Kötü şans
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Kötü şans
Boris Akunin’in böyle bir karakteri var - Erast Fandorin. Onun şöyle bir özelliği var: Maceralarında defalarca kullandığı “şans oyunlarında” (rulet, kartlar, dilek tutma vb.) HER ZAMAN kazanır.
Ama durum tam tersi olur: ASLA kazanamazsınız. bu tür oyunlarda yüzlerce kez rulet veya piyango oynamayı deneyebilirsiniz, ancak sonuç her zaman aynıdır - sıfır.
Ayrıca: sıradan, oyun dışı hayatta, birkaç çözüm arasından seçim yapılması durumunda, o zaman Neyi kabul ederseniz edin, sonuçta yanlış olduğu ortaya çıkacaktır. Küçük şeylerden başlayarak (örneğin, süpermarkette seçtiğiniz kasadaki kuyruk her zaman daha yavaştır!) ve en önemli kararlarla sona erer: iş seçimi, ikamet yeri, hayat arkadaşı seçimi...
Evet bu kadar şanssız olanlar?
Ama durum tam tersi olur: ASLA kazanamazsınız. bu tür oyunlarda yüzlerce kez rulet veya piyango oynamayı deneyebilirsiniz, ancak sonuç her zaman aynıdır - sıfır.
Ayrıca: sıradan, oyun dışı hayatta, birkaç çözüm arasından seçim yapılması durumunda, o zaman Neyi kabul ederseniz edin, sonuçta yanlış olduğu ortaya çıkacaktır. Küçük şeylerden başlayarak (örneğin, süpermarkette seçtiğiniz kasadaki kuyruk her zaman daha yavaştır!) ve en önemli kararlarla sona erer: iş seçimi, ikamet yeri, hayat arkadaşı seçimi...
Evet bu kadar şanssız olanlar?
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
- Fargal94, Zorba Carrie, Juravl
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Şanssızlık
Benzin istasyonunda her zaman insanların daha yavaş hareket ettiği yerde duruyorum ve eğer tek bir kişi varsa, o zaman kesinlikle bagajdan bir sürü kutu çıkarmaya başlayacak.
Kasa sırasında çok az insan varsa, bu ya kasiyerin bozuk parası olmayacağı ya da alıcının bozuk parayı toplamasının uzun zaman alacağı anlamına gelir. Kuyruk konusunda hiç şansım yok ama bu bana küçük bir şey gibi geliyor
Ben de hayat arkadaşım konusunda şanssızdım ama çocuklar harika.
Sanırım eğer bir konuda şanssızsanız o zaman diğerinde kesinlikle şanslı olacaksın ve eğer her yerde şanssızsan, daha sonra büyük bir şans olacak.Rasrom: ↑30 Aug 2023, 10:19 Boris Akunin’in böyle bir karakteri var: Erast Fandorin. Onun şöyle bir özelliği var: Maceralarında defalarca kullandığı “şans oyunlarında” (rulet, kartlar, dilek tutma vb.) HER ZAMAN kazanır.
Evet kimler bu kadar şanssız?
Benzin istasyonunda her zaman insanların daha yavaş hareket ettiği yerde duruyorum ve eğer tek bir kişi varsa, o zaman kesinlikle bagajdan bir sürü kutu çıkarmaya başlayacak.
Kasa sırasında çok az insan varsa, bu ya kasiyerin bozuk parası olmayacağı ya da alıcının bozuk parayı toplamasının uzun zaman alacağı anlamına gelir. Kuyruk konusunda hiç şansım yok ama bu bana küçük bir şey gibi geliyor
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
Ve hiç piyango veya kumarhane kazandınız mı?Marinka: ↑30 Aug 2023, 10:32Sanırım eğer bir konuda şanssızsanız o zaman diğerinde kesinlikle şanslı olacaksın ve eğer her yerde şanssızsan, daha sonra büyük bir şans olacak.Rasrom: ↑30 Aug 2023, 10:19 Boris Akunin’in böyle bir karakteri var: Erast Fandorin. Onun şöyle bir özelliği var: Maceralarında defalarca kullandığı “şans oyunlarında” (rulet, kartlar, dilek tutma vb.) HER ZAMAN kazanır.
Kasa sırasında çok az insan varsa, bu ya kasiyerin bozuk parası olmayacağı ya da alıcının bozuk parayı toplamasının uzun zaman alacağı anlamına gelir. Sıra konusunda hiç şansım yok ama bu bana küçük bir şey gibi geliyor
-
- Nirvana’dayım
Hayır, piyango oynamıyorum. Bütün bunların bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.Rasrom: ↑30 Aug 2023, 10:41Ve hiç piyangoyu veya kumarhanede kazandınız mı?Marinka: ↑30 Aug 2023, 10:32Sanırım eğer bir konuda şanssızsanız o zaman diğerinde kesinlikle şanslı olacaksın ve eğer her yerde şanssızsan, daha sonra büyük bir şans olacak.Rasrom: ↑30 Aug 2023, 10:19 Boris Akunin’in böyle bir karakteri var: Erast Fandorin. Onun şöyle bir özelliği var: Maceralarında defalarca kullandığı “şans oyunlarında” (rulet, kartlar, dilek tutma vb.) HER ZAMAN kazanır.
Kasa sırasında çok az insan varsa, bu ya kasiyerin bozuk parası olmayacağı ya da alıcının bozuk parayı toplamasının uzun zaman alacağı anlamına gelir. Sıra konusunda hiç şansım yok ama bu bana küçük bir şey gibi geliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Kasada para üstü olmadığı için 20-10 rublelik bir makbuz ödedim ve bana anında piyango bileti verdiler, hemen açtım ve aynı 20-10 ruble falan vardı üç kez, Kasiyerin onu araması ve yine de vermesi ve bana biraz para vermesi gerekiyordu.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
- Serg_A, Rasaroam, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Kartla ödeme yapardınız. Yaşlı insanların cüzdanlarını karıştırmasını anlıyorum, buna çok alışkınlar ve acele edecekleri bir yer yok, ama telefonunuzu bir saniye terminale koyarsınız ve bu kadar. Parası olan insanları anlamıyorum.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Beluga, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
artık neredeyse hiç nakit yok ama o zamanlar bol miktarda vardıMarinka: ↑30 Aug 2023, 10:53Kartla ödemiş olurdun. Yaşlı insanların cüzdanlarını karıştırmasını anlıyorum, buna çok alışkınlar ve acele edecekleri bir yer yok, ama telefonunuzu bir saniye terminale koyarsınız ve bu kadar. Nakit parası olan insanları anlamıyorum.kasada bozukluk olmadığından 20-10 rublelik bir makbuz ödedim ve bana anında piyango bileti verdiler, hemen açtım ve yine aynı 20-10 ruble vardı ve bu şekilde üç kez kasiyer senin evine bakmak zorunda kaldı ve yine de bana parayı verdi.
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!

Gerçek banknot ve madeni paraları hissedin ve sizin tarafınızdan kontrol edilmeyen elektronik cihazlara bağımlı olmayın - bu harika!
Bu arada Avusturya’da, nakit sahibi olma hakkını Anayasa’ya dahil etmeye bile hazırlanıyorlar
Nakit parası olmayan insanları anlamıyorumMarinka: ↑30 Aug 2023, 10:53Kartla ödemiş olurdun. Yaşlı insanların cüzdanlarını karıştırmasını anlıyorum, buna çok alışkınlar ve acele edecekleri bir yer yok, ama telefonunuzu bir saniye terminale koyarsınız ve bu kadar. Nakit parası olan insanları anlamıyorum.kasada bozukluk olmadığından 20-10 rublelik bir makbuz ödedim ve bana anında piyango bileti verdiler, hemen açtım ve yine aynı 20-10 ruble vardı ve bu şekilde üç kez kasiyer senin evine bakmak zorunda kaldı ve yine de bana parayı verdi.

Gerçek banknot ve madeni paraları hissedin ve sizin tarafınızdan kontrol edilmeyen elektronik cihazlara bağımlı olmayın - bu harika!
Bu arada Avusturya’da, nakit sahibi olma hakkını Anayasa’ya dahil etmeye bile hazırlanıyorlar
-
- Nirvana’dayım
İnternette gezinirken, kontrol edemediğiniz elektroniklere bağımlılık sizi seni rahatsız etmiyorum)))Rasrom: ↑30 Aug 2023, 11:18Nakit parası olmayan insanları anlamıyorum
Bu arada Avusturya’da, nakit sahibi olma hakkını Anayasa’ya dahil etmeye bile hazırlanıyorlar![]()
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
Elbette nakit paramız var ama bunu mağazalarda ödeme yapmak için kullanmıyoruz. Bu uzun bir zaman alır ve sonrasında para, tuvaletten daha kirli olan mikropların üreme alanı haline gelir.Womanslave: ↑30 Aug 2023, 21:15Her zaman yanınızda bir miktar nakit bulunmalıdır ne olursa olsun cep.
- Zorba Carrie, Bir miyav
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Elbette.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Var mı?) Şans kesinlikle benim gezegenim değil.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Konuya resim koyabilir misiniz?
https://i.postimg.cc/NFzs2v8J/2188556.jpg
https://i.postimg.cc/NFzs2v8J/2188556.jpg
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Rasaroam, içimizde
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
Psikosomatik anlamında mı? İnsanlar oynamak için oturuyorlar: biri koz takımına uyuyor, diğeri altılı olarak oturuyor. Peki psikosomatik burada nerede?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Yjjooo, Rasaroam
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Bu nasıl bir kavramdır? Uzun süre bir hedefe gidersiniz ve bir şeyi başarırsınız, kimse şanslı olduğunuzu söylemez. Hayır, başardım! Peki ya durum tam tersiyse? Bunun kötü şans anlamına geldiği açıktır. Böylece şansın bir tür bedava olduğu ortaya çıktı. Şanslı bir kişi beleş yükleyicidir. Şanslı değilim -... Şanssızım ve neredeyse hiç bedava hediyem yoktu. Bir keresinde yolda on ruble bulmuştum. Şanslı!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Birisi şanssız olduğu konusunda endişelenecek ve birisi masadan kalkıp bunu unutacak
Bu olasılık teorisine göre bir durum ama psikosomatik bununla nasıl bir ilişki kuruyor)Hooligan Carrie: ↑30 Aug 2023, 23:34 Psikosomatik mi demek istiyorsunuz? İnsanlar oynamak için oturuyorlar: biri koz takımına uyuyor, diğeri altılı olarak oturuyor. Peki psikosomatik burada nerede?
Birisi şanssız olduğu konusunda endişelenecek ve birisi masadan kalkıp bunu unutacak
- These users thanked the author Yjjooo for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
Genel olarak hayatta, maksimum %30 kişinin kendisine bağlıdır ve %70’i kontrol edilemeyen dış faktörlerin nasıl geliştiğinin sonucudur.
"Dış koşullar tarafından kolaylaştırılanlar (veya en azından çok fazla engellenmeyenler) hedeflerine ulaşacaklardır. Ve bu da şanstır.Ksenofont: ↑30 Aug 2023, 23:44 Bu nasıl bir kavramdır ben şanssızım? Uzun süre bir hedefe gidersiniz ve bir şeyi başarırsınız, kimse şanslı olduğunuzu söylemez. Hayır, başardım! Peki ya durum tam tersiyse? Bunun kötü şans anlamına geldiği açıktır. Böylece şansın bir tür bedava olduğu ortaya çıktı. Şanslı bir kişi beleş yükleyicidir. Şanslı değilim -... Şanssızım ve neredeyse hiç bedava hediyem yoktu. Bir keresinde yolda on ruble bulmuştum. Şanslı!!!
Genel olarak hayatta, maksimum %30 kişinin kendisine bağlıdır ve %70’i kontrol edilemeyen dış faktörlerin nasıl geliştiğinin sonucudur.
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
Ve ne zaman marketten ekmek alırsın, tükürmeyi dene...
Nasıl bir bağımlılık var: istersen tükürürsün ve kapatırsın.Marinka: ↑30 Aug 2023, 21:03İnternette gezinirken kontrolsüz elektroniklere bağımlılık rahatsız etmez sen)))Nakit parası olmayan insanları anlamıyorum
Bu arada Avusturya’da, nakit sahibi olma hakkını Anayasa’ya dahil etmeye bile hazırlanıyorlar![]()
Ve ne zaman marketten ekmek alırsın, tükürmeyi dene...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Rusya’da yaşıyorum, günümüzde nakit olmadan yaşayamazsınız, çoğu zaman kasa yoktur ve internet her yerde aksaklıklarla doludur. Şu anda Moskova veya St. Petersburg’da durum nasıl bilmiyorum ama MGK’da bu bir sorun.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Yjjooo, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Tam tersine küçük şeyler her zaman şanslıdır ama büyük şeyler ne yazık ki değildir. Başarısız bir şekilde evlendim, muhtemelen koruyucu meleğim kulağıma bir şeyler fısıldadı ama ne yazık ki onu dinlemedim. Hiç para için oynamadım o yüzden bilmiyorum.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Rasaroam, Zorba Carrie, Bir miyav
-
- Nirvana’dayım
5 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Başarıyla evlenmek anlamına gelmiyor şanslı olmak. Yanlış yaptığını fark ettiğin için şanslıydın. Pek çok insan tam da bu konuda şanssız. Ve para için oynamadığınız için şanslısınız. Bunun için Kurtarıcı Meleğinize büyük bir teşekkür etmeliyim. Eğer bakarsanız, şanslı bir insansınız!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑31 Aug 2023, 08:29 Aksine, küçük şeyler her zaman şanslıdır, ancak büyük olanlar maalesef değildir. Başarısız bir şekilde evlendim, muhtemelen koruyucu meleğim kulağıma bir şeyler fısıldadı ama ne yazık ki onu dinlemedim. Hiç para için oynamadım, bu yüzden bilmiyorum.
