Çocukluğunuz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Çocukluğunuz
Çocukluğum 90’lı yıllarda geçti ve onu aç ve üşümüş olarak hatırlıyorum. 10 yaşındayken babam vefat etti ve ben evin erkeği oldum, çok kötü yaşadık ama her şeye rağmen herkes büyüdü ve kendini hayatın içinde buldu)
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 1 month
hassas, şimdiden sızlanmanı sakinleştir. Bir zavallı olmanız ve hayatınızın berbat olması sizin dışınızda kimsenin hatası değildir. Anladım... 90’lara geri dönmek istemeyeceğime eminim. Artık çocuk değildim ve sorunlarımı kendim çözdüm. Artık bunu yapmak istemiyorum.
"Bir dilencinin ayırt edici özelliği, her zaman her şeyde sorun (ve suçlanacak kişiler) aramaktır. Sorunlarının ve başarısızlıklarının sorumluluğu ülkeye, hükümete, çevrenizdeki insanlara, aileye, mevcut duruma aittir, ancak asla kendinize ait değildir." Adolph Juga Churchill (C)
"Bir dilencinin ayırt edici özelliği, her zaman her şeyde sorun (ve suçlanacak kişiler) aramaktır. Sorunlarının ve başarısızlıklarının sorumluluğu ülkeye, hükümete, çevrenizdeki insanlara, aileye, mevcut duruma aittir, ancak asla kendinize ait değildir." Adolph Juga Churchill (C)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
kendiniz bir şeyler yazar mıydınız? Pek çok konunuzu görüyorum - "şunu şunu yaz", ancak çoğu zaman gu gu’m yok, bu yüzden geri kalanlar hiçbir şey yazmak istemiyor veya hiçbir şey hakkında dürüst olmak istemiyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
Çocukluğum çok altın bir dönemdi) Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum...
Tüm Sovyet çocukları gibi herkes anaokulunda çok güzel anılarla yaşıyordu: matineler, tatiller, şekerlemeler ve falan filan.
İlkokul aynı zamanda ders çalışmak, atık kağıt toplamak, hurda metal toplamak, şimşek oynamak, Sovyet tatilleri gibi pek çok sıcak anıdır
bu nedenle Marinka’nın sorusunu daha spesifik hale getirin...
Tüm Sovyet çocukları gibi herkes anaokulunda çok güzel anılarla yaşıyordu: matineler, tatiller, şekerlemeler ve falan filan.
İlkokul aynı zamanda ders çalışmak, atık kağıt toplamak, hurda metal toplamak, şimşek oynamak, Sovyet tatilleri gibi pek çok sıcak anıdır
bu nedenle Marinka’nın sorusunu daha spesifik hale getirin...
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
uran,
о Kardeşim)! ! yıldırım savaştır)
iki odaya bölünmüş, biri kırmızı diğeri maviydi ve kendi sancağınızı korurken rakibin sancağını çalmak gerekiyordu (kısacası böyle)... Savaşımız gerçekleşti bir şehir parkındaydı ve kışındı)
о Kardeşim)! ! yıldırım savaştır)
iki odaya bölünmüş, biri kırmızı diğeri maviydi ve kendi sancağınızı korurken rakibin sancağını çalmak gerekiyordu (kısacası böyle)... Savaşımız gerçekleşti bir şehir parkındaydı ve kışındı)
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 1 year 11 months
Ünlü Fransız yazar Antoine de Saint-Exupéry’nin dediği gibi hepimiz adresinden geliyoruz. çocukluktan itibaren . Ancak doksanların başı ve sonrasında çocuk olanların çocuklukları farklıdır. Ve o kadar farklı ki bazen biz “geçmişin dinozorlarının” günümüze kadar nasıl hayatta kalmayı başardığını merak ediyorsunuz. Bizim zamanımızda arabalarda emniyet kemeri ya da hava yastığı yoktu ve bu durum trafik polisleri dahil hiç kimseyi kızdırmıyordu.
Odalarımız, yataklarımız ve oyuncaklarımız çevre dostu özel boyalarla boyanmıyordu. İlaçlar gizli kapaklarla kapatılmıyordu. Çelik kapılarda şifreli kilit yoktu ve kilitli dolaplar yalnızca mobilya fabrikalarında bulunuyordu.
Musluk suyunun içilmemesi gerektiği kimsenin aklına gelmemişti. Bisiklete binmeden önce kask takmadık. Çöplükte bulunan tahtalar ve yataklardan kendi ellerimizle doğaçlama ulaşım araçları yaptık ve frenin hiçbirinin tasarımının ayrılmaz bir parçası olduğundan şüphelenmedik.
İstediğimiz kadar yürüdük. Sabah erkenden okula gidiyorlar ve gece yarısından çok sonra dönüyorlardı. Ailelerimiz nerede takıldığımızı ancak tahmin edebilirdi. Cep telefonları yoktu.
