Alkol, baharat veya baharatsız
-
- Potansiyel seks nesnesi
Alkol, baharat veya baharatsız
Hangi durumda bir kızın dudaklarını ve anüsünü dilinizle emerek hızla orgazma ulaştırabilirsiniz? Alkol cunnilingus’tan kaynaklanan orgazmı uzatır; dili kullanmak ayık bir kıza falan göre daha uzun sürer. Hanımlardan teklif aldım ama şarabı ve duman kimyasallarını çok seviyorlar, uyuşturucu ve sarhoş olan bir kızı sekel yalayarak akıntıyla orgazma mı getireceğim? Ne kadar zamana ihtiyacınız var (daha fazla?)? Dilim anüsteyken ikisini de memnun etmem gerekecek (bu arada, orgazma ulaşmak ya da vermemek daha hızlıdır), denememe izin verecekler, tartışmayı kaybettim. Hanımlar, kendinizi nasıl muhteşem göstereceğiniz (anüslerini yalayıp yalamamanız) ve iki uyuşturucu bağımlısını nasıl hızlı bir şekilde orgazma ulaştıracağınız konusunda bana tavsiye verin. Genel olarak anilingusu sonuna kadar kullanın veya klitorisi emdirin. Ama dürüst olmak gerekirse denemek istiyorum, asıl mesele başkalarına söylememeleri. Aksi takdirde seninle bir okşayıcı gibi dalga geçecekler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Alkol mü baharat mı değil mi?
Sarhoş bir kadını orgazma ulaştırmak daha kolay ve daha hızlıdır. Ama eğer kadın sarhoşsa (neye bağlı olarak), o zaman sabırlı olmanızı tavsiye ederim!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Biraz içebilirsin (ve büyük olasılıkla buna ihtiyacın da var). Tabiri caizse çevredeki duyumların algısını arttırmak ve daha fazla özgürleşmek. Ama kesinlikle çok fazla değil. Büyük miktarlarda alkol tüm duyuları köreltir, o zaman bir kızı hiçbir şeye götürmezsiniz :lütfen:
- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
"Valentina, hadi bir içki içelim!" :)
Kızların yanında içmeye başladığında gücünü hesapla, yoksa şekersiz kalırsın ya da başkası. alacak!
Отправлено спустя 53 минуты 50 секунд:
Kızların yanında içmeye başladığında gücünü hesapla, yoksa şekersiz kalırsın ya da başkası. alacak!

Отправлено спустя 53 минуты 50 секунд:
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, İvannavi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
İşten sonra bir arkadaşımla barda oturdum, şunu falan. Tabii ki içtik. Yan masada bir grup genç eğleniyordu. Görünüşe göre adamlar güçlerini hesaplamamışlardı ve görebildikleri kadar kusarak tek tek güvenli bir şekilde birleştiler. Kızlar sadece içmek değil, aynı zamanda toplantı perdesi altında birkaç-üç sik yemek de istiyorlardı... Şans eseri, doğru zamanda doğru yerdeydik. Bir hanımefendi orada tuvalette benim tarafımdan soylulaştırıldı, diğer ikisi... Ancak bunun konunun özüyle hiçbir ilgisi yok.
nİşte benim genç kızların zevklerini fetheden gençlerim, gıpta ile bakılan G noktasını arayanlar ve sadece kadın orgazmına aç olanlar BİLİYOR!
Asla ihtiyacınızdan fazla içmeyin ve asla bir bayana ihtiyacınızdan daha azını doldurmayın ihtiyacı var!
Özellikle benim için bu, 250 gram -300 şarap (tercihen kırmızı) veya en fazla 1,5 litre bira (tercihen bir litre)
Ya da 100 gram sert bira. Genel olarak doznyak tamamen bireysel bir konudur. Kadını çok fazla içmeyin, çünkü bir torba kumu sevmek o kadar zevkli ki. Ama bir dereceye kadar sizin için beklenmedik bir taraftan açılabilir
nİşte benim genç kızların zevklerini fetheden gençlerim, gıpta ile bakılan G noktasını arayanlar ve sadece kadın orgazmına aç olanlar BİLİYOR!
Asla ihtiyacınızdan fazla içmeyin ve asla bir bayana ihtiyacınızdan daha azını doldurmayın ihtiyacı var!
Özellikle benim için bu, 250 gram -300 şarap (tercihen kırmızı) veya en fazla 1,5 litre bira (tercihen bir litre)
Ya da 100 gram sert bira. Genel olarak doznyak tamamen bireysel bir konudur. Kadını çok fazla içmeyin, çünkü bir torba kumu sevmek o kadar zevkli ki. Ama bir dereceye kadar sizin için beklenmedik bir taraftan açılabilir
- These users thanked the author Söz konusu for the post (total 3):
- Andrey ben, Köpük kauçuk, Islak
-
- Sürtünmeler

Biraz sarhoş olan bir kız beklenmedik bir taraftan açılabilir. kendisi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Dünyevi bilgeliğin bir başka kanıtı - ustaca içmeniz gerekiyor!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, Söz konusu
-
- Sürtünmeler
evet... Sarhoş bir yatağın üzerinize düşmesinden veya tam tersine altında cansız bir gövdenin uzanmasından kim hoşlanır? Sen? Ah...

- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
- Nikk, Söz konusu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Size tamamen katılıyorum hanımefendi 
3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Beyler, tüm fotoğrafları görebilmek için bana ne yapmam gerektiğini söyleyin. Geçen gün kendi çıplak fotoğraflarımı atıyordum ve ah, dehşet! Onları görüntüleyemiyorum. Bu hiç iyi değil! Genel olarak bana söylersen çok sevinirim

3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Beyler, tüm fotoğrafları görebilmek için bana ne yapmam gerektiğini söyleyin. Geçen gün kendi çıplak fotoğraflarımı atıyordum ve ah, dehşet! Onları görüntüleyemiyorum. Bu hiç iyi değil! Genel olarak bana söylersen çok sevinirim

-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Ayık yeğenim deli gibi sevişmeyi seviyor ama bence kafan iyiyse bu çok kötü olur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Spice artık sadece... Onun altında yaşamak istemiyorum, sikişmek istemiyorum
-
- Similar Topics
- Replies