Kız arkadaşı tuhaf
-
Автор темыsasha.flex
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 1 month
Kız arkadaşı tuhaf
https://i.postimg.cc/JnV5kSch/J7-Mrqpix-U7-Q.jpg
Привет, на прогулке с подругой спросил: "Алён, а почему когда мы гуляем, ты колготки всегда надеваешь, ты же фанатка чулок, а сейчас как раз тепло, да и я тебе уже по две пары телесных и чёрных подарил только в этом месяце?" Она говорит: "Я когда с парнями гуляю, то понятное дело в чулках, а с подругами- в колготах". Я говорю "А я что не парень?". И за мин-юбку её дёрнул. Она просто посмотрела удивлённо в глаза секунд 5, плюнула в лицо, они с подругой заржали и дальше пошли гулять. Со мной она только обсудает парней своих и когда помощь нужна в чём-то общается
Привет, на прогулке с подругой спросил: "Алён, а почему когда мы гуляем, ты колготки всегда надеваешь, ты же фанатка чулок, а сейчас как раз тепло, да и я тебе уже по две пары телесных и чёрных подарил только в этом месяце?" Она говорит: "Я когда с парнями гуляю, то понятное дело в чулках, а с подругами- в колготах". Я говорю "А я что не парень?". И за мин-юбку её дёрнул. Она просто посмотрела удивлённо в глаза секунд 5, плюнула в лицо, они с подругой заржали и дальше пошли гулять. Со мной она только обсудает парней своих и когда помощь нужна в чём-то общается
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Garip sevgilim
Bana dürüstçe söyle, yaptı mı bu hikayeyi sen mi uydurdun? Sadece arkadaşı olsanız bile, özellikle yüzüne ve hatta arkadaşlarının önünde tüküren bir kız hayal edemiyorum.sasha.fleks: ↑31 Aug 2023, 16:20 Yaklaşık 5 saniye boyunca şaşkınlıkla gözlerinin içine baktı, sonra yüzüne tükürdü
- These users thanked the author Geçit for the post (total 14):
- Bir miyav, RazVratnik, Alexsss, Mancuso, Tanya, sapık, İsveç125, Üstü kendinize saklayın, AlexTDV, RockstarAjansı, Aion2012Ölü, selam, Mekanik, çiçek hastalığı
-
Автор темыsasha.flex
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 4 months
Bir tür saçmalık :bilinmiyor:
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- RockstarAjansı, selam
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
dsasha.fleks: ↑31 Aug 2023, 16:46 Hayır, bunu ben düşünmedim, bunu ilk kez yapmıyor....
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
3 mesaj • Sayfa 1 / 1
Hızlı yanıt, yorum, inceleme
H2 H3 H4 merkezi kaydırma spoileri tel textarea
Metnin büyük/küçük harf değişimi: Harf çevirisi:
Emojiler
Daha fazla ifade...
Şuraya bir resim ekleyin mesaj
Önceki mesajla birleştirme
Ek eklemek istemiyorsanız alanları boş bırakın.
İzin verilen maksimum ek boyutu: 15 MB.
Dosya adı:
Dosya yorumu:
İlgili konular
Ne kadar tuhaf bir aşk
Diver’ın son mesajı « 07 Aralık 2021, 05:55
Ensest forumuna eklendi
Cevaplar: 2
Yeni mesaj Ne ah genç kızların tuhaf bir tutkusu var.
Marinka’nın son mesajı « 26 Temmuz 2023, 10:52
Foruma eklendi Kızlar ve kadınlara yönelik sorular
Cevaplar: 67 1 2
Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Elbette biraz şarap vardı.
Alex Bars’ın son mesajı « 25 Mayıs 2022, 10:38
Foruma eklendi Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
Cevaplar: 14
Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Bir erkekle yaşıyor. Bir çiftten sonra...
