Demek onu heyecanlandıran da bu!!! :evet:Frigidnaya: ↑26 Aug 2021, 10:34 Metatropizm,
Takma adınızın anlamını biliyor musunuz?
Yoksa bu başkaları için bir ipucu mu?
Metatropizm - cinsel uyarılma karşı cinsin kıyafetlerini giyerek elde edilir.
Wikipedia’ya bakın.
Böylece şunları yapabilirsiniz: cinsiyetinden şüphe ediyorsun
Kadınların ensest fantezileri
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınların ensest fantezileri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Potansiyel seks nesnesi
LordMike,
Ha ha ha. Kadınlar ilk önce yazmazlar. Çünkü kadın davranışına uymuyor. Sadece kadın gibi davranan ibneler sana yazabilir. :evet:
Ha ha ha. Kadınlar ilk önce yazmazlar. Çünkü kadın davranışına uymuyor. Sadece kadın gibi davranan ibneler sana yazabilir. :evet:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Bunu yapmamalısın ve yine de kızlara ve kadınlara karşı daha saygılı olmalısın.
-
Açıklayayım: Bu kadınlara yönelik değildi. Sohbetlerde ve forumlarda kadın bulunamaz. Ve bütün kadınların lakapları mavi, onlarmış gibi davranıyorlar (erkeklerin arasını karıştırmak için), böylece erkekler onlara kadınmış gibi davranıyorlar.
-
Deneyimli, kadın davranışları konusunda uzman mısın? Burada ne yapıyorsun? ifşa mı ediyorsun? Bir maymun kadar aptalsın! İnterneti değil psikolojiyi okumalısınız, o zaman daha fazlasını ve daha derinleri öğreneceksiniz. Belki o zaman akıllanırsın!
-
Deneyimli, Peki bunu hangi amaçla yapıyorlar? Forumun üyeleri onlara kadın muamelesi yapacak ama gerçekte bu böyle değil, çünkü onların çekiciliği tatmin olmuyor... ne anlamı var? Yanlış bir şeyi deliyorsun, yanlış yerdesin! Burada insanlar (her iki cinsiyetten de not edin) fantezilerini, hayatlarındaki olayları, en derin arzularını paylaşıyorlar ve siz sadece aptalca bir kavgaya girişiyorsunuz... Forumda ibneler olsa bile - ne umurunda? Burada kadınların varlığına inanmıyorsanız inanmayın, bu sizin işiniz... Ama burada kimseye bir şey açıklamanıza gerek yok!
-
-
Heydar,
Sadece sohbetlerde Forumda fark etmek çok daha kolaydır. Diyelim ki bazı “Snezhana” “Harika! Güncel misiniz?” diyorsa, burada her şey açık. :evet: :akıllı:
Sadece sohbetlerde Forumda fark etmek çok daha kolaydır. Diyelim ki bazı “Snezhana” “Harika! Güncel misiniz?” diyorsa, burada her şey açık. :evet: :akıllı:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Olya Rostovskaya, eğer bunda utanılacak bir şey yok harika olmanı seviyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Orientation: biseksüel
evet kızımda da hemen hemen öyleydi, onu yaladım, okşadım. Beni azarladı, gerçekten hoşuna gitti.Olya Rostovskaya: ↑21 May 2021, 18:54 Çocukken (yaklaşık 10-11 yaş arası) babamla seks hayal ettim, hatta birkaç kez rüyamda gördüm... Ama nüfuz etmeden, yani - okşuyor gibiydi beni ve her yerimi öptü. Bunun sadece bir rüya olduğuna pişman olarak uyandım! Ama külot ıslaktı. Daha sonra 12 yaşımdayken mastürbasyon yapmaya başladım ve babam onu rüyamda çıplak ve erekte penisle görmeye başladı. Üzerime uzandı ve amıma nüfuz etti ve kendimi bitkinlik noktasına kadar tatlı hissettim... Uyandım ve parmaklarımla kendimi orgazma getirdim. 15-16 yaşlarımda onunla ilişki kurmaya çalıştım, onunla flört ettim, apartman dairesinde neredeyse çıplak, tangalarla ve üstsüz dolaştım ama o bana bir kadın olarak hiç ilgi göstermedi. Ona bekaretimi vermeye bile hazırdım, bunu ona anlattım ama beni biraz azarladıktan sonra kıçımı okşamaktan ileri gitmedi! Şimdi 32 yaşındayım, evliyim, bir çocuğum var, kocamı seviyorum ama babam hala erkekliğin vücut bulmuş hali, bir nevi MACHO..
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Genel olarak her şey açık, kızlar baba istiyor ve oğullar anne istiyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: aseksüel
-
- Penetrasyon