[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 22 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Dr. Watson: ↑14 Aug 2023, 21:01
Akşam yemeğinde ne yediniz?
Sorduğunuz için teşekkürler) Fesleğenli küçük parmak domates, süzme peynir ve Yunan yoğurdu . Ve hindi göğsü.
Durum. Kanepede sevdiğinizle/sevgilinizle kucaklaşarak film izliyorsunuz. "Diğer yarınız" filmin ortasında omzunuzun üzerinde uyuyakaldı. Ne yapacaksın?
[quote="Dr. Watson" post_id=242954 time =1692036066 user_id=20302] Akşam yemeğinde ne yediniz? [/quote] Sorduğunuz için teşekkürler) Fesleğenli küçük parmak domates, süzme peynir ve Yunan yoğurdu . Ve hindi göğsü. Durum. Kanepede sevdiğinizle/sevgilinizle kucaklaşarak film izliyorsunuz. "Diğer yarınız" filmin ortasında omzunuzun üzerinde uyuyakaldı. Ne yapacaksın?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242956 time=1692036300 user_id=18654] Oh, belki birisi bu kokteyli beğenmiştir? Genel olarak kokteylleri sever misiniz? [/quote] Akşamdan kalmalık için sadece kahrolası bir kokteyl *x) Birayı kim sever kerevitle mi?
[quote="Dr. Watson" post_id=242959 time =1692036695 user_id=20302] Kim kerevitli birayı sever? [/quote] Kereviti severim ama birayı sevmem :oops: Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242960 time=1692036827 user_id=18654] Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin? [/quote] her zaman yalnızca kalbinin sesini dinle, o asla kandırmaz veya yanıltmaz.
Hooligan Carrie: ↑14 Aug 2023, 21:13
Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin?
İnsanlar genellikle tavsiye arar, dedi Athos, sadece tavsiyeye uymamak için , ve eğer biri tavsiyeye uyarsa, bu sadece daha sonra suçlanacak biri olsun diyedir.
Ve bu yüzden cesaretiniz kırılmasın!!!
Hayallerinizden herhangi biri gerçekleşti mi, herhangi biri ?
These users thanked the author Doktor Watson for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242960 time=1692036827 user_id=18654] Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin? [/quote] İnsanlar genellikle tavsiye arar, dedi Athos, sadece tavsiyeye uymamak için , ve eğer biri tavsiyeye uyarsa, bu sadece daha sonra suçlanacak biri olsun diyedir. Ve bu yüzden cesaretiniz kırılmasın!!! Hayallerinizden herhangi biri gerçekleşti mi, herhangi biri ?
[quote="Dr. Watson" post_id=242962 time =1692037239 user_id=20302] Hiçbir hayaliniz gerçekleşti mi? [/quote] Elbette gerçekleşti. Aynı anda sadece birkaç tane. Neden uçan bir adam iyi bir Batman ve uçan bir kadın kötü bir cadıdır?
[size =85][color=green]1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Shu_her post_id=242961 time=1692037162 user_id=19438] Burcunuz nedir? [/quote] Yay. nİzleyeceğiniz filmi nasıl seçersiniz? Neye dayanarak?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242967 time=1692038299 user_id=18654] Uçan bir adam neden iyi bir Batman ve uçan bir kadın neden kötü bir cadıdır? [/quote] Haydi, benim için Margarita çok iyi :angel: Eğer bir mayoysa, ne tür? İki raflı mı yoksa kapalı mı?
Elbette iki çubuklu bir mayo! Ve [url=viewtopic.php?t=12330]nasıl [/url] avizeleri beğendin mi?*x) [url=https http://postimg.cc/bSgSRLxT] [img]https://i.postimg.cc/F15bNB12/IMG-20230811-185008.jpg[/img][/url]
[quote=smax post_id=243030 time=1692053738 user_id=15543] Evinizi kendiniz mi tamir edeceksiniz yoksa bir usta mı kiralayacaksınız? [/quote] Ne yapabilirim, kendim yapacağım. Nasıl yapılacağını bilmiyorsam, o zaman ben bir ustayım. Çalışmanızı beğeniyor musunuz?
