Tecavüz vakalarında kadının sorumluluğu
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
Tecavüz vakalarında kadının sorumluluğu
Şimdi, eğer bir adam bir kadına tecavüz ederse, suçlunun kendisi olduğu açıktır, bunlar onun eylemleriydi, fiziksel aktivite gösterdi, dövdü, tehdit etti...
Peki, tecavüze uğrayan kadının kendisi, sen Davranışlarınızda bir tür sorumluluk hissediyorsunuz, bundan kaçınmak için neyi yanlış yaptınız?
Kazada olan budur, trafik kurallarına göre hatalı değilsiniz ama siz kendiniz durumu analiz etmeye başlayın.. ve orada 40 işaretinin asılı olduğunu düşünüyorsunuz ve 50 sürüyorsunuz, yani 40 kullanıyor olsaydınız bu kadar ani fren yapmazdınız, o zaman arkanızdan gelen kişinin zamanı olurdu fren yapmak ama tecavüzde bu oluyor, kadın yaptığı herhangi bir şeyden pişmanlık duyuyor mu?
Peki, tecavüze uğrayan kadının kendisi, sen Davranışlarınızda bir tür sorumluluk hissediyorsunuz, bundan kaçınmak için neyi yanlış yaptınız?
Kazada olan budur, trafik kurallarına göre hatalı değilsiniz ama siz kendiniz durumu analiz etmeye başlayın.. ve orada 40 işaretinin asılı olduğunu düşünüyorsunuz ve 50 sürüyorsunuz, yani 40 kullanıyor olsaydınız bu kadar ani fren yapmazdınız, o zaman arkanızdan gelen kişinin zamanı olurdu fren yapmak ama tecavüzde bu oluyor, kadın yaptığı herhangi bir şeyden pişmanlık duyuyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Tecavüzde kadının sorumluluğu
Burada, kalçanızın şeklini gerçekten vurgulayan kot pantolonlarla şehirde dolaşıyorsunuz (bunları özellikle Scarlett Johansen onları kontrol etsin ve şehvetten şaşkına dönsün diye seçtiniz). Ve onun yerine yol boyunca Mike Tyson’la tanıştın. Seks için bir bardak teklif ettim, reddettiğin için sinirlendim. Hiçbir sorun seni bayıltmadı ve kıçından sikmedi.
Şimdi sorumluluğu alın ve hesaplayın, çünkü kural olarak tecavüze uğrayan kadın ile tecavüzcü arasındaki oran anlatılana yaklaşık olarak eşittir
Şimdi sorumluluğu alın ve hesaplayın, çünkü kural olarak tecavüze uğrayan kadın ile tecavüzcü arasındaki oran anlatılana yaklaşık olarak eşittir
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 4):
- Geçit, WazzzzzzUp, Hafta sonu, Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 4 months
Tanrıya şükür tecavüze uğramadım ama Tecavüzün sorumluluğu hakkında konuşun, bence bu yanlış, ancak erkeklerin uyarılmasının sorumluluğu konusunda muhtemelen mümkün. Ve bu sorumluluk, duruma ve çevredeki şirkete uygun olması gereken giyim tarzı ve davranış tarzındadır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar ve erkekler kendilerine yakışan güzel ve şık kıyafetler giymeli ancak kimsenin ilgisini çekmemek için burka giymemelidir.
- These users thanked the author Kahretsin for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Pek çok kişinin hâlâ şiddetin mağdurun giyim tarzına bağlı olduğuna inanması üzücü... dolayısıyla şiddetin suçu tamamen mağdurun üzerine atılıyor

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
ve yukarıda sadece kıyafetlerden değil davranışlardan da bahsediyorlar◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:16 Birçok kişinin hâlâ şiddetin mağdurun giyim tarzına bağlı olduğuna inanması üzücü. Bu nedenle şiddetin suçu tamamen mağdurun üzerine atılıyor * x)
-
- Nirvana’dayım
ve bu da..uran: ↑19 Aug 2023, 09:18ve yukarıda sadece kıyafetlerden değil aynı zamanda davranışlardan da bahsediliyor◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:16 Birçok kişinin hâlâ şiddetin kurbanın giyim tarzına bağlı olduğuna inanması üzücü... ve dolayısıyla suçu tamamen başkasına kaydırıyor. mağdura şiddet![]()
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
soru konusunda, tecavüze uğramanın tamamen suçlusunun kadın olduğunu söylemiyorum ama soruyorum, bir tür sorumluluk hissediyor musun, kendi hatan, bir şekilde yanlış giyinmişsin ve bu konuda yanlış davranmışsın. durum◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:20ve bu da..uran: ↑19 Aug 2023, 09:18ve bunu sadece kıyafetlerden değil aynı zamanda davranışlardan da söylüyorlar◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:16 Birçok kişinin hâlâ ikna olmuş olması üzücü şiddetin mağdurun giyim tarzına bağlı olduğu.. dolayısıyla şiddetin suçu tamamen mağdurun üzerine atılıyor![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 2 months
Ama ilgileniyorum. Şehrin sokaklarında sıklıkla çok açıklayıcı kıyafetler ve çok kışkırtıcı davranışlar görüyorum. Bu kızların kafasında neler oluyor? Toplumumuzda pek çok yetersiz insanın olduğu gerçekten aklınıza gelmiyor mu? Kendin için korkmuyor musun?
Başka insanlara şiddet uygulamalarına izin veren ucubeleri haklı çıkarmayacağım. Bunu yaptıkları kanıtlanırsa mahkemenin ve/veya kamuoyunun bu ucubelere verebileceği her türlü cezayı kabul ediyorum.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:20ve bu da..uran: ↑19 Aug 2023, 09:18ve bunu sadece kıyafetlerden değil aynı zamanda davranışlardan da söylüyorlar◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 09:16 Birçok kişinin hâlâ ikna olmuş olması üzücü şiddetin mağdurun giyim tarzına bağlı olduğu.. dolayısıyla şiddetin suçu tamamen mağdurun üzerine atılıyor![]()
Ama ilgileniyorum. Şehrin sokaklarında sıklıkla çok açıklayıcı kıyafetler ve çok kışkırtıcı davranışlar görüyorum. Bu kızların kafasında neler oluyor? Toplumumuzda pek çok yetersiz insanın olduğu gerçekten aklınıza gelmiyor mu? Kendin için korkmuyor musun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Elbette öyle. Kadın olarak doğduğuna pişman oluyor. Her şeyin sorumlusu her zaman bir kadındır, değil mi?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Konu aptalca, yazar saçma sapan konuşuyor
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Peki kamon, peki, şimdi burka’ya geçeceğiz. Kimseyi günaha sürüklememek için.
Ama sadece güzel olmak için, hayır, bunu yapamazsın? Sadece kot pantolon ve tişört mü?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Bu ideal bir aptallıktır ve insanlar arasında çok popülerdir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Geçit
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
Kimse burkadan bahsetmiyor. Ben daha çok kendini koruma içgüdüsüyle ilgileniyorum. Sokakta cazibesini göstermek isteyen tüm kızların güvenliğini sağlayabilseydim, o zaman onların ortalıkta çıplak dolaşmasına bile izin verirdim, ama bu benim için daha iyi, çünkü doğal vücutları seviyorum.
nYıldırım düştüğünde yalnız bir ağacın altında durmayacaksınız çünkü onu kontrol edemiyorsunuz, değil mi? Aynı şekilde, testosteron turnikelerini de kontrol edemiyorsunuz ve neden kendinizi ve güvenliğinizi düşünüp daha az şeffaf bir bluz veya altına bir sütyen ve en azından biraz daha uzun bir etek giymiyorsunuz ki poponuz olmasın. altından göster
Güzel kızları ve kadınların seksi vücutlarını seviyorum. Ama şehirde sutyensiz, yarı saydam bir bluzla ve en mahrem yerleri zar zor kapatan bir etekle dolaşmayı anlamıyorum. Evet güzel olabilir ama bir kez daha. Örneğin oradaki WazUp’ın neredeyse normal olduğuna ve ona sakince hayran kalacağına ve yoluna devam edeceğine dair gerçekten bir anlayış yok mu? Ama yatay çubukların üzerinde duran ve pantolonlarından testosteron akan o grup adam bir şeyler yapabilir.Hooligan Carrie: ↑19 Aug 2023, 10:54Ama sırf güzel olmak için, hayır, bunu yapamazsın ? Sadece kot pantolon ve tişört mü?
Kimse burkadan bahsetmiyor. Ben daha çok kendini koruma içgüdüsüyle ilgileniyorum. Sokakta cazibesini göstermek isteyen tüm kızların güvenliğini sağlayabilseydim, o zaman onların ortalıkta çıplak dolaşmasına bile izin verirdim, ama bu benim için daha iyi, çünkü doğal vücutları seviyorum.
nYıldırım düştüğünde yalnız bir ağacın altında durmayacaksınız çünkü onu kontrol edemiyorsunuz, değil mi? Aynı şekilde, testosteron turnikelerini de kontrol edemiyorsunuz ve neden kendinizi ve güvenliğinizi düşünüp daha az şeffaf bir bluz veya altına bir sütyen ve en azından biraz daha uzun bir etek giymiyorsunuz ki poponuz olmasın. altından göster
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Herkese tavsiye ederim. Erkekleri bunlarla korkutmaya gerek yok. Sadece elimizi uzatıp yüzüne döküyoruz. Aksi halde kendinizi kapatabilir, hatta elinizden alabilir.
Size karalama sözü veren en saldırgan kişiler bile bir anda tehditlerini unutup üzülmeye başlarlar. Sürücülerde kontrol ettim.
Bu kutular yasaldır. Sağlığa zarar vermedikleri için herhangi bir sorumlulukları yoktur. Saldırganın kutunun bileşimine alerjisi olmadığı sürece, ancak bu nefsi müdafaadır. Kullandıktan sonra polisi ve ambulansı aramanız yeterli.
Jel mürekkep püskürtmeli biber gazı spreyi satın alın. İç mekanlarda bile kullanılabilir. Ve onu kullandığınızda hepsini atın. Daha güvenilir.
Kendiniz için biber spreyleri var savunma .WazzzzzzUp: ↑19 Aug 2023, 11:11 Kontrol edemediğiniz için yıldırım düştüğünde yalnız bir ağacın altında durmayacak mısınız?
Herkese tavsiye ederim. Erkekleri bunlarla korkutmaya gerek yok. Sadece elimizi uzatıp yüzüne döküyoruz. Aksi halde kendinizi kapatabilir, hatta elinizden alabilir.
Size karalama sözü veren en saldırgan kişiler bile bir anda tehditlerini unutup üzülmeye başlarlar. Sürücülerde kontrol ettim.
Bu kutular yasaldır. Sağlığa zarar vermedikleri için herhangi bir sorumlulukları yoktur. Saldırganın kutunun bileşimine alerjisi olmadığı sürece, ancak bu nefsi müdafaadır. Kullandıktan sonra polisi ve ambulansı aramanız yeterli.
Jel mürekkep püskürtmeli biber gazı spreyi satın alın. İç mekanlarda bile kullanılabilir. Ve onu kullandığınızda hepsini atın. Daha güvenilir.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- WazzzzzzUp
-
- Nirvana’dayım
Genellikle işten eve sıradan kıyafetlerle, çantalarla, ellerinde alışveriş malzemeleriyle, yorgun ve cinsellikten tamamen uzak yürüyen çocuklar veya kadınlar tecavüze uğruyor.
Bunları şeffaf bluzlar ve kısa eteklerle hiçbir yerde görmedim... sokakta, parklarda, işte, alışveriş merkezlerinde böyle insanlar yok, belki gece kulüplerinde bir yerlerde? .barlarda?..muhtemelen kadınlar sırf erkekleri avlamak için bu şekilde giyiniyorlar. Ama kendisi her şeyi kabul ediyorsa neden ona tecavüz edesiniz?..WazzzzzzUp: ↑19 Aug 2023, 11:11Güzel kızları ve kadınların seksi vücutlarını seviyorum. Ama şehirde sutyensiz, yarı saydam bir bluzla ve en mahrem yerleri zar zor kapatan bir etekle dolaşmayı anlamıyorum. Evet güzel olabilir ama bir kez daha. Örneğin oradaki WazUp’ın neredeyse normal olduğuna ve ona sakince hayran kalacağına ve yoluna devam edeceğine dair gerçekten bir anlayış yok mu? Ama yatay çubukların üzerinde duran ve pantolonlarından testosteron akan o grup adam bir şeyler yapabilir.Ama sırf güzel olmak için, hayır, yapabilirsin bunu yapmayacağım? Sadece kot pantolon ve tişört mü?
Genellikle işten eve sıradan kıyafetlerle, çantalarla, ellerinde alışveriş malzemeleriyle, yorgun ve cinsellikten tamamen uzak yürüyen çocuklar veya kadınlar tecavüze uğruyor.
-
- Penetrasyon
Suçunu kızlara atmaya çalışmıyorum. Ucubeler ucubedir.
Görünüşe göre farklı yerlerde yaşıyoruz. Bu benim şehrimde norm. 8 yıl önce bile üniversitede okurken, meme uçları çıkıntılı ince bluzlar ve ince, çok dar pantolonlar normdu.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Aug 2023, 13:09 Bunları hiçbir yerde şeffaf bluzlar ve kısa eteklerle görmedim. Sokakta, parklarda, işte, alışveriş merkezlerinde
nGenelde herkese tecavüz ediliyor, anlaşılan buradaki herkes deli. Kim, nerede, nasıl ve ne kadar olduğuna dair istatistiklerim yok.İşten eve sıradan kıyafetlerle, ellerinde alışveriş malzemeleriyle, yorgun ve tamamen seksi olmayan bir şekilde yürüyen çocuklar veya kadınlara sıklıkla tecavüz ediliyor.
Suçunu kızlara atmaya çalışmıyorum. Ucubeler ucubedir.
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2452 Views
-
Last post by sikikamerlik