Dmitrij881: ↑12 Aug 2022, 22:08
Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte kızıyla toplam? Yoksa birileri bunun fantezisini mi kurdu?
Bunda kötü bir şey görmüyorum, asıl önemli olan her şeyin karşılıklı anlaşmaya dayalı olması ve hatta anlaşmaya varılması. çocukların kendilerinin inisiyatifidir.
Bir kişinin yapısını, cinsiyetler arasındaki ilişkiyi gerçekte nasıl anlatacağını ve çocukların ortak cinsiyete katılmak isteyip istemediğini ebeveynlerden daha iyi kim açıklayabilir? onlara aile seksini gösterin ve tanıtın.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 3):
[quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla[/url] toplam? Yoksa birileri bunun fantezisini mi kurdu? [/quote] Bunda kötü bir şey görmüyorum, asıl önemli olan her şeyin karşılıklı anlaşmaya dayalı olması ve hatta anlaşmaya varılması. çocukların kendilerinin inisiyatifidir. Bir kişinin yapısını, cinsiyetler arasındaki ilişkiyi gerçekte nasıl anlatacağını ve çocukların ortak cinsiyete katılmak isteyip istemediğini ebeveynlerden daha iyi kim açıklayabilir? onlara aile seksini gösterin ve tanıtın.
[quote=Aldatılan!!! post_id=243168 time=1692086712 user_id=18852]Görünüşe göre[/quote] Yaptığı tam da bu. Ayrıca küçük bir kızları da var; annesi onu kamerada yalıyor.
[quote=Vadim77 post_id=243234 time=1692092158 user_id=5167] [quote=Aldatılan!!! post_id=243168 time=1692086712 user_id=18852]Görünüşe göre[/quote] Yaptığı tam da bu. Ayrıca küçük bir kızları da var; annesi kamera karşısında onu yalıyor. [/quote]Acaba neden tam tersi olmasın? Daha doğal olacağını düşünüyorum
Bunun genç nesle deneyim aktarmanın ideal bir yolu olduğuna katılıyorum! Ancak yalnızca çocukların zaten geliştiği belirli bir yaştan itibaren. Ebeveynleri, ebeveynlerim için ideal ilk ortaklar olarak görüyorum. "Zarar vermeme" ilkesi mutlaka korunacaktır!
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
Bunun genç nesle deneyim aktarmanın ideal bir yolu olduğuna katılıyorum! Ancak yalnızca çocukların zaten geliştiği belirli bir yaştan itibaren. Ebeveynleri, ebeveynlerim için ideal ilk ortaklar olarak görüyorum. "Zarar vermeme" ilkesi mutlaka korunacaktır!
PavelNokia, İşte böyle, en iyisi cinsel konularda bilgi ve deneyim aktarımının yolu.
Hem teori hem de pratik.
Fakat ne yazık ki toplumumuzda bu bir sapkınlık, baştan çıkarma, suç olarak değerlendirilecek, bu yüzden bunu yaymamak daha iyidir.
Sınırlı düşünme . Yetiştirilme tarzının dayattığı stereotipler. Mevcut yasalar kelimenin tam anlamıyla her şeye aykırı!
Bu, en azından bizim zamanımızda kazanılması mümkün olmayan bir savaş.
[ref=#804000]PavelNokia[/ref], İşte böyle, en iyisi cinsel konularda bilgi ve deneyim aktarımının yolu. Hem teori hem de pratik. Fakat ne yazık ki toplumumuzda bu bir sapkınlık, baştan çıkarma, suç olarak değerlendirilecek, bu yüzden bunu yaymamak daha iyidir. Sınırlı düşünme . Yetiştirilme tarzının dayattığı stereotipler. Mevcut yasalar kelimenin tam anlamıyla her şeye aykırı! Bu, en azından bizim zamanımızda kazanılması mümkün olmayan bir savaş.