Yazarın bu mesajı için ◊
5 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Rasrom: ↑31 Aug 2023, 07:54 Dış koşullar tarafından kolaylaştırılanlar (veya en azından çok fazla engellenmeyenler) hedeflerine ulaşacaklardır. Ve bu da şanstır.
Hayatta genel olarak maksimum 30 kişi. %’si kişinin kendisine bağlıdır ve %70’i kontrol edilemeyen dış faktörlerin nasıl geliştiğinin sonucudur.
Dış faktörler size katkıda bulunuyorsa ne elde edersiniz, ancak bundan yararlanırsınız. böyle istatistikler alıyor musunuz? Nüfusun %70’inin beleşçi olduğu ortaya çıktı
-
- Nirvana’dayım
Şehirde yaşıyorum . Kartlarla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Nakit indirimi olan zor mağazalar var, ancak indirim çok küçük ve nakit parayla uğraşmaya değmez. Alışverişlerimde kartıma daha fazla bonus alıyorum.
- Zorba Carrie, Bir miyav
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Konuyla ilgili. Kendimi şanssız diyemem. Ama asla piyango, çekiliş, spin reel vb. kazanmıyorum. Kesinlikle benimle ilgili değil. Ayrıca hiçbir zaman değerli bir şey, hatta para bile bulamadım.
: şok: Gerçekten şaşırdım. Böyle bir bölge nerede? (NSC nedir?) Birçok yere gidiyorum ama bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım. İster köyde kayınvalidenizle, ister yol kenarındaki bir kafede, kartlı her yerde sorunsuz. Görünüşe göre doğuya doğru bir yerde mi?
Konuyla ilgili. Kendimi şanssız diyemem. Ama asla piyango, çekiliş, spin reel vb. kazanmıyorum. Kesinlikle benimle ilgili değil. Ayrıca hiçbir zaman değerli bir şey, hatta para bile bulamadım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Nakitsiz işlemlerde kesinlikle bir sorun görmüyorum, neredeyse yerleşim bölgemizde bile. :evet:
.. .Tanya ..bu doğru değil, benim için cüzdanımda üç yüz do varsa bu iyi, ama evet.. ayda bir beş yüz doları kuaföre bırakırım... ve eğer param için bir parça nakit verirsem ağır iş, sonra hemen ATM’deki karta aktarıyorum!
Nakitsiz işlemlerde kesinlikle bir sorun görmüyorum, neredeyse yerleşim bölgemizde bile. :evet:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Kliniğe geldim ve kartımı her zaman alamıyorlar, sonra kamp kilitleniyor, program çalışmıyor vb. .... Programımızın nerede olduğunu ve Devlet hizmetlerinin sürekli başarısız olduğunu listeleyebilirsiniz....
Mesajımda sadece hesaplamaları değil, genel olarak Rusya Federasyonu’ndaki tüm dijital sistemi kastettim. Evet, ben de o mesajı yazdım, bir et dükkanından çıktım ve taksi beklerken foruma baktım, gördüm ve etkilendim ve yazdım çünkü bir kartla et satın almak için mecburdum ATM’yi almadan önce koşun..... Ve burası Honduras’ta değil Leninsky bölgesinde
Peki neden doğru değil ama kuaför kesinlikle nakit paradır, eğer yüz ise çok büyük değil, ama en azından garajlarda olduğu gibi ve nakit de uzun süredir çalışıyor ve hatta bir grup küçük bakkalda bile nakit para var. Uzak bölgelere para göndermek her zaman sorun olmuştur..... Ama ne olursa olsunTapkin: ↑01 Sep 2023, 14:40.. .Tanya ..bu doğru değil, benim için cüzdanımda üç yüz do varsa bu iyi, ama evet.. ayda bir beş yüz doları kuaföre bırakırım... ve eğer param için bir parça nakit verirsem ağır iş, sonra hemen ATM’deki karta aktarıyorum!Rusya’da yaşıyorum, şu anda nakit olmadan yaşayamayız, çoğu zaman kasa yok ve İnternet her yerde aksaklıklar yaşıyor. Şu anda Moskova’da ya da St. Petersburg’da durum nasıl bilmiyorum ama MGK’da bununla ilgili bir sorun var.
