Hangi yaş dikkatinizi çekiyor? İsimsiz anket.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Hangi yaş ilginizi çekiyor? İsimsiz anket.
Her zaman kendinden büyük hanım kızlarından hoşlandım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Rasrom,
O halde ben tamamen katılıyorum.
Ve eğitim faaliyetleriniz için teşekkür ederim.
Benim için bunlar hâlâ üçüncü dünya ülkeleri.
Doğru, bizimki zaten dördüncüye doğru ilerliyor. Ama eğer yorumum bir anlık aydınlanma eklemek içinse ne mutlu =)
O halde ben tamamen katılıyorum.
Ve eğitim faaliyetleriniz için teşekkür ederim.
Benim için bunlar hâlâ üçüncü dünya ülkeleri.
Doğru, bizimki zaten dördüncüye doğru ilerliyor. Ama eğer yorumum bir anlık aydınlanma eklemek içinse ne mutlu =)
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Rasaroam
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
Peki, Katolik Kilisesi’ndeki skandallarla, Papa’nın kutsallığı hakkında tartışabilirsiniz)))
- These users thanked the author havlamak for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve yaklaşık 9 yıldır yalanlar. 12’nin altında hiçbir yer yok.
Sırbistan’da ve eski Yugoslavya’nın diğer ülkelerinde - 14. Hoş geldiniz, Sırplar artık herkese vatandaşlık veriyor. Ama biz Sırbistan’da değiliz.
Ve Türkiye’de 18. Ayrıca Türkiye’yi işaret etmenin de bir anlamı yok, biz de orada yaşamıyoruz.
12 - yalnızca 2 ülke kaldı: Angola ve Filipinler . Üstelik bu durum Filipinler’de yakın zamanda gerçekleşmeyecek; şu anda Katoliklik yaygınlaşıyor ve her yönde sıkılaşma var (neredeyse bizimki gibi, sadece daha da kötüsü).
Ve yaklaşık 9 yıldır yalanlar. 12’nin altında hiçbir yer yok.
Japonya’da bu yıl şimdiden bu sayıyı hemen 16’ya çıkardık. Ve biz Japonya’da yaşamıyoruz.Japonya’da ve diğer bazı ülkelerde - 13 yaş, reşit olma yaşı.
Sırbistan’da ve eski Yugoslavya’nın diğer ülkelerinde - 14. Hoş geldiniz, Sırplar artık herkese vatandaşlık veriyor. Ama biz Sırbistan’da değiliz.
Ve Türkiye’de 18. Ayrıca Türkiye’yi işaret etmenin de bir anlamı yok, biz de orada yaşamıyoruz.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
83 potansiyel pedofil)))Harika
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
....ve 43 tamamlanmış kişi daha83 potansiyel pedofil))))Harika
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Keyfini çıkarın!
https://travelask.ru/blog/posts/1473-vo ... ranah-mira
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu: ↑05 Sep 2023, 11:4512 - yalnızca 2 ülke - Angola ve Filipinler. Üstelik bu durum Filipinler’de yakın zamanda gerçekleşmeyecek; şu anda Katoliklik yaygınlaşıyor ve her yönde sıkılaşma var (neredeyse bizimki gibi, sadece daha da kötüsü).
Ve yaklaşık 9 yıldır yalanlar. 12’nin altında hiçbir yer yok.Japonya’da bu yıl şimdiden bu sayıyı hemen 16’ya çıkardık. Ve biz Japonya’da yaşamıyoruz.Japonya’da ve diğer bazı ülkelerde - 13 yaş, reşit olma yaşı.
Sırbistan’da ve eski Yugoslavya’nın diğer ülkelerinde - 14. Hoş geldiniz, Sırplar artık herkese vatandaşlık veriyor. Ama Sırbistan’da değiliz.
Keyfini çıkarın!
https://travelask.ru/blog/posts/1473-vo ... ranah-mira
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Sana Rusya’da yaşadığımızı kim söyledi?!

-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Su perisi çağındaki kızları seviyorum ama "sikiş" anlamında değil, tamamen erotik anlamda! Ben de 50 yaş ve üzeri yaştakileri "sikmeyi" seviyorum! 55 yaşında, menopoza giren iyi bir kadın
hayatınızın geri kalanında hatırlayacağınız bir şeyi yatakta gösterebilir!
hayatınızın geri kalanında hatırlayacağınız bir şeyi yatakta gösterebilir!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Anketin ilk 3 maddesinin özellikle pedofililere yönelik olduğunu anlıyorum?
U Eşim benden 12 yaş küçük ve bizde her bakımdan her şey yolunda. Ben de tam tersi bir durumla karşılaştım: 28 yaşındayım ve kadın ~40 yaşında, bir süre çıktık... Onun bvl’siyle seks yapmak harika...
U Eşim benden 12 yaş küçük ve bizde her bakımdan her şey yolunda. Ben de tam tersi bir durumla karşılaştım: 28 yaşındayım ve kadın ~40 yaşında, bir süre çıktık... Onun bvl’siyle seks yapmak harika...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 5 months
- These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 7):
- Guguk kuşu, Mosiya, Oleg257, Kamçarus, alimdjan, Barsuk70, sapık
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Rasrom, Ve 9 yaşından itibaren nerede ilginç ? Peki rıza yaşı kaç? Sübyancılarınızı daha derin bir yere itmek istiyorsunuz. Ceza kanununu açın ve orada rıza yaşını bulmaya çalışın.
-
- En güçlü orgazm!
Okuyun ve kendinizi eğitin!
Barış, sizin iyi ve kötü hakkındaki basit fikirlerinizden çok daha çeşitli ve karmaşık bir yapıya sahiptir
Yukarıda bir bağlantı verdim.
Okuyun ve kendinizi eğitin!
Barış, sizin iyi ve kötü hakkındaki basit fikirlerinizden çok daha çeşitli ve karmaşık bir yapıya sahiptir

- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- daha az kayıp, Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
justanothermistress, Nastya Naryzhnaya’dan başka neler var? Eskiden motosiklette, tarlada, başka bir yerde fotoğrafları vardı... Belki yeni bir şeyler vardır, çünkü o artık büyümüştür...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
İki cevap seçeneği yeterli değil), çok daha fazla yaşa dikkat ederim)
-
- Nirvana’dayım
Düz kütükler mükemmel bir yapı malzemesidir ve genellikle iyi bir düz kütüğün tüm binayı desteklediği görülür. Ama bunu anlamıyorsun. Sizin için asıl mesele evinizi kurmaktır ve neyin iyi neyin kötü olduğunu birlikte eğlendiğiniz çocuğun ebeveynleri düşünmelidir. Anlamadığım tek bir şey var. Burada bizimle ne yapıyorsun? Pedofililere özgürlük tanıdığınız ülkeler var. Oraya git ve kirli sikinle çocukları memnun et. Ancak şimdi genellikle söylediğimiz gibi her şey net değil. 9 yaşında bir kız çocuğu olan Yemenli bir babanın, kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğinizi öğrendiğinde vereceği tepkiyi hayal edebiliyorum. Bu harika Yemen’de pek çok taş var ve onları size atmaya hazır pek çok insan da olacak. Aslında ne siz ne de sizin gibiler bundan başkasını hak etmiyorsunuz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 1 year 11 months
(Barmen altıncı sınıf öğrencisi biriyle çıkmaya karar verdi ve soruşturma açıldı) Kemerovo bölgesinden bir barmen hakkında altıncı sınıf öğrencisi ile seks yaptığı gerekçesiyle dava açıldı. Şüpheli 26 yaşında, kendisinin de bir kızı var, beşinci sınıfta okuyor. Kadının 14 yaşındaki bir gençle nasıl temasa geçtiği (birkaç kez tekrarladı, dolayısıyla sınıf arkadaşlarından daha yaşlı) belirtilmedi. Reşit olmayan biriyle yakın ilişki yaşadığı için 4 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya bulunuyor. Artık bar çalışanının mekanı terk etmemesi konusunda onay alındı.
Şu ana kadar hikayede pek çok boş nokta var. Barmen Natalya’nın 14 yaşındaki gençle nasıl tanıştığı bilinmiyor. Telegram kanalına göre kadın, beşinci sınıfa giden bir kız çocuğunu büyütüyor.