Ebeveynler çocuklarıyla seks yapar ve onlara her şeyi öğretir. Oğlu annesiyle, babası kızıyla vs.? Veya birisi bununla ilgili fantezi kurmuştu
Bu oldu. Ama en önemlisi fantezi. Her ne kadar şimdiki nesil çocukluğumuza göre çok daha hızlı gelişmiş olsa da. Ama böyle bir aileden bahsedersek, yarıdan fazlasının bunu hayal ettiğinden eminim)
5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Veterok: ↑04 Apr 2023, 06:22
tüm ailenin biseksüel olduğu eşin ebeveynleriyle seks! O zaman çocukların doğuşu ve yetiştirilmesi kademeli ve uyumlu olacaktır! Ve tüm aile üyeleri yardım etmekten mutluluk duyacaktır! Ancak her erkeğin buna gücü yetmez!
[/quot
Bu ifadeye tamamen katılıyorum
[quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Ebeveynler çocuklarıyla seks yapar ve onlara her şeyi öğretir. Oğlu annesiyle, babası kızıyla vs.? Veya birisi bununla ilgili fantezi kurmuştu [/quote] Bu oldu. Ama en önemlisi fantezi. Her ne kadar şimdiki nesil çocukluğumuza göre çok daha hızlı gelişmiş olsa da. Ama böyle bir aileden bahsedersek, yarıdan fazlasının bunu hayal ettiğinden eminim)
[size=85 ][color=green]5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/ size] [quote=Veterok post_id=187250 time=1680578520 user_id=15194] tüm ailenin biseksüel olduğu eşin ebeveynleriyle seks! O zaman çocukların doğuşu ve yetiştirilmesi kademeli ve uyumlu olacaktır! Ve tüm aile üyeleri yardım etmekten mutluluk duyacaktır! Ancak her erkeğin buna gücü yetmez! [/quot Bu ifadeye tamamen katılıyorum
Bilginin bir kısmı uygulamaya geçmeden teoride aktarılabilir. Annem bana kadının öpüşmeye yönelik erojen bölgelerinin nerede olduğunu, parmakları ve diliyle orgazma nasıl ulaşılacağını ve bunun evliliğin güçlenmesi için önemli olduğunu anlattı.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Bilginin bir kısmı uygulamaya geçmeden teoride aktarılabilir. Annem bana kadının öpüşmeye yönelik erojen bölgelerinin nerede olduğunu, parmakları ve diliyle orgazma nasıl ulaşılacağını ve bunun evliliğin güçlenmesi için önemli olduğunu anlattı.
nymphet: ↑02 Feb 2023, 13:07
Avrupa’nın asırlık bir ensest ve çocuklarla seks geleneği var
Saçma...Ben Avrupa’da yaşıyorum. Ve sana "ilk elden" söylüyorum. Burada Rusya’dakinden daha fazlası yok (ebeveynlerin çocuklarıyla seks yapması). Ancak burada çok daha fazla GÜRÜLTÜ var. Ve Rusya’da sinsice.
These users thanked the author Alex020362 for the post (total 3):
[quote=nymphet post_id=165573 time=1675332471 user_id=182] Avrupa’nın asırlık bir ensest ve çocuklarla seks geleneği var [/quote] Saçma...Ben Avrupa’da yaşıyorum. Ve sana "ilk elden" söylüyorum. Burada Rusya’dakinden daha fazlası yok (ebeveynlerin çocuklarıyla seks yapması). Ancak burada çok daha fazla GÜRÜLTÜ var. Ve Rusya’da sinsice.
Maxim......: ↑29 Jan 2023, 11:52
Ve siz de onlara katıldınız mı?
Hayır, elbette. Sonra onlara gittiğime memnun olmadım ve onlardan daha çok utanıyormuşum gibi geldi bana. Gördüklerinden kendine gelir gelmez hemen evine kaçtı.
[quote=Maxim...... post_id=164248 time=1674982346 user_id=3351] Ve siz de onlara katıldınız mı? [/quote] Hayır, elbette. Sonra onlara gittiğime memnun olmadım ve onlardan daha çok utanıyormuşum gibi geldi bana. Gördüklerinden kendine gelir gelmez hemen evine kaçtı.
