Çıplak anne
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Çıplak anne
İki aile için kır hamamımız var. Sırayla su taşıyoruz ve boğuluyoruz! Ailesi boğulan ilk yıkanır. Kışın komşulardan önce üşümeye vakti kalmasın diye annesiyle birlikte yıkanırdı. Çocukluktan askerliğe. Boşandı ve 14 yaşından itibaren onu hamamda hissetmeye başladı. Sadece 32 yaşındaydı, dinçti! 16 yaşındayken onu önce sadece hamamda sikmeye başladı, sonra onu evde soymaya başladı! Büyük zevk! Hala genç. Göğüsleri sıkı, vajinası dar, heyecanla el sallıyor! Askerden geldi, evlendi! Bunun bir serseri olduğunu düşünmüştüm ama hayır, o bizim için zaman ve yer buldu!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bende de durum aynıydı. Onu çıplak gördüm ve beni banyoya götürdü. Yaklaşık dokuz yaşına gelene kadar, ona nasıl tepki verdiğimi görene kadar, sertleşme tam yerindeydi. Daha sonra her şey durdu.
- These users thanked the author Din71 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Travolta
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 52):
- annem adam yaptı, George, Avare, Korsan, Evgeniy-Spb, Liya, Toronto, yedili, Ahah, artm.razvratnik, Kültür, andymark, pvl1808, Forum, Travolta, pipipisa, alex211, Evgeniy7519, Horus1997Koş, nefret, yıldız benzeri, mercek, Fedot, Andrey57115, sessizlik and 27 more users
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Красиво
- These users thanked the author Avare for the post (total 4):
- Sergei04061975, Benim Ivan’ım, Fargal94, Çiy
-
- Total posts: 17
Çocukluğumda (6 ve 12 yaşlarımda da gördüm) ve son zamanlarda da tesadüfen gördüm, ne o zaman ne de şimdi özel bir çekim hissetmedim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 10 months
Çıplak annemi gözetlemeyi seviyorum. Duşta yıkanmasını, büyük 5 göğüslerini sallamasını, eğilmesini, deliklerinin göründüğü yuvarlak, yuvarlak kıçını ortaya çıkarmasını izlemeyi seviyorum..
- These users thanked the author Rick for the post (total 7):
- annem adam yaptı, artm.razvratnik, Alexb, Travolta, seksmarina80, Endişeli, angrove
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Tıpkı çıplaklar plajında çıplak yürümek gibi...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Фото просто супер. Кстати частенько замечаю, что фото обнаженной мамы с сыном (особенно подростком) довольно эротичные!

- These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
- artm.razvratnik, Artem.Maxsimov, Fargal94
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
24 saat değil ama akşam yatmadan önce, geceleri banyodan önce/sonra çıplak uyuyor, bazen de yazın hava sıcakken. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. Ben de 12 yaşımdan beri tamamen çıplak uyuyorum.
- These users thanked the author Lilli Beyaz for the post (total 4):
- Sibiryak89, Endişeli, kaptan63, alex56
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 4 years 1 month
Igor ’de, benimkini bankada çıplak gördüm kız kardeşimi ve beni yıkadı. Sonra yalnız kaldı ve kendini yıkadı, ben de baktım ve..... sonra onu sikiştiğini gördüm
6 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Duenna, Özel Mesaj’a yaz
6 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Duenna, Özel Mesaj’a yaz
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 3):
- Endişeli, Makar1977, PavelNokia
-
- Total posts: 20
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 6 months
Şahsen ben 15 yaşımdayken çıplak annemi gördüm (daha doğrusu baktım). Deniz kenarında tatil yapan bir aileydik, yazlık evlerde yaşıyorduk. Ayrıca soyunma kabini şeklinde bir yaz duşu da vardı, ya da belki kabinlerdi. Standın bir tuhaflığı vardı
, eğer standa belirli bir açıdan bakarsanız, olup bitenlerin %20-30’u görünür. Birkaç kez kuzenimi denizden sonra yıkanırken “yakaladım”. Böyle zamanlardan birinde evin köşesine yakın bir yerde çalıların arasında gözetleme yapmak için yerleştim. Kabine gelen kız kardeşim değil annemdi. Dürüst olmak gerekirse duş alırken, ona hızlıca bakmak istedim ve uzaktan gözetlememeye, bir nevi yanından geçmeye karar verdim :)
geçerken, öyle oldu ki o sırada bikini bölgesini tıraş edip bir tutam saç yapıyordu (neredeyse bitmişti, bu yüzden bunu gördüm) ve görünüşe göre daha fazla ışık almak için bir kadının arkasından biraz dışarı çıktı. duvarlarda çıplak, başı eğik, kedisine bakıyor, bacakları hafifçe açık, bir eliyle derisini geri çekti, diğer eliyle tıraş oldu, hızla evin etrafında koştum ve çalıların arasından bakmaya başladım. O zamanlar 45 yaşında olmasına rağmen hala seksiydi, göğüsleri gerçekten büyüktü, 4 bedenden daha az değildi, benim zevkime göre değil ama diğer her şeyde - sertleşme garantiliydi!
Bunu yaklaşık iki dakika boyunca yaptı, sonra durdu ve bir adım attı ve sadece poposunun yanı göründü.
Tabii kalan süre boyunca ona kıyafet veya mayoyla baktım ve çıplak olarak neye benzediğini biliyordum, bu beni heyecanlandırdı. Ama kumsalda sertleşmiş bir penisle pek iyi görünmüyorsun, hayal kurmamayı öğrendim. Hava kararıyordu ve tüm aileler evde oturduğunda, özellikle dışarı çıktım ve çalıların arasından onun oturduğu açık pencereden dışarı baktım, bacaklarına baktım ve onu çıplak, annemin amını hatırladım. göğüsleri, kalçaları.... sarsıldı...obüs gibi kamburlaştı

geçerken, öyle oldu ki o sırada bikini bölgesini tıraş edip bir tutam saç yapıyordu (neredeyse bitmişti, bu yüzden bunu gördüm) ve görünüşe göre daha fazla ışık almak için bir kadının arkasından biraz dışarı çıktı. duvarlarda çıplak, başı eğik, kedisine bakıyor, bacakları hafifçe açık, bir eliyle derisini geri çekti, diğer eliyle tıraş oldu, hızla evin etrafında koştum ve çalıların arasından bakmaya başladım. O zamanlar 45 yaşında olmasına rağmen hala seksiydi, göğüsleri gerçekten büyüktü, 4 bedenden daha az değildi, benim zevkime göre değil ama diğer her şeyde - sertleşme garantiliydi!
Bunu yaklaşık iki dakika boyunca yaptı, sonra durdu ve bir adım attı ve sadece poposunun yanı göründü.
Tabii kalan süre boyunca ona kıyafet veya mayoyla baktım ve çıplak olarak neye benzediğini biliyordum, bu beni heyecanlandırdı. Ama kumsalda sertleşmiş bir penisle pek iyi görünmüyorsun, hayal kurmamayı öğrendim. Hava kararıyordu ve tüm aileler evde oturduğunda, özellikle dışarı çıktım ve çalıların arasından onun oturduğu açık pencereden dışarı baktım, bacaklarına baktım ve onu çıplak, annemin amını hatırladım. göğüsleri, kalçaları.... sarsıldı...obüs gibi kamburlaştı

- These users thanked the author yeniden meme açan for the post (total 5):
- Tolkala, Tatlım, Makar1977, Kostiai72, PavelNokia
-
- Total posts: 21
Annem neredeyse 70 yaşında ve onu ziyaret ettiğimde etrafta çıplak dolaşmasına karşı olurdum)
- These users thanked the author Viking for the post:
- Hız Adamları
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
12 yaşımdan itibaren annem beni hamama götürdü, o zamanlar hiçbir şey anlamadım ve göğsümü, popomu ve bacak aramı sabunladığımda bazen elimi sıkıp üzerine bindiğinde harika hissetti. 14 yaşımdan itibaren babam annemi önümde çıplak yürümeye ikna etti ya da zorladı ve sonra her şeyi anladım, sikim ayaktaydı ve ben de mastürbasyon yapıyordum. Bugün eşim yeğeniyle aynı şeyi yapıyor, 14 yaşında, poposuna kadar tişörtle, sonra göğüsleri dökülen tişörtle önde dolaşıyor. Annem şu anda 61 yaşında, hâlâ onunla çıplaklar plajına ya da her türlü partiye gidiyoruz. 3 yıl önce o ve ben Almanya’daki fetiş kulüplerine gittik.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
- Mart, PavelNokia, Endişeli
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 5 months
19 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ben de kendiminkini gördüm. 12 yaşıma kadar beni banyoda yıkadı. Bazı nedenlerden dolayı bunun oldukça normal olduğunu düşünmüştüm.
Daha önce hatırlamıyorum ama 11-12 yaşlarımdayken beni birkaç kez önlükle yıkadı, çıplak vücuduma giydirdi. Bu bir şeydi! Arkasını döndü ve kıçını gördüm, kontrol etmesine rağmen bazen göğüsleri kısmen dökülmüştü.
Ve bir zamanlar 12-14 yaşlarındayken annem temizlik yapmak ya da sadece bir şeyler yapmak için dairede dolaşıyordu. bazı işler, aynı zamanda pratik olarak çıplak, sadece şort ve önlükle. O zamanlar inanılmaz sıcaktı. Önlüğünün arkasından göğüsleri sürekli dökülüyordu çünkü... eğilip döndü. Ve görünüşe göre ona çok dikkat çekici bir şekilde baktım, çünkü sabahtan öğleden sonraya kadar böyle yürüdü ve sonra düzgün giyindi. Ve sıcaklık henüz azalmadı.
Bunun için kendimi suçluyorum)
Vay canına! Ben de tek olduğumu sanıyordum.
19 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ben de kendiminkini gördüm. 12 yaşıma kadar beni banyoda yıkadı. Bazı nedenlerden dolayı bunun oldukça normal olduğunu düşünmüştüm.
Daha önce hatırlamıyorum ama 11-12 yaşlarımdayken beni birkaç kez önlükle yıkadı, çıplak vücuduma giydirdi. Bu bir şeydi! Arkasını döndü ve kıçını gördüm, kontrol etmesine rağmen bazen göğüsleri kısmen dökülmüştü.
Ve bir zamanlar 12-14 yaşlarındayken annem temizlik yapmak ya da sadece bir şeyler yapmak için dairede dolaşıyordu. bazı işler, aynı zamanda pratik olarak çıplak, sadece şort ve önlükle. O zamanlar inanılmaz sıcaktı. Önlüğünün arkasından göğüsleri sürekli dökülüyordu çünkü... eğilip döndü. Ve görünüşe göre ona çok dikkat çekici bir şekilde baktım, çünkü sabahtan öğleden sonraya kadar böyle yürüdü ve sonra düzgün giyindi. Ve sıcaklık henüz azalmadı.
Bunun için kendimi suçluyorum)
- These users thanked the author Barkas for the post:
- PavelNokia
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
2021-11-27 18-04-19 .JPG
Моя мама...
- These users thanked the author maxim.sweds for the post (total 15):
- annem adam yaptı, Toronto, Sibiryak89, Travolta, George, Rexx, Bulkin, Sapık, Rahatla_19, Fargal94, Piero, Ded, Andrey Lukashov, Gami, alex56
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Total posts: 16
Annem ortalıkta çıplak dolaşıyor, bunu @Soulless000 telgrafında detaylı olarak konuşmak istiyorum.
-
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 5 months
Annem çocukluğumdan beri çıplaktı. Şimdi 30 yaşındayım. Hala birbirimizin sırtını yıkıyorum, ona masaj yapıyorum ve o anda çıplak ama gerçek şu ki yüz üstü yatıyor. Ve ben onun kıçının üzerinde oturuyorum. Kadınlarla sorunum yok, benim de var ama yine de annemi istiyorum. Sertliğimi birden fazla kez gördü ve hatta ona dokunmak istediğimi bile yazdım. Hepsini şakaya indirgedim. Her ne kadar eminim ki eğer babam giderse ve o ve ben birkaç gün kalırsak kesinlikle sevişirdik.
- These users thanked the author Gefalar for the post (total 2):
- Travolta, PavelNokia
-
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 1 month
Annem de ortalıkta çıplak dolaşıyor ama ben ona oral seks yapmaya başladım ve neredeyse bir yıl sonra birlikte olduk.
- These users thanked the author Oleg... for the post (total 3):
- Sibiryak89, Endişeli, viktor.bolkonsky
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 3 years 2 months
Bir keresinde annemin yıkanırken banyosuna girdiğimi ve penisinin olmadığını gördüğümü hatırlıyorum)))) bu benim için şok oldu, amının nerede olduğunu sordum ve bana kızların penisinin olmadığını açıkladı kedi, onların bir deliği var. O zamanlar kaç yaşında olduğumu gerçekten hatırlamıyorum
- These users thanked the author Kulibin for the post (total 2):
- margosha22, Kubanoid
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
sıklıkla duruyor ve artık daha sık
- These users thanked the author Liza for the post (total 8):
- pipipisa, Elena_Vladimirovna85, annem adam yaptı, SON, kaptan63, MağaralarJ, tahmini, Funtik
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- heyecanlanıyorum
çok fazla
- These users thanked the author Liza for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Sapık
-
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum
Çoğunlukla hayır, yalnızca yüzdüğümüzde
- These users thanked the author Liza for the post (total 2):
- pipipisa, annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 523
- Registered for: 3 years 2 months
Yalnızca yürümeye alışkın mısın? Çıplak mı dolaşıyorsun yoksa oğlunun seni görmesini mi istiyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
Yapmayı seviyorum bunu, ama şimdi onun görebilmesi için daha fazlasını yapmaya çalışıyorum
- These users thanked the author Liza for the post (total 5):
- Sibiryak89, Zebr111, annem adam yaptı, MağaralarJ, İskender
-
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum