Boyut önemlidir
-
Автор темыSEN
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 1 year 11 months
Yanıt: Boyut önemli
Eğer boyut önemli olmasaydı, uzun yıllar boyunca tartışılmazdı.
Önemlidir ve başka ne!!!
Önemlidir ve başka ne!!!
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Truwor
-
Автор темыSEN
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 1 year 10 months
Önemli olan büyüklük değil, sahip olduklarınızı doğru kullanmaktır. Dizlerinize kadar bir DRIN içebilirsiniz, ancak pek faydası olmayacaktır. İyi bir arkadaşım vardı ve etkileyici büyüklükte bir penise sahip olduğundan kızlarla yakın sorunları olduğunu paylaştı. Görünüşe göre kızlar, "At" görünümüne sahip bir adamla seks yapmaktan rahatsız oluyorlar.
- These users thanked the author sevgi dolu for the post:
- Alena
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Önceki konuşmacının söylediği gibi katılıyorum. Boyut ancak 10 cm’den küçükse önemli olabilir. O zaman bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor, evet. Diğer durumlarda bu herkes için geçerli değildir. Kimin buna ihtiyacı var ve kim hangisini tercih ediyor? Yazının yazarının bilip bilmediğini bilmiyorum ama ilk sonların ve alıcıların büyük kısmı 10 cm’ye kadar daha derinde bulunuyor. Dolayısıyla böyle bir penisten bile sorunsuz bir şekilde boşalmak oldukça mümkündür. Önemli olan onu nasıl kullanacağını bilmesi ve çok ince olmamasıdır. En önemli şey penisin hacmi ve kullanım yeteneğidir. Evet, kedi esniyor falan, bunu kimse iptal etmedi. Ancak bazı insanlar örneğin 16 cm’den uzun bir penisten rahatsız olabiliyorlar. Bazıları için iyi bir orgazm için minimum 20 cm’dir. Yani herkesin kendi tercihleri vardır. Ama daha önemli olan boyut değil, uzunluk değil. Ve hacim ve beceriler)
- These users thanked the author Alena for the post (total 3):
- Hafta sonu, Niko20, Alexsss
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years
Yaklaşık 15 yıl önce eşimle ben bir çiftle sallanıyorduk. Adamın ayakta 10 senti bile vardı, benim 17’me karşı değil. Tabii ön flört konusunda uzmandı, kızları öper, yalardı. yarı yarıya ölecekler)) Peki, o zaman, tabii ki, yaklaşık 5 dakika boyunca onları becereceğim, kızlar açık kalacak)) Hatta bir keresinde birisi sikimi bastırdığı için uyandım, karımı gördüm. , çıplak! Uyandığımı ve sertleştiğimi görünce bana sırtını döndü ve şu sözlerle kıçını uzattı: “Çabuk sik beni, yoksa öleceğim, beni taciz ediyordu ama ben yapmıyorum yeterince uzun değil... “Ve o kadar şaşkına dönmüştüm ki, uykumdan tam anlamıyla onun içine düştüğümü hatırlıyorum, her şey ne kadar sıcaktı ve ıslaktı ve iki ya da üç pompalamadan sonra boşalmaya başladı... .
- These users thanked the author Vuruş for the post (total 2):
- Boynuzlamak!!!, İskender
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Geometriyle daha çok ilgileniyor : )
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- bot458
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
Elbette ki öyle, kişisel bir örnekten yola çıkarak; bir zamanlar arkadaşımın daha önce siktiği bir kız vardı ve sonra o bana geçti, daha sonra bana onun büyük olmadığını ve orgazm olmasının zor olduğunu söyledi. onunla, yani tüm bunlar "önemli olan büyüklük değil, asıl mesele beceridir" bunlar küçük yazılmış olanların bahaneleridir))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Onlar Ayrıca normal, büyük bir penis denememiş kadınlar için boyutun önemli olmadığını da yazın.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Liyakat
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 1 month
Az önce yazdım. 21 yaşındayım, büyük sevgilim 13-15 beden. Ama ben bir kraliçeydim, onunla seks yaptıktan sonra tatmin olmuş bir şekilde uykuya daldım.
Değil Penisin boyutu, sahibi kadar önemlidir.
Şakayı hatırlıyorum - hatırladığım kadarıyla en az bir parmağım var, ben bir erkeğim.
Gerçek bir erkekse, tek parmağıyla bir kadın için mucizeler yaratır.
59 saniye sonra gönderildi:
Az önce yazdım. 21 yaşındayım, büyük sevgilim 13-15 beden. Ama ben bir kraliçeydim, onunla seks yaptıktan sonra tatmin olmuş bir şekilde uykuya daldım.
