Marinka: ↑31 Aug 2023, 16:21
Kır evlerine gitmiyorlar mı yani? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı?
Eh, tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinemaya veya kafeye .
peki ya seks?
İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum, sonrasında bir şeyler olacağı garanti değil
7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Sadece kır evlerine gitmiyorlar mı? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı?
Eh, tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinemaya veya kafeye .
Ve eğer anlayışlı bir anneniz varsa, ona bir arkadaşınızın falan adresine gittiğinizi ve belki yarın geleceğinizi söylersiniz. , o halde hâlâ gitmiyor musun?
Yaklaşık 20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, bana yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
[quote=Belkha post_id=249254 time=1693490263 user_id=18415] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249252 time=1693490158 user_id=5795] [quote=Marinka post_id=249220 time=1693488092 user_id=12161] Kır evlerine gitmiyorlar mı yani? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı? [/quote]Eh, tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinemaya veya kafeye . [/quote]peki ya seks? :unknown: [/quote]İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum, sonrasında bir şeyler olacağı garanti değil
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Alesander post_id=249268 time=1693490676 user_id=12841] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_ ◊ " post_id=249252 time=1693490158 user_id=5795] [quote=Marinka post_id=249220 time=1693488092 user_id=12161] Sadece kır evlerine gitmiyorlar mı? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı? [/quote]Eh, tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinemaya veya kafeye . [/quote] Ve eğer anlayışlı bir anneniz varsa, ona bir arkadaşınızın falan adresine gittiğinizi ve belki yarın geleceğinizi söylersiniz. , o halde hâlâ gitmiyor musun? [/quote]Yaklaşık 20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, bana yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu.
Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor.
Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor?
Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir?
Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı?
nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa boşanmak mı?
Bu hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasın)
These users thanked the author Alexsss for the post:
[quote=Alesander post_id=249164 time=1693479856 user_id=12841] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 248946 time=1693425321 user_id=18654] Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu. Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor. Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor? Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir? Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı? [/quote] nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa boşanmak mı? [/quote]Bu hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasın)
Holigan Carrie: ↑30 Aug 2023, 22:55
Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor.
Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor?
Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir?
Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı?
nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa boşanma mı?
Bu hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasın)
Evet, Hayır. Aşk için mümkün ama anladığım kadarıyla birçok erkek için bu zor, hem de çok zor.
[quote=Alexsss post_id=249323 time=1693496955 user_id=19944] [quote=Alesander post_id=249164 time=1693479856 user_id= 12841] [quote="Hooligan Carrie " post_id=248946 time=1693425321 user_id=18654] Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu. Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor. Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor? Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir? Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı? [/quote] nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa boşanma mı? [/quote]Bu hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasın) [/quote]
Evet, Hayır. Aşk için mümkün ama anladığım kadarıyla birçok erkek için bu zor, hem de çok zor.
Kır evlerine gitmiyorlar mı? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı?
Bunu yapıyorum, önce bir kafede buluşuyorum. Ve saunada ya da arkadaşlarımdan biri gibi otel odasını tercih ediyor. Ve seni orada kimse yemeyecek, inan bana)))
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=249252 time=1693490158 user_id=5795] [quote=Marinka post_id=249220 time=1693488092 user_id=12161] Kır evlerine gitmiyorlar mı? Peki bunun gibi nerede? Çalılıkların arasında mı? [/quote]Eh, tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinemaya veya kafeye . [/quote] Bunu yapıyorum, önce bir kafede buluşuyorum. Ve saunada ya da arkadaşlarımdan biri gibi otel odasını tercih ediyor. Ve seni orada kimse yemeyecek, inan bana)))
, miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum
Marinka, bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. bir erkekle seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel bile müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar.
[quote=Marinka post_id=249220 time=1693488092 user_id=12161] , miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum [/quote] [ref=#bf0000]Marinka [/ref], bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. [url= viewtopic.php?t=3628]bir erkekle[/url] seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel bile müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar.
[quote=Belkha post_id=249227 time=1693488400 user_id=18415] Seni aldatacak hiçbir şeyin yoksa, paranın da olmaması iyi bir şey [/quote] El sıkışırım meslektaşım :(
Mitriy: ↑31 Aug 2023, 13:07
İnsanlar arasındaki her türlü ilişki bencildir.
Aile ilişkileri bile.
İlişkinin katılımcıları, paylaştıklarını eşit şekilde değerlendirirse herkes mutlu olur.
Fakat dürüst olmak gerekirse karlı değil; birçok insan verdiğinden fazlasını almaya çalışır.
Emtia-para ilişkileri yerine soyut bir şeyden, arkadaşlıktan, aşktan, seksten bahsediyorsak her şey daha da kötüye gidiyor.
TC konusunda en zor şey dengeyi korumak ve ikame veya ikame etmemek. Vicdanınız rahat olsun ve ne kendinize ne de başkalarına yalan söylemeyin.
Aşk, bencil bir duygudur, aşkta herhangi bir şeyi feda ettiğimizde bile her şeyden önce biz bunu yaparız. sevdikleriniz için güzel bir şeyler yapmak için kendi duygularımızı tatmin edin. Kişisel çıkar ve kazanç açısından katılmıyorum - deneyimlerim tam tersini söylüyor - eşim ve ben 90’larda tanıştık ve evlendik, o zamanlar fakir ve açtık - maddi olarak birbirimizden alacak hiçbir şeyimiz yoktu şartlar - elele 25 yılda göreceli olarak refaha ve yaşlılıkta iyi bir bagaja ulaştık.
Hooligan Carrie: ↑30 Aug 2023, 22:55
nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa bir dolandırıcılık mı?
150 gram konyak karşılığında, doğrulayamayacağınız bir hikaye uydurdular - Carrie’nin başlangıç mesajında yazdığı aslında buydu - bir çatal ve erişteleri kulaklarından çıkarın. Bunu, ona inansanız da inanmasanız da muhatabı sevdiğiniz için yapmazsınız. Hikaye size tek bir amaçla anlatılıyor; ilişkiyi ödüllendirmek güzel olurdu. Ehhh, daha önce kız arkadaşlarım seksten sonra para istediler, taksi için bir ruble mi yoksa üç ruble mi... Onunla bir kafeye gidip parasını ödemeliydim. Dilencilere asla para vermem - eğer ekmek, sosis vb. almak istersen - karşılığında ekmeğini bana sik, parayı ver
15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Carrie - soru hemen cevabı içeriyor. Ayırmak için çaba harcamanız gerekiyor, kurmak için ise hiç çaba harcamanıza gerek yok.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote=Mitriy post_id=249152 time=1693476448 user_id=19478] İnsanlar arasındaki her türlü ilişki bencildir. Aile ilişkileri bile. İlişkinin katılımcıları, paylaştıklarını eşit şekilde değerlendirirse herkes mutlu olur. Fakat dürüst olmak gerekirse karlı değil; birçok insan verdiğinden fazlasını almaya çalışır. Emtia-para ilişkileri yerine soyut bir şeyden, arkadaşlıktan, aşktan, seksten bahsediyorsak her şey daha da kötüye gidiyor. TC konusunda en zor şey dengeyi korumak ve ikame veya ikame etmemek. Vicdanınız rahat olsun ve ne kendinize ne de başkalarına yalan söylemeyin. [/quote]Aşk, bencil bir duygudur, aşkta herhangi bir şeyi feda ettiğimizde bile her şeyden önce biz bunu yaparız. sevdikleriniz için güzel bir şeyler yapmak için kendi duygularımızı tatmin edin. Kişisel çıkar ve kazanç açısından katılmıyorum - deneyimlerim tam tersini söylüyor - eşim ve ben 90’larda tanıştık ve evlendik, o zamanlar fakir ve açtık - maddi olarak birbirimizden alacak hiçbir şeyimiz yoktu şartlar - elele 25 yılda göreceli olarak refaha ve yaşlılıkta iyi bir bagaja ulaştık. [quote=Alesander post_id =249164 time=1693479856 user_id=12841] [quote="Hooligan Carrie" post_id=248946 time=1693425321 user_id=18654] Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu. Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor. Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor? Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir? Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı? [/quote] nÇok genç ve ilginç bir kızla bir tanışma sitesinde iletişim kurduktan sonra onunla çay ve kahve içerken tanıştım. Ve 150 konyak içtikten sonra bana basit bir gündelik hikaye anlattı; onunla web sitesinde tanıştıktan sonra çok yetişkin bir adam onu u200bu200bkulübesine davet etti. Ve çok ilginç, hoş ve akıllı olduğu ortaya çıktı. Ertesi gün ondan eve geldiğinde çantasında 10 bin ruble bulunca şaşırdı. Ne kadar asil olduğu ortaya çıktı. Onun asaletini doğruladım ama "ipucunu" anlamadım. Sauna ziyaretimizden sonra onu bir dahaki sefere kafeye bıraktığımda, ayrılmadan önce şöyle dedi: "Bebeğim, kafe için birkaç bin dolar almayacak mısın?" genç bir vücut. Anladığım kadarıyla ona pek teşekkür etmiyorlar. Bu bir minnet mi? Yoksa bir dolandırıcılık mı? [/quote]150 gram konyak karşılığında, doğrulayamayacağınız bir hikaye uydurdular - Carrie’nin başlangıç mesajında yazdığı aslında buydu - bir çatal ve erişteleri kulaklarından çıkarın. Bunu, ona inansanız da inanmasanız da muhatabı sevdiğiniz için yapmazsınız. Hikaye size tek bir amaçla anlatılıyor; ilişkiyi ödüllendirmek güzel olurdu. Ehhh, daha önce kız arkadaşlarım seksten sonra para istediler, taksi için bir ruble mi yoksa üç ruble mi... Onunla bir kafeye gidip parasını ödemeliydim. Dilencilere asla para vermem - eğer ekmek, sosis vb. almak istersen - karşılığında ekmeğini bana sik, parayı ver
[size=85][color=green]15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=248946 time=1693425321 user_id=18654] Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu. Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor. Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor? Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir? Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı? [/quote] Carrie - soru hemen cevabı içeriyor. Ayırmak için çaba harcamanız gerekiyor, kurmak için ise hiç çaba harcamanıza gerek yok.
grekko10: ↑01 Sep 2023, 07:54
Carrie - cevap tam da sorunun içinde. Seni kandırmak için çaba harcaman gerek, kurulum yapmak için hiç çaba göstermene gerek yok
Peki, yani şunu demek istiyorsunuz: "Enayisi olmazsa hayat kötüdür!". Ve siz, ara sıra, bir kadının size aşık olmasından ve onu tamamen soymak için sizi dürüst bir insan olarak görmesinden faydalanmayacaksınız. Çocuklarınıza da aynı şeyi söyleyebilirsiniz ve belki onlara, onlara karşı iyi hisleri olan birini nasıl aldatabileceklerini gösterebilirsiniz.
[quote=grekko10 post_id=249469 time=1693544054 user_id=18481] Carrie - cevap tam da sorunun içinde. Seni kandırmak için çaba harcaman gerek, kurulum yapmak için hiç çaba göstermene gerek yok [/quote] Peki, yani şunu demek istiyorsunuz: "Enayisi olmazsa hayat kötüdür!". Ve siz, ara sıra, bir kadının size aşık olmasından ve onu tamamen soymak için sizi dürüst bir insan olarak görmesinden faydalanmayacaksınız. Çocuklarınıza da aynı şeyi söyleyebilirsiniz ve belki onlara, onlara karşı iyi hisleri olan birini nasıl aldatabileceklerini gösterebilirsiniz.
Carrie - cevap tam da sorunun içinde. Boşanmak için çaba göstermen gerekiyor, evlenmek için ise hiç çaba harcamana gerek yok
Yani öyle , şunu mu demek istiyorsun: "Enayinin olmadığı hayat kötüdür!". Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız,
Bu, net bir ifadeye benziyor. Bu açıklama nereden çıkıyor? Carrie’ye verdiğim cevabı tekrar okuyun ve en azından düşünün......
[quote=Serg_A post_id=249488 time=1693547431 user_id=18010] [quote=grekko10 post_id=249469 time=1693544054 user_id= 18481] Carrie - cevap tam da sorunun içinde. Boşanmak için çaba göstermen gerekiyor, evlenmek için ise hiç çaba harcamana gerek yok [/quote] Yani öyle , şunu mu demek istiyorsun: "Enayinin olmadığı hayat kötüdür!". Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız, [/quote] Bu, net bir ifadeye benziyor. Bu açıklama nereden çıkıyor? Carrie’ye verdiğim cevabı tekrar okuyun ve en azından düşünün......
Carrie - yanıt tam da sorunun içinde. Boşanmak için çaba göstermen gerekiyor, evlenmek için ise hiç çaba harcamana gerek yok
Yani öyle , şunu mu demek istiyorsun: "Enayinin olmadığı hayat kötüdür!". Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız,
Bu, net bir ifadeye benziyor. Bu açıklama nereden çıkıyor? Carrie’ye verdiğim cevabı tekrar okuyun ve en azından düşünün......
Peki, sorunun ilk bölümünde cevabını verdiniz. erişteleri kulaklarınızdan çıkarın. Ancak sorunun ikinci bölümünde Hooligan Kerry , bu konudaki tutumunuzla, bundan kendi başınıza yararlanıp yararlanamayacağınız - bir kişinin zayıflığı - ile ilgileniyor. Kurban olmak ama aynı zamanda dürüst bir insan olarak kalmak mı rahat, yoksa dolandırıcı olmak mı daha hoş? Peki, sen de bir kişi mağdur olduğuna göre suçlunun kendisi olduğunu düşündün, çünkü o konfor alanından çıkmak istemiyordu ve çaba gösteremeyecek kadar tembeldi. Ve aldatan, yani aldatan, sonra çaba gösterdi, çalıştı, yani , yani o harika.
[quote=grekko10 post_id=249490 time=1693547868 user_id=18481] [quote=Serg_A post_id=249488 time=1693547431 user_id= 18010] [quote=grekko10 post_id=249469 time =1693544054 user_id=18481] Carrie - yanıt tam da sorunun içinde. Boşanmak için çaba göstermen gerekiyor, evlenmek için ise hiç çaba harcamana gerek yok [/quote] Yani öyle , şunu mu demek istiyorsun: "Enayinin olmadığı hayat kötüdür!". Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız, [/quote] Bu, net bir ifadeye benziyor. Bu açıklama nereden çıkıyor? Carrie’ye verdiğim cevabı tekrar okuyun ve en azından düşünün...... [/quote] Peki, sorunun ilk bölümünde cevabını verdiniz. [b] erişteleri kulaklarınızdan çıkarın[/b]. Ancak sorunun ikinci bölümünde [ref=#bf0000] Hooligan Kerry [/ref], bu konudaki tutumunuzla, bundan kendi başınıza yararlanıp yararlanamayacağınız - bir kişinin zayıflığı - ile ilgileniyor. Kurban olmak ama aynı zamanda dürüst bir insan olarak kalmak mı rahat, yoksa dolandırıcı olmak mı daha hoş? Peki, sen de[b] bir kişi mağdur olduğuna göre suçlunun kendisi olduğunu düşündün[/b], çünkü o konfor alanından çıkmak istemiyordu ve çaba gösteremeyecek kadar tembeldi. Ve aldatan, yani aldatan, sonra [i]çaba gösterdi, çalıştı, yani [/i] , yani o harika.
, miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum
Marinka, bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. bir erkekle seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel, müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar.
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Anlaşıldığı üzere herkesten para istiyor.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Serg_A post_id=249460 time=1693541039 user_id=18010] [quote=Marinka post_id=249220 time=1693488092 user_id= 12161] , miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum [/quote] [ref=#bf0000]Marinka [/ref], bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. [url= viewtopic.php?t=3628]bir erkekle[/url] seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel, müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar. [/quote]
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Anlaşıldığı üzere herkesten para istiyor.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑31 Aug 2023, 16:55
eh, bu tehlikeli.. I evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmez miydim, yalnızca tarafsız bir yere mi giderdim: sinemaya ya da kafeye.
peki ya seks?
peki, bu tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinema ya da kafe.
Ve eğer anlayışlı bir anneniz varsa ve ona şu adresteki bir arkadaşınıza gittiğinizi ve belki yarın geleceğinizi söylerseniz, yine de gitmez miydin?
20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın birini ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=249316 time=1693496370 user_id=5795] [quote=Beluha post_id=249254 time=1693490263 user_id=18415] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249252 time=1693490158 user_id=5795] eh, bu tehlikeli.. I evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmez miydim, yalnızca tarafsız bir yere mi giderdim: sinemaya ya da kafeye. [/quote]peki ya seks? :unknown: [/quote]İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum, sonrasında bir şeyler olacağı garanti değil
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Alesander post_id=249268 time=1693490676 user_id=12841] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_ ◊ " post_id=249252 time=1693490158 user_id=5795] peki, bu tehlikeli.. Evde kimseyle buluşmak için hiçbir yere gitmem, yalnızca tarafsız bir yere giderim: sinema ya da kafe. [/quote] Ve eğer anlayışlı bir anneniz varsa ve ona şu adresteki bir arkadaşınıza gittiğinizi ve belki yarın geleceğinizi söylerseniz, yine de gitmez miydin? [/quote]20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?.. [/quote] nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın birini ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
nAnd if anlayışlı bir annen var, falanca adresteki bir arkadaşına gittiğini, yarın belki gelirsin diyorsun ama yine de gitmiyor musun?
i 20 yıldır anneme geri saymıyorum. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın seni ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
neden olmasın? Sıradan insanlardan nasıl farklılar?.. belki bir manyak değiller ama kolaylıkla bir çeşit psikopat olabilirler.
[quote=Alesander post_id=249524 time=1693554469 user_id=12841] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249316 time=1693496370 user_id=5795] [quote=Belukha post_id=249254 time=1693490263 user_id=18415] peki ya seks? :unknown: [/quote]İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum, sonrasında bir şeyler olacağı garanti değil
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Alesander post_id=249268 time=1693490676 user_id=12841] nAnd if anlayışlı bir annen var, falanca adresteki bir arkadaşına gittiğini, yarın belki gelirsin diyorsun ama yine de gitmiyor musun? [/quote]i 20 yıldır anneme geri saymıyorum. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?.. [/quote] nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın seni ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım. [/quote]neden olmasın? Sıradan insanlardan nasıl farklılar?.. belki bir manyak değiller ama kolaylıkla bir çeşit psikopat olabilirler.
Marinka, bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. bir erkekle seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel, müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar.
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Meğerse herkesten para istiyormuş.
Kız profesyonel anlamda bir fahişe değil ve hizmetleri karşılığında bir ücreti yok. her şey rıza ve sempati gereğidir. Bundan para kazanması pek mümkün değil, sadece kendini ayakta tutuyor. En azından çalışmak zorunda değilsin. Kızın iyi bir psikolog olduğunu söyleyemem. Daha ziyade, hiçbir şeyi israf etmemek için kiminle ve nasıl buluşacağını seçtiği bu tür toplantılardan zaten deneyimi (zor hataların oğlu) var.
These users thanked the author İskender for the post:
[quote=Marinka post_id=249507 time=1693551262 user_id=12161] [quote=Serg_A post_id=249460 time=1693541039 user_id= 18010] [quote=Marinka post_id=249220 time =1693488092 user_id=12161] , miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum [/quote] [ref=#bf0000]Marinka [/ref], bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. [url= viewtopic.php?t=3628]bir erkekle[/url] seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel, müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar. [/quote]
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Meğerse herkesten para istiyormuş. [/quote] Kız profesyonel anlamda bir fahişe değil ve hizmetleri karşılığında bir ücreti yok. her şey rıza ve sempati gereğidir. Bundan para kazanması pek mümkün değil, sadece kendini ayakta tutuyor. En azından çalışmak zorunda değilsin. Kızın iyi bir psikolog olduğunu söyleyemem. Daha ziyade, hiçbir şeyi israf etmemek için kiminle ve nasıl buluşacağını seçtiği bu tür toplantılardan zaten deneyimi (zor hataların oğlu) var.
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Görünüşe göre herkesten para istiyor.
Marinka, neden Alesander ile çıksın ki , eğer onunla kötü hissederse aynı paraya mı? Yoksa farklı bir fatura düzenlerdim.
[quote=Marinka post_id=249507 time=1693551262 user_id=12161] [quote=Serg_A post_id=249460 time=1693541039 user_id= 18010] [quote=Marinka post_id=249220 time =1693488092 user_id=12161] , miktar çok komik. Gerçekten sadece bir kafeye gidin. Yani fuhuşa benzemiyor. Görünüşe göre gerçekten bir hayal kırıklığı vardı ve en azından bir şeyden zevk almak istiyordu. Pastayı kastediyorum [/quote] [ref=#bf0000]Marinka [/ref], bir kızın bundan para kazanıp aynı zamanda ’yi kabul edip etmediğini kendi başınıza düşünün. [url= viewtopic.php?t=3628]bir erkekle[/url] seks yaptıysa, o zaman muhtemelen iyi vakit geçirmiştir o. Çünkü tam tersi olur; bir profesyonel, müşterisini sevmiyorsa ve herhangi bir para karşılığında onunla aynı fikirde değilse onu kovar. [/quote]
Ödeme gücünü değerlendirdi ve vermekte sakınca görmediği kadarını istedi. Ya da belki yazık oldu ama yine de böyle bir meblağdan ayrılmaya hazırdı. Kendisi iyi bir psikologdur. Hoşuna gidip gitmediğini bilmek imkansız. Görünüşe göre herkesten para istiyor. [/quote] [ref=#bf0000] Marinka[/ref], neden [ref=#804000]Alesander ile çıksın ki [/ref], eğer onunla kötü hissederse aynı paraya mı? Yoksa farklı bir fatura düzenlerdim.
Peki anlayışlı bir anneniz varsa, falanca adresteki bir arkadaşınıza gittiğinizi, belki yarın geleceğinizi söylerseniz yine de gitmez misiniz?
20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
Belki de dışarıda değil de evde yemek yemeye karar vermiştir. .
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Sep 2023, 10:49
neden olmasın? Sıradan insanlardan ne farkı var?..
Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsana dair hiçbir şey onlara yabancı değil...
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Alesander post_id=249524 time=1693554469 user_id=12841] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249316 time=1693496370 user_id=5795] [quote=Belukha post_id=249254 time=1693490263 user_id=18415] peki ya seks? :unknown: [/quote]İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum, sonrasında bir şeyler olacağı garanti değil
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Alesander post_id=249268 time=1693490676 user_id=12841]
Peki anlayışlı bir anneniz varsa, falanca adresteki bir arkadaşınıza gittiğinizi, belki yarın geleceğinizi söylerseniz yine de gitmez misiniz? [/quote ]20 yıldır anneme geri sayım yapmadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?.. [/quote] nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım. [/quote] Belki de dışarıda değil de evde yemek yemeye karar vermiştir. .😁😁😁 [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249525 time=1693554568 user_id=5795] neden olmasın? Sıradan insanlardan ne farkı var?.. [/quote] Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsana dair hiçbir şey onlara yabancı değil...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑31 Aug 2023, 18:39
İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum ve sonrasında bir şeyler olacağı garanti edilmez
Annemin önündeydim 20 yıldır, ne kadar sayarsam sayayım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsana dair hiçbir şey onlara yabancı değil...
Eh, bütün manyaklar yamyam değildir. Neden hemen yemek yiyoruz?
[quote=Serg_A post_id=249556 time=1693558117 user_id=18010] [quote=Alesander post_id=249524 time=1693554469 user_id= 12841] [alıntı ="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249316 time=1693496370 user_id=5795] İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum ve sonrasında bir şeyler olacağı garanti edilmez
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Annemin önündeydim 20 yıldır, ne kadar sayarsam sayayım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?.. [/quote] nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım. [/quote] Belki de dışarıda değil de evde yemek yemeye karar vermiştir. .😁😁😁 [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249525 time=1693554568 user_id=5795] neden olmasın? Sıradan insanlardan ne farkı var?.. [/quote] Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsana dair hiçbir şey onlara yabancı değil... [/quote] Eh, bütün manyaklar yamyam değildir. Neden hemen yemek yiyoruz?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑31 Aug 2023, 18:39
İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum ve sonrasında bir şeyler olacağı garanti edilmez
Ben daha önceyim 20 yıldır anneyim ve geri saymadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?..
Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsani olan hiçbir şey onlara yabancı değil...
Bunu komik buluyorsun çünkü kimse seni kıramaz ve bir kadın eğer öyle değilse açıkça daha zayıf bir konumdadır. deli ya da karate bilmiyor))) saflıktan, birkaç kez erkekleri ziyarete geldim, artık istemiyorum.. Güçlü bir koruyucu meleğim var)
Alesander: ↑01 Sep 2023, 10:47
Manyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım.
Eh, bütün manyaklar yamyam değildir. Neden hemen yemek yiyorsunuz?
Elbette.. belki tecavüz etmek, öldürmek (ya da tam tersi), sonra parçalamak, vücudun parçalarını siyah torbalara koymak istiyor olabilir ve onları bataklıkta boğulmaları için ormana götürün)
[quote=Serg_A post_id=249556 time=1693558117 user_id=18010] [quote=Alesander post_id=249524 time=1693554469 user_id= 12841] [alıntı ="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249316 time=1693496370 user_id=5795] İlk 1-2-3 randevuyu kastediyorum ve sonrasında bir şeyler olacağı garanti edilmez
[size=85][color= green] 7 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ben daha önceyim 20 yıldır anneyim ve geri saymadım. Gitmezdim çünkü o bir yabancı, benim için bir yabancı, ondan ne bekleyeceğimi bilmiyorum... manyak diye bir şey duydun mu hiç?.. [/quote] nManyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım. [/quote] Belki de dışarıda değil de evde yemek yemeye karar vermiştir. .😁😁😁 [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249525 time=1693554568 user_id=5795] neden olmasın? Sıradan insanlardan ne farkı var?.. [/quote] Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsani olan hiçbir şey onlara yabancı değil... [/quote]Bunu komik buluyorsun çünkü kimse seni kıramaz ve bir kadın eğer öyle değilse açıkça daha zayıf bir konumdadır. deli ya da karate bilmiyor))) saflıktan, birkaç kez erkekleri ziyarete geldim, artık istemiyorum.. Güçlü bir koruyucu meleğim var)
Manyaklar hakkında bir şeyler duydum. Ama bir manyağın onu ilk buluşma için evine davet ettiğini hiç duymadım. [/quote] Belki de dışarıda değil de evde yemek yemeye karar vermiştir. .😁😁😁 [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249525 time=1693554568 user_id=5795] neden olmasın? Sıradan insanlardan ne farkı var?.. [/quote] Evet, manyaklar, çünkü onlar da insan. İnsana dair hiçbir şey onlara yabancı değil... [/quote] Eh, bütün manyaklar yamyam değildir. Neden hemen yemek yiyorsunuz? [/quote]Elbette.. belki tecavüz etmek, öldürmek (ya da tam tersi), sonra parçalamak, vücudun parçalarını siyah torbalara koymak istiyor olabilir ve onları bataklıkta boğulmaları için ormana götürün)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=249570 time=1693560465 user_id=5795] Birkaç kez safça erkekleri ziyarete geldim, artık istemiyorum.. Güçlü bir koruyucu meleğim var) [/quote ] Onun evine gitmemeliydiniz, tarafsız bölgede buluşmuş olurdunuz, orada size dokunmaktan korkardı.
[quote=Serg_A post_id=249583 time=1693561389 user_id=18010] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=249570 time=1693560465 user_id=5795] Birkaç kez safça erkekleri ziyarete geldim, artık istemiyorum.. Güçlü bir koruyucu meleğim var) [/quote] Evine gitmeye gerek yoktu, tarafsız bölgede buluşurduk, orada sana dokunmaktan korkardı. [/quote]Bunu daha sonra düşündüm..
Serg_A: ↑01 Sep 2023, 08:50
Yani şunu demek istiyorsunuz: "Enayisi olmayan hayat kötüdür!" . Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız,
Peki, sorunun ilk bölümünde cevabını verdiniz. erişteleri kulaklarınızdan çıkarın. Ancak sorunun ikinci bölümünde Hooligan Kerry , bu konudaki tutumunuzla, bundan kendi başınıza yararlanıp yararlanamayacağınız - bir kişinin zayıflığı - ile ilgileniyor. Kurban olmak ama aynı zamanda dürüst bir insan olarak kalmak mı rahat, yoksa dolandırıcı olmak mı daha hoş? Peki, sen de bir kişi mağdur olduğuna göre suçlunun kendisi olduğunu düşündün, çünkü o konfor alanından çıkmak istemiyordu ve çaba gösteremeyecek kadar tembeldi. Ve aldatan, yani aldatan, sonra çaba gösterdi, çalıştı, yani , yani o harika.
ne kadar derin bir düşünce. Her şey çok daha basit - İşte Carrie’den bir soru - Kendini ifşa etmek mi, yoksa başkalarını kandırmak mı, hangisi daha kolay? Daha kolay olan ne? Tabii ki yerine kendisi geçecek. Hangisi daha kolay: halteri düşürmek mi yoksa kaldırmak mı? Garip bir soru sormalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım? Para kazanmak mı yoksa harcamak mı? Daha kolay olan ne? Basit tutun, karanlık bir odada kara kedi aramayın; orada değil.
Yani şunu demek istiyorsunuz: "Enayisi olmayan hayat kötüdür!" . Ve bunu ara sıra kullanmayacaksınız, [/quote] Bu, net bir ifadeye benziyor. Bu açıklama nereden çıkıyor? Carrie’ye verdiğim cevabı tekrar okuyun ve en azından düşünün...... [/quote] Peki, sorunun ilk bölümünde cevabını verdiniz. [b] erişteleri kulaklarınızdan çıkarın[/b]. Ancak sorunun ikinci bölümünde [ref=#bf0000] Hooligan Kerry [/ref], bu konudaki tutumunuzla, bundan kendi başınıza yararlanıp yararlanamayacağınız - bir kişinin zayıflığı - ile ilgileniyor. Kurban olmak ama aynı zamanda dürüst bir insan olarak kalmak mı rahat, yoksa dolandırıcı olmak mı daha hoş? Peki, sen de[b] bir kişi mağdur olduğuna göre suçlunun kendisi olduğunu düşündün[/b], çünkü o konfor alanından çıkmak istemiyordu ve çaba gösteremeyecek kadar tembeldi. Ve aldatan, yani aldatan, sonra [i]çaba gösterdi, çalıştı, yani [/i] , yani o harika. [/quote]ne kadar derin bir düşünce. Her şey çok daha basit - İşte Carrie’den bir soru - Kendini ifşa etmek mi, yoksa başkalarını kandırmak mı, hangisi daha kolay? Daha kolay olan ne? Tabii ki yerine kendisi geçecek. Hangisi daha kolay: halteri düşürmek mi yoksa kaldırmak mı? Garip bir soru sormalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım? Para kazanmak mı yoksa harcamak mı? Daha kolay olan ne? Basit tutun, karanlık bir odada kara kedi aramayın; orada değil.
grekko10: ↑01 Sep 2023, 13:56
, karanlık bir odada kara kedi aramayın; orada değil.
Peki ya bu Schrödinger’in kedisiyse? Görünüşe göre öyle mi? yok ama varmış gibi görünüyor. Var mı?
Bir halteri düşürmek daha kolay gibi görünüyor, ama...biri için onu kaldırmak, düşen demirden kaçmaktan daha kolaydır.
İlişkiler sallanan sandalyede yapılan gözlemeler değildir: üzerlerindeki ağırlık önceden yazılmamıştır. Hayatta ne tür bir halter çekileceğini herkes bu süreçte anlar ve bu, kg sayısına bağlı değildir.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=grekko10 post_id=249601 time=1693565768 user_id=18481] , karanlık bir odada kara kedi aramayın; orada değil. [/quote] Peki ya bu Schrödinger’in kedisiyse? Görünüşe göre öyle mi? yok ama varmış gibi görünüyor. Var mı? Bir halteri düşürmek daha kolay gibi görünüyor, ama...biri için onu kaldırmak, düşen demirden kaçmaktan daha kolaydır. İlişkiler sallanan sandalyede yapılan gözlemeler değildir: üzerlerindeki ağırlık önceden yazılmamıştır. Hayatta ne tür bir halter çekileceğini herkes bu süreçte anlar ve bu, kg sayısına bağlı değildir.
Hooligan Carrie: ↑01 Sep 2023, 14:36
Ya Schrödinger’in kedisiyse? Orada değil gibi görünüyor ama öyle görünüyor?
Bir halteri düşürmek daha kolay gibi görünüyor ama...daha kolay Birisinin düşen demirden kaçmaktansa onu kaldırması gerekir.
İlişkiler sallanan sandalyedeki gözlemeler değildir: üzerlerindeki ağırlık önceden yazılmamıştır. Hayatta ne tür bir halter çekileceğini herkes anlıyor ve bu, kg sayısına bağlı değil
Ben bunu istemedim Böyle büyüleyici bir felsefi tartışmaya benim natüralizmimle dahil oldum ama düşen bir halterin bacağıma nasıl çarptığını hayal ettim sadece... Akıllı düşünceler hemen kayboluyor.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=249617 time=1693568218 user_id=18654] Ya Schrödinger’in kedisiyse? Orada değil gibi görünüyor ama öyle görünüyor? Bir halteri düşürmek daha kolay gibi görünüyor ama...daha kolay Birisinin düşen demirden kaçmaktansa onu kaldırması gerekir. İlişkiler sallanan sandalyedeki gözlemeler değildir: üzerlerindeki ağırlık önceden yazılmamıştır. Hayatta ne tür bir halter çekileceğini herkes anlıyor ve bu, kg sayısına bağlı değil [/quote] Ben bunu istemedim Böyle büyüleyici bir felsefi tartışmaya benim natüralizmimle dahil oldum ama düşen bir halterin bacağıma nasıl çarptığını hayal ettim sadece... Akıllı düşünceler hemen kayboluyor.
Herkese selam! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu gibi durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeyler yapmayı bıraktı ve birçok şeye karşı daha felsefi bir tavır takınmaya başladı.
These users thanked the author Kayıp for the post:
Herkese selam! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu gibi durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeyler yapmayı bıraktı ve birçok şeye karşı daha felsefi bir tavır takınmaya başladı.
hayır sevgili matmazel, az önce kendim için bir karar verdim, yok kraliçeler, tüm Cinderella’lar , ama mastürbasyon yapmaya ihtiyacım yok, her şey yeterli
[quote=Marinka post_id=249696 time=1693579014 user_id=12161] )) Ahah - mastürbasyon dediğin bu muydu?))) [/quote]hayır sevgili matmazel, az önce kendim için bir karar verdim, yok kraliçeler, tüm Cinderella’lar :ROFL: , ama mastürbasyon yapmaya ihtiyacım yok, her şey yeterli :na-na:
hayır sevgili matmazel, az önce kendim için bir karar verdim , kraliçe yok , hepsi Cinderella , ama mastürbasyon yapmaya ihtiyacım yok, her şeyden yeterince var
))) Ahah. Kral, kraliçeyi kraliçe yapar. Ve Cinderella, Cinderella’dır... görünüşe göre bir itfaiyeci)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Kayıp post_id=249702 time=1693580052 user_id=18811] [quote=Marinka post_id=249696 time=1693579014 user_id= 12161] )) Ahah - mastürbasyon dediğin bu muydu?))) [/quote]hayır sevgili matmazel, az önce kendim için bir karar verdim , kraliçe yok , hepsi Cinderella :ROFL: , ama mastürbasyon yapmaya ihtiyacım yok, her şeyden yeterince var :na-na: [ /quote]
))) Ahah. Kral, kraliçeyi kraliçe yapar. Ve Cinderella, Cinderella’dır... görünüşe göre bir itfaiyeci)))
Kayıp: ↑01 Sep 2023, 17:04
Herkese merhaba! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu tür durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeylerle uğraşmayı bıraktı ve birçok şeye karşı daha felsefi bir tavır takınmaya başladı
Sovyet döneminde seninki gibi bir durum düşünülürdü cinsel bir bozukluk. Ama eğer iyileşirsen, o zaman harika.
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Kayıp post_id=249687 time=1693577045 user_id=18811] Herkese merhaba! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu tür durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeylerle uğraşmayı bıraktı ve birçok şeye karşı daha felsefi bir tavır takınmaya başladı [/quote] Sovyet döneminde seninki gibi bir durum düşünülürdü cinsel bir bozukluk. Ama eğer iyileşirsen, o zaman harika.
Kayıp: ↑01 Sep 2023, 17:04
Herkese merhaba! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu tür durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeyler yapmayı bıraktı ve birçok etikete daha felsefi bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladı.. bunların sana hiçbir faydası olmayacak. Her insan benzersizdir ve her birinin farklı bir yaklaşıma ihtiyacı vardır.
[quote=Kayıp post_id=249687 time=1693577045 user_id=18811] Herkese merhaba! Belki biraz konunun dışına çıkacağım, belki de TS konusundan tam tersi çıkacak. Bir bayanın iyiliğini gerçekten elde etmek istediğimde birden fazla kez oldu, bunu başarmaya çalıştım, uzun süre sadece maddi olarak değil ahlaki olarak da boşa harcandığını söyleyebiliriz)))) ve ben Zaten istediğimi elde ettim, eğer bu kraliçe sıradan bir kızdan, "basit bir kızdan" daha iyi değilse, bu mucizeden bile daha iyiyse neden bu kadar çaba ve zaman harcadığımı hemen merak ettim. Olga bu tür durumlara katlandıktan sonra saçma sapan şeyler yapmayı bıraktı ve birçok etikete daha felsefi bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladı.. bunların sana hiçbir faydası olmayacak. Her insan benzersizdir ve her birinin farklı bir yaklaşıma ihtiyacı vardır.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=249712 time=1693582803 user_id=5795] Her kişi benzersizdir ve herkesin kendi yaklaşımına ihtiyacı vardır. [/quote] . .ya da ondan kurtulmanın bir yolu.
Marinka: ↑01 Sep 2023, 17:58
Ahaha. Kral, kraliçeyi kraliçe yapar. Ve Cinderella da Cinderella’dır... görünüşe göre itfaiyeci)))
Herkes kendine göre haklıdır. Herkesin kendi fikri vardır. Başkasının aklına girmeyeceğim ve kendi düzenimi de sağlamayacağım. Bütün bunlar, bir kralın kraliçeye yaptığı aşağılığı telafi etmeye yönelik önyargılar ve etiketlerdir. Siz sevgili matmazel, bu forumdaki herkesten nefret ediyorsunuz, hakkınız var ve sizi düzeltmeyeceğim. Muhtemelen kendini biraz öne sürüyorsun ve ben buna karışmak istemiyorum. Size sadece çabalarınızda iyi şanslar diliyorum ve gerekirse sizi destekleyebilirim.
Sovyet döneminde sizinki gibi bir durum cinsel bozukluk olarak görülüyordu. Ama eğer iyileşirsen, o zaman harika.
Bu yeni bir şey, seni temin ederim ki zihinsel olarak her şey yolunda, inan bana, hiçbir sapma yok ne açık ne de gizli. Yardıma ihtiyacın olursa sana yardım edebilirim ve mükemmel doktorlara sahip iyi bir hastane önerebilirim.
These users thanked the author Kayıp for the post:
[quote=Marinka post_id=249704 time=1693580322 user_id=12161] Ahaha. Kral, kraliçeyi kraliçe yapar. Ve Cinderella da Cinderella’dır... görünüşe göre itfaiyeci))) [/quote] Herkes kendine göre haklıdır. Herkesin kendi fikri vardır. Başkasının aklına girmeyeceğim ve kendi düzenimi de sağlamayacağım. Bütün bunlar, bir kralın kraliçeye yaptığı aşağılığı telafi etmeye yönelik önyargılar ve etiketlerdir. Siz sevgili matmazel, bu forumdaki herkesten nefret ediyorsunuz, hakkınız var ve sizi düzeltmeyeceğim. Muhtemelen kendini biraz öne sürüyorsun ve ben buna karışmak istemiyorum. Size sadece çabalarınızda iyi şanslar diliyorum ve gerekirse sizi destekleyebilirim. [quote=Serg_A post_id=249711 time=1693582570 user_id=18010] Sovyet döneminde sizinki gibi bir durum cinsel bozukluk olarak görülüyordu. Ama eğer iyileşirsen, o zaman harika. [/quote] Bu yeni bir şey, seni temin ederim ki zihinsel olarak her şey yolunda, inan bana, hiçbir sapma yok ne açık ne de gizli. Yardıma ihtiyacın olursa sana yardım edebilirim ve mükemmel doktorlara sahip iyi bir hastane önerebilirim.
[quote=Kayıp post_id=249821 time=1693596552 user_id=18811] Siz sevgili matmazel, bu forumdaki herkesten nefret ediyorsunuz [/quote] Whoa-whoa, dönüşlerde sakin olun, mösyö! Şu anda ne yapıyorsun? Bu bir şekilde arkadaşça iletişime pek benzemiyor.
n
Bunu daha önce hiç yapmadım ve asla yapmayacağım. Partnerlerime her zaman saygı duydum. Bir kişiden faydalanmak alçaklıktır.
These users thanked the author Timurlenk for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=248946 time=1693425321 user_id=18654] Konu özel bir görüşmeden ilham aldı. Kusura bakmayın uzun oldu. Bakın. Yeni bir ilişkiye girdiğinizde coşkulu olursunuz ve pembe gözlükler takarsınız. Seni ılık alıp istediğin kadar erişte asabilirler. Ve hatta para ve diğer güzellikler için hile yapın. Ve insanlar bunu sıklıkla kullanıyor. Soru: Kendinizi sık sık bu tür durumların içinde buldunuz mu? Nasıl tepki verdiniz? "Samdurak/samaduravinovata" tarzında mı yoksa gerçekten acı verici miydi? Bunu kızlar mı yoksa erkekler mi daha sık kullanıyor? Ve başka bir soru: Size aşık olan bir kişiden her şeyi alabildiğiniz, hatta sizi her şey için aldatabildiğiniz bu andan kendiniz yararlandınız mı, başka ne olabilir? Peki hangi rolde daha rahattınız? Birini kolayca kötü niyetli bir şekilde aldatabildiğinizde veya kolay bir kurban olduğunuzu bildiğinizde, FAKAT kesinlikle dürüst (dürüst) ve saf (saf) mı? [/quote] n Bunu daha önce hiç yapmadım ve asla yapmayacağım. Partnerlerime her zaman saygı duydum. Bir kişiden faydalanmak alçaklıktır.
Hooligan Carrie: ↑01 Sep 2023, 22:31
Vay canına, dönüşlerde dikkatli olun, mösyö! Şu anda ne yapıyorsun? Bu pek de arkadaşça bir iletişime benzemiyor.
Sözlerimde kabalık gördülerse özür dilerim. Başkalarının ruh hali hakkında fikrini dile getirdi.
2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Peki kraliçelerin olmaması, yalnızca Cinderella’nın olması aşağılık duygusunu telafi etmek için değil mi?
Hayır, of Elbette kendimi aşağılık hissetmiyorum ve hissetmiyorum. Tamamen başarılı, dengeli, her şeyden memnun bir insan. Herkese her zaman en iyisini diliyorum ve olduklarından daha iyi olmaya çalışıyorum.))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=249824 time=1693596702 user_id=18654] Vay canına, dönüşlerde dikkatli olun, mösyö! Şu anda ne yapıyorsun? Bu pek de arkadaşça bir iletişime benzemiyor. [/quote] Sözlerimde kabalık gördülerse özür dilerim. Başkalarının ruh hali hakkında fikrini dile getirdi.
[size=85][color=green]2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=249829 time=1693596935 user_id= 12161] Peki kraliçelerin olmaması, yalnızca Cinderella’nın olması aşağılık duygusunu telafi etmek için değil mi? [/quote] Hayır, of Elbette kendimi aşağılık hissetmiyorum ve hissetmiyorum. Tamamen başarılı, dengeli, her şeyden memnun bir insan. Herkese her zaman en iyisini diliyorum ve olduklarından daha iyi olmaya çalışıyorum.))
Marinka: ↑01 Sep 2023, 22:49
Kralın kraliçeyi kraliçe yapması tabirinin de bu konuda oldukça bilgili kişiler tarafından uydurulduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen bu doğrudur. Yukarıdaki açıklamamda kibirli, şımarık, hayata ve başkalarına ön yargılı davranan hanımlara bakış açım vardı. Gördüğüm kadarıyla sen akıllı bir insansın, yazık ki bunu anlamadılar. Belki düşüncemi tamamlayamadım, nedeni bu olabilir.
[quote=Marinka post_id=249839 time=1693597776 user_id=12161] Kralın kraliçeyi kraliçe yapması tabirinin de bu konuda oldukça bilgili kişiler tarafından uydurulduğunu düşünüyorum. [/quote] Muhtemelen bu doğrudur. Yukarıdaki açıklamamda kibirli, şımarık, hayata ve başkalarına ön yargılı davranan hanımlara bakış açım vardı. Gördüğüm kadarıyla sen akıllı bir insansın, yazık ki bunu anlamadılar. Belki düşüncemi tamamlayamadım, nedeni bu olabilir.
Bir zamanlar, on yıldan az bir süre önce, erkeklerimin ve arzularımın etkisi altında (tanınma riski çok heyecan vericiydi) ve ayrıca başka nedenlerden dolayı, erotik ve pornografik fotoğraf ve...
Last post
MCH’niz bu çeki emretti, hedefe ulaşıldı
no)) Az önce boktan bir erkek arkadaş olarak yakalandım)) MCH konusunda şanslıydım, ben Benden başkasını asla suçlayamam) bu yüzden tüm öfkesi aşağılık...
Komşu daire (1 oda) bir öğrenci tarafından kiralanmıştır. Korku filmi izlemek için her zaman evimize gelir. Annem bu tür filmlerden ve korkudan ciyaklamalardan hoşlanmıyor ama yine de geliyor....
Last post
Geny90ILublymamy: ↑13 Mart 2022, 10:32
Elbette onu sikmek istiyor
Bu kötü
Kime, kötü müsün? Bunun annen için iyi olabileceğini düşünmedin mi?