uran: ↑18 Aug 2023, 17:23
rakamınıza göre yüzde kaçı tecavüze uğradı?
İstatistikler mevcut. Analitik argümanlarla bunun neden doğru olmadığı ve hatta daha fazlası.
Kesinlikle yarısı değil
Bölgeye göre yargılamak mantıklı, belki de orada daha sık. St.Petersburg’da tek bir tane bile yok, orada suç olmasına rağmen, Moskova zamanında iki tane biliyorum. Kadınların çok şey bilmesine rağmen. Diyelim ki iki üç kişi söylemedi. Bu tanıdığım kadınların en fazla %1’i ve hiçbiri tecavüze uğramadı.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
[quote=uran post_id=244443 time=1692368604 user_id=19741] rakamınıza göre yüzde kaçı tecavüze uğradı? [/quote] İstatistikler mevcut. Analitik argümanlarla bunun neden doğru olmadığı ve hatta daha fazlası. Kesinlikle yarısı değil Bölgeye göre yargılamak mantıklı, belki de orada daha sık. St.Petersburg’da tek bir tane bile yok, orada suç olmasına rağmen, Moskova zamanında iki tane biliyorum. Kadınların çok şey bilmesine rağmen. Diyelim ki iki üç kişi söylemedi. Bu tanıdığım kadınların en fazla %1’i ve hiçbiri tecavüze uğramadı.
İstatistikler mevcut. Analitik argümanlarla bunun neden doğru olmadığı ve hatta daha fazlası.
Kesinlikle yarısı değil
Bölgeye göre yargılamak mantıklı, belki de orada daha sık. St.Petersburg’da tek bir tane bile yok, orada suç olmasına rağmen, Moskova zamanında iki tane biliyorum. Kadınların çok şey bilmesine rağmen. Diyelim ki iki üç kişi söylemedi. Bu tanıdığım kadınların en fazla %1’i ve hiçbiri tecavüze uğramadı.
Evet neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar . Böyle anları hatırlamak hoş değil. Birçok insan çocuklukta buna sahipti. Çoğu zaman kurban sessiz kalır çünkü çok büyük bir utanç hisseder.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244444 time=1692368738 user_id=9290] [quote=uran post_id=244443 time=1692368604 user_id= 19741] rakamınız, tecavüze uğrayanların yüzde kaçı? [/quote] İstatistikler mevcut. Analitik argümanlarla bunun neden doğru olmadığı ve hatta daha fazlası. Kesinlikle yarısı değil Bölgeye göre yargılamak mantıklı, belki de orada daha sık. St.Petersburg’da tek bir tane bile yok, orada suç olmasına rağmen, Moskova zamanında iki tane biliyorum. Kadınların çok şey bilmesine rağmen. Diyelim ki iki üç kişi söylemedi. Bu tanıdığım kadınların en fazla %1’i ve hiçbiri tecavüze uğramadı. [/quote]Evet neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar . Böyle anları hatırlamak hoş değil. Birçok insan çocuklukta buna sahipti. Çoğu zaman kurban sessiz kalır çünkü çok büyük bir utanç hisseder.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 19:08
Evet, neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar.
Yani demek istiyorsunuz ki , her kadının en az bir kez tecavüze uğradığını!?
Belki de tecavüzden farklı şeyler anlıyoruz, benim anlayışıma göre tecavüz kadının isteği dışında vajinaya penis yerleştirilmesi, bunu tecavüz olarak mı anlıyorsunuz?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=244458 time=1692374888 user_id=5795] Evet, neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar. [/quote]Yani demek istiyorsunuz ki , her kadının en az bir kez tecavüze uğradığını!? Belki de tecavüzden farklı şeyler anlıyoruz, benim anlayışıma göre tecavüz [url=viewtopic.php?t=12176]kadının isteği dışında vajinaya penis yerleştirilmesi[/url], bunu tecavüz olarak mı anlıyorsunuz?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Aug 2023, 19:08
Evet, neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar.
Her kadının en az bir kez tecavüze uğradığını mı söylüyorsunuz?
Belki de tecavüzden farklı şeyler anlıyoruz, benim anlayışıma göre tecavüz kadının isteği dışında vajinaya penis yerleştirilmesi, bunu tecavüz olarak mı anlıyorsunuz?
n
Kimin anladığı ve nasıl anladığı önemli değil, önemli olan Ceza Kanununun bunu nasıl yorumladığı
Tecavüz yani şiddet kullanarak veya şiddet kullanarak cinsel ilişki mağdura veya başka kişilere karşı kullanılması tehdidi veya mağdurun çaresiz durumundan faydalanılması.
Davaların yalnızca %4’ünün işlenip açılıp mahkemeye taşındığına inanılıyor
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[quote=uran post_id=244459 time=1692375334 user_id=19741] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=244458 time=1692374888 user_id=5795] Evet, neredeyse herkes bununla yüzleşiyor, sadece sessiz kalıyorlar. [/quote] Her kadının en az bir kez tecavüze uğradığını mı söylüyorsunuz? Belki de tecavüzden farklı şeyler anlıyoruz, benim anlayışıma göre tecavüz [url=viewtopic.php?t=12176]kadının isteği dışında vajinaya penis yerleştirilmesi[/url], bunu tecavüz olarak mı anlıyorsunuz? [/quote] n Kimin anladığı ve nasıl anladığı önemli değil, önemli olan Ceza Kanununun bunu nasıl yorumladığı
Tecavüz yani şiddet kullanarak veya şiddet kullanarak cinsel ilişki mağdura veya başka kişilere karşı kullanılması tehdidi veya mağdurun çaresiz durumundan faydalanılması. Davaların yalnızca %4’ünün işlenip açılıp mahkemeye taşındığına inanılıyor
[quote=Tania post_id=244460 time=1692377278 user_id=10913] Davaların yalnızca %4’ünün işlenip açıldığı ve mahkemeye taşındığına inanılıyor [/quote]%4’ü neyin, ne kadar değerli?
Tecavüz beyanlarından, kızların kendi aralarındaki şikayetlerinden, annelerine kadar uzanan hikayelerden tüm vakaların yüzdesi - " Tecavüze uğradım" ", hangi durumlardan?
4 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Burada sadece 4 kadının değil, daha fazlasının abonelikten çıkmasını istiyorum, kadınlar arasında başka kimler var, yoksa gerçekten sadece dört kişi misiniz?
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=244463 time=1692378230 user_id=9290] tüm vakaların yüzdesi [/quote]Tecavüz beyanlarından, kızların kendi aralarındaki şikayetlerinden, annelerine kadar uzanan hikayelerden tüm vakaların yüzdesi - " Tecavüze uğradım" ", hangi durumlardan?
[size=85][color=green]4 dakika 40 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Burada sadece 4 kadının değil, daha fazlasının abonelikten çıkmasını istiyorum, kadınlar arasında başka kimler var, yoksa gerçekten sadece dört kişi misiniz?
uran: ↑15 Aug 2023, 09:21
Biraz eğlenebilir miyim?
Tanrım, ne mükemmel bir saçmalık. HAYIR. Zevk alamazsınız. Psikolojik travma yaşayacağınız garantidir. Bu arada erkekler de tecavüze uğruyor. Sonuç aynı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
[quote=uran post_id=243118 time=1692080501 user_id=19741] Biraz eğlenebilir miyim? [/quote] Tanrım, ne mükemmel bir saçmalık. HAYIR. Zevk alamazsınız. Psikolojik travma yaşayacağınız garantidir. Bu arada erkekler de tecavüze uğruyor. Sonuç aynı.
[quote=Tania post_id=244487 time=1692383303 user_id=10913] Bu arada, kadınlar da bazen bunu yapıyor [/quote]bu teknik olarak nasıl oluyor? Bir erkeğin penisini kaldırması gerekiyor ama eğer penisi dikse o zaman zevk alabilir mi?
[quote=uran post_id=244493 time=1692383727 user_id=19741] bu teknik olarak nasıl oluyor? [/quote] İlk başta ben de anlamadım, sonra anladım.... insanlığın eski buluşu.
Ben de katılacağım Öyle görünüyor Bana göre elektrik akımı olduğundan emin olmak için parmaklarınızı sokete sokmanıza gerek yok. Orada olduğunu bilmek yeterli.
Tecavüzden heyecan duymanıza gerek yok,
sadece bunun gerçek olduğunu bilmelisiniz.
[quote=uran post_id=244501 time=1692384083 user_id=19741] .. erkeklere tecavüz etmekten keyif alıyor musun? [/quote] Ben de katılacağım :bel_flag: Öyle görünüyor Bana göre elektrik akımı olduğundan emin olmak için parmaklarınızı sokete sokmanıza gerek yok. Orada olduğunu bilmek yeterli. Tecavüzden heyecan duymanıza gerek yok, sadece bunun gerçek olduğunu bilmelisiniz.
[/quote] Fişi takacağım Bana öyle geliyor ki orada elektrik akımı olduğundan emin olmak için parmaklarınızı sokete sokmanıza gerek yok. Orada olduğunu bilmek yeterli.
Tecavüzden heyecan duymanıza gerek yok,
sadece bunun gerçek olduğunu bilmelisiniz.
[/quote] sadece bir arkadaş erkeklere tecavüzün teknik detaylarını anlatmaya başladım, burada bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne yazdığını biliyordu
[/quote] Fişi takacağım :bel_flag: Bana öyle geliyor ki orada elektrik akımı olduğundan emin olmak için parmaklarınızı sokete sokmanıza gerek yok. Orada olduğunu bilmek yeterli. Tecavüzden heyecan duymanıza gerek yok, sadece bunun gerçek olduğunu bilmelisiniz. [/quote]sadece bir arkadaş erkeklere tecavüzün teknik detaylarını anlatmaya başladım, burada bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne yazdığını biliyordu
uran: ↑18 Aug 2023, 21:47ir arkadaşım erkeklere tecavüzün teknik detaylarını anlatmaya başladı, ben de onun bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne hakkında yazdığını biliyordu
Evet benden kurtuldun. Bu tür saldırılara verecek hiçbir cevabım yok. Devam edersem kendime saygı duymayı bırakacağım...
[quote=uran post_id=244506 time=1692384427 user_id=19741]ir arkadaşım erkeklere tecavüzün teknik detaylarını anlatmaya başladı, ben de onun bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne hakkında yazdığını biliyordu [/quote]
Evet benden kurtuldun. Bu tür saldırılara verecek hiçbir cevabım yok. Devam edersem kendime saygı duymayı bırakacağım...
uran: ↑18 Aug 2023, 21:47
erkeklere tecavüzün teknik detayları, yani bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne hakkında yazdığını biliyor
Ben de öyle söylüyorum )) Ve armalar ve prizdeki voltlar herkes tarafından biliniyor, bunu kendi deneyiminize dayanarak çözmeniz hiç de gerekli değil. Herkes bunu biliyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=uran post_id=244506 time=1692384427 user_id=19741] erkeklere tecavüzün teknik detayları, yani bu süreçlerin farkında olduğunu düşündüm, görünüşe göre ne hakkında yazdığını biliyor [/quote] Ben de öyle söylüyorum )) Ve armalar ve prizdeki voltlar herkes tarafından biliniyor, bunu kendi deneyiminize dayanarak çözmeniz hiç de gerekli değil. Herkes bunu biliyor.
[quote=uran post_id=292291 time=1700715168 user_id=19741] Burada tecavüze uğrayan başka kimse var mı? [/quote] Kızlarda ahlaki travmaya yol açan bir suça neden bu kadar ilgi duyuyorsunuz?
[quote=Büyücü post_id=292292 time=1700715555 user_id=21115] kızlarda ahlaki travmaya yol açan suç teşkil eden bir eyleme neden bu kadar ilgi duyuyorsunuz? [/quote]Ahlaki travma yaşayan kızların ruh hallerini inceliyorum
uran: ↑23 Nov 2023, 08:14
Ahlaki açıdan travma yaşayan kızların ruh hallerini inceliyorum
travmanın çoğu kişinin yalnız kalmasına neden olduğu şey tam olarak budur ve hayatlarının bu parçasını hatırlamak onlar için zordur. hayat. Aksi takdirde, genel olarak bunu hatırladıktan sonra tekrar endişelenirler.
3 dakika 33 saniye sonra gönderildi: uran , Sadece kızların değil, kızların da erkeklere tecavüz ettiğini biliyor musunuz?
[quote=uran post_id=292300 time=1700716453 user_id=19741] Ahlaki açıdan travma yaşayan kızların ruh hallerini inceliyorum [/quote]travmanın çoğu kişinin yalnız kalmasına neden olduğu şey tam olarak budur ve hayatlarının bu parçasını hatırlamak onlar için zordur. hayat. Aksi takdirde, genel olarak bunu hatırladıktan sonra tekrar endişelenirler.
[size=85][color=green]3 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]uran[/ref] , Sadece kızların değil, kızların da erkeklere tecavüz ettiğini biliyor musunuz?