ÇokOld’un son mesajı « 18 Şubat 2022, 22:58
Cevaplar: 5
Anonim ! Yargılamayın. En iyi arkadaşımdı. Evet, evet öyleydi! Ben 20 yaşındayım, o ise 17 yaşında...
Listopad’dan son mesaj « 03 Ağu 2022, 12:46
Cevaplar: 4
Go
ŞU ANDA KONFERANSTA KİMLER VAR
Şu anda bu forumu görüntülüyor: Ksenofont ve 0 misafir
Kazan Fahişeleri
Aşk sanatı hakkında forum
phpBB® Forum Yazılımı tarafından desteklenmektedir © phpBB Sınırlı Rusça phpBB desteği
Süre: 0,086s | En Yüksek Bellek Kullanımı: 3,1 MB | GZIP:
Sitedeki reklamlarda, yönetici iletişim bilgileri
LOADING...
Aşk kötü müdür? Aksi halde neden onunla çıkıyorsun? Belki çoraplar bir şekilde farklıdır?Hayır, bunu ben düşünmedim, bunu ilk kez yapmıyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Tamam, tamam... Buradaki herkes benim aklıma gelmediğine içtenlikle inanıyor! Ben de bunu yapıyorum! Peki ne istiyorsun? Açıklamadın... Yazımı en ilginç noktada kestim...
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 4):
- Beluga, Geçit, Zorba Carrie, RockstarAjansı
-
Автор темыsasha.flex
- İlgi gösteriliyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Cevap olarak yüzüne tükürün, sizin değerli olduğunuzu anlayacak ve her şey anında gerçekleşecek.
- These users thanked the author RazVratnik for the post (total 4):
- |_nadiren_|, Mancuso, RockstarAjansı, kadınköle
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
böyle yürürsün, kimseye ekmek almak için markete dokunmadan gidersin veya yürürsün köpek ve aniden önünüzdeki bir çift soyunup seks yapmaya başlıyor

-
- Nirvana’dayım
Ne var ki şaşırtıcı? Herkesin yaptığı budur
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
- Registered for: 2 years 9 months
İnternet bağımlılığı + rastgele cinsel ilişki + yalnızlık - bu çok korkutucu. Marinka, kendine bir şekilde yardım etmeyi denedin mi? Tanrı’ya yönelmiyorsunuz, bu açık ama örneğin bir uzman mı buluyorsunuz? Yoksa sorunu göremiyor musunuz? Şaka yapmadan konuşuyorum.
Çocuk sahibi bir kişinin bu hikayeye ilgi duyabileceğini hayal etmek bile imkansız. bu sorunun cevabı ve bunun gibi yüzlerce boş sorunun cevabı... Kim internette bu kadar çok zaman harcıyor...
İnternet bağımlılığı + rastgele cinsel ilişki + yalnızlık - bu çok korkutucu. Marinka, kendine bir şekilde yardım etmeyi denedin mi? Tanrı’ya yönelmiyorsunuz, bu açık ama örneğin bir uzman mı buluyorsunuz? Yoksa sorunu göremiyor musunuz? Şaka yapmadan konuşuyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Marinka,
Buraya sonra gelirsin Bütün bunlar sadece ahlaksız olmak, mesaj okuyup yazmaktan heyecanlanmak değil, aynı zamanda kendini ortaya koymak değil mi? Aksi takdirde, neden size sakıncalı olmayan her konuya girip bu kadar çok tavsiyede bulunup, sorulan ve talep edilmeyen bu kadar çok yorum yapıyorsunuz?
Ama çapkınlara saygı duyulmadığını bilmiyor musunuz? Evet, birlikte oynuyorlar, konuşmayı sürdürüyorlar, flört ediyorlar ve aynı hovardalar tarafından istismar ediliyorlar ama onlara saygı duyulmuyor. (Dürüst insanlardan bahsetmeye bile gerek yok, çapkınlar bile saygı duymaz.)
Bana göre, zeka ve bilgelik bahanesiyle yanılgıya ve cehalete düştünüz: muhakeme özgürlüğü, özgürleşme, bağımsızlık ve hayattan tatmin olmalarına rağmen kendileri derinden internete, sekse ve sapkınlıklara bağımlı, yalnız ve tatminsizler.
Üniversitede psikoloji okuyorum, çünkü Ortodoks Kilisesi’nin kutsal babalarının kendi çalışmaları gibi ve bence sizin örneğiniz defalarca kanıtlanmış gerçeğin bir başka teyididir: çapkınların zihni boşalır ve hiçbir sonuca yol açmaz.
Bana gönderdiğin saldırgan ifadeye dikkat etmediğim için kusura bakma ama yine de sana yazdım. :)
Buraya sonra gelirsin Bütün bunlar sadece ahlaksız olmak, mesaj okuyup yazmaktan heyecanlanmak değil, aynı zamanda kendini ortaya koymak değil mi? Aksi takdirde, neden size sakıncalı olmayan her konuya girip bu kadar çok tavsiyede bulunup, sorulan ve talep edilmeyen bu kadar çok yorum yapıyorsunuz?
Ama çapkınlara saygı duyulmadığını bilmiyor musunuz? Evet, birlikte oynuyorlar, konuşmayı sürdürüyorlar, flört ediyorlar ve aynı hovardalar tarafından istismar ediliyorlar ama onlara saygı duyulmuyor. (Dürüst insanlardan bahsetmeye bile gerek yok, çapkınlar bile saygı duymaz.)
Bana göre, zeka ve bilgelik bahanesiyle yanılgıya ve cehalete düştünüz: muhakeme özgürlüğü, özgürleşme, bağımsızlık ve hayattan tatmin olmalarına rağmen kendileri derinden internete, sekse ve sapkınlıklara bağımlı, yalnız ve tatminsizler.
Üniversitede psikoloji okuyorum, çünkü Ortodoks Kilisesi’nin kutsal babalarının kendi çalışmaları gibi ve bence sizin örneğiniz defalarca kanıtlanmış gerçeğin bir başka teyididir: çapkınların zihni boşalır ve hiçbir sonuca yol açmaz.
Bana gönderdiğin saldırgan ifadeye dikkat etmediğim için kusura bakma ama yine de sana yazdım. :)
- These users thanked the author Aalleexx26 for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Не извиню.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
Поздравляю вас опустилиsasha.fleks: ↑31 Aug 2023, 16:20
- These users thanked the author Maxim...... for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 8 months
Hmm.. Yüzüne tükürmek mi? Bir arkadaşınla mı? Diyelim ki aklıma gelmedi. Evet, arkadaşınızın önünde küçük düşürüldünüz, nasıl bir seks bekliyorsunuz? Eğer bu doğruysa, ki bu da şüpheli, o zaman sen onun için sıfırsın.. Arkadaş bile değilsin. Arkadaşlarına tükürmezler.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
n....bunu yap, git bunu duyur ve sakinleş, ya da daha iyisi, sadece uzan ve biraz kestir, insanları kandırma, hamamböceklerin olmadan burada KAOS var!
: cat1:
n 5 dakika 50 saniye sonra gönderildi: n
"Sana akıllıca bir şey söyleyeceğim ama alınma"
n....bunu yap, git bunu duyur ve sakinleş, ya da daha iyisi, sadece uzan ve biraz kestir, insanları kandırma, hamamböceklerin olmadan burada KAOS var!
: cat1:
n 5 dakika 50 saniye sonra gönderildi: n
...18 yaşının biraz üzerinde olduğundan emin misin?Marinka,
Buraya sadece sefahat etmek, mesaj okuyup yazmaktan heyecanlanmak için değil, aynı zamanda kendinizi savunmak için de geliyorsunuz, değil mi? Aksi takdirde, neden size sakıncalı olmayan her konuya girip bu kadar çok tavsiyede bulunup, sorulan ve talep edilmeyen bu kadar çok yorum yapıyorsunuz?