Şakayı hatırlıyorum - hatırladığım kadarıyla en az bir parmağım var, ben bir erkeğim.
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
İki kereden fazla. Tekrar göndermediklerini düşündüm. Özür dilerim Merit. (Sadece Maşa)
59 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
İki kereden fazla. Tekrar göndermediklerini düşündüm. Özür dilerim Merit. (Sadece Maşa)
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 10 months
Erkeklere kabalık gibi gelse de benim için büyüklük önemli.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- sadece82
-
- Sürtünmeler
Yanılmıştı. Bu akşam erkek arkadaşımı ziyaret ediyordum. Daha önce de yazdığım gibi, birkaç kez beni oraya birlikte götürdüler. Ve umurumda değil.
Yani. Hadi buluşalım Sergey. Soyunduğumda delirdim. Ve çok sarkıyordu ama ayağa kalktı, çok büyük.
İçime girdiğinde her şeyi parçalayacağını düşündüm. Ama hayır. Bu bir şeydi. İçimi tamamen doldurdu, çok güzeldi.
Her zamanki gibi evdeyim ama uyuyamıyorum, sürekli bu mucizeyi hatırlıyorum, umarım bu içimdeki son sefer değildir.
Yani. Hadi buluşalım Sergey. Soyunduğumda delirdim. Ve çok sarkıyordu ama ayağa kalktı, çok büyük.
İçime girdiğinde her şeyi parçalayacağını düşündüm. Ama hayır. Bu bir şeydi. İçimi tamamen doldurdu, çok güzeldi.
Her zamanki gibi evdeyim ama uyuyamıyorum, sürekli bu mucizeyi hatırlıyorum, umarım bu içimdeki son sefer değildir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 7 months
Bence öyle… ve kadınların farklı amları var, bazıları bundan hoşlanmıyor, hatta bazıları için altı tane bile yeterli değil.
- These users thanked the author Yetişkin for the post:
- Zhora Kuni
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
İştahı iyi olan ve beş numara, eğer gün orgazm olmadan geçerse, o bir miguera kadar öfkeli, evli bir kızla çıktım. Bütün hikayelerimizi birbirimizle paylaştık. Bir zamanlar bir erkekle tanıştı ve adam hemen onu gerçekten becermek istedi. Üç gün boyunca büyük zorluklarla onu aldı ve bu gerçekleştiğinde büyüklüğüne şaşırdı. Poposuna gelince büyük bir korku ve acıyla onu bıraktı. Ancak bir hafta sonra aile gibi her yere yürüdüğünü ve vücudunun bu boyuta hızla alıştığını söylüyor. Senin bedeninle gülüşünün Julia Roberts’a benzediğini söyleyerek onunla dalga geçtim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 3 months
Farklı durumlarda, farklı şekillerde))) Boyut bir amatör içindir, ancak dedikleri gibi deneyim boşa harcanamaz)))) Her birinin bireysel bir yaklaşıma ihtiyacı vardır)) Kaç kişi, çok fazla fikir)))
Sanırım öyle)))
Sanırım öyle)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Bu anatomi, diyelim ki küçük değilim, 19 yaşlarında, zayıf değilim, ilk eş tüm uzunluğu yırttığında daha şefkatle çığlık attı, o kadar da derin değil, şimdiki eş zaten onu sonuna kadar alıp kendine doğru çekmeye alışmış rahmine kadar yırtabilmek için taşaklarından tuttu, şirket toplantısında bana sarhoş olduğunu ve patronun onu rahatsız etmeye başladığını, işten çıkarılma tehdidi altında onu tuvalete sürüklediğini ve parçalamaya başladığını söyledi. aşağı dedim ve gerçekten ne olduğunu anlamadım, ya da sadece külotunu hareket ettiriyordu, dürtüklüyordu, bir kapsülle dürtüyordu, düştü, sonra elleriyle amını düzeltti, geri şişti, sinirlendi, koştu uzaktaydık ve bir daha gelmedik ve geceleri seviştik, hatırladık ve güldük...
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Yalnızca boyut değil, aynı zamanda yapılandırma da önemlidir. Penis başı yukarı bakacak şekilde kavisli olduğunda, kadının aşağıdan, sırtüstü, yüzü yukarı dönük olduğu olağan pozisyon için iyidir. Penis başı aşağıda olacak şekilde büküldüğünde diz-dirsek pozisyonuna yani köpek stiline iyi gelir. Bu, bir kadının "G noktası" olarak adlandırılan kasık ön duvarının içindeki konumuyla açıklanmaktadır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post