bundan acı çektim ve hatta bir şekilde farklı olma kompleksim vardı ama sonra bu durumdan vazgeçip kendimi olduğum gibi sevmeye ve kabul etmeye devam ediyorum)
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 3 years 4 months
ginseng kökünü deneyin
.....bind))
Şaka yapıyorum.
Oluyor, insanlar gençleşmiyor, - Bazen daha erken kendini gösterir, bazılarında ise daha geç... Bir silikon halka deneyin...

.....bind))
Şaka yapıyorum.
Oluyor, insanlar gençleşmiyor, - Bazen daha erken kendini gösterir, bazılarında ise daha geç... Bir silikon halka deneyin...
-
- En güçlü orgazm!
Gece guguk kuşunun her zaman olduğunu söyledim gün boyunca atıştırmalıklar.
Peki, hangi konuda anlaşmıştınız? Önce senin fikrini mi denemeliyim - MFM’yi mi, yoksa onun arzusunu - FFM’yi mi?
Gece guguk kuşunun her zaman olduğunu söyledim gün boyunca atıştırmalıklar.

Peki, hangi konuda anlaşmıştınız? Önce senin fikrini mi denemeliyim - MFM’yi mi, yoksa onun arzusunu - FFM’yi mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Sadece kocamla konuşarak. Ve onun tam desteği. Onunla ücretli bir kliniğe gidin.
Birçok nedeni olabilir. Acil şifalar dilerim.
Birçok nedeni olabilir. Acil şifalar dilerim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
KAHRAMAN, KÜÇÜK BİR KIZ GİBİ, AÇIKÇA YAZMAKTAN UTANIYORUM - ORGAZM OLMUYORUM, ÇÜNKÜ ERKEĞİN ZAMANDAN ÖNCEKİ VARSAYILANI :) YANİ? :evet:
Tüm gerçek kadınlar ne yapmaları gerektiğini biliyor. Ve sen de yazılara ve yorumlara mastürbasyon yapıyorsun. Büyük ihtimalle ereksiyonu kötü olan ve çabuk boşalan adamsın. :ayyy:
Tüm gerçek kadınlar ne yapmaları gerektiğini biliyor. Ve sen de yazılara ve yorumlara mastürbasyon yapıyorsun. Büyük ihtimalle ereksiyonu kötü olan ve çabuk boşalan adamsın. :ayyy:
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Benim konu hakkında yazmaya ne dersin?)
Erkek olsaydım muhtemelen porno açardım.
Bir kadın olarak benim için yazılan her şey hafif bir tahrike neden olabilir, ama mastürbasyon yapmak istemem... bu sadece bir zevk)
Yanılıyorsun, ben erkek değilim.attentive1: ↑09 Sep 2023, 09:36 Tüm gerçek kadınlar ne yapması gerektiğini biliyor. Siz de yazılara ve yorumlara mastürbasyon yapıyorsunuz. Büyük ihtimalle ereksiyonu kötü olan ve çabuk boşalan adamsınız.
Benim konu hakkında yazmaya ne dersin?)
Erkek olsaydım muhtemelen porno açardım.
Bir kadın olarak benim için yazılan her şey hafif bir tahrike neden olabilir, ama mastürbasyon yapmak istemem... bu sadece bir zevk)
-
- Penetrasyon
3 dakika sonra gönderildi:
Bu arada, 3 dakikalık doğrama normun alt sınırıdır. Belki de bu sadece size özgüdür?
Burada özel adamlar var, MEKTUPLAR ile otuzbir çekiyorlar :)
3 dakika sonra gönderildi:
Bir F olarak şunu söyleyeceğim: Bir erkeğin sürtünme sırasında klitorisinizi eliyle uyarması gerekir Rahat. köpek pozisyonundanBenim için F için,

-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Sunsh1ne, her şey zaten yazıldı... ve çorbasına biraz tablet koydunuz!!! Doktorların dediği gibi hapların bağımlılık yaptığı doğrudur...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Penetrasyon
Seni kaç dakika ovuyor? Eğer 5 - 6 dakika normalse.
Bir sonraki konumuza geçelim, MZHM ile ilgili, nasıl buldunuz? :)
Bir sonraki konumuza geçelim, MZHM ile ilgili, nasıl buldunuz? :)
-
- Orgazm!
Peki ya tabletlerdeki eroin? Peki yardım ediyor mu? Gerçekten öyle düşünmemiştim! Uyarıcıları, her türlü Viagra’yı kastetmiştim...