Yalnızca hayal edinkendimize - kemiklerimizi kırdık, ellerimizi kestik, dişlerimizi kaybettik. Deli gibi kavga ettiler ama kimse birbirini dava etmedi. Hatalarımızdan kendimiz sorumluyduk! Morluklara, çarpmalara, sıyrıklara dikkat etmedik. Erkekler ağlamaz! Ve ağlamadık.
Her şeyi yedik: kekler, dondurmalar, tatlılar, domuz yağı ve ekmek ve şişmanlamadık! Vücudumuzdaki nükleer reaktör uzun süre hareketsiz kalmamıza izin vermiyordu; hepimiz deniz kaptanıydık, generaldik, seçkin futbolcuyduk. Başkasının şişesinden içmekten, başkasının sakızını çiğnemekten, bir arkadaşımızla aynı tabaktan yemek yemekten korkmuyorduk. Doğal bağışıklığımız modern ilaçlardan daha güçlüydü.
Oyun konsolları, bilgisayarlar, cep telefonları, video oynatıcılar; bunların hepsi bizim zamanımızda yoktu. En sevdiğimiz “Pekala, bir dakika!”yı izlemek için gürültülü bir kalabalığın içinde en yakın TV setinde toplandık.
Ama nasıl arkadaş olacağımızı ve arkadaşlarımıza değer vereceğimizi biliyorduk. Sadece sohbet etmek için bir araya geliyorduk, garajların arkasında ateş yakıyorduk ve en yakın ormana geziler sıradan hale geliyordu. Ve tüm bunları sormadan, ebeveynlerin, öğretmenlerin ve polisin bilgisi olmadan kendimiz yaptık! Kibrit başlarıyla kundağı motorlu silahları doldurduk, ağaçtan kulübeler inşa ettik ve suya bungee dalışı yaptık! Gidip spor bölümlerine ve gemi modelleme kulüplerine kaydolduk. Hepimiz büyük sporcular olmadık ama hayat bize savaşmayı, kazanmayı, yenilgiye ve hayal kırıklığına dayanmayı öğretti. Daha güçlü ve daha sorumlu hale geldik.
Nasıl öğrendik? Beş puanlık derecelendirme sistemi! "Özellikle üstün yetenekliler" için - bir sınıfta eğitimin ikinci yılı. A’lı günlükte 3. konuya ilişkin pratik bilgiler yer alıyor. Bu kadar çok şiiri hatırlamayı ve Çehov ve Dostoyevski’ye aşık olmayı nasıl başardık? Neden hatasız yazıyoruz? Eğitimden 30 yıl sonra torunlarımızın aritmetik problemlerini çözmelerine yardımcı olmayı nasıl başarabiliriz?
Muhtemelen tüm bunları yapabiliriz çünkü her şeyi gerçekten yaptık: arkadaştık, kavga ettik, aşık olduk ve düşmanlık içindeydik. “Havalı” akrabalarımızın arkasına saklanmadık. Orduya ve polise maaş vermediler. Yapılanlardan sorumlu olmak bir onur meselesiydi ve kişinin kendi vicdanıydı. Ve ebeveynlerimiz pratikte bizim işlerimize karışmadı.
Dünyanın en güçlü devletlerinden birini yaratanın "kepçeler" olduğunu unutarak bize küçümseyici bir şekilde "kepçeler" deniyor! Anavatanlarının refahı için sağlıklarını ve yaşamlarını riske atmaya hazır olan "kepçeler" tam olarak nedir!
Ve "ganimet" kazanmayı öğrenmemiş olsak ve öğrenmemiş olsak bile “Batılı değerleri” umursamıyorsak, asıl şeyi anlayabiliyoruz; dünya iyilik, sevgi ve vicdan tarafından yönetiliyor.
https://i.postimg.cc/sfqKHSFr/20140811202608.jpg
Odalarımız, yataklarımız ve oyuncaklarımız çevre dostu özel boyalarla boyanmıyordu. İlaçlar gizli kapaklarla kapatılmıyordu. Çelik kapılarda şifreli kilit yoktu ve kilitli dolaplar yalnızca mobilya fabrikalarında bulunuyordu.
Musluk suyunun içilmemesi gerektiği kimsenin aklına gelmemişti. Bisiklete binmeden önce kask takmadık. Çöplükte bulunan tahtalar ve yataklardan kendi ellerimizle doğaçlama ulaşım araçları yaptık ve frenin hiçbirinin tasarımının ayrılmaz bir parçası olduğundan şüphelenmedik.
İstediğimiz kadar yürüdük. Sabah erkenden okula gidiyorlar ve gece yarısından çok sonra dönüyorlardı. Ailelerimiz nerede takıldığımızı ancak tahmin edebilirdi. Cep telefonları yoktu.
Yalnızca hayal edinkendimize - kemiklerimizi kırdık, ellerimizi kestik, dişlerimizi kaybettik. Deli gibi kavga ettiler ama kimse birbirini dava etmedi. Hatalarımızdan kendimiz sorumluyduk! Morluklara, çarpmalara, sıyrıklara dikkat etmedik. Erkekler ağlamaz! Ve ağlamadık.