Not: Bunun içinde ne olduğu belli değil. kızın kafası ve ikincisi, görünüşe göre kendi kafasında 14 yıl veya daha az bir sürenin gelişimi ve düşünmesi var... 
16 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Şu ana kadar hikayede pek çok boş nokta var. Barmen Natalya’nın 14 yaşındaki gençle nasıl tanıştığı bilinmiyor. Telegram kanalına göre kadın, beşinci sınıfa giden bir kız çocuğunu büyütüyor.

16 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Lütfen beni affedin ama çok büyük bir sorum var ve ne yapacağımı şaşırdım? "Burada bizimle" olan birine mi yazıyorsunuz? Burada nerede var? Bu forum hangi ülkeye ait??? Burada Win alanı sondadır. Bu kaynak hangi ülkeye ait? Uzun zaman önce tesadüfen Google’da dünyanın farklı ülkelerinde ve Avrupa’da reşit olma yaşının 14 olduğu birçok ülke olduğunu okumuştum. 15 yıl var. 16 tane var. Ama bana öyle geliyor ki böyle bir yaş ancak +- 3 yaşındaki akranlar arasında kabul edilebilir. Ama bir Avrupa ülkesinde 14 yaşında bir kızın 40-50 yaşındaki bir amcanın sikine bindiğini hayal edemiyorum! Ve en önemlisi 14 yaşındaki bir kız veya 16 yaşındaki bir kız amcasıyla nerede tanışabilir ve ilişkiye başlayabilir, örneğin 40-50 yaşında. Rusya’da rıza kanunu 16 yaşından itibaren geçerli ama siz hiç 16 yaşındaki kızların 40-50 yaş ve üzeri yetişkin erkeklerle çıktığını, yaşadığını ve birlikte vakit geçirdiğini gördünüz mü...? Bunu bilmiyorum ve görmedim

- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 3):
- Fargal94, Rasaroam, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
İkincisi ben yanındayım hiçbir şeye bir şey katmamak.
Üçüncüsü, genel olarak “pedofili”nin ne olduğu hakkında çok az fikriniz var.
Öncelikle ben seninle değilim.Ksenofont: ↑06 Sep 2023, 11:00Düz kütükler mükemmel bir yapı malzemesidir ve genellikle iyi bir düz kütüğün tüm binayı desteklediği görülür. Ama bunu anlamıyorsun. Sizin için asıl mesele evinizi kurmaktır ve neyin iyi neyin kötü olduğunu birlikte eğlendiğiniz çocuğun ebeveynleri düşünmelidir. Anlamadığım tek bir şey var. Burada bizimle ne yapıyorsun? Pedofililere özgürlük tanıdığınız ülkeler var. Oraya git ve kirli sikinle çocukları memnun et. Ancak şimdi genellikle söylediğimiz gibi her şey net değil. 9 yaşında bir kız çocuğu olan Yemenli bir babanın, kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğinizi öğrendiğinde vereceği tepkiyi hayal edebiliyorum. Bu harika Yemen’de pek çok taş var ve onları size atmaya hazır pek çok insan da olacak. Aslında ne sen ne de senin gibiler başka hiçbir şeyi hak etmiyor.Yukarıda bir bağlantı verdim.
Okuyun ve kendinizi aydınlatın!
Dünya sizin iyi ve kötü hakkındaki düz, kütük gibi fikirlerinizden çok daha çeşitli ve karmaşıktır. n
İkincisi ben yanındayım hiçbir şeye bir şey katmamak.
Üçüncüsü, genel olarak “pedofili”nin ne olduğu hakkında çok az fikriniz var.
-
- Nirvana’dayım
Tanrı benimle birlikte olmanı yasakladı. Bunu nereden aldın? Pedofilik megalomani mi? Bu ilk. İkinci olarak, itidaliniz için önünüzde eğiliyorum. Aynen böyle devam! Üçüncüsü, bu iğrenç konunun daha derinine inmek istemiyorum. Çocuklara dokunmayın ve pedofili hakkında sonsuza kadar felsefe yapabilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!