Büyücü: ↑23 Nov 2023, 08:18
İşte bu kadar, travma nedeniyle birçok insan yalnızlaşıyor ve hayatlarının bu kısmını hatırlamak onlar için zor oluyor. Aksi halde bunu hatırladıktan sonra onu yeniden yaşarlar.
[quote=Büyücü post_id=292302 time=1700716688 user_id=21115] İşte bu kadar, travma nedeniyle birçok insan yalnızlaşıyor ve hayatlarının bu kısmını hatırlamak onlar için zor oluyor. Aksi halde bunu hatırladıktan sonra onu yeniden yaşarlar. [/quote]ne olmuş yani?
eve yürüyorsun, çalıların yanından geçiyorsun, oradan üç adam atlıyor ve seni çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir? Stresli olacak mısın yoksa yarın tekrar çalıların arasına sürüklenmeyi bekleyerek tekrar ileri geri yürüyecek misin?
These users thanked the author Büyücü for the post:
[quote=uran post_id=292303 time=1700717065 user_id=19741]nasıl oluyor?[/quote]eve yürüyorsun, çalıların yanından geçiyorsun, oradan üç adam atlıyor ve seni çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir? Stresli olacak mısın yoksa yarın tekrar çalıların arasına sürüklenmeyi bekleyerek tekrar ileri geri yürüyecek misin?
Büyücü: ↑23 Nov 2023, 08:35
eve yürüyorsunuz, çalıların yanından geçiyorsunuz, oradan üç adam atlıyor ve sizi çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir?
[quote=Büyücü post_id=292304 time=1700717700 user_id=21115] eve yürüyorsunuz, çalıların yanından geçiyorsunuz, oradan üç adam atlıyor ve sizi çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir? [/quote] Sürpriz!
eve yürüyorsunuz, çalıların yanından geçiyorsunuz, oradan üç adam atlıyor ve sizi çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir?
Sürpriz!
ayrıca saate ve cep telefonuna da bastıysanız, o zaman aynı zamanda bir hayal kırıklığı.
[quote=uran post_id=292854 time=1700801758 user_id=19741] [quote=Büyücü post_id=292304 time=1700717700 user_id= 21115] eve yürüyorsunuz, çalıların yanından geçiyorsunuz, oradan üç adam atlıyor ve sizi çalılıkların içine sürüklüyor. Çığlık atıyorsun, ağzını kapatıyorlar, pantolonunu ve külotunu çıkarıyorlar, seni köpek pozisyonuna sokuyorlar, kıçına ve ağzına tecavüz ediyorlar. Durumun nedir? [/quote] Sürpriz! [/quote]ayrıca saate ve cep telefonuna da bastıysanız, o zaman aynı zamanda bir hayal kırıklığı.
Arkadaşımın karısıyla çıkıyordum, ondan daha yaşlıydı, birlikte içerken kendini üzerime astığı ortaya çıktı ve onu becermemin sebeplerinden biri de onun şehir dışında nasıl tecavüze uğradığına dair...
Bu her zaman ilginç bir sorudur. Ama biseksüel bir kocayla yaşamaya hazır olan ve onunla sadece yaşamakla kalmayıp seks yapmaya da hazır olan, o bir sorumluluk rolündeyken ve onun nasıl sikini...
Last post
Bi-pasifler bu konuda bi-aktifler gibi pek çekici değiller. Ama bir süre steyşın vagonla yaşadım, çok güzeldi. Üçüncüsü her ikisinin de tercihlerine göre seçildi, bu yüzden havalı çocuğun sikini...
Kadınlar tecavüze uğramaktan mı korkuyorsunuz, bunun olmaması için bir önlem mi alıyorsunuz, peki ıssız sokaklarda yürümeyin, kısa etek giymeyin, yabancılara gülümseyin, gaz alın teneke kutu seninle...
Last post
hospade, Uranüs, bu konuyu ne zaman bitireceksin 😂
tamam - bu normal, her şey köpeklerle seks ve bok yemekten daha iyi, hanımları bekliyoruz
Kızım/torunum ve ben çok isteriz...
ay, gerontofili hastaları!!
Last post
Bu elbette kızlara yönelik bir soru ama fikrimi yazacağım. Kızımı zaten sitede yazmıştım, onu kesinlikle bir cinsel obje olarak görmüyorum, bakılacak bir şey var, tutunacak bir şey var diyorlar. Kısa...