Düşünürsek, bu tamamen teorik.
Eğer bu yüzyıllardır bir norm olsaydı, o zaman evet, deneyim aktarılırdı ve sekste çok daha az sorun yaşanırdı. Sonuçta herkes aslında kendi kendini yetiştirmiştir, rastgele araştırırlar. Hayal edin başka herhangi bir faaliyet alanında böyle bir durum!
Fakat mevcut toplumda büyüdüğüm için bir anne veya kızla seks yapmayı hayal edemiyorum
Doğu’da durum farklı gibi görünüyor ama orada gerçekte nasıl yaşadıklarını bilen herkes muğlak.
These users thanked the author Mitry for the post (total 4):
Düşünürsek, bu tamamen teorik. Eğer bu yüzyıllardır bir norm olsaydı, o zaman evet, deneyim aktarılırdı ve sekste çok daha az sorun yaşanırdı. Sonuçta herkes aslında kendi kendini yetiştirmiştir, rastgele araştırırlar. [url=viewtopic.php?t=13433]Hayal edin[/url] başka herhangi bir faaliyet alanında böyle bir durum! Fakat mevcut toplumda büyüdüğüm için bir anne veya kızla seks yapmayı hayal edemiyorum 🤢 Doğu’da durum farklı gibi görünüyor ama orada gerçekte nasıl yaşadıklarını bilen herkes muğlak.
Birinin ebeveynlerin çocuklarıyla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını istiyorum. Anne ve babasıyla birlikte kızıyla toplam? Yoksa bunun hayalini kuran var mı?
Ben her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici...
evet)))
teşekkür edenlere teşekkürler)
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
[quote=Ted_2023 post_id=202689 time=1684036964 user_id=15584] [quote=lensa post_id=166389 time=1675535432 user_id= 7315] [quote=Dmitrij881 post_id=98975 time =1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarıyla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını istiyorum. Anne ve babasıyla birlikte [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla[/url] toplam? Yoksa bunun hayalini kuran var mı? [/quote] Ben her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici... [/quote]evet))) [/quote]teşekkür edenlere teşekkürler)
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Seks yapmayı ölesiye seviyorum. kendi çocuklarınızla seks yapacak kadar hasta olun. Bunlar psikologlara veya psikoterapistlere sorulan sorular
These users thanked the author Alexsss for the post (total 6):
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Seks yapmayı ölesiye seviyorum. kendi çocuklarınızla seks yapacak kadar hasta olun. Bunlar psikologlara veya psikoterapistlere sorulan sorular
Alexssss: ↑03 Sep 2023, 10:11
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Sekse dehşet verecek kadar bayılıyorum. . Çocuklarla seks yapacak kadar hasta olmalısın. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular
o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de... eğer senin değilse, o zaman insanlar seni anlamayacaktır.
These users thanked the author Ted_2023 for the post (total 3):
[quote=Alexssss post_id=250551 time=1693725066 user_id=19944] Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Sekse dehşet verecek kadar bayılıyorum. . Çocuklarla seks yapacak kadar hasta olmalısın. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular [/quote]o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de... eğer senin değilse, o zaman insanlar seni anlamayacaktır.
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Buna kafa yoramıyorum bile. Ama ailemi hayal etmek çok hoşuma gidiyor. DELİ. Kendi çocuklarınızla seks yapmak için bu kadar hasta olmanız gerekiyor. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular
o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de...Eğer bu senin değilse insanlar seni anlamayacaktır
Teşekkür ederim, ben bir yetişkin, bağımsız bir kişi. Görüşünü açıkladı...
[quote=Ted_2023 post_id=250553 time=1693725475 user_id=15584] [quote=Alexssss post_id=250551 time=1693725066 user_id= 19944] Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Buna kafa yoramıyorum bile. Ama ailemi hayal etmek çok hoşuma gidiyor. DELİ. Kendi çocuklarınızla seks yapmak için bu kadar hasta olmanız gerekiyor. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular [/quote]o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de...Eğer bu senin değilse insanlar seni anlamayacaktır [/quote] Teşekkür ederim, ben bir yetişkin, bağımsız bir kişi. Görüşünü açıkladı...
Alexssss: ↑03 Sep 2023, 10:11
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır, bu konuyu kafama bile takamıyorum. dehşet. Ama ailemin kendi çocuklarınızla seks yapacak kadar hasta olduğunu hayal etmek ÇILGINLIK. Bunlar psikologlar veya psikoterapistler için sorular.
. o zaman burada mısın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de...Eğer bu senin değilse insanlar seni anlamayacaktır
Teşekkür ederim, ben bir yetişkin, bağımsız bir kişi. Fikrimi ifade ettim...
Birinin ebeveynlerin çocuklarıyla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte kızıyla toplam? Yoksa bunun hayalini kuran var mı?
Ben her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici...
çok güzelsin
[quote=Alexssss post_id=250556 time=1693725668 user_id=19944] [quote=Ted_2023 post_id=250553 time=1693725475 user_id= 15584] [quote=Alexssss post_id=250551 time =1693725066 user_id=19944] Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır, bu konuyu kafama bile takamıyorum. dehşet. Ama ailemin kendi çocuklarınızla seks yapacak kadar hasta olduğunu hayal etmek ÇILGINLIK. Bunlar psikologlar veya psikoterapistler için sorular. [/quote]. o zaman burada mısın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de...Eğer bu senin değilse insanlar seni anlamayacaktır [/quote] Teşekkür ederim, ben bir yetişkin, bağımsız bir kişi. Fikrimi ifade ettim... [/quote]duydum
[ size=85][color=green]1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=lensa post_id=166389 time=1675535432 user_id=7315] [quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarıyla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla[/url] toplam? Yoksa bunun hayalini kuran var mı? [/quote] Ben her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici... [/quote]çok güzelsin
Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Buna kafa yoramıyorum bile. Ama ailemi hayal etmek çok hoşuma gidiyor. DELİ. Kendi çocuklarınızla seks yapmak için bu kadar hasta olmanız gerekiyor. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular
o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de... eğer senin değilse insanlar seni anlamayacaktır
[quote=Ted_2023 post_id=250553 time=1693725475 user_id=15584] [quote=Alexssss post_id=250551 time=1693725066 user_id= 19944] Muhtemelen haklıyım, bu imkansız, böyle olmaması gerekiyor. Çocuklar kutsaldır. Buna kafa yoramıyorum bile. Ama ailemi hayal etmek çok hoşuma gidiyor. DELİ. Kendi çocuklarınızla seks yapmak için bu kadar hasta olmanız gerekiyor. Peki, bunlar psikologlara veya psikoterapistlere yönelik sorular [/quote]o zaman neden buradasın? Küfür etmeden konuştuğun için teşekkür ederim ama yine de... eğer senin değilse insanlar seni anlamayacaktır [/quote]üzgünüm
Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte kızıyla toplam? Yoksa birisi bunun hakkında fantezi mi kurdu?
Ben istiyorum...
[quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla[/url] toplam? Yoksa birisi bunun hakkında fantezi mi kurdu? [/quote]Ben istiyorum...
Avrupa’da yaşıyorum. Ve sana "ilk elden" söylüyorum. Burada Rusya’dakinden daha fazlası yok (ebeveynlerin çocuklarıyla seks yapması). Ancak burada çok daha fazla GÜRÜLTÜ var.
Rusya uzun süredir Asya’da mı, yoksa hala Avrupa’da mı??? Okulda coğrafyayı mı atladın? :zeki:
[quote=Aleks5225 post_id=243732 time=1692193582 user_id=20170] daha büyük yarım) [/quote] Gerçekten büyük bir yarım var mı??? :şok:
[size=85][color=green]3 dakika 8 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Aleks020362 post_id=250426 time=1693700306 user_id =20473] Avrupa’da yaşıyorum. Ve sana "ilk elden" söylüyorum. Burada Rusya’dakinden daha fazlası yok (ebeveynlerin çocuklarıyla seks yapması). Ancak burada çok daha fazla GÜRÜLTÜ var. [/quote] Rusya uzun süredir Asya’da mı, yoksa hala Avrupa’da mı??? Okulda coğrafyayı mı atladın? :zeki:
[quote=Henson post_id=250935 time=1693767769 user_id=19368] Gerçekten bunu yapmak isterim. böylece herhangi bir kısıtlama ve seçicilik olmasın, her şey ayrım gözetmeksizin herkesle [/quote] Çok ahlaksız!
