Karısı hakkında fanteziler

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Stanxii
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Karısı hakkında fanteziler

Unread post by Stanxii »

Karımın bir başkasına nasıl oral seks yaptığını hayal etmeyi seviyorum.
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Eşinizle ilgili fantezileriniz

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Stanxiii: 28 Mar 2022, 22:14 Bir eşin diğerine nasıl oral seks yaptığını hayal etmek hoşuma gidiyor.
Bir eşin başka bir adam tarafından nasıl sikildiğine veya hatta nasıl sikildiğine dair vizyonlar ve fikirler sürekli ortaya çıkıyor. iki, biri berbat, diğeri sikişiyor ..sonra yer değiştiriyorlar...onu istedikleri gibi çeviriyorlar ve onu tüm deliklerinden beceriyorlar...
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 3):
Mikha77, Çimen, hayalet
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kahretsin »

Bazen karımla seks yaptığımda ya da ona sarıldığımda birinin onu siktiğini hayal ediyorum
These users thanked the author Kahretsin for the post:
hayalet
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Stanxiii: 28 Mar 2022, 22:27 Bunu ona itiraf etmekten hala korkuyorum
Boşuna, ilişkinin en üst seviyesi, bir partnerin gizli hayalleri ve arzuları konusunda sana güvenmesidir , sonuçlarından korkmadan. Eşim ve ben asla fantezilerimizi birbirimizden saklamayız ve bunun için seks daha parlaktır. Bir şeyleri hayata geçirmeye çalışıyoruz.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
Fargal94, Sanat, hayalet
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 2 years

Unread post by Sanat »

Karımla ilgili ne tuhaf fantezilerim var! İlişkilerimizde ve arzularımızda genellikle çok dürüstüz, ancak özellikle gerçekleştirilemez olduğu için ona bu fanteziyi anlatmayacağım! Tangalarla güneşlenmeyi seviyor ve genellikle bahçede çömlekçiler giyiyor. Gözlerini onun kıçından ayırmadı, özellikle de benimki bahçe yatağında köpek stilinde tırmanırken ve ancak o zaman adamın her şeyin pantolonunun içinde olduğunu fark ettim, ne kadar örtbas etmeye çalışırsa çalışsın, hiçbir şey işe yaramadı Daha sonra külotumun tam oturmadığı ve sadece anüs bölgesinde bükülmekle kalmayıp, dudaklarımdan birinin de hafifçe görülebildiği ortaya çıktı.
Bu fotoğraftan sonra, genç bir adamın uyuyan ve tamamen çıplak olan karıma el yordamıyla dokunduğu ve ona en uygunsuz şekilde mastürbasyon yaptığı fantezisi ortaya çıktı!
These users thanked the author Sanat for the post (total 4):
Turbo94, hayalet, Alex7515, Fargal94
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Ar.t: 21 Aug 2023, 14:45 Karım hakkında o kadar tuhaf bir fantezim var ki! İlişkilerimizde ve arzularımızda genellikle çok dürüstüz, ancak özellikle gerçekleştirilemez olduğu için ona bu fanteziyi anlatmayacağım! Tangalarla güneşlenmeyi seviyor ve genellikle bahçede çömlekçiler giyiyor. Gözlerini onun kıçından ayırmadı, özellikle de benimki bahçe yatağında köpek stilinde tırmanırken ve ancak o zaman adamın her şeyin pantolonunun içinde olduğunu fark ettim, ne kadar örtbas etmeye çalışırsa çalışsın, hiçbir şey işe yaramadı Daha sonra külotumun tam oturmadığı ve sadece anüs bölgesinde bükülmekle kalmayıp, dudaklarımdan birinin de hafifçe görülebildiği ortaya çıktı.
Bu fotoğraftan sonra, genç bir adamın uyuyan ve tamamen çıplak olan karımı nasıl okşadığı ve ona en uygunsuz şekilde mastürbasyon yaptığına dair bir fantezi ortaya çıktı!
Peki ne? itiraf etmemek mi? 10-12 yaşında olmak bir şeydir, hatta daha da kötüsü - 10 yaşından küçük olmak. Ve zaten böyle bir geyik var. Teorik olarak sahip olabilen herkes buna sahip olabilir, bu nedenle ergenlik çağına ulaşırlar. Bunlar zaten modern toplumun +18, +16 vb. sınırlamalarıdır. Daha çok "medeniyetsiz" bir toplum, aynı çingeneler - kızlar zaten 15 yaşında doğum yapıyor. Eski Rusya’da (evrimsel standartlara göre geçmiş zaman tamamen önemsizdir) insanlar 14-15 yaşında evleniyordu ve 14 yaşındaki erkekler zaten eski savaşçılarla birlikte takım halinde savaşıyordu. 30-40’lı yıllarda, 14 yaşındaki marangozlar çalışmak için şehirlere çoktan gittiler - pencereleri, pervazları ve blokları baltalarla kestiler (birden fazla büyükbaba bana söyledi). Tek şey o zamanlar seksin köpekler gibi hayvani bir şey olduğuydu.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Sanat
Oprat
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Oprat »

Stanxiii: 28 Mar 2022, 22:14 Bir eşin diğerine nasıl oral seks yaptığını hayal etmek hoşuma gidiyor.
Hayır. Eşim sadece benim için!
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Oprat: 21 Aug 2023, 23:48
Bir eşin diğerine nasıl oral seks yaptığını hayal etmek hoşuma gidiyor.
Hayır. Karım sadece benim için!
Ne kadar egoist)))) Sadece bir çeşit feodal lord. Eşinizin bundan haberi var mı? Kutsal sadelik......
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Sanat
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Ar.t: 21 Aug 2023, 14:45 Bir gün arkadaşımızın oğlu bizi kulübede ziyarete geldi, 14 yaşında ve benimki tangalarla güneşlenmeyi sevdiğinden ve genellikle bahçede onlarla uğraştığından. Gözlerini onun kıçından ayırmadı, özellikle de benimki bahçe yatağında köpek stilinde tırmanırken ve ancak o zaman adamın her şeyin pantolonunun içinde olduğunu fark ettim, ne kadar örtbas etmeye çalışırsa çalışsın, hiçbir şey işe yaramadı Daha sonra külotumun tam oturmadığı ve sadece anüs bölgesinde bükülmekle kalmayıp dudaklarımdan birinin de hafifçe görülebildiği ortaya çıktı.
Böyle durumlarda yetişkin bir kadın, muhtemelen cinsel partner olarak değil, yalnızca genç ve deneyimsiz bir erkek çocuktan etkilenir. Çocukken benim de annemin küçük kız kardeşi vardı; o da benim halam ve ilk kız arkadaşımdı. O zamana kadar üniversiteden mezun olmuştu ve evliydi. Sekizinci sınıf öğrencisiydim. Bu hayatımda ilk defa oldu. Her şeyin nasıl sonuçlandığını yazmak uzun zaman alıyor ama anlık bir bilinç kaybı gibi geldi, hem çok hoş hem de kötü. Başım dönüyordu ve biraz da kusacakmış gibi hissettim. Teyzem her şeyin geçeceğini ve her şeyin yoluna gireceğini söyleyerek bana güvence verdi.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 2):
Sanat, Truwor
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Turbo94 »

Lina, ah, böyle bir eş isterim
hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by hayalet »

grekko10: 14 May 2023, 22:52 Kim karısının nasıl sikildiğini görmek ister - onu aynanın önünde sikin ki başınız görünmesin - seks sırasında izleyin pişman olmayacaksınız
İyi fikir!
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by GİYMEK »

Hayalden gerçeğe bir adım var, bu gerçeği görene kadar ben de hayal ettim.
These users thanked the author GİYMEK for the post:
Sanat
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Seks tavuğu »

helicopt9: 11 May 2022, 01:51 Eşimle ilgili fanteziler aklıma hemen gelmedi. Muhtemelen düğünden üç yıl sonra. Eşim her zaman düzgün vücutluydu ve bir noktada onun özellikle yaz aylarında dışarıda nasıl giyindiğini izlemeye başladım.
Bir gün alışveriş merkezine gittik, sıcak bir gündü ve eşim dar bir kot pantolon ve dar beyaz kolsuz bir tişört giyiyordu. Kolları tamamen açıktı, 4 beden göğüsleri erkeklerin dönmesini sağlayacak şekilde dışarı çıkmıştı. İşte o zaman onun başka birine ya da bana başka biriyle ağzını servis etmesini izlemenin ne kadar güzel olacağını düşündüm.
Harika bir fantezi...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”