[quote=Marinka post_id=243158 time=1692085818 user_id=12161] Tatlıları sever misiniz? [/quote] Sadece sevmiyorum, bayılıyorum! Benim için tatlı, kötü bir ruh halinden kurtulmaktır Gökyüzünde kaç yıldız olduğunu kim bilebilir? )))
[quote=lubitel69 post_id=243160 time=1692085966 user_id=19698] [quote=Marinka post_id=243158 time=1692085818 user_id= 12161] Tatlıları sever misiniz? [/quote] Sadece sevmiyorum, bayılıyorum! Benim için tatlı, kötü bir ruh halinden kurtulmaktır Gökyüzünde kaç yıldız olduğunu kim bilebilir? ))) [/quote]
Burçlara inanıyor musunuz?
Şunu söyleyebilirim, onların söylediklerini dinliyorum, her ikisini de + yani - kendi içinde çıkarıyorum, tıpkı bir saray astrologunun veda sözleri gibi) ama kralın sadece bir astrologu yok) . ..
rol yapma oyunlarını sever misiniz?)
Last edited by SeRg !$! on 15 Aug 2023, 11:00, edited 1 time in total.
Burçlara inanıyor musunuz? Şunu söyleyebilirim, onların söylediklerini dinliyorum, her ikisini de + yani - kendi içinde çıkarıyorum, tıpkı bir saray astrologunun veda sözleri gibi) ama kralın sadece bir astrologu yok) . ..
[quote=Marinka post_id=243161 time=1692086127 user_id=12161] Burçlara inanır mısınız? [/quote] Evet bu komik bir soru, bu bir burç değil, kim bilir, cevaplayabilir
SeRg !$!: ↑15 Aug 2023, 10:58
Burçlara inanır mısın?
Öyle derim, söylediklerini dinlerim, hem + so -’yi kendi içinde çıkarırım, sanki sözcükleri bir kelimeden ayırır gibi. saray astrologu) ama ben kral değilim sadece bir astrolog var) ...
[quote="SeRg !$!" post_id= 243162 time=1692086282 user_id=14975] Burçlara inanır mısın? Öyle derim, söylediklerini dinlerim, hem + so -’yi kendi içinde çıkarırım, sanki sözcükleri bir kelimeden ayırır gibi. saray astrologu) ama ben kral değilim sadece bir astrolog var) ...
Lisa24: ↑15 Aug 2023, 13:54
ve sadece sabahları değil))Ben bir kahve bağımlısıyım)
seks için sabah veya akşam hangisi tercih edilir?
buradaki herkes senin hem ruhsal hem de fiziksel bir ibne olduğunu biliyor.... Ama bana öyle geliyor ki sen fizikselden çok ruhsal bir ibnesin buradaki gönderilerinizi dikkate alarak insanların beynini kadın imajıyla kirletmeyin, yalnızca eşcinseller iletişim kurabilir ve sizi bir kadın olarak algılayabilir, çünkü onların yalnızca bunlara ihtiyacı vardır 1f92e" tseq="1f92e">🤮ve çığlık atmayı, histerik bir şekilde forumda koşturmayı ve en gerçek ve gerçek olduğunuzu haykırmayı aklınızdan bile geçirmeyin
[quote=Lisa24 post_id=243289 time=1692096886 user_id=19112] ve sadece sabahları değil))Ben bir kahve bağımlısıyım) seks için sabah veya akşam hangisi tercih edilir? [/quote]buradaki herkes senin hem ruhsal hem de fiziksel bir ibne olduğunu biliyor.... Ama bana öyle geliyor ki sen fizikselden çok ruhsal bir ibnesin🤮🤣🤮🤣🤮 buradaki gönderilerinizi dikkate alarak 🤮🤮 🤮insanların beynini kadın imajıyla kirletmeyin, yalnızca eşcinseller iletişim kurabilir ve sizi bir kadın olarak algılayabilir, çünkü onların yalnızca bunlara ihtiyacı vardır 1f92e" tseq="1f92e">🤮🤮🤮ve çığlık atmayı, histerik bir şekilde forumda koşturmayı ve en gerçek ve gerçek olduğunuzu haykırmayı aklınızdan bile geçirmeyin 🤮🤮🤮🤮🤣
[quote=Lisa24 post_id=243289 time=1692096886 user_id=19112] [quote]Sabahları kahve içer misiniz?[/quote] ve yalnızca sabahları değil)) I ben bir kahve aşığıyım) Seks için hangisi tercih edilir, sabah mı yoksa akşam mı? [/quote]
[quote=WazzzzzzUp post_id=243295 time=1692097522 user_id=19026] [quote=Lisa24 post_id=243289 time=1692096886 user_id= 19112] [quote]Sabahları kahve içer misiniz?[/quote] ve yalnızca sabahları değil sabah)) Ben bir kahve aşığıyım ) Seks için hangisi tercih edilir, sabah mı yoksa akşam mı? [/quote]
Sabah.