Bana gönderdiğin saldırgan ifadeye dikkat etmediğim için kusura bakma ama yine de sana yazdım.![]()

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
- Mancuso, Zorba Carrie, RockstarAjansı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Zayıflık aşaması en kolay aşamadır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Bir miyav, Maxim......, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Ayrıca buna ne isim vereceğimi de düşündüm... Yapamadım. Psikiyatri konusunda yeterli bilgiye sahip olmak.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Benim de bir arkadaşım var, ortaklarımızı tartışabiliriz, hiçbir şey saklamadan, sikişmesine izin verdim, reddetti
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Biliyorsun ben istediğim arkadaşlarım da var, sadece arkadaş olarak kalmak isterim... Olur. :ayyy:
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 7 months
durumu hemen fark etti.
Katılıyorum Marina.Marinka: ↑31 Aug 2023, 16:43Söyle açıkçası bu hikayeyi sen mi uydurdun? Onun sadece arkadaşı olsanız bile, özellikle yüzüne ve hatta arkadaşlarının önünde tüküren bir kız hayal edemiyorum.sasha.fleks: ↑31 Aug 2023, 16:20 Yaklaşık 5 saniye boyunca şaşkınlıkla gözlerinin içine baktı, sonra yüzüne tükürdü
durumu hemen fark etti.
-
- Oral stimülasyon
Yazılı ve sözlü konuşmadaki zaaf, mantıksal zincirler kuramamada kendini gösteriyor. , genelleme yapın ve sonuçlar çıkarın. Şimdi mantıksal bir zincir oluşturacağım ve özellikle sizin için bir sonuç çıkaracağım:
Forumda kısa bir süre boyunca binlerce mesajınız İnternet bağımlılığından bahsediyor ve İnternet bağımlılığı da memnuniyetsizlikten bahsediyor (birkaç açıdan) ) gerçek hayatla.
Kibirle, gururla yaptığınız hakaretleriniz gurur ve kendini beğenmişlikten bahsediyor ve ayrıca mesajlarımın esası konusunda size cevap verecek hiçbir şey yok.
Anlıyorum ki kişisel özelliklerin beni ilgilendirmez. Ama siz buraya ne istediğinizi, kime istediğinizi ve ne zaman istediğinizi yazarsınız. Ben de.
İşte bu kadar. Gerçeği öğrenmek için değil hakaret etmek amacıyla beni asılsız bir şekilde “psikiyatrik” teşhisle etiketlemeye çalışarak çaresizliğinizi bir kez daha ortaya koydunuz.
Yazılı ve sözlü konuşmadaki zaaf, mantıksal zincirler kuramamada kendini gösteriyor. , genelleme yapın ve sonuçlar çıkarın. Şimdi mantıksal bir zincir oluşturacağım ve özellikle sizin için bir sonuç çıkaracağım:
Forumda kısa bir süre boyunca binlerce mesajınız İnternet bağımlılığından bahsediyor ve İnternet bağımlılığı da memnuniyetsizlikten bahsediyor (birkaç açıdan) ) gerçek hayatla.
Kibirle, gururla yaptığınız hakaretleriniz gurur ve kendini beğenmişlikten bahsediyor ve ayrıca mesajlarımın esası konusunda size cevap verecek hiçbir şey yok.
Anlıyorum ki kişisel özelliklerin beni ilgilendirmez. Ama siz buraya ne istediğinizi, kime istediğinizi ve ne zaman istediğinizi yazarsınız. Ben de.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 6 months
Eh, ziyafetin başlaması için biraz geç)
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Sıkıcı ..
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Size 2023 olduğunu hatırlatırım, mini etek ne halttır ?
Bu fanteziler muhtemelen zor bir çocukluktan kalma Freudyen fantezilerdir.
Ona erkek arkadaşlarından bahset, en azından anlamış olursun ortak bir konu.
Klasik bir kışkırtıcı ifade etkileşimi artırmak için.
Yapma pislik ol.
Sıkıcı ..
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- RockstarAjansı, selam, kadınköle
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Değil mi ilk kez mi tükürüyor? Arkadaşım tuhaf ama mini eteğimi çektin, tuhaf değil misin? Bir dizi kelime
Böyle bir soru, ve sen tam olarak o kim? Ve eğer onun erkek arkadaşı değilsen neden ona ihtiyacın var ve neden başka birinin kızının mini eteğini çekip ona çorap veriyorsun?sasha.fleks: ↑31 Aug 2023, 16:20 Benimle yalnızca erkek arkadaşlarından bahsediyor ve iletişim kurduğu bir konuda yardıma ihtiyacı olduğunda
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970

?
Ve kime saygı duyulur, sizin gibi falanaalleexx26: ↑31 Aug 2023, 18:28 Hoş olmayanlara saygı gösterilmediğini bilmiyor musun? Evet, birlikte oynuyorlar, konuşmayı sürdürüyorlar, flört ediyorlar ve aynı hovardalar tarafından istismar ediliyorlar ama onlara saygı duyulmuyor. (Dürüst insanlardan bahsetmeye bile gerek yok, çapkınlar bile saygı duymaz.
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 2 months
saçma saçmalık üzerine. Bugün iyi bir ruh halindeyim))
, arkadaşlarının önünde burnunu kırın ve işeyin.
saçma saçmalık üzerine. Bugün iyi bir ruh halindeyim))
-
- Oral stimülasyon
Marinka,
Sen bir şey gibisin psikiyatrist, muhtemelen Irina Yakovlevna Medvedeva’nın eserlerini biliyorsunuzdur? Samimi utanç eksikliğinin şizofreninin bir işareti olduğunu savunuyor. Onun gerekçesini açıklamayacağım, çünkü sizin bir psikiyatrist olarak buna aşina olduğunuzdan eminim.
Cinsel organlarının ve genellikle kıyafetlerle örtülen diğer yerlerin fotoğraflarını kamuya açık bir şekilde sergileyen bir kadının, mahrem Utancını kısmen veya tamamen kaybetti mi? Teşhisimi zaten sizden öğrendim. Kendinizi nasıl değerlendirdiğinizi de bilmek isterim.
Sen bir şey gibisin psikiyatrist, muhtemelen Irina Yakovlevna Medvedeva’nın eserlerini biliyorsunuzdur? Samimi utanç eksikliğinin şizofreninin bir işareti olduğunu savunuyor. Onun gerekçesini açıklamayacağım, çünkü sizin bir psikiyatrist olarak buna aşina olduğunuzdan eminim.
Cinsel organlarının ve genellikle kıyafetlerle örtülen diğer yerlerin fotoğraflarını kamuya açık bir şekilde sergileyen bir kadının, mahrem Utancını kısmen veya tamamen kaybetti mi? Teşhisimi zaten sizden öğrendim. Kendinizi nasıl değerlendirdiğinizi de bilmek isterim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Yetişkinlerden sıklıkla sorular ve ünlemler duyarız: Çocuklarımızla ne yapmalıyız? vesaire. ne yapmalı çocuklarla, onları sefahatten ve mastürbasyondan, İnternet’in yozlaştırıcı etkisinden nasıl koruyacağımızı, annenin kendisi de İnternet bağımlısı bir sürtük, bir onanist ve kendini sadece bir buzdolabıyla doldurmakla kalmayıp bir zampara olduğunda Televizyona çıktı ve köpekler dışında cinsel ilişkiye girmedi. Ve böylece, ilk bakışta, Masha gerçekten zekidir - mükemmel bir ev hanımı, şefkatli bir anne, saygın bir uzman, bilgili, geniş bir bakış açısına sahip ve genel olarak bir rol model. Bunların hepsi yalan.
Düşmanınızın porno izleyen veya eli külotunda grup seks fantezileri kuran bir annesi olmasını istemezsiniz.
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies