Çocuk kimden?
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuk kimden?
Arkadaşım aradı ve hamile kaldığını söyledi. O gün sabah sevgilisiyle sevişti ve o da regl döneminden önce içeri girdi ve akşam sarhoş bir kocanın yanına gelmesinin sorun olmayacağını söyledi. Geceyi onlarla geçirmek için öğrencisiyle birlikte eve geldi ve oğlanı baştan çıkardı. Sabahleyin kocası da ona boşaldı. Hamile şimdi doğum yapmayı ve bebeğin neye benzeyeceğini görmeyi bekliyor.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Eski Şeytan, Martin, Endişeli
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 4 years
Re: Çocuk kimden geliyor?
Ve küçük siyah olan doğdu)))
- These users thanked the author Barış üzerinize olsun for the post (total 3):
- 12345, Endişeli, İsveç125
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 3 years 11 months

Last edited by Köpük kauçuk on 14 Jun 2021, 15:19, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 8 months
Kadınların bilinçaltında çocuk sahibi olmayı istedikleri yönünde bir görüş var. en güçlü adamdan bir "sperm savaşı" düzenleyin ve en güçlünün sperminin kazanmasına izin verin. Sevgilinin spermi kazanır - tutkuların yoğunluğu daha yüksektir. Bu durumda erkeğin spermi kazanacaktır.Tolqala: ↑14 Jun 2021, 10:37 Arkadaşım aradı ve hamile kaldığını söyledi. O gün sabah sevgilisiyle sevişti ve o da regl döneminden önce içeri girdi ve akşam içeri girmenin sorun olmayacağını söyledi. Sarhoş bir koca, geceyi onlarla geçirmek için eve geldi ve oğlanı baştan çıkardı. Sabah kocası uyandı ve ona boşaldı. sonuç olarak hamile kaldı. Şimdi doğum yapmayı ve bebeğin nasıl görüneceğini görmeyi bekliyor.
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
Bir kadının çocuğunun kimden olduğunu bilmediği bu durumun nadir bir durum olmadığını düşünüyorum.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Köpük kauçuk, Tanya, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ne önemi var? Çocuk hiçbir şey için suçlanamaz...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, Endişeli
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Peki, aynı gün içinde 3 Hottabych yıldızı tarafından aynı anda sikildiyse. Her biri sakalından bir kıl yolar ve hamile kalırdı. Okul anatomi dersinden hatırladığım kadarıyla bir kadının hamile olduğunu anlaması için belli bir sürenin geçmesi gerekiyor. ve böylece sabah