Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...

Unread post by Guest »

Bir kadına iki penis takabilirsiniz ama aynı anda iki kadına bir penis takamazsınız.
Kadınlar, hanginiz bu avantajdan yararlandı?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...

Unread post by Guest »

Denemedim ama isterim, daha önce düşünmemiştim, kocam bir keresinde beni bir arkadaşıyla istediğini söyledi ve şimdi gerçekten istiyorum, ama arzumu kabul etmekten korkuyorum kocam
xGoGa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir kadına iki penis takılabilir ama iki kadına aynı anda bir penis takılamaz...

Unread post by xGoGa »

Misafir, eğer kendisi önerdiyse, o zaman yapma’ korkma ) inisiyatif de biraz senden gelmeli) sohbet başlatmaya çalış ve denemek istediğini nazikçe ima et) :wink:
Dr.Hoff
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Dr.Hoff »

Misafir: 08 Jun 2020, 20:16 Denemedim ama isterim, daha önce düşünmemiştim, kocam bir keresinde beni bir arkadaşıyla istediğini söylemişti ve şimdi bunu gerçekten istiyorum ama itiraf etmekten korkuyorum kocama olan arzum
Karar vermene yardım edeyim, sonra kocamla ben nazikçe sevişeceğiz
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ve denedim. Kocamla ve kocam olmadan))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Guest: 14 Jun 2020, 21:25 Denedim. Hem kocamla hem kocam olmadan))
Peki izlenimleriniz neler? Forum üyeleriyle paylaşın... :)
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Zaten senin için bunu açıkladım
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Misafir, sikini iki kadına sokmayı dene.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 3):
George, Nikk, ukrop1972
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

vit123: 26 Aug 2021, 12:40 Misafir, sikini içine sokmayı dene iki kadın.
Önce onu parçalara ayırmadan! *x)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

vit123: 26 Aug 2021, 12:40 Misafir, sikini içine sokmayı dene iki kadın.
Küçük bir numara var: penise bir kayış eklerseniz...
These users thanked the author Nikk for the post:
VNK
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

niqk: 26 Aug 2021, 15:53 Küçük bir numara var; penise bir kayış eklerseniz...
hayır !!!! Herhangi bir zil ve ıslık olmadan bahsettiğimiz penisle ilgiliydi! :göz kırp:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

georg: 26 Aug 2021, 16:36
niqk: 26 Aug 2021, 15:53 Küçük bir numara var; penise bir kayış eklerseniz...
hayır !!!! Herhangi bir zil ve ıslık olmadan bahsettiğimiz penisle ilgiliydi! :wink:
Peki nerede gördünüz: "çın ve ıslık yok"?
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

ve askısız mı? Bu bir alet değil mi???? :unknown:
Koşucu yarıştan çıkarılır!!!!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