Ayrıldıktan sonra annemin ikinci üvey babası ve ben yetişkin olarak çıktık.
Bana her türden kadın kıyafeti aldı, beni yıkadı, kıyafetlerimi değiştirdi, kıçımın kız poposuna benzediğini söyledi. Bacaklarını kaldırdı, külotunu kenara çekti ve onu kıçından becerdi. Daha sonra yavaşça yıkadı. Bazen kadınları çağırıyorlardı ve ben onlarla sikişirken o da içime giriyordu.
These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 3):
Ayrıldıktan sonra annemin ikinci üvey babası ve ben yetişkin olarak çıktık. Bana her türden kadın kıyafeti aldı, beni yıkadı, kıyafetlerimi değiştirdi, kıçımın kız poposuna benzediğini söyledi. Bacaklarını kaldırdı, külotunu kenara çekti ve onu kıçından becerdi. Daha sonra yavaşça yıkadı. Bazen kadınları çağırıyorlardı ve ben onlarla sikişirken o da içime giriyordu.
Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte kızıyla toplam? Yoksa birisi bunun fantezisini mi kurdu?
Eski karım gerçek bir fahişe. Ve o ve benim iki oğlumuz var. En büyüğü zaten 14 yaşında. Onu becermeye başlayacağını, ona her şeyi öğreteceğini hayal ediyorum. Ve sonra küçük olanı.
Böylece iki oğlum ve ben yeni karımı doğrudan üç gövdeye siktik. Yazık ki en küçüğü şu anda altı yaşında. Bu nedenle en büyüğüyle başlamayı planlıyorum.
En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikmelerini gerçekten istiyorum. Ağzına işeyeceğinden emin olmak için.
These users thanked the author Endişeli for the post (total 3):
[quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Anne ve babasıyla birlikte [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla[/url] toplam? Yoksa birisi bunun fantezisini mi kurdu? [/quote]
Eski karım gerçek bir fahişe. Ve o ve benim iki oğlumuz var. En büyüğü zaten 14 yaşında. Onu becermeye başlayacağını, ona her şeyi öğreteceğini hayal ediyorum. Ve sonra küçük olanı. Böylece iki oğlum ve ben yeni karımı doğrudan üç gövdeye siktik. Yazık ki en küçüğü şu anda altı yaşında. Bu nedenle en büyüğüyle başlamayı planlıyorum. En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikmelerini gerçekten istiyorum. Ağzına işeyeceğinden emin olmak için.
Endişeli: ↑03 Nov 2023, 12:25
En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini gerçekten istiyorum ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikiyorlar. Böylece kesinlikle ağzına işerler.
Sen sadece bir seks intikamcısın. Yakalanması zor.
These users thanked the author qwerty18 for the post:
[quote=Endişeli post_id=281863 time=1699003553 user_id=8617] En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini gerçekten istiyorum ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikiyorlar. Böylece kesinlikle ağzına işerler. [/quote]
Sen sadece bir seks intikamcısın. Yakalanması zor. :-D 8-)
En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini gerçekten istiyorum ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikiyorlar. Böylece kesinlikle ağzına işerler.
Sen sadece bir seks intikamcısın. Yakalanması zor.
Bu kesinlikle intikam değil.
Boşanmadan önce bunu eşimle yapmak istiyordum ama vaktim yoktu.
These users thanked the author Endişeli for the post:
[quote=qwerty18 post_id=293677 time=1700896961 user_id=22001] [quote=Endişeli post_id=281863 time=1699003553 user_id= 8617] En büyüğünün sınıf arkadaşlarını eve getirmesini gerçekten istiyorum ve kalabalığın içinde eski karımı sertçe sikiyorlar. Böylece kesinlikle ağzına işerler. [/quote]
Sen sadece bir seks intikamcısın. Yakalanması zor. :-D 8-) [/quote]
Bu kesinlikle intikam değil. Boşanmadan önce bunu eşimle yapmak istiyordum ama vaktim yoktu.
[quote=lensa post_id=166389 time=1675535432 user_id=7315] Her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici... Lensa’nın yazarına bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 11): [/quote] Oğlunuz veya oğlunuz hakkında fanteziler mi kuruyorsunuz? Arkadaşlarınızın oğullarınızla seks yaparken nasıl inlediğini düşünün?
[quote=lensa post_id=166389 time=1675535432 user_id=7315] Her zaman bunun hayalini kuruyorum. Çok heyecan verici [/quote] Yazın, gelin bu konu hakkında konuşalım, oğluyla birlikte yaşayan bir arkadaşım var
[size=85][color=green]18 saat 4 dakika sonra gönderilir 37 saniye:[/color][/size] [quote=natalya.harita post_id=281185 time=1698910120 user_id=19391] Kızımla birkaç kez erkeklere gittim . [/quote] Ah)! PM’de daha detaylı ve daha iyi konuşabilir miyiz?
Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Oğlu annesiyle, babası kızıyla vs.? Yoksa birisi bunun fantezisini mi kurdu?
Birçok kişi bunun fantezisini kurdu ama daha fazlası olmadı. En çaresiz olanlar fantezilerinin ötesine geçti. Ayrıca, ailedeki herkesin herkesle seks yapması söz konusu olmasa da, bunun gerçekleştiği pek çok durum vardır. Bu çok nadiren gerçekleşir ve kural olarak çocukların yaş farkı üç yıldan fazla olmadığında olur. Daha yaygın biçimiyle, büyüyen genç bir kız babasını baştan çıkarır.
Uzun zamandır kızıyla birlikte bu işi yapan bir arkadaşım var. Eşim ve benim kızım artık bir yetişkin ve kendi ailesi var ve bizimle yaşayıp okula gittiğinde beni sık sık bir ilişkiye girmeye kışkırtıyordu ama onun benim kızım olduğunu anladım, tüm gücümle tutundum ve ne istediğini anlamıyormuşum gibi davrandım. O zaman günaha boyun eğmediğim için şimdi pişman değilim.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
[quote=Dmitrij881 post_id=98975 time=1660331311 user_id=2316] Birinin ebeveynlerin çocuklarla seks yaptığı ve onlara her şeyi öğrettiği bir aile kurmasını isterim. Oğlu annesiyle, babası kızıyla vs.? Yoksa birisi bunun fantezisini mi kurdu? [/quote] Birçok kişi bunun fantezisini kurdu ama daha fazlası olmadı. En çaresiz olanlar fantezilerinin ötesine geçti. Ayrıca, ailedeki herkesin herkesle seks yapması söz konusu olmasa da, bunun gerçekleştiği pek çok durum vardır. Bu çok nadiren gerçekleşir ve kural olarak çocukların yaş farkı üç yıldan fazla olmadığında olur. Daha yaygın biçimiyle, büyüyen genç bir kız babasını baştan çıkarır. Uzun zamandır kızıyla birlikte bu işi yapan bir arkadaşım var. Eşim ve benim kızım artık bir yetişkin ve kendi ailesi var ve bizimle yaşayıp okula gittiğinde beni sık sık bir ilişkiye girmeye kışkırtıyordu ama onun benim kızım olduğunu anladım, tüm gücümle tutundum ve ne istediğini anlamıyormuşum gibi davrandım. O zaman günaha boyun eğmediğim için şimdi pişman değilim.
Eski bir rüya! Her şeyin açık olduğu, kimsenin utanmadığı, güvenin tam olduğu bir aile. Aile içi de dahil olmak üzere istedikleri gibi ve istedikleri kişiyle sikişiyorlar. Ama aşağılama ya da şiddet yok; her şey karşılıklı zevk içindir!
Ve tüm bunların içindeki en önemli şey ebeveynlerin çocuklarına odaklanmamaları, onlara başka partnerler aramaları gerektiğini açıklamaları. Aile seksi harikadır, ancak değerli bir koca veya eş bulmanız gerekir.
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
Eski bir rüya! Her şeyin açık olduğu, kimsenin utanmadığı, güvenin tam olduğu bir aile. Aile içi de dahil olmak üzere istedikleri gibi ve istedikleri kişiyle sikişiyorlar. Ama aşağılama ya da şiddet yok; her şey karşılıklı zevk içindir! Ve tüm bunların içindeki en önemli şey ebeveynlerin çocuklarına odaklanmamaları, onlara başka partnerler aramaları gerektiğini açıklamaları. Aile seksi harikadır, ancak değerli bir koca veya eş bulmanız gerekir.
PavelNokia: ↑29 Jan 2024, 09:22
Eski bir rüya! Her şeyin açık olduğu, kimsenin utanmadığı, güvenin tam olduğu bir aile. Aile içi de dahil olmak üzere istedikleri gibi ve istedikleri kişiyle sikişiyorlar. Ama aşağılama ya da şiddet yok; her şey karşılıklı zevk içindir!
Ve tüm bunların içindeki en önemli şey ebeveynlerin çocuklarına odaklanmamaları, onlara başka partnerler aramaları gerektiğini açıklamaları. Aile cinsiyeti bu harika, ama değerli bir koca, eş bulmanız gerekiyor
Muhtemelen önce çıplaklar olmanız, sonra bir eş aramanız gerekiyor
[quote=PavelNokia post_id=329107 time=1706509343 user_id=15476] Eski bir rüya! Her şeyin açık olduğu, kimsenin utanmadığı, güvenin tam olduğu bir aile. Aile içi de dahil olmak üzere istedikleri gibi ve istedikleri kişiyle sikişiyorlar. Ama aşağılama ya da şiddet yok; her şey karşılıklı zevk içindir! Ve tüm bunların içindeki en önemli şey ebeveynlerin çocuklarına odaklanmamaları, onlara başka partnerler aramaları gerektiğini açıklamaları. [url=viewtopic.php?t=11145]Aile cinsiyeti[/url] bu harika, ama değerli bir koca, eş bulmanız gerekiyor [/quote] Muhtemelen önce çıplaklar olmanız, sonra bir eş aramanız gerekiyor 😅
Herkese merhaba,
Bir çocuğa karşı düşüncenin ve erotik çekiciliğin nasıl ortaya çıkabileceğini hala anlamıyorum, ama bu sorunun yarısı, sonuçta fanteziler yasak değil, ama dürüst olalım, bir kızla...
Last post
Aleks5225, ensestlerinin reklamını yapmayanların sayısı çok fazla
Evet, böyle birçok aile var ama reklamını yapmıyorlar .... Yakından tanıdığım bir kişiden, ailelerinde ensest ilişkisinin ancak 28...
Hangi ebeveyn çocuğunun 🍑 poposundan etkilenir? Ben de parmağımı kızımın kıçına sokmayı, benzer düşünen insanları aramayı gerçekten seviyorum!
Last post
slavik.meshalkin ,
Ne anal çocuklarla ensest belki... bu başlıkta???
Kusura bakmayın ama bu çok fazla!
Böylesine ahlakçı ve laik bir forumda, -
- Farklı çocukları sikebilirsin (18+ olması gereken)
Çocuklarınızın önünde çıplak yürümeyi sever misiniz? Peki çocuklar size bakarsa onların size bakmasına izin mi verirsiniz yoksa kendinizi kapatıp ayrılır mısınız?
3 dakika 15 saniye sonra...
Last post
Hiç endişelenmeyin. Bütün aile her zaman bankaya gider, doğada çıplak bir şekilde dinleniriz, çocuklarımızla her zaman vahşi kumsala gideriz...