Eh, fikir birliğine varıldıKsenofont: ↑06 Sep 2023, 11:38Tanrı benimle birlikte olmanı yasakladı. Bunu nereden aldın? Pedofilik megalomani mi? Bu ilk. İkinci olarak, itidaliniz için önünüzde eğiliyorum. Aynen böyle devam! Üçüncüsü, bu iğrenç konunun daha derinine inmek istemiyorum. Çocuklara dokunmayın ve pedofili hakkında sonsuza kadar felsefe yapabilirsiniz.
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- Ksenofon, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
Berbat.
Tek kelime.
Her şey karışmış, atlar, insanlar, kavramlar, arzular.....
Pedofili genç yaştakilere duyulan bir çekiciliğin varlığıdır müdahale ediyor.
Eğer bir kişi küçük çocuklara olan cinsel ilgisinden rahatsız olmuyorsa o kişi en azından tamamen pedofil değildir.
Genç yaş 11-12 yaşına kadardır, böyle bir derecelendirme. Daha genç - pedofili.
Daha yaşlı - eğer kendiniz genç değilseniz - bu suçtur, 16’dan itibaren - yasal.
Her şey algı anlarıyla ilgilidir. Eylem yok.
Sübyancı olabilirsiniz, çünkü bu bir arzu bozukluğudur; bunu kontrol edemezsiniz, reşit olmayanlardan hoşlanabilirsiniz!
Ve! Bu, kişiyi suçlu yapmaz!!,
Cazibe ve düşüncelerin cezası yoktur!!
Ve burada herkes ve her şey yoluna çıkıyor! Mesela sen bir sübyancısın - defol buradan, sen bir yaratıksın vb.
Kimse bu düşünce için bir şey yapmamış olsa bile - zulmediyor, kınıyor, idam ediyorlar!
n
Bunun sağlıklı bir toplum olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Tamam, öyle olsun.
Sizin de pişman olacağınız gün çok uzak değil.
Tek kelime.
Pedofili genç yaştakilere duyulan bir çekiciliğin varlığıdır müdahale ediyor.
Eğer bir kişi küçük çocuklara olan cinsel ilgisinden rahatsız olmuyorsa o kişi en azından tamamen pedofil değildir.
Genç yaş 11-12 yaşına kadardır, böyle bir derecelendirme. Daha genç - pedofili.
Daha yaşlı - eğer kendiniz genç değilseniz - bu suçtur, 16’dan itibaren - yasal.
Sübyancı olabilirsiniz, çünkü bu bir arzu bozukluğudur; bunu kontrol edemezsiniz, reşit olmayanlardan hoşlanabilirsiniz!
Ve burada herkes ve her şey yoluna çıkıyor! Mesela sen bir sübyancısın - defol buradan, sen bir yaratıksın vb.
Kimse bu düşünce için bir şey yapmamış olsa bile - zulmediyor, kınıyor, idam ediyorlar!
n
Tamam, öyle olsun.
Sizin de pişman olacağınız gün çok uzak değil.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 6):
- Alexsss, Rasaroam, Arhivarius, Truwor, Guguk kuşu, MağaralarJ
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Yüzyıllık Yalnızlık romanında kızların evliliğe nasıl hazırlandıkları ve ilk adet görmelerinin ardından evlendirildikleri anlatılır. Ve bu 11-12, hatta bazen 10 yıldır.Aion2012Dead: ↑24 Oct 2023, 22:41 Berbat.
Tek kelime.
Pedofili bir kişiye duyulan ilginin varlığıdır müdahale eden genç yaş
Bir kişi küçük çocuklara olan cinsel ilgisinden rahatsız değilse, o kişi en azından tamamen pedofil değildir.
Genç yaş 11-12 yaşına kadardır. , böyle bir geçiş. Daha genç - pedofili.
n
Tamam, öyle olsun.
Sizin de pişman olacağınız gün çok uzakta değil.
-
- En güçlü orgazm!
Peki tüm bunlar artık bir eylem rehberi olarak mı alınmalı?
Ve Dumas’nın “Kraliçe Margot” romanında da aynı kraliçenin cinsel ilişkiye girmeye başladığından bahsediliyor 11 yaşından itibaren aktivite.
Peki tüm bunlar artık bir eylem rehberi olarak mı alınmalı?
