[quote=uran post_id=243223 time=1692091697 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=243219 time=1692091506 user_id= 12161] Sorunun sorunlarda olduğunu yazdım. [/quote] belki "yazdı" demek daha doğru olur ama ah pekala in kısacası hiçbir şeyi açıklayamıyorsun.. [/quote]
[quote=Marinka post_id=243226 time=1692091818 user_id=12161] [quote=uran post_id=243223 time=1692091697 user_id= 19741] [quote=Marinka post_id=243219 time =1692091506 user_id=12161] Sorunun sorunlarda olduğunu yazdım. [/quote] belki de "yazdıA demek daha doğru olur ", ama olsun Kısacası hiçbir şeyi açıklayamıyorsun.. [/quote]
Sana ne açıklamalıyım? :cat1: [/quote]"sorun içinde sorun" nedir?
[quote=Marinka post_id=243235 time=1692092264 user_id=12161] Erkek ereksiyon sorunu nedeniyle tam cinsel ilişkiye giremez. [/quote]Bunu tartışamazsınız ama yukarıda ereksiyon olduğunu yazıyorsunuz
[quote=uran post_id=243238 time=1692092544 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=243235 time=1692092264 user_id= 12161] Erkek ereksiyon sorunu nedeniyle tam cinsel ilişkiye giremez. [/quote]Bununla tartışamazsınız ama bunun üstüne yazarsınız ereksiyon var [/quote]
[quote=Marinka post_id=243239 time=1692092583 user_id=12161] Evet, ama her zaman değil [/quote]h.. nihayet öyle. İşlev bozukluğu zamansız ereksiyon mudur?
Tam anlamıyla tecavüz etmedim, ancak birkaç vaka vardı; ilki, kulüpten sonra bir arkadaşımızın arabasında girişe yakın bir yerde oturup bira içtiğimiz zamandı ve saat 3-4 civarıydı sabahleyin bir yerlerden gelen komşusu da bir kulüpten ya da fahişeden geçiyordu, onu arabaya çağırdık, önce üçümüz bira içtik, konuştuk, sonra tehdit ve biraz güç kullanarak onu bize oral seks yapmaya zorladık. aynı arkadaşla ikinci vaka, eski sevgilisi evlenirken ben arkadaşım onu yanına getirdi, evden çıkardı, ilk başta dışarı çıkmak istemedi, nasıl olduğunu hatırlamıyorum , ama bir arkadaşı onu zorladı ve arabada sikti, sonra ben gidip onu becerdim, ilk başta direndi ama sonra pes etti ve bitmesine izin verdi Bana göre, bir hafta sonra düğünü vardı, her iki hikaye de o zaman oldu 23-24 yaşlarındaydık, henüz beynimiz yoktu, şimdi tabi bunu tekrarlamak aklıma bile gelmiyor
Kötü bir arkadaşın var ve hapse girmediğin için elbette çok şanslısın.
şanslısın, buna ek olarak şu vakalar da vardı: ki uzun bir cümle de alabilirdim, şimdi hatırladım ve zamanla bu konudan uzaklaşmış olmamın ne kadar iyi olduğunu düşünüyorum
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote=Marinka post_id=243157 time=1692085746 user_id=12161] [quote=AlexTDV post_id=243150 time=1692084729 user_id= 5510] Tam anlamıyla tecavüz etmedim, ancak birkaç vaka vardı; ilki, kulüpten sonra bir arkadaşımızın arabasında girişe yakın bir yerde oturup bira içtiğimiz zamandı ve saat 3-4 civarıydı sabahleyin bir yerlerden gelen komşusu da bir kulüpten ya da fahişeden geçiyordu, onu arabaya çağırdık, önce üçümüz bira içtik, konuştuk, sonra tehdit ve biraz güç kullanarak onu bize oral seks yapmaya zorladık. aynı arkadaşla ikinci vaka, eski sevgilisi evlenirken ben arkadaşım onu yanına getirdi, evden çıkardı, ilk başta dışarı çıkmak istemedi, nasıl olduğunu hatırlamıyorum , ama bir arkadaşı onu zorladı ve arabada sikti, sonra ben gidip onu becerdim, ilk başta direndi ama sonra pes etti ve bitmesine izin verdi Bana göre, bir hafta sonra düğünü vardı, her iki hikaye de o zaman oldu 23-24 yaşlarındaydık, henüz beynimiz yoktu, şimdi tabi bunu tekrarlamak aklıma bile gelmiyor [/quote]
Kötü bir arkadaşın var ve hapse girmediğin için elbette çok şanslısın. [/quote] şanslısın, buna ek olarak şu vakalar da vardı: ki uzun bir cümle de alabilirdim, şimdi hatırladım ve zamanla bu konudan uzaklaşmış olmamın ne kadar iyi olduğunu düşünüyorum
[quote=uran post_id=243241 time=1692092696 user_id=19741] [quote=Marinka post_id=243239 time=1692092583 user_id= 12161] Evet, ama her zaman değil [/quote]ah.. nihayet öyle. İşlev bozukluğu zamansız bir ereksiyon mudur? [/quote]
Neden zamanında olmasın? Bunlar ereksiyon problemleridir.
Lütfen bize gerçek toplu tecavüz hikayelerinizi anlatın, bunu kim yaşadı? Değilse de konuşalım. Toplu tecavüz, bir kız ve bir grup erkeğin ona saldırmasıdır. Kural olarak, her şeyi bir adam başlatır,...
Last post
MZHM aynı zamanda geng-beng’dir.
Hayır, Galinka. Nasıl başladı, kim bilir, belki aynı anda üç kişiyle ve bu da normdur :lol: Terimin tarihsel arka planını bile anlatabilirsiniz. Şimdi bu onun hala...
Bunun nasıl olduğunu size anlatmayacağım. Yaşamak istemedim, çok aşağılandım. Yarım yıl sonra (o zamandan beri birbirimizi görmedik), bana yaptığından pişman olmadığını yazdı. Eğer (mektubundan...
Last post
Neden bahsediyorsun? Ne kadar güzel bir ifade. Soru, böyle bir ilişkiyi kabul edip etmemeydi. Ve zaten her şeye kendim karar verdim. Eğer oğlum beni kadını olarak görmek isterse o kadın ben olurum....
6 yıldır eşimle yaşıyorum, bir keresinde kavga etmiştik, benimle konuşmuyordu ve yanına yaklaşmama izin vermiyordu. Yürüdüm ve çok sert ve atletik olan kıçına dokundum. Ve şimdi, üç günlük...
Last post
Kocanıza vermemek de bir günahtır, özellikle de karınız sizi seviyorsa sizi affedecekse.
O kadar alışmış ki bundan keyif almaya bile başlamış gibi görünüyor.
Cinsel organına, anüsüne girdi. Biraz acı çekmesi onun için önemliydi.
Ama artık acımıyordu. Bu nedenle onunla yaptığı şeyden,...
Last post
Her şey zamanla gelir. İlk başta acı vericiydi, nahoş ve hatta belki de iğrençti. Daha sonra seks kölesi rolünü kabullendi ve bu durumunun tadını çıkarmak istedi.
Önce annemi bizim binada yaşayan bir adamla buldum. Daha sonra annemi seven tanıdığı bir masaj terapistini yanımıza getirdi. Şişman, kır saçlı ve 50 yaş üstü. Çok iğrenç ama annesini rahatsız etmeye...
Last post
hepsi uzun zamandır onu beceriyor.
Bu doğru değil. Onu sadece beşinci kattan bir adamla buldum. O annemin sevgilisi, diğerleri değil