kuzenimle seviştik
-
Автор темыGima_17
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
kuzenimle seviştik
17 yaşındayım, kuzenimle seviştik ve anal olarak yüz üstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzandım ve bacaklarımı bir araya getirdim, başının arkasına baktım ve başını koydum yanda, bu pozisyonda, dalgalar halinde hareket ediyor gibiydi, alkışlıyorduk, kimin elinde böyle bir şey vardı? o annemin kız kardeşinin kızı
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Re: Kuzenimle seviştik
Kız kardeşim ve ben her yerde farklı şekillerde sevişiyorduk. Onu dizlerinin üzerine oturttuğumda penisimi bacaklarının arasına sıkıştırdım ve gelene kadar ovuşturdum, yüz üstü yattığında külotunu çıkarıp çıplak poposuna sürdüm ve bu onun başına geldi. onun sırtı ve ben üstteydik.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çocukken, kız kardeşim Elsa ile seks yapmaya başlamadan önce onunla sevişme deneyimim vardı. Ayaktaydı, dirseklerini sekretere yasladı ve hafifçe geriye yaslandı, ben de ona yaklaştım, ona sarıldım ve onu kalçalarından tuttum ve ereksiyon halindeki penisimi kasıklarına sürttüm! Bazen penis dudaklarının arasına düşüyordu ve eğer kıyafetler olmasaydı vajinaya girebilirdi. O açıldı ve külotuma gelene kadar ovuşturdum! Daha sonra odasına koştu, kendini oraya kilitledi ve daha sonra öğrendiğime göre klitorisini salladı!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yetişkin hayatım boyunca benden büyük bir kuzen istedim. Zaten yetişkinliğimde onu seks yapmaya ikna etmeye çalıştım ama o asla vermedi. Mümkün olan tek şey göğsün ve bacakların arasının iyice el yordamıyla aranmasıydı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Evet. O yüzden biraz daha cesur olmalısın
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):