-
- Penetrasyon
Eğer sürtünme sırasında klitorisi uyaracaksak o zaman kadının sırtüstü veya yan yattığı, erkeğin ise oturur pozisyonda olduğu pozisyonlarda.
Diğer gelişmelerden bizi haberdar edin
Bu bir sır değilse ne deneyeceksin?
Bunu nerede okudunuz? Orangutan gibi bir ele sahip olmanız ve sadece uzanmanız değil, aynı zamanda doğru eylemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Teorisyen! Bu, eğer partner dikey bir pozisyon alırsa yapılabilir, ancak bu artık köpek stili olmayacaktır ve herkes cinsel ilişkiye devam etmek için yeterli penis uzunluğuna sahip olmayacaktırattentive1: ↑09 Sep 2023, 15:24ir erkeğin sürtünme sırasında klitorisinizi eliyle uyarması gerekir. Köpek pozisyonunda rahattır
Eğer sürtünme sırasında klitorisi uyaracaksak o zaman kadının sırtüstü veya yan yattığı, erkeğin ise oturur pozisyonda olduğu pozisyonlarda.
Erkekler genel olarak bu konu hakkında konuşmayı sevmiyor. Buza dokunduğunuz için tebriklerBeni dinledi ve iyileşeceğini söyledi. Eğer benim için önemliyse, benim ne istediğimi ve nasıl istediğimi denemeye hazırdır. Kelimenin tam anlamıyla onu konuşmaya zorladım ve bu konu hakkında konuşmanın onun için neden bu kadar zor olduğunu anlamıyorum. Ama buzlar kırıldı)
Bakalım sonuç ne olacak.
Diğer gelişmelerden bizi haberdar edin
Bu bir sır değilse ne deneyeceksin?
-
- En güçlü orgazm!
Viagra ve benzeri uyuşturuculara bağımlılık yoktur.
-
- En güçlü orgazm!
Ancak yan etkileri de var. Ve kontrendikasyonlar var.Serg_A:10 Sep 2023, 10:43Viagra ve benzeri uyuşturuculara bağımlılık yoktur. nPeki tabletlerdeki eroin ne olacak? Peki yardım ediyor mu? Gerçekten öyle düşünmemiştim! Uyarıcıları, her türlü Viagra’yı kastetmiştim...Arama , eğer eroinse![]()
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Bir miyav
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Neyi kabul ettiğinizi paylaşabilir misiniz? Sadece merak ediyorum. Neye hazır?
-
- Penetrasyon
Oldukça kullanışlı!
https://i.postimg.cc/pT8wrSps/sp-4-5-2-500x384.png
Все же мы дрочера развлекаем.Ага,меняться будет мужик к пенсии...но в худшую сторону.
Ben bir uygulayıcıyım

https://i.postimg.cc/pT8wrSps/sp-4-5-2-500x384.png
Все же мы дрочера развлекаем.Ага,меняться будет мужик к пенсии...но в худшую сторону.
-
- Penetrasyon
peki peki
Evet, bacaklarım da sıkıştırılıyor
-
- Penetrasyon
Haydi, yazarı tartışalım, o bir zavallı mı değil mi?
https://i.postimg.cc/fTrNRpCh/sp-19-33-500x384.png
Açıkçası bacakları açık bir fotoğraf aramıyordum :wink: Peki, uygun mu???
https://i.postimg.cc/fTrNRpCh/sp-19-33-500x384.png
-
- Penetrasyon
Yazar veya wanker veya değil 50/50
https://i.postimg.cc/nhRNkDNn/sp-19-20-500x384.png
https://i.postimg.cc/T3YZg97k/sp-19-23-500x384.png
Вот так удобно
Daha az zahmetli.attentive1: ↑10 Sep 2023, 13:34 Peki, uygun mu???
Yazar veya wanker veya değil 50/50
https://i.postimg.cc/nhRNkDNn/sp-19-20-500x384.png
https://i.postimg.cc/T3YZg97k/sp-19-23-500x384.png
Вот так удобно
-
- Penetrasyon
Peki, yazardan sekslerinin gizli kameradan çekilmiş bir video kaydını sağlamasını isteyelim. Bir konsültasyon toplayacağız ve adamın çabuk boşalıp boşalmadığını veya her şeyin yolunda olup olmadığını belirleyeceğiz. ve hanımefendi ne istediğini bilmiyor :evet:
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Bir dahaki sefere rüyayı gören kişi, adamın zaten
yaban mersini yapraklarıyla tedavi edildiğini yazacaktır. Genel olarak, 42 yaşındaki bir erkeğin neden 22 yaşındaki gibi olmadığını sormak aptalcadır. Doğa bunun bedelini öder. MFM hakkında - bariz bir fantezi. Ve en önemlisi, hiçbir gerçek kadın, bu bilim kurgu mastürbasyoncu gibi özel alanına bir delik demez.