Hakimiyet mi teslimiyet mi ? [/quote] ve vanilya?)) Vanilyayı daha çok severim)) Romantizm mi yoksa pragmatizm mi?
Lisa24: ↑15 Aug 2023, 14:08
romantizm mi yoksa pragmatizm mi?
Eski bir espri vardır: Bir romantik, bir romantikin gökyüzünü değerli bir şekilde görmek istemesiyle pragmatistten farklıdır. taşlar ve pragmatist dünyayı görmek ister.
Değerli taşların her yerde olmasını isterim
Deniz kenarında dinlenmeyi mi tercih edersiniz? denizde mi dağlarda mı?
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
[quote=Lisa24 post_id=243297 time=1692097698 user_id=19112] romantizm mi yoksa pragmatizm mi? [/quote]
Eski bir espri vardır: Bir romantik, bir romantikin gökyüzünü değerli bir şekilde görmek istemesiyle pragmatistten farklıdır. taşlar ve pragmatist dünyayı görmek ister. Değerli taşların her yerde olmasını isterim :)
Deniz kenarında dinlenmeyi mi tercih edersiniz? denizde mi dağlarda mı?
[quote=WazzzzzzUp post_id=243299 time=1692098257 user_id=19026] Deniz kenarında mı yoksa dağlarda mı dinlenmeyi tercih edersiniz? [/quote]Deniz ve sadece deniz.
Lisa24: ↑15 Aug 2023, 13:54
ve yalnızca sabahları değil)) Ben kahve bağımlısı)
seks için sabah veya akşam hangisi tercih edilir?
buradaki herkes senin hem zihinsel hem de fiziksel olarak bir ibne olduğunu biliyor .... Ama bana öyle geliyor ki sen fizikselden çok ruhsal bir ibnesin buradaki gönderilerinizi dikkate alarak insanların beyinlerini kadınsı imajla kirletmeyin, yalnızca eşcinseller iletişim kurabilir ve sizi kadın olarak algılayabilir, çünkü onların sadece insanlara ihtiyaçları vardır senin gibive hatta forumda çığlık atmaya ve histerik bir şekilde koşturmaya ve en gerçek ve gerçek olduğunuzu haykırmaya çalışmayın
Kızlar, pislik gibi davranmayı bırakın! Damgalamalarla ilgili bir konu var, nedense kimse oraya bir şey yazmıyor (Ama kelimelerle.....
[quote=WazzzzzzUp post_id=243295 time=1692097522 user_id=19026] [quote=Lisa24 post_id=243289 time=1692096886 user_id= 19112] [quote]Sabahları kahve içer misiniz?[/quote] ve yalnızca sabahları değil sabah)) Ben bir kahve aşığıyım ) Seks için hangisi tercih edilir, sabah mı yoksa akşam mı? [/quote]
Sabah.
Hakimiyet mi teslimiyet mi ? [/quote][quote=olga.yakemenko post_id=243292 time=1692097140 user_id=19453] [quote=Lisa24 post_id=243289 time=1692096886 user_id=19112] ve yalnızca sabahları değil)) Ben kahve bağımlısı) seks için sabah veya akşam hangisi tercih edilir? [/quote]buradaki herkes senin hem zihinsel hem de fiziksel olarak bir ibne olduğunu biliyor .... Ama bana öyle geliyor ki sen fizikselden çok ruhsal bir ibnesin🤮🤣🤮🤣🤮 buradaki gönderilerinizi dikkate alarak 🤮🤮🤮insanların beyinlerini kadınsı imajla kirletmeyin, yalnızca eşcinseller iletişim kurabilir ve sizi kadın olarak algılayabilir, çünkü onların sadece insanlara ihtiyaçları vardır senin gibi🤮🤮🤮🤮ve hatta forumda çığlık atmaya ve histerik bir şekilde koşturmaya ve en gerçek ve gerçek olduğunuzu haykırmaya çalışmayın 🤮🤮🤮🤮🤣 [/quote]Kızlar, pislik gibi davranmayı bırakın! Damgalamalarla ilgili bir konu var, nedense kimse oraya bir şey yazmıyor (Ama kelimelerle.....
[quote="SeRg !$!" post_id= 243313 time=1692102850 user_id=14975] Bedava hediyeleri sever misiniz?) [/quote] Evet elbette! Aklınıza gelen en kaba düşünce neydi?
lubitel69 : ↑15 Aug 2023, 15:55
En kaba düşünce , aklınıza hangisi geldi?
Gerçekçiliği biraz uzaklaştırırsak.
5’ten 9’a kadar orta sınıfların okul toplantısında seks partisi . nLoli perileri, ebeveynleri, öğrencileri ve evcil hayvanları ile Zoosex, hepsi bir arada ve değişiyor. Şiddet olmadan - bu önemli!
1 dakika 15 saniye sonra gönderildi: smax,
Diğer seks forumlarına gider misiniz?
Hayır, bunu buldum ve burada nispeten mutluyum!
Kehanet rüyalarına inanır mısınız? ?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
[ref=#0000ff]lubitel69[/ref], [quote=lubitel69 post_id=243319 time=1692104120 user_id=19698] En kaba düşünce , aklınıza hangisi geldi? [/quote] Gerçekçiliği biraz uzaklaştırırsak. 5’ten 9’a kadar orta sınıfların okul toplantısında seks partisi . nLoli perileri, ebeveynleri, öğrencileri ve evcil hayvanları ile Zoosex, hepsi bir arada ve değişiyor. Şiddet olmadan - bu önemli!
[size=85][color=green]1 dakika 15 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#0000ff]smax[/ref], [quote=smax post_id=243589 time=1692136885 user_id=15543] Diğer seks forumlarına gider misiniz? [/quote] Hayır, bunu buldum ve burada nispeten mutluyum! Kehanet rüyalarına inanır mısınız? ?
Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 11:10
Peygamberlik rüyalarına inanır mısın?
Hayır, rüyalara inanmıyorum, boş. n
İki seçeneğiniz olsaydı: 100 yaşın üzerinde yaşamak, ancak ömrünün sonunda demans hastalığına yakalanmak, hiçbir şey hatırlamamak ve kimseyi tanımamak - ya da henüz tam olarak yaşlanmadan ölmek ( diyelim ki 70’lerinizde) küçük), ama açık bir zihin ve ayık bir hafızayla, bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz?
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Hayır, rüyalara inanmıyorum, boş. n İki seçeneğiniz olsaydı: 100 yaşın üzerinde yaşamak, ancak ömrünün sonunda demans hastalığına yakalanmak, hiçbir şey hatırlamamak ve kimseyi tanımamak - ya da henüz tam olarak yaşlanmadan ölmek ( diyelim ki 70’lerinizde) küçük), ama açık bir zihin ve ayık bir hafızayla, bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz?
İki seçeneğiniz varsa: 100 yaşın üzerinde yaşamak, ancak ömrünün sonunda demans hastalığına yakalanmak, hiçbir şey hatırlamamak ve kimseyi tanımamak - veya Henüz çok yaşlı ölmemiş (diyelim ki 70’lerinde) ama açık bir zihin ve ayık bir hafızaya sahip olsaydınız bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz?
Kesinlikle ikincisi! nBir kişilik yok edildiğinde bu ölümle aynı şeydir veya daha kötüsüdür.
Uzun bir karaciğer olmak ama aynı zamanda kendini kaybetmek mi? Hayır, teşekkürler, bu zihinsel bir ayrışmadır.
Tüm mistisizm ve paranomilerin var olduğunu ve bunların yalnızca bilimin henüz açıklayamadığı olgu ve etkiler olduğunu mu düşünüyorsunuz?
İki seçeneğiniz varsa: 100 yaşın üzerinde yaşamak, ancak ömrünün sonunda demans hastalığına yakalanmak, hiçbir şey hatırlamamak ve kimseyi tanımamak - veya Henüz çok yaşlı ölmemiş (diyelim ki 70’lerinde) ama açık bir zihin ve ayık bir hafızaya sahip olsaydınız bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz? [/quote] Kesinlikle ikincisi! nBir kişilik yok edildiğinde bu ölümle aynı şeydir veya daha kötüsüdür. Uzun bir karaciğer olmak ama aynı zamanda kendini kaybetmek mi? Hayır, teşekkürler, bu zihinsel bir ayrışmadır. Tüm mistisizm ve paranomilerin var olduğunu ve bunların yalnızca bilimin henüz açıklayamadığı olgu ve etkiler olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 12:14
Sizce tüm mistisizm ve paranomi var ve bunlar sadece bilimin henüz açıklayamadığı fenomen ve etkiler mi?
Bunun basit olduğunu düşünüyorum bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler. Çünkü eğer paranormalizm mevcut olsaydı, bilgi aktarma yeteneklerimiz sayesinde her gün TV’de onayları görürdük.
[quote=Aion2012Dead post_id=243649 time=1692177246 user_id=6819] Sizce tüm mistisizm ve paranomi var ve bunlar sadece bilimin henüz açıklayamadığı fenomen ve etkiler mi? [/quote] Bunun basit olduğunu düşünüyorum bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler. Çünkü eğer paranormalizm mevcut olsaydı, bilgi aktarma yeteneklerimiz sayesinde her gün TV’de onayları görürdük.
Sizce tüm mistisizm ve paranomi var ve bunlar sadece bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler mi?
I bunların bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler olduğunu düşünüyorum. Çünkü paranormalizm mevcut olsaydı, bilgi aktarma yeteneğimiz sayesinde her gün TV’de onay görürdük.
Ne tür müzik tercih edersiniz?
Ah, müzik zevklerim son derece eklektiktir!
Örneğin, "Gazze", "Tender May" ve bazı Bach konçertolarını da aynı derecede severim. Eh, bir sürü çingene müziği var
[quote=zanss439 post_id=243652 time=1692178299 user_id=18340] [quote=Aion2012Dead post_id=243649 time=1692177246 user_id= 6819] Sizce tüm mistisizm ve paranomi var ve bunlar sadece bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler mi? [/quote] I bunların bilimin henüz açıklayamadığı olgular ve etkiler olduğunu düşünüyorum. Çünkü paranormalizm mevcut olsaydı, bilgi aktarma yeteneğimiz sayesinde her gün TV’de onay görürdük.
Ne tür müzik tercih edersiniz? [/quote]
Ah, müzik zevklerim son derece eklektiktir! Örneğin, "Gazze", "Tender May" ve bazı Bach konçertolarını da aynı derecede severim. Eh, bir sürü çingene müziği var ;)
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: