İsimsiz olarak! Üvey babam annemi köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz)

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak! Üvey babam annemi köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz)

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak! Üvey babam, annemi özellikle ikonun önünde onu aldatmadığına ve ondan başka kimseyle yatmadığına (benim hariç) yemin etmesi için köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz). (gençliğinde babası) Kabul etti ve sakince tepki verdi.
Söyle bana, bu normal mi? Bir adama böyle bir şey yüzünden cehenneme gitmesini söylerdim. En ilginç olanı ise herhangi bir ikonun önünde kendisine kendisi hakkında hiçbir şey söylememesidir. Ona güveniyor gibi görünüyor. Ben onun yerinde olsam onu ​​öldürürdüm.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Anonim! Üvey babam annemi köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz)

Unread post by Vit123 »

İkonun önünde ve kilisede bir şey hakkında yemin etmek günahtır. Cevapları bekleyin
Qbz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim! Üvey babam annemi köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz)

Unread post by Qbz »

İnsanları Allah bir araya getirdi, Allah ayıracak...
These users thanked the author Qbz for the post:
Yaoishica
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Anonim, Babamın Tanrı’ya dua ettiğini düşünebilirsiniz onun hayatı! Muhtemelen köyün yarısını becerdi ve sonra... karısının sadakatine ihtiyacı var! Keçi!
Trawar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Trawar »

Bu iyi değil!
Marangoz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Marangoz »

vit123,. Hayvanat bahçesi konusu sana yabancı değil mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”