georg: 26 Aug 2021, 16:53 a askısı mı var? Bu bir alet değil mi???? :unknown:
Koşucu yarıştan çıkarılır !!!!
Benzer şekilde: nerede yapıldı? " gadget"ı görüyor musunuz?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Evet ama durum!... Tam da konumuzla ilgili bir olay aklıma geldi. Yoldaş Nina’yı (annemin arkadaşı) görmeye biraz yanlış bir zamanda gittim. Evin girişinden, kapıyı açar açmaz sesini duydum (kelimenin tam anlamıyla): -... Peki, ne yapıyorsun? Ne?.. Söndür onu ve siktir et... Orada... Arkadan... Ah, kaydı!... Şimdi.. Şimdi... Ag-gaa... Uh-huh! Vay be... Lyoshk... Ezmedin mi?... Evet... Ah, sen... Duyabiliyor musun?... Ah, evet... Vasya!... Otur. Evet, otur diyorum!... Evet siktir!.. Arkama yaslan... Vay... Peki.. Peki... Evet, siktir git... Ben de, orospu çocuğu!.. Nasıl yani , Verka’yı mı sikiyorsun?... Bana homurdanma... Git ve onun kıçını denemedin mi?... Evet, lanna, lanna... İnanıyorum.. İşte. .. Öyleyse, onu içeri koy... Oot!... Şimdi... Yardım edeceğim... Oh-oh, Lyoshka’yı tamamen ezdim... Peki!... Evet, onu böyle döv. . Biraz daha aşağı!... Nerede? .. Burası meşgul!... Küçük olanın üstünde... Ag-ha.. Ag-gaa!... Naprise, şimdi... Ooooo!... Oh -oh-oh!. Hadi gidelim, hadi gidelim, go-o-o-o-ol!... S--oooooo! Hadi her şeyi öğrenelim!... Hoooooooooooo!... Evet, şimdi hareket et... Ve sen de... Basmadın değil mi?... Ahaa..
Nina’nın nasıl hararetle homurdandığını duyabiliyordunuz. Eski yatağı gıcırdıyordu. Onu genelde orada sikiyordum. Yaklaşık üç ya da dört dakika sonra, D. Lyosha’nın sesini duydum:
- Sen bir-a-ti-i-she’sin, Vas’k!... Ve sonra... Lanet bir sözüm var.. ma-a-evet... Evet... Şimdi boşaltacağım! -zobra-a-lo-o... Bitirmek üzereyim!.... Defol dışarı!..
Yarım dakika, sakin ol. Yaygara... Yatak gıcırdıyor. Anladığım kadarıyla yer değiştirmişler. Görünüşe göre T. Nina burnunu çekiyordu, dudaklarını şapırdatarak emir veriyordu...
-... OOO.... Peki, dostum... Bu... Vay... Ugh.. . Lesh! ... Ve... Hadi... Ve sen... Bu... Ve sen, o zaman aynı delikte... Çuf?.. Evet, korkma!... Bu girmeli.. Yapmalı mıyım diyorum... Deneyin... Sonra bir arkadaşınıza... Takın...
- Porvesse, Nin- ya sordu ya da onayladı D. Lyosha .
- Umrumda değil... Hadi şimdi!.. Veteriner ciyaklıyor!... Hadi, hadi!.. Kaçma!.. Oh-ooot ... Çooook!... Uhhhh... Nasıl ho -oroo-şu-toooo!... Ne, dondun mu?... Zaten hareket ediyor... Oooh!
Yatak gıcırdadı tekrar, vb. Nina’nın nefesi kesildi ve güçlü kükremesiyle hırlamaya başladı.
Tüm bu süre boyunca, yaklaşık on beş dakika boyunca, kapı eşiğinde eşikte duran kel adamı kovaladım. Girişteki paspasın üzerine geldim. Kapıdaki perdeyle eldiri sildi ve sessizce gitti.
Ertesi gün kanser gibi ayakta duran T. Nina, sanki bu arada, sanki bu arada şöyle dedi:
n -... Vay, Ser-enki-yy!... Senin-oh, bir... He-ah-ha-ha... Benim için-a-et... İki!.. Oh, şok... .. İki tane vardı... Mmmm!!... Yapardım ve... Sla-a-zala-a değil... Ni-ih-hha-ha ile.... - kendini hasta hissetmeye başladı. T. Nina da annesi kadar şiddetli bir şekilde geldi. Ve akşam hamamda onu annesinin yapay penisiyle sikti. (Evde tesadüfen buldum), her iki delikte de... Öyle ki şofben gibi fışkırttım... Tam bir heyecandı!
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
Dimon169, Fargal94, Tolkala
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Biz çiziyoruz »

Bir penisi aynı anda 10 kadına yapıştırabilirsiniz: Ya büyük bir penise ihtiyacınız var, kadınları üst üste koyup delikler açın, ya da penisi 10 parçaya bölüp her kadına bir parça yapıştırın.
şeytan_x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by şeytan_x »

nast9: 11 Mar 2022, 10:08 onlara delik açın veya penisi 10 parçaya bölüp her kadına bir parça yapıştırın
Hayır, ama bu çok fazla :( kesinlikle toplayıp kesmeye gerek yok.
thomas_bonham
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by thomas_bonham »

iyi nokta
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Altı »

Misafir: 08 Jun 2020, 20:16 Denemedim ama isterim, daha önce düşünmemiştim, kocam bir keresinde beni bir arkadaşıyla istediğini söylemişti ve şimdi bunu gerçekten istiyorum ama itiraf etmekten korkuyorum eşime arzum
Denedim ve çok beğendim diyebilirim 😎👍 Size yardımcı olabilir miyim?
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709

Unread post by Christmas_Christmas »