-
- En güçlü orgazm!
Truwor,
Modern insanların biraz farklı bir ideolojisi var.
Ama işin özü değişmiyor, fiziksel olarak olgun (olgun) kişinin seks yapması gerekiyor.
Aynen yetişkinler emir verdi, çünkü fiziksel olarak hazırlarsa giderler düz!
Modern insanların biraz farklı bir ideolojisi var.
Ama işin özü değişmiyor, fiziksel olarak olgun (olgun) kişinin seks yapması gerekiyor.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Korsan
-
- En güçlü orgazm!
Rasrom,
Doğru, bu pek keyif vermiyor.
Yakında Üçüncü Dünya’ya yaklaşacağız, falan =)
Doğru, bu pek keyif vermiyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Bunu kendinize göre değerlendirebilirsiniz istek. Herkes kendi yolunu seçer. Bu sadece farklı zamanlarda ve farklı toplumlarda pasaporttaki yıllara değil, vücudun fizyolojik gelişimine ve özelliklerine odaklanıldığını gösteriyor. Bu, jinekologlara göre, bir lise öğrencisinin okuldan mezun olana kadar nadiren bakire kalmasıyla kanıtlanıyor ve bu, cinsiyetin hala kanunen yasak olduğu, ancak her şeyin olduğu 18 değil, 16-17 yaş arası. zaten izin veriliyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 6 months
Erkeklerin en aktif yaş aralığı 14-18!
- These users thanked the author kazx31 for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Funtik, Sibiryak89, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 5 months
Bu doğru. Etkinlik ve sıklık açısından her şey aynıdır.
Sadece bu yaşta çok az şey yaşarsınız, çoğu zaman
Sadece bu yaşta çok az şey yaşarsınız, çoğu zaman

-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 3 months
Bu yüzden bu yaşta dikkat ettim küçük kız kardeşler için)))Sexdemon2010: ↑04 Jan 2024, 18:57 Evet. Etkinlik ve sıklık açısından her şey aynıdır.
Sadece bu yaşta çok az şey yaşarsınız, çoğu zaman![]()
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Garip anket.
Cevap - 12-30. Beğenmeyenler cehenneme gitsin.
Ben herkesin seveceği ballı kek değilim.
Cevap - 12-30. Beğenmeyenler cehenneme gitsin.
Ben herkesin seveceği ballı kek değilim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Daha fazla ayrıntı lütfen!Arhivarius: ↑04 Jan 2024, 19:09Bu yüzden bu yaşta dikkat ettim küçük kız kardeşler için)))Sexdemon2010: ↑04 Jan 2024, 18:57 Evet. Etkinlik ve sıklık açısından her şey aynıdır.
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 3 months
Doğal olarak hiçbir şey işe yaramadı.
Evet, zaten yazdım. Ergenlik döneminde seks için can atıyordum. Hala nasıl mastürbasyon yapacağımı bilmiyordum; o günlerde internet yoktu. Ama küçük kız kardeşler vardı. İlk başta onlar banyoda yıkanırken gözetlemeye başladım. Sonra sanki tesadüfen onlardan birinin yanında uyuyakaldı ve uyurken ona dokundu. O halde onunla seks yapmaya çalışmaları tesadüf değildi. Seks gibi. Ona dokundum, küçük amımı göğüs dekoltesine sokmaya çalıştımAxAX: ↑21 Jan 2024, 21:17Daha fazla ayrıntı lütfen!Bu yüzden bu yaşta dikkat ettim küçük kız kardeşler için)))Sexdemon2010: ↑04 Jan 2024, 18:57 Evet. Etkinlik ve sıklık açısından her şey aynıdır.
Doğal olarak hiçbir şey işe yaramadı.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- Ahah
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 5 months
Beni çeken yaş değil, kadınlık.
Çoğu kız 12 yaşındayken bu tarz formlara ve yeteneklere sahip değil. Anladığınız gibi, bu sadece formlarla ilgili değil, aynı zamanda kişiliğin kendisi ile de ilgilidir.
Hem 10 hem de 12 yaşlarındaki kızların kendileri, kadınsı formlara sahip olmasalar da kendilerini zaten öznel olarak kadınsı olarak algılayabiliyorlar.
Bu çekiciliğin tüm hilesi burada yatıyor.
Ama durum farklı.
Vücudu "kullanıma hazır" gibi görünüyor ama kızın kişiliği hâlâ bebeklerle oynuyor ve çıplak penis görünce kusabilir.
Ve tamamen dıştan... Bir grup erkek çocukla şakalaşırken, 12-14 yaşlarındaki çekici bir kıza düşüncelerle bakıyoruz onu becermekten: "Siktir et, bununla sana ağırlığından daha fazlasını verecekler."
Ama bunu 18 yaşında kabul ediyorum. 20 13-14 yaş arası kızları yedim ve öptüm ama konu sekse gelmedi. Kanun, kaltak ve "tecavüz" hakkındaki bir sürü gerçek hikaye, sonuçlarıyla ilgili korkulara yol açtı. Ama bunlar kızlardı; reşit olmayan fahişeler değil. İçlerinden biri daha sonra (zaten +18 yaşındaydı) sınıf arkadaşımla evlendi ve 3 çocuk doğurdu.
Çoğu kız 12 yaşındayken bu tarz formlara ve yeteneklere sahip değil. Anladığınız gibi, bu sadece formlarla ilgili değil, aynı zamanda kişiliğin kendisi ile de ilgilidir.
Hem 10 hem de 12 yaşlarındaki kızların kendileri, kadınsı formlara sahip olmasalar da kendilerini zaten öznel olarak kadınsı olarak algılayabiliyorlar.
Bu çekiciliğin tüm hilesi burada yatıyor.
Ama durum farklı.
Vücudu "kullanıma hazır" gibi görünüyor ama kızın kişiliği hâlâ bebeklerle oynuyor ve çıplak penis görünce kusabilir.
Ve tamamen dıştan... Bir grup erkek çocukla şakalaşırken, 12-14 yaşlarındaki çekici bir kıza düşüncelerle bakıyoruz onu becermekten: "Siktir et, bununla sana ağırlığından daha fazlasını verecekler."
Ama bunu 18 yaşında kabul ediyorum. 20 13-14 yaş arası kızları yedim ve öptüm ama konu sekse gelmedi. Kanun, kaltak ve "tecavüz" hakkındaki bir sürü gerçek hikaye, sonuçlarıyla ilgili korkulara yol açtı. Ama bunlar kızlardı; reşit olmayan fahişeler değil. İçlerinden biri daha sonra (zaten +18 yaşındaydı) sınıf arkadaşımla evlendi ve 3 çocuk doğurdu.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 4 months
Bir pedofili sevdim.mp4
- These users thanked the author Temizlemek for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year 6 months
Şahsen bilmiyorum, 18 yaşın altındaki kızlarla iletişim kurmaktan hiç korkuyorum, kafamda ne olduğunu asla bilemezsin. Aşık olursan onu bırakırsın, o gider ve yazar ve hepsi hapistir! Yani 18+ kanuna göre daha iyi, yine de kimsenin aşkı iptal ettiğini düşünmüyorum!
- These users thanked the author Yerel Koşucu for the post (total 2):
- Mart, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 11 months
18 yaşındaki genç hatunlardan ve 40 yaşlarındaki güzel sulu milflerden etkilendim!,
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 3 months
Evet ankete bakılırsa kızımı gözaltında tutmam gerekiyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
12 ila 18 yaşları arasında yapacak bir şeyler bulacaktır. kendini eğlendirmek
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- abartı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 3 months
Kahretsin, sakinleştim, şimdi geceleri uyumayacağım, düşüneceğim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 7 months
İlgili: Kızlar kaç yaşındadır beğendin mi? 20 ila 35-40 yaş arası.
16 yaşının altında seviştim. O zamanlar ben 16 yaşındaydım, arkadaşım ise 15 yaşındaydı.16 yaşın altındaki biriyle sikişmek onun sübyancı olduğu anlamına gelir, burada neyi tartışıyorsunuz? Bahane uydurmayı bırakın.
İlgili: Kızlar kaç yaşındadır beğendin mi? 20 ila 35-40 yaş arası.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 47 Replies
- 2160 Views
-
Last post by LadaR
-
- 27 Replies