-
- Orgazm!
Yani siz kendiniz yan etkilerden mi bahsediyorsunuz?
Uyuşturucu veya şarap gibi bağımlılıklardan bahsetmiyorum, bu tür ilaçları bunlar olmadan aldıktan sonra...
Yani siz kendiniz yan etkilerden mi bahsediyorsunuz?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
!
Özel bir sorun nedeniyle değil, sağlığınızdan emin olmak için doktora gitmesini sağlayın.. Sigara içiyorsa balık yağı yardımcı olmak için gereksiz olmayacaktır, ayrıca sigara da

-
- En güçlü orgazm!
Evet, sağlıklı insanların bazen yüzü kızarır, bazen burun tıkanıklığı olur, bazılarının ise baş ağrısı. Ve eğer kişinin kalp sorunları varsa ve ilaç kullanıyorsa, o zaman yan etkiler çok ciddi olabilir.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Beni erkek olarak gören birçok kişi olduğundan özel hayatımla ilgili daha fazla ayrıntı vermeyeceğim (
Eroinle ilgilenmiyorum ve Viagra.
Fikirlerini, deneyimlerini hiçbir suçlama ve şüphe olmadan içtenlikle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
P.S. kişisel mesaj engellendi erkek gibi davranmadı yani bunu biliyorsun! Erkekler yazılı sözlerine göre değil eylemlerine göre değerlendirilir.
Ücretli bir kliniğe gitmeye karar verdik.
Beni erkek olarak gören birçok kişi olduğundan özel hayatımla ilgili daha fazla ayrıntı vermeyeceğim (
Eroinle ilgilenmiyorum ve Viagra.
Fikirlerini, deneyimlerini hiçbir suçlama ve şüphe olmadan içtenlikle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
P.S. kişisel mesaj engellendi erkek gibi davranmadı yani bunu biliyorsun! Erkekler yazılı sözlerine göre değil eylemlerine göre değerlendirilir.
-
- En güçlü orgazm!
Bu kim? Mesela benim için en başından beri engellendi. Ne olmuş?
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
P.S. DM’nizde şöyle yazıyor: "Bazı kullanıcılar özel mesaj almayı devre dışı bıraktıkları için eklenemiyor."
Yani bana kişisel bir mesajla yazmadın. Söz konusu kişi her şeyi okuyor ve anlıyor.Vasyanitsa: ↑11 Sep 2023, 00:22 Bu kim? Mesela benim için en başından beri engellendi. Peki bundan ne haber?
P.S. DM’nizde şöyle yazıyor: "Bazı kullanıcılar özel mesaj almayı devre dışı bıraktıkları için eklenemiyor."
-
- Penetrasyon
Bu tür deneyime sahip kişiler , Kişisel hesabınız bloke olmuşsa ya da muhatabınız sizi acil durum listesine almışsa mesaj göndermenin mümkün olmadığı durumlarda farklı bildirimler oluyor mu?
Belki de bir yanlış anlaşılma olmuştur?
Bu tür deneyime sahip kişiler , Kişisel hesabınız bloke olmuşsa ya da muhatabınız sizi acil durum listesine almışsa mesaj göndermenin mümkün olmadığı durumlarda farklı bildirimler oluyor mu?
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Engellendiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş?)
Not: Elbette senden bahsediyoruz! Her şeyi doğru anladınız. Ama yine de cevap veremiyorum...
Ve ben de başkalarına yazabiliyorum)
Engellendiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş?)
Not: Elbette senden bahsediyoruz! Her şeyi doğru anladınız. Ama yine de cevap veremiyorum...
-
- Penetrasyon
Sunsh1ne, ne dehşet! Bilmiyorum bile, arkadaş ve düşman listesi boş, kişisel hesabımı tamamen sıfırladım, ayarlara göre her şey normal görünüyor 
Benden PM olarak mesaj alıyor musunuz?
Benden PM olarak mesaj alıyor musunuz?
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Mesajlar geliyor. Cevap veremiyorum
-
- Similar Topics
- Replies