Kusura bakmayın ama bana öyle geliyor ki fantezileri karıştırmaya gerek yok... örneğin, erkek arkadaşımla ve bu arkadaşımla/tanıdığımla aynı anda seks yapmayı denedim... ve bu fantezinin vücut bulmuş hali ile... gerçeklik... Şimdi seksi "üçlü", "dörtlü" veya hatta çok sayıda partnerle teşvik eden ve geliştiren çiftlerden bahsetmiyorum... Eşler bundan her ikisi de hoşlanıyor, bu onları dönüştürüyor üzerinde... ve dedikleri gibi... yani... Tanrıya şükür..
Fakat bu tür ilişkiler hakkında sadece fantezi kuran çiftlerin, bu tür fantezileri gerçekleştirirken çok dikkatli olmaları gerekir... Öncelikle ikinizden biri veya ikinizden biri çift ​​bundan hoşlanmayabilir... ve devam etmek istemeyeceksiniz, ancak yaptığınız şeyin ağızda kalan tadı hala kalacak... ve sonra bir aile kavgası veya ailedeki gergin bir durum sırasında, "üçlü" seksiniz her zaman karşılıklı suçlamalara neden olacaktır...
nİkincisi, neden hiçbiriniz bu tür seksin sonuçlarını düşünmüyorsunuz... özellikle kızlar... O zaman ne yapacaksınız? ? Eğer üçünüzün sikiştiği kocanın "arkadaşının" olan bitene sessiz kalacağını içtenlikle umuyorsan... o zaman senin için gerçekten üzülüyorum... Lanet olsun, hemen olmasa bile, bir sonrakinde değil. gün, bir ay içinde.. altı ay sonra... ama bu "arkadaş" kendini tutamayacak ve yine de kazara veya kasıtlı olarak "ödülünü" başkalarıyla birlikte sergileyecek... "kupa" doğal olarak kız ol.. Eğer bu alanın yarısına hazırsan veya orada arkadaşların veya iş arkadaşların öğrenecekler.. mesela bacaklarını oraya nasıl açtığını, ne kadar becerikli veya tam tersi emdiğini... hangi pozisyonda yaptığını ve tam olarak nasıl geldin... eğer hazırsan bu tür şeyleri birçok kişi öğrenecek.. o zaman ileri diyorlar.. ve artık "arkadaşının" nezaketine itiraz etmene gerek yok.. o asla, asla... ama bunların hepsi saçmalık.. "Hiç kimse, asla", daha sonraki toplantıları kabul ettiğiniz sürece ve sonra, Tanrı korusun, reddettiğinizde...
Bir tane daha. şey, herhangi bir erkek doğası gereği bir sahiptir ve "üçlü" olarak seks durumunda, bir kızın başka bir erkeğin sizin üzerinde hak iddia etmesine hazırlıklı olması gerekir .. ve hatta yakınınızda kocanız yokken bile.. . bu arkadaşın bunu eylemlerde nasıl ifade edeceği diğer kişiye bağlıdır, ancak ne olacağı %100 olacaktır... yani, zaten ona bir kez oral seks yaptığına ve o da seni siktiğine göre.. o zaman neden daha fazla kırılsın ki..
Lanet olsun, yazın akşam denizinde arkadaşlarınız ve kız arkadaşlarınızla sıradan sıska dalışlar... ve sonra... bir arkadaşınızdan veya bir tanıdıktan ne duyuyorsunuz... ve harika göğüsleriniz var.. ve hâlâ bacaklarının arasını tıraş ediyorsun... ve hadi çıplak yüzmeye gidelim... vs.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Kasım, PlajTavşan, Fargal94, SvetikFox
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Anbel »

Natali_Natali, tamamen katılıyorum, birkaç tane vardı çiftlerde swing ile başarısız tanıdıklar, bir durumda koca her iki kadını da sikmeyi kabul etti, ancak ben sadece benimkini becerebildim, ikinci durumda seksten sonra karşılıklı ve kesinlikle çok tutkuluydu, ancak o çift için mesele boşanmaya geldi. Özetlemek gerekirse: grup seks, FFM, MFM çeşitleri çok lezzetli ama bazıları için bu konudaki fanteziler yeterli, bu konuya bilinçli yaklaşan ve partnerini bu eyleme katılmaya zorlamayan biri için elbette öyle mümkün ve hatta gerekli.
These users thanked the author Anbel for the post:
Kasım
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709

Unread post by Christmas_Christmas »

Anbel, Bu nedenle kalıyor. Neden böyle şeylerin hayalini kuruyorsun?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Kasım, Alexsss
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by dekatlon »

Natali_Natali: 30 Mar 2022, 13:14 Alınmayın ama bana öyle geliyor ki fantezileri karıştırmaya gerek yok, bunun nasıl olduğu konusunda...
Çok açık ve net nokta!👍
Hediyeler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 97

Unread post by Hediyeler »

Bana göre yazar yakında seks kültünü icat edecek. Ama birkaç bin yıl önce zaten icat edilmişti... Hindistan, Khajuraho.
Google’a teşekkürler.
X-pas
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by X-pas »

Guest: 13 Nov 2019, 13:06 Bir kadına iki penis koyabilirsiniz ama aynı anda iki kadına bir penis koyamazsınız
Halk bilgeliği!
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Kasım »

X-rust: 02 Aug 2022, 17:52
Misafir: 13 Nov 2019, 13:06 Bir kadına iki sik koyabilirsiniz ama aynı anda iki kadına bir sik koyamazsınız
Halk bilgeliği! n
Olmaz... Okulda şunu bile öğretiyorlar: "terimden polinom’a..."
These users thanked the author Kasım for the post:
Anbel
Şiddetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Şiddetli »

Tımarhane ağlıyor.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Arkadaşımla birlikte bunu eşimin vajinasına sokmaya çalıştık. Hemen fikir herkese aynı anda boşalmaktı. Yani her şey sadece filmlerde bu kadar harika. Aslında ilk başta eş için acı vericidir ve uyum sağlamanın imkansız olması, hareket etmenin rahatsız edici olması ve boşalmanın zor olması anlamında erkekler için uygun değildir.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602

Unread post by Tpoo »

Eşinizi heyecanlandırın ve heyecanlandırın. Veya hatta bitti. Sonra içeri gireceksin. İkimiz de yabancıyız ve kadının vajinasına giriyoruz.
VNK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by VNK »

Bir arkadaşımla birlikte bunu karımın vajinasına yapıştırmaya çalıştık
Bu zaten çok fazla. Burada iki farklı delikte - işe yarıyor. Her ne kadar zahmetli olsa da açılıyor.

5 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali: 30 Mar 2022, 13:14 "ödülünü" başkalarıyla birlikte gösterin...
Aynı zamanda "arkadaş"ın da bu yüzden olması gerekir BI. ))
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

VNK: 31 Aug 2022, 06:26 Bu zaten çok fazla. Burada iki farklı delikte - işe yarıyor. Aynı zamanda sakıncalı olmasına rağmen sizi tahrik eder.
Onu tek bir deliğe yapıştırabilirsiniz. Sorun, onu birden fazla kez içeri ve dışarı sokmanız gerekmesi, ancak "iyi" hale gelene kadar. Eşim o kadar şişman değil. Yaşına ve boyuna göre normalin üzerinde bir figürü var ama onu ve beni yirmi yıl öncesine sarsak, o zaman gerçekten filmlerde gösterildiği gibi görünürdü. Artık sadece deneyebilir, neyin nereye gittiğini anlayabilir ve onun artık size ait olmadığını anlayabilirsiniz :)
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Neden "sadece iki"? Ve daha fazlası oldu... Doğru, birdenbire değil - tüm bu "akrobasi" olaylarından pek hoşlanmıyorum. Ama tek bir çiftleşmede - öyle oldu, evet... :)
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Unicum228 »

Bir kadına 3 sik koyabilirsiniz!
These users thanked the author Unicum228 for the post:
Liyakat
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Katılıyorum ve aynı anda iki üyeyi kabul etmekten memnuniyet duyarım. Şu anda.
lulucka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by lulucka »

her zaman her zaman kullanırım
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449

Unread post by Peru’da »

Bir kızı biriyle sikmek ilginç olurdu

32 saniye sonra gönderildi:
silver_fox, kaç tane aynı anda orada mıydık?)
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396

Unread post by homa515 »

Am ve ağızda özel akrobatik hareketlere gerek yoktur.
These users thanked the author homa515 for the post:
Fargal94
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449

Unread post by Peru’da »

homa515,
А в писю и anal mı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”