Her şeyi yedik: kekler, dondurmalar, tatlılar, domuz yağı ve ekmek ve şişmanlamadık! Vücudumuzdaki nükleer reaktör uzun süre hareketsiz kalmamıza izin vermiyordu; hepimiz deniz kaptanıydık, generaldik, seçkin futbolcuyduk. Başkasının şişesinden içmekten, başkasının sakızını çiğnemekten, bir arkadaşımızla aynı tabaktan yemek yemekten korkmuyorduk. Doğal bağışıklığımız modern ilaçlardan daha güçlüydü.
Oyun konsolları, bilgisayarlar, cep telefonları, video oynatıcılar; bunların hepsi bizim zamanımızda yoktu. En sevdiğimiz “Pekala, bir dakika!”yı izlemek için gürültülü bir kalabalığın içinde en yakın TV setinde toplandık.
Ama nasıl arkadaş olacağımızı ve arkadaşlarımıza değer vereceğimizi biliyorduk. Sadece sohbet etmek için bir araya geliyorduk, garajların arkasında ateş yakıyorduk ve en yakın ormana geziler sıradan hale geliyordu. Ve tüm bunları sormadan, ebeveynlerin, öğretmenlerin ve polisin bilgisi olmadan kendimiz yaptık! Kibrit başlarıyla kundağı motorlu silahları doldurduk, ağaçtan kulübeler inşa ettik ve suya bungee dalışı yaptık! Gidip spor bölümlerine ve gemi modelleme kulüplerine kaydolduk. Hepimiz büyük sporcular olmadık ama hayat bize savaşmayı, kazanmayı, yenilgiye ve hayal kırıklığına dayanmayı öğretti. Daha güçlü ve daha sorumlu hale geldik.
Nasıl öğrendik? Beş puanlık derecelendirme sistemi! "Özellikle üstün yetenekliler" için - bir sınıfta eğitimin ikinci yılı. A’lı günlükte 3. konuya ilişkin pratik bilgiler yer alıyor. Bu kadar çok şiiri hatırlamayı ve Çehov ve Dostoyevski’ye aşık olmayı nasıl başardık? Neden hatasız yazıyoruz? Eğitimden 30 yıl sonra torunlarımızın aritmetik problemlerini çözmelerine yardımcı olmayı nasıl başarabiliriz?
Muhtemelen tüm bunları yapabiliriz çünkü her şeyi gerçekten yaptık: arkadaştık, kavga ettik, aşık olduk ve düşmanlık içindeydik. “Havalı” akrabalarımızın arkasına saklanmadık. Orduya ve polise maaş vermediler. Yapılanlardan sorumlu olmak bir onur meselesiydi ve kişinin kendi vicdanıydı. Ve ebeveynlerimiz pratikte bizim işlerimize karışmadı.
Dünyanın en güçlü devletlerinden birini yaratanın "kepçeler" olduğunu unutarak bize küçümseyici bir şekilde "kepçeler" deniyor! Anavatanlarının refahı için sağlıklarını ve yaşamlarını riske atmaya hazır olan "kepçeler" tam olarak nedir!
Ve "ganimet" kazanmayı öğrenmemiş olsak ve öğrenmemiş olsak bile “Batılı değerleri” umursamıyorsak, asıl şeyi anlayabiliyoruz; dünya iyilik, sevgi ve vicdan tarafından yönetiliyor.
https://i.postimg.cc/sfqKHSFr/20140811202608.jpg
- These users thanked the author Fısıldayan for the post (total 6):
- SeRg !$!, Hafta sonu, Didudo, Kızılderili, Mancuso, Mart
-
- En güçlü orgazm!
peki, nasıl organize edilmişti, kendimiz mi, okul mu, yoksa hangi kurumdan- kaç kişiydik takımda?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Anaokulundaki sakin zamanlar konusunda da durum aynı; yürüyüşlerde bile; içeri girmeye veya tuvalete gitmeyi istemeye teşvik edilmedi, güya bu sırada her şey yıkanıyor, cilalanıyor ve öğle yemeği için hazırlanıyor... Sonuç olarak, çoğu sadece altını ıslatmakla kalmıyor, aynı zamanda pantolonunun içine de işiyor... Hatırladığım kadarıyla anaokulunda birinin sıçmadığı bir gün yoktu, bu da son sınıf ve hazırlık gruplarında...!!! Ben de günde birkaç kez pantolonumu giyebildiğim günler oldu: öğleden sonra yürüyüşü sırasında, sakin bir saatte veya öğleden sonra atıştırmalıklarında...Veey: ↑13 Aug 2023, 17:26 Deniz gezileri dışında çocukluk işkencedir.
Anaokulunda öğretmenlerin işkence ve cezayı bilerek icat ettiği anlaşılıyor. Ve bu sistem birçok anaokulunda işe yaradı.
Resmi bir yemeğin dışında sadece su bile içemezsiniz. Sonra size bir bardak örneğin kakao verecekler, hepsi bu. “Çorbanı iç!” - dedi öğretmen.
Yıllardır her gün susadım. Hâlâ su sıkıntısı hissi var.
Sessiz zamanlarda tuvalete gidin: yapamazsınız. Doğal olarak çoğu kendine işedi. Tüm şilteler sadece çizgili değil aynı zamanda bıyık beneklidir.
Sessiz bir saatte biri uyumayıp sadece yalan söylüyorsa, öğretmen onu bir köşeye koyardı... ve bazen kışın soğuk, ısıtılmayan bir tuvalete gönderiliyordu, bu da çocuklarda hastalıklara neden oluyordu. Ebeveynlerin öfkesinin ardından birçok öğretmenin işten atılması şaşırtıcı değil...
4 yaşından itibaren sürekli baskıya, tehditlere, çığlıklara, cezalara maruz kaldı...
Ve ayrıca bir okul. Dedikleri gibi yaban turpu turptan daha tatlı değildir.
Yalnızca öncü kampı daha kötüdür. Öncü kampında tuvalet, anaokulundakinden çok daha büyük bir sorundur. Buna sadece bütün gece katlanmak zorunda değilsiniz, aynı zamanda sabahları bile vaktiniz yok - öncü liderler sizi yıkamanız ve ardından hemen egzersiz yapmanız için acele edecekler. Egzersizden sonra doğrudan yürüyüşe ve geçit töreni tipi eğitime gidin. Ne kahrolası bir geçit töreni! - biraz daha ve sonra dökülecek...
Bir gece dayanamadım ve öncü liderlerin öğrenmeyeceğini umarak tuvalete koşmayı göze aldım. . Ama... birisi onlara söyledi.
Gece tuvalete koştuğum için tüm gün boyunca öncü liderin odasında oturmak üzere tutuklandım. O gün annem beni almaya geldi ve beni eve götürdü. Bir haftadır onun bu sözünün gerçekleşmesini bekliyordum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Ben bu konuda aynı fikirde değilim. "Vahşi 90’lar" tam da ben lisedeyken geldi. Ve o zamanlar Moskova’da pek sakin değildi. O dönemde pek çok şey gördüm ve onları bir daha görmek istemem.hassas: ↑14 Aug 2023, 01:36 Şaka kabul edildi Aslında yetkililer, o zamanların ne kadar kötü olduğu konusunda saçma sapan yayıyorlar, özellikle de insanların hayatta kalmak için neredeyse birbirlerini avladıkları 90’lı yıllar hakkında, şu anki durumu karşılaştıracak bir şeyim var. toplum o zamandan çok daha kötü
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 3):
- |_nadiren_|, Geçit, Beluga
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
kazanmış olacağımızı anlamıyor!!! Ve şu anki zamana gelince - aynı saçmalık: Rusya’da her şey kötü! Burası Batı’da - CENNET!!!
Bu cenneti bizzat gördüm! Ve defalarca! Bizim için bu cennetin canı cehenneme!!!
Bizi beğenmeyenler dört yöne de defolup gitsin! Ve bu cenneti karnından yudumlayacak!!!
Yeni bir fikir buldunuz mu?1 Evet, burada pek çok hayalperestin aklına pek çok fikir geldi - bu tüyler ürpertici! Anaokulu bir toplama kampıdır! Okul bir toplama kampı! Ülke bir toplama kampı! Her şey bir toplama kampı!!! Ve hiç kimse bu durumda Büyük Vatanseverlik Savaşı’nı
kazanmış olacağımızı anlamıyor!!! Ve şu anki zamana gelince - aynı saçmalık: Rusya’da her şey kötü! Burası Batı’da - CENNET!!!
Bu cenneti bizzat gördüm! Ve defalarca! Bizim için bu cennetin canı cehenneme!!!
Bizi beğenmeyenler dört yöne de defolup gitsin! Ve bu cenneti karnından yudumlayacak!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
- WazzzzzzUp, Amatör123, |_nadiren_|, Mancuso, Kızılderili, Tanya
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
BDT zihniyeti bana daha yakın. Bu yüzden bu bölgedeyim. Ama aslında olmadıkları bir yerde bunun daha iyi olduğunu ve işin sızlanmakla bittiğini söyleyen insanları anlamıyorum. Her zaman suçlanacak biri vardır.
Farklı yerlerde yaşadığı ortaya çıktı. Ve kendi tecrübelerime dayanarak artı veya eksi her şeyin aynı olduğunu söyleyebilirim. Filmlerdeki gibi güzel yaşamak istiyorsanız para harcamanız ve yakalanmamanız gerekir. Yaşamak çok güzel; saban sürmelisiniz. Her yer. Hiçbir şey yapmadan bir şeye sahip olacaksın diye bir şey hiçbir yerde yok.niqk: ↑14 Aug 2023, 18:32Yeni bir fikir buldunuz mu?1 Evet, buradaki pek çok hayalperest zaten pek çok fikir ortaya attı; bu tüyler ürpertici! Anaokulu bir toplama kampıdır! Okul bir toplama kampı! Ülke bir toplama kampı! Her şey bir toplama kampı!!! Ve hiç kimse bu durumda Büyük Vatanseverlik Savaşı’nı
Bu cenneti bizzat gördüm! Ve defalarca! . Bizim için tam bir cennet!!!
Bizi beğenmeyenler dört yöne de defolup gitsin! Ve bu cenneti karnından yudumlayacak!!!![]()
BDT zihniyeti bana daha yakın. Bu yüzden bu bölgedeyim. Ama aslında olmadıkları bir yerde bunun daha iyi olduğunu ve işin sızlanmakla bittiğini söyleyen insanları anlamıyorum. Her zaman suçlanacak biri vardır.
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 2):
- |_nadiren_|, Mancuso
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
niqk bu günlerde neden bu kadar kızgınsın? Herkesi dışarı atar.....Nedir bu?)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
Holigan Carrie, herkesi dışarı mı atıyorum? Sadece Rusya’da yaşamaktan yorulanlar. Ve elbette
Rusya’yı Rashka olarak görenler... Burada ne yapmaları gerekiyor? Kaçınılmaz acılar mı çekiyorsunuz?
Rusya’yı Rashka olarak görenler... Burada ne yapmaları gerekiyor? Kaçınılmaz acılar mı çekiyorsunuz?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- |_nadiren_|
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Artık kendinizi birdenbire yok ediyorsunuz. Ve öyle görünüyor.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Beluga
-
- Orgazm!
Hooligan Carrie, bir kişinin adam kendini mi açıyor? :bükülmüş:
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Genel olarak, gerçekten çiftçilik yapan ve iyi yaşayan ilk kişi siz olacaksınız. Tabii ki saban sürerseniz ve
paraziti yapmazsanız
Lütfen bize nasıl sürdüğünüzü söyleyin? Tüm iş günü, başından sonuna kadar. Burada hayattan memnun pek çok insan vardı ve görünüşe göre onlar çiftçilik yapmıyorlar. Bunu yalnızca başkalarına sunarlar. Bir yerlerde sıcak, tozsuz bir yer buldular ve hiç ses çıkarmadan oraya oturdular. Orada ne yaptıklarını gerçekten açıklayamıyorlar. Doğruyu söylerlerse, yararlı bir şey yapmadıklarını, sadece asalak olduklarını anlayacağız, ancak yalan söylemek imkansızdır. Sonuçta maaşlarımız çoğunlukla her yerde eşit derecede düşük.
Genel olarak, gerçekten çiftçilik yapan ve iyi yaşayan ilk kişi siz olacaksınız. Tabii ki saban sürerseniz ve

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Çocukken en çok sevdiğim şey anaokuluydu. Ortak tuvalette her zaman kızların ve hatta öğretmenlerin amlarını görebilirdiniz. Birinin bana bu yüzden kızdığını ve sürekli zulmettiğini ve akşam anneme şikayet ettiğini hatırlıyorum. Tuvalete işemek için oturduğunda ona bakmamı umursamayan ikinci bir öğretmen daha vardı. Ama aslında hiçbir şey göremiyordum çünkü yaklaşamıyordum ve büyümüş kasıklarım buna izin vermiyordu. Ama çok güzeldi!
-
- Oral stimülasyon
Katılıyorum. Ayrıca seyahat etme ve "tepenin üzerinde" yaşama fırsatım da oldu. Orada her şeyin yolunda olduğunu, ya alın teriyle kazandıkları paralar için orada yaşamamış olanlar ya da turist olarak oraya gittikten sonra “hayatlarını” görüp çıkarımlar yapanlar söylüyor. Evet, bazı avantajlar var, ancak aksi takdirde normal yaşamak için çok çalışmanız gerekir. Her şey sadece filmlerde güzeldir. Ve yerine, ülkesine ve şehrine göre kendine has yerel sıkıntıları ve sorunları var. Bürokrasi. Bazı yönlerden bizimkinden daha kötü. Ve en önemlisi vergiler! Yüksek vergiler. Ve bunların ödenmesi gerekiyor. Ve nedense herkes bunu unutuyor..WazzzzzzUp: ↑14 Aug 2023, 23:08 Farklı yerlerde yaşadığı ortaya çıktı. Ve kendi tecrübelerime dayanarak artı veya eksi her şeyin aynı olduğunu söyleyebilirim. Filmlerdeki gibi güzel yaşamak istiyorsanız para harcamanız ve yakalanmamanız gerekir. Yaşamak çok güzel; saban sürmelisiniz. Her yer. Hiçbir şey yapmadan bir şeye sahip olacaksın diye bir şey hiçbir yerde yok.
BDT zihniyeti bana daha yakın. Bu yüzden bu bölgedeyim. Ama aslında olmadıkları bir yerde bunun daha iyi olduğunu ve işin sızlanmakla bittiğini söyleyen insanları anlamıyorum. Her zaman birileri suçlanır
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
- WazzzzzzUp, |_nadiren_|
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Fakat çok ilginç olduğu için resmimin biraz ana hatlarını çizeceğim.
site yaklaşık 2 ay önce açıldı. Bir süre orada oturdum, sonra içeri girecek zamanım olmadı. Son birkaç gündür sadece biraz nefes alabiliyorum. Dünyanın her yerindeki müşterilerle çalışıyorum, çoğu zaman zaman dilimleri beni günün herhangi bir saatinde çalışmaya zorluyor. 5-6 saat uyursam genelde tatil olur benim için.
Ve kimseye böyle yaşamasını önermiyorum. Ne yaparsa yapsın hayatından memnun olan insanlar varsa, onlar adına gerçekten mutluyum!
Ne kadar ısrarcı bir ilgi. Bir şeyi kanıtlamayı sevmiyorum ve yapmayacağım da :)
Fakat çok ilginç olduğu için resmimin biraz ana hatlarını çizeceğim.
site yaklaşık 2 ay önce açıldı. Bir süre orada oturdum, sonra içeri girecek zamanım olmadı. Son birkaç gündür sadece biraz nefes alabiliyorum. Dünyanın her yerindeki müşterilerle çalışıyorum, çoğu zaman zaman dilimleri beni günün herhangi bir saatinde çalışmaya zorluyor. 5-6 saat uyursam genelde tatil olur benim için.
Ve kimseye böyle yaşamasını önermiyorum. Ne yaparsa yapsın hayatından memnun olan insanlar varsa, onlar adına gerçekten mutluyum!
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Mancuso, |_nadiren_|
-
- Orgazm!
Sevgili yurttaşlar, yurt dışında çiçek açmak için dua etmeyi bırakın, bunun artık bir anlamı yok.
Anavatanınızı sevin!
Onaylayabilirim. Bir turist olarak Avrupa’nın çiçek açan bahçesini yeterince gördüm ve bu da yeterliydi. Ve sokaklardaki pislikler, Münih’in merkezindeki evlerin pis köşeleri, çöp dağları ve Paris’in merkezinde ayaklar altında pis kokulu (Marinka, bunu bir uzmanla koklamadım) evsizler vb. falan. Ve önemli uluslararası havalimanlarının tuvaletlerindeki kir, sıcak su eksikliği ve kağıt havlular gibi sadece temel nüanslar. Avrupa’nın müreffeh ve Rusya’nın taşralı olduğu stereotipi 90’lı yıllardan bu yana bazı kafalara takılıp kalıyor. Bugün bu düzenleme çok eskidir. Ve çok uzun bir süre boyunca. En az 10 yıl. Karısının Alman akrabalarından oluşan bir klanla birlikte oraya taşınan ve Rusya’ya geri dönmenin hayalini kuran bir hemşehrisi, kahrolası Almanya’da nasıl her şeyden tasarruf etmek, kredi ve vergi ödemek ve kara listeye girmemek için sent saymak zorunda kaldığını yazdı. 2000’li yılların başı. Türkiye de gözle görülür bir şekilde acı çekti, pandemiden sonra Antalya havaalanında pislik ve bakımsızlık vardı (ülke toprakları her zaman dağınıktı, ancak havaalanında ve tatil yerlerinde düzen vardı). Tayland ise tam tersine çok daha temiz hale geldi (her ne kadar bu onun her zaman güçlü noktası olmasa da), daha bakımlı ve pandemi sırasında gözle görülür derecede daha güzel hale geldi.Mancuso: ↑15 Aug 2023, 11:08Katılıyorum. Ayrıca seyahat etme ve "tepenin üzerinde" yaşama fırsatım da oldu. Orada her şeyin yolunda olduğunu, ya alın teriyle kazandıkları paralar için orada yaşamamış olanlar ya da turist olarak oraya gittikten sonra “hayatlarını” görüp çıkarımlar yapanlar söylüyor. Evet, bazı avantajlar var, ancak aksi takdirde normal yaşamak için çok çalışmanız gerekir. Her şey sadece filmlerde güzeldir. Ve yerine, ülkesine ve şehrine göre kendine has yerel sıkıntıları ve sorunları var. Bürokrasi. Bazı yönlerden bizimkinden daha kötü. Ve en önemlisi vergiler! Yüksek vergiler. Ve bunların ödenmesi gerekiyor. Ve nedense herkes bunu unutuyor..WazzzzzzUp: ↑14 Aug 2023, 23:08 Farklı yerlerde yaşadığı ortaya çıktı. Ve kendi tecrübelerime dayanarak artı veya eksi her şeyin aynı olduğunu söyleyebilirim. Filmlerdeki gibi güzel yaşamak istiyorsanız para harcamanız ve yakalanmamanız gerekir. Yaşamak çok güzel; saban sürmelisiniz. Her yer. Hiçbir şey yapmadan bir şeye sahip olacaksın diye bir şey hiçbir yerde yok.
BDT zihniyeti bana daha yakın. Bu yüzden bu bölgedeyim. Ama aslında olmadıkları bir yerde bunun daha iyi olduğunu ve işin sızlanmakla bittiğini söyleyen insanları anlamıyorum. Her zaman birileri suçlanır
Sevgili yurttaşlar, yurt dışında çiçek açmak için dua etmeyi bırakın, bunun artık bir anlamı yok.

- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 5):
- Mancuso, Nikk, Kızılderili, WazzzzzzUp, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
Ama öte yandan, bunların hepsi Avrupalı! ))
Evet, o da. Evsizler ve uyuşturucu bağımlıları Frankfurt’taki tren istasyonunun yakınındaki geçidin basamaklarında mahsur kaldılar, fahişeler Torino’nun merkezinde bazı eski püskü küçük sokaklar, kızgın duvarlar ve barlardan gelen pislik kokusu... Paris’in merkezinde, Cezayirliler Kolayca "seni bir tüyle gıdıklayabilen" ve Madrid’deki sokak çingeneleriyle elele karşılaştıkları her şeyi çalabilen
Ama öte yandan, bunların hepsi Avrupalı! ))
Last edited by Mancuso on 15 Aug 2023, 19:15, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
- |_nadiren_|, Nikk
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Belki Avrupa’daki evsizler hakkında değil de çocukluğumuz hakkında yazmaya burada başlayabiliriz?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Hafta sonu, Fargal94, Beluga, hassas
-
- En güçlü orgazm!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
Destekliyorum. Çocukluğa geri dönecek güzel bir şey yok)
- These users thanked the author X’i işaretle for the post (total 3):
- Hafta sonu, Mart, seksforumu_
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Mutlu bir çocukluk geçirdim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- WazzzzzzUp, Beluga, hassas
-
- En güçlü orgazm!
en ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim cevap ver, ben de öyle! Tüketici konumunuz nedir? Haydi yazalım, eğlendirelim... hayatta da öyle mi?
-
- Oral stimülasyon
Ama çocukluğumdan şikayet etmek benim için günahtır derler. Anaokulu hakkında yazılan dehşetleri hatırlamıyorum. Kahvaltıda yanmış yulaf lapası ve soğuk kefir şeklinde hatalar vardı ama hepsi bu. Okulda da her şey oldukça normaldi. Ondan sonra RUDN Üniversitesi’ne kendisi girdi. Yaz aylarında büyükannem ve büyükbabamı ziyaret etmek için Tula bölgesindeki bir köye gittim, sadece Moskova şehir yaşamını değil, aynı zamanda köyde insanların nasıl yaşadığını da gördüm. İlk vardiyamda öncü kampına gittim. Istra yakınlarındaki çok rahat, küçük bir kamp, annemin bakım merkezinin başı olarak çalıştığı bir araştırma enstitüsüne aitti. Ailemiz o yılların başkentinin standartlarına göre zengin değildi ama hiçbir şeye ihtiyacımız yoktu. Eh, kendi arabam yoktu, o zamanlar bu normaldi. Ama sendikadan babamın Soçi’deki işine gittik (savunma için bir "kutuda" çalışıyordu).
Bunlar çok sıcak anılar. Sonra... yani büyüdüm ve gençliğimde ülkede olup biten her şeyi gördüm.
Bunlar çok sıcak anılar. Sonra... yani büyüdüm ve gençliğimde ülkede olup biten her şeyi gördüm.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Artık her şeyimi çocuklarıma vermeye çalışıyorum. Onların da her şeyi var, bir sürü arkadaşları da var, ayrıca spor yapıyorlar, kulüplere kayıt oluyorlar.
Ben Avrupa’da doğdum, buradaki birçok kişinin düşündüğü gibi her şey kötü. Doksanlı yıllardaydı. Ve insanlar burada zorluklar yaşadığında. Herşeyim vardı. Güzel, güzel kıyafetler, her türlü güzellikten oluşan çeşitli bir diyet, bir oyuncak denizi. Rusya’ya vardığımızda burada her şey yolundaydı. Ve burada da her şeyim vardı. Ayrıca her zaman birçok arkadaşım oldu. Okulun yanı sıra spor okulunda eğitim aldım ve farklı kulüplere gittim. Mutlu bir çocukluk geçirdim. Annem ve babam beni seviyor.
Artık her şeyimi çocuklarıma vermeye çalışıyorum. Onların da her şeyi var, bir sürü arkadaşları da var, ayrıca spor yapıyorlar, kulüplere kayıt oluyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
Bu çok kaba ve kaba bir ifade, sanki sen burada bok içinde yaşamışsın gibi, ben orada mutlu bir çocukluk dönemimde çok mutluydum ve sorun değil bu bir çocuk tarafından yazılmış veya düşüncelerini kağıt üzerinde oluşturamayan bir kişi tarafından yazılmış olabilir... bunu okumak çok tatsız
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Fakat birisi için her şeyin bu kadar iyi olmasından memnun olmayacak insanlar olduğunu biliyorum, bu yüzden kendim hakkında yazmak için acele etmedim. Daha doğrusu bunu hiç yapmak istemedim. Birileri beni sürekli kıskanıyordu. Bu yüzden toplumda şu anki gibi bir tabakalaşmanın olmamasını istiyorum. İnsanlar hâlâ bana ve çocuklarıma kıskançlıkla bakıyor. Herkesin iyi yaşamasını istiyorum.
Don’ Benim için hiçbir şey düşünme. Yazdığımı aynen yazdım.uran: ↑15 Aug 2023, 19:38Bu çok kaba ve kaba bir ifade, sanki sen burada bok içinde yaşamışsın gibi, ben orada mutlu bir çocukluk dönemimde çok mutluydum ve sorun değil bu bir çocuk tarafından yazılmış veya düşüncelerini kağıt üzerinde oluşturamayan bir kişi tarafından yazılmış olabilir... bunu okumak çok tatsız
Fakat birisi için her şeyin bu kadar iyi olmasından memnun olmayacak insanlar olduğunu biliyorum, bu yüzden kendim hakkında yazmak için acele etmedim. Daha doğrusu bunu hiç yapmak istemedim. Birileri beni sürekli kıskanıyordu. Bu yüzden toplumda şu anki gibi bir tabakalaşmanın olmamasını istiyorum. İnsanlar hâlâ bana ve çocuklarıma kıskançlıkla bakıyor. Herkesin iyi yaşamasını istiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
3 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Tam olarak yazdıklarım okuduklarımla aynı, ancak genellikle çocukluk hakkında yazıyorlar, her şeyin ne olduğu hakkında değil (kıyafetler, oyuncakların beslenmesi) ) ve çocuklukta hangi duyguların ortaya çıktığı ve hayattan nasıl keyif aldığınız hakkında, hepinizin kendi çocuğunuz olması garip anılar maddi zenginliğe indirgendi.
3 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
ama çocuklar konusunda.. bence sen ve sen onlarla yaşamayın, aksi takdirde akşamları burada forumda oturmazsınız ve onlara yemek pişirip gömleklerini yıkarsınız, böylece çocuklarınız ebeveynleriyle birlikte olur, ebeveynleriniz size bu fırsatı verir. kişisel bir yaşam kurmak için (burada engellilik için bir ödenek ayırmanız gerekir) ve büyük olasılıkla çocuklarınız var. Yalnızca hafta sonları ziyaret ediyorsunuz, bu nedenle ebeveynleriniz hayattayken dua edin.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Her şey hakkında yazdım. Ve maddi taraf, arkadaşlar ve ilgi alanları hakkında. Ve ailemin beni sevdiği gerçeği hakkında.
Oh, bir tane okudun cümle ve bunu benim için de düşündü. Üstelik bunu ahlaksızlığınız ölçüsünde düşündünüz.
Göster bana Çocukluğunuz hakkında nereye yazdınız? Nasıl yazılacağını öğreneceğim.uran: ↑15 Aug 2023, 19:48Tam olarak yazdıklarım okuduklarımla aynı, ancak genellikle çocukluk hakkında yazıyorlar, her şeyin ne olduğu hakkında değil (kıyafetler, oyuncakların beslenmesi) ) ve çocuklukta hangi duyguların ortaya çıktığı ve hayattan nasıl keyif aldığınız hakkında, hepinizin kendi çocuğunuz olması garip anılar maddi zenginliğe indirgendi.Benim için hiçbir şey çözmene gerek yok. Yazdıklarımın aynısını yazdım.
Her şey hakkında yazdım. Ve maddi taraf, arkadaşlar ve ilgi alanları hakkında. Ve ailemin beni sevdiği gerçeği hakkında.
Oh, bir tane okudun cümle ve bunu benim için de düşündü. Üstelik bunu ahlaksızlığınız ölçüsünde düşündünüz.
-
- En güçlü orgazm!
ah, ahlaksızlık konusunda, senin hakkında konuşmak sana düşmez, bunu düşünen sensin etraftaki her şey bok ve çikolataya bulaşan tek kişi sensin

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
en mutlu zaman çocukluktur)
ve dünya kocaman ve güzel, parlak, renkli ve çeşitli görünüyor
ve ağaçlar asırlık devler
ve en basit eylem bile heyecan verici bir şey gibi görünüyor macera))
ve her şeyin üstesinden gelebilirim ve hayallerim çok tatlı
ve dünya kocaman ve güzel, parlak, renkli ve çeşitli görünüyor
ve ağaçlar asırlık devler
ve en basit eylem bile heyecan verici bir şey gibi görünüyor macera))
ve her şeyin üstesinden gelebilirim ve hayallerim çok tatlı

- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 5):
- Shu_her, Geçit, WazzzzzzUp, Beluga, seksforumu_