***WhatsApp +79533643531 ile Karşılıklı Mastürbasyon*** Amımı Tıraş Etmiyorum***

St. Petersburg’lu Heteras
Автор темы
Ulyana
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 5 years
Orientation: heteroseksüel
 ***WhatsApp +79533643531 ile Karşılıklı Mastürbasyon*** Amımı Tıraş Etmiyorum***

Unread post by Ulyana »

*Karşılıklı Mastürbasyon*Tüylü Amcığım Sefahate Hazır***Ben 45 yaşındayım/boyum 155/kilom 55 kg/esmer/Önizleme YOK!!!ÜCRETSİZ. RU RAHATSIZ ETMEYİN!!! Yüzü olmayan Virt!!! WhatsApp’ı arayın_+7_953_364_35_31_My Tüylü Kedim!!!Karşılıklı mastürbasyondan memnun kalacaksınız 10 dakikaya kadar_500_rubles_5 dakikaya kadar_250 ruble_Call_Hadi biraz eğlenelim_
These users thanked the author Ulyana for the post (total 3):
Niko20, Paul Oakenfold, Yağmurcu
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: ***WhatsApp +79533643531 aracılığıyla Karşılıklı Mastürbasyon*** Amımı Tıraş Etmiyorum***

Unread post by Evgeniy7519 »

Ulyana: 31 May 2023, 06:30 *Karşılıklı Mastürbasyon*Tüylü Amcığım Sefahate Hazır***Ben 45 yaşındayım/boyum 155/kilom 55 kg/esmer/Önizleme YOK!!!ÜCRETSİZ. RU RAHATSIZ ETMEYİN!!! Yüzü olmayan Virt!!! WhatsApp’ı arayın_+7_953_364_35_31_My Tüylü Kedim!!!Karşılıklı mastürbasyondan memnun kalacaksınız 10 dakikaya kadar_500_rubles_5 dakikaya kadar_250 ruble_Call_Hadi biraz eğlenelim_
Fotoğraf ona ait değil. İsminde. İzledim. Korkutucu...
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 4):
Fargal94, Alexsss, Juravl, utandım
Автор темы
Ulyana
İlgi gösteriliyor
 Yanıt: ***WhatsApp +79533643531 aracılığıyla Karşılıklı Mastürbasyon*** Amımı Tıraş Etmiyorum***

Unread post by Ulyana »

Dinle, seni akıllı adam, her şeyin ne kadar korkutucu olduğunu kendi kendine yazsan daha iyi!!! Ve genel olarak, kötü niyetli kişilerin ne yazdığı umurumda değil ve eğer fotoğrafta ben olmadığımı nasıl belirleyebilirsin? yüzü olmayan bir görüntülü görüşme ve maske takıyorum bacaklarının arasında iyi şanslar ve sağlık!!!
These users thanked the author Ulyana for the post (total 2):
Antey6868, Dmitriy Sanatı
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Bu yüzden mastürbasyon yaptık. Ama görünüşe göre her ikisi de yazışmalardan hoşlanıyordu. Ve ben her zaman gerçek zevk için para ödeyemeyeceğinizi veya para alamayacağınızı savundum!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 6):
Fargal94, Alexsss, Geniş, Yetişkin, utandım, Dennis_car
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Ksenofont: 12 Sep 2023, 09:59 Böylece mastürbasyon yaptık. Ama görünüşe göre her ikisi de yazışmalardan hoşlanıyordu. Ve ben her zaman gerçek zevk için para ödeyemeyeceğini veya alamayacağını savundum!
Aksi takdirde bu bir şekilde insani değil(
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Ksenofon, Alexsss, Geniş
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexsss »

Ulyana: 31 May 2023, 06:30 *Karşılıklı Mastürbasyon*Tüylü Amcığım Sefahate Hazır***Ben 45 yaşındayım/boyum 155/kilom 55 kg/esmer/Önizleme YOK!!!ÜCRETSİZ. RU RAHATSIZ ETMEYİN!!! Yüzü olmayan Virt!!! WhatsApp’ı arayın_+7_953_364_35_31_My Tüylü Kedim!!!Karşılıklı mastürbasyondan memnun kalacaksınız 10 dakikaya kadar_500_rubles_5 dakikaya kadar_250 ruble_Call_Hadi biraz eğlenelim_
Tıraş olmaman çok yazık )
Slogancı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 346
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Slogancı »

10 dakika_500_rubles_5 dakikaya kadar_250 ruble_Call_Hadi biraz eğlenelim *x) sen neden bahsediyorsun) gerçek bir kızı tavlamak ve harika vakit geçirmek daha kolaydır)) :bel_flag:
These users thanked the author Slogancı for the post (total 2):
Juravl, utandım
Автор темы
Ulyana
İlgi gösteriliyor

Unread post by Ulyana »

Peki, devam edin ve şarkı söyleyin!!! Size iyi şanslar ve bacaklarınız arasında sağlık diliyorum!!!
These users thanked the author Ulyana for the post:
Slogancı
Slogancı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 346
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Slogancı »

Ulyana: 02 Nov 2023, 18:46 Pekala, devam edin ve şarkı söyleyin!!! Size iyi şanslar ve bacaklarınız arasında sağlık diliyorum!!!
Teşekkür ederim ve hastalanmayın :prcup: RU RAHATSIZ ETMEYİN! :-D :lol: :lol: :ROFL: burada ne yapıyorsun)) yüz 10 buruşuk 500 ruble, gerçekten öyle)) En azından gerçekten hizmet veren kızların fiyatlarına bakıp sonra fiyatlarınızı yazmalısınız)) *x)
These users thanked the author Slogancı for the post (total 3):
Evgeniy7519, Juravl, utandım
Автор темы
Ulyana
İlgi gösteriliyor

Unread post by Ulyana »

Gerçek, sanal hizmetler arayışınızda iyi şanslar!!! Reklamımla ve hizmetlerimi teklif ediyorum, öncelikle teklifimi dikkate alıyorlar ve uygun bir seçenek arıyorlar Ve bende fazlasıyla var!!! hayranlar!!!
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Ulyana: 06 Nov 2023, 12:34 Gerçek, sanal hizmetler arayışınızda iyi şanslar!!! Reklamımla ve hizmetlerimi teklif ediyorlar, önce teklifimi dikkate alıyorlar ve uygun bir seçenek arıyorlar!!! gereğinden fazla hayran!!! n
Bir emekli ve sadık bir hayranınız olarak benim de indirimim var.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Geniş, Fargal94
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Ksenofont: 27 Mar 2024, 15:56
Ulyana: 06 Nov 2023, 12:34 Gerçek, sanal hizmetler arayışınızda iyi şanslar!!! Reklamımla ve hizmetlerimi teklif ediyorum, öncelikle teklifimi dikkate alıyorlar ve uygun bir seçenek arıyorlar!! ! Ve gereğinden fazla hayranım var !!!
Ve bir emekli ve sadık bir hayranınız olarak indirimim var.

..bu doğru ve erotik cephenin kıdemli biri olarak benim için!
onlar modayı benimsedim...at fiyat etiketleri görüntüleniyor, utanma yok, vicdan yok!))))) ))
:ROFL:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Dmitriy Sanatı
Dennis_car
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Dennis_car »

Ulyana: 06 Nov 2023, 12:34 Ve gereğinden fazla hayranım var!!!
buraya bu yüzden mi geldin?

Last bumped by Ulyana on 26 Aug 2024, 17:51.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “St.Petersburg Perileri”