Kliniğe geldim ve kartımı her zaman alamıyorlar, sonra kamp kilitleniyor, program çalışmıyor vb. .... Programımızın nerede olduğunu ve Devlet hizmetlerinin sürekli başarısız olduğunu listeleyebilirsiniz....
Mesajımda sadece hesaplamaları değil, genel olarak Rusya Federasyonu’ndaki tüm dijital sistemi kastettim. Evet, ben de o mesajı yazdım, bir et dükkanından çıktım ve taksi beklerken foruma baktım, gördüm ve etkilendim ve yazdım çünkü bir kartla et satın almak için mecburdum ATM’yi almadan önce koşun..... Ve burası Honduras’ta değil Leninsky bölgesinde
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Kasaplarımız neredeyse bir yıl önce pes eden son kişilerdi, muhtemelen aptallar bazı insanların kredi kartıyla ödeme yapabileceğini fark etti, ancak küçük kardeşlerimizin meyve ve sebze için Sberbank hesabı bile var!
: smile88:
9 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Keşke bir gün daha yaşayabilseydik, yaşıyor ve dua ediyoruz!)))
: smile88:
9 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Kardeşim...bu ne kadar "karanlık bir hamamböceği", kısacası...bu daha iyi buraya gelip gözetleme!|_retko_|: ↑01 Sep 2023, 14:19: şok: Gerçekten şaşırdım. Böyle bir bölge nerede? (NSC nedir?) Birçok yere gidiyorum ama bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım. İster köyde kayınvalidenizle, ister yol kenarındaki bir kafede, kartlı her yerde sorunsuz. Görünüşe göre doğuya doğru bir yerde mi?
Keşke bir gün daha yaşayabilseydik, yaşıyor ve dua ediyoruz!)))

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
Benim için de aynısı geçerli; para için çok fazla poker oynardım, kartlar her zaman çalışmıyordu, trafik ışıkları genellikle berbattı - tüm kırmızı olanları topluyorum, vs. ama Marinka’nın dediği gibi - ben’ Diğer konularda şanslıyım, para beni seviyor mesela, hiç beklemediğim zamanlarda bile her zaman bana geliyor)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Tecrübeli yolsuzluk görevlileri, harcamaların geliri aşmaması için kendileri ve aileleri için para harcama kurallarına sıkı sıkıya uyuyorlar birkaç kez. Bu nedenle, yalnızca nakit kullanılır, kart veya telefon kullanılmaz, böylece paranın nerede harcandığı, satın almaların türü ve miktarı takip edilmez.Marinka: ↑30 Aug 2023, 10:53Kartla ödemiş olurdun. Yaşlı insanların cüzdanlarını karıştırmasını anlıyorum, buna çok alışkınlar ve acele edecekleri bir yer yok, ama telefonunuzu bir saniye terminale koyarsınız ve bu kadar. Nakit parası olan insanları anlamıyorum.kasada bozukluk olmadığından 20-10 rublelik bir makbuz ödedim ve bana anında piyango bileti verdiler, hemen açtım ve yine aynı 20-10 ruble vardı ve bu şekilde üç kez kasiyer senin evine bakmak zorunda kaldı ve yine de bana parayı verdi.
-
- Nirvana’dayım
Biz burada deneyimli yetkililer yok yozlaşmış yetkililer))))Alesander: ↑01 Sep 2023, 16:49Tecrübeli yolsuzluk görevlileri, harcamaların geliri aşmaması için kendileri ve aileleri için para harcama kurallarına sıkı sıkıya uyuyorlar birkaç kez. Bu nedenle yalnızca nakit kullanılır, kart veya telefon kullanılmaz, böylece paranın nerede harcandığı, satın almaların türü ve miktarı takip edilmez.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ben şansa ve şansa hiç inanmam, asla piyango bileti almam çünkü... Hayal kırıklığı olasılığı kazanmaktan çok daha yüksek! Sadece kendime güveniyorum. Ve diğerleri senin özgüvenini görünce sana saygı duymaya başlıyorlar ve sonunda ben de onlardan daha fazlasını alıyorum. Bir şekilde...
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Tania, vay be. Hayır, o bile değil. Lanet olsun!!! Bu tür sorunların olduğunu bilmiyordum. Bir şekilde beni hiçbir yerde ilgilendirmiyordu. Aylardır cebinizde hiç para yok. Bankacılık uygulamalarını kullanarak kartlar veya transferler. Ve Moskova ve St. Petersburg’dan uzaktayım. Lanet olsun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 949 Views
-
Last post by d4d
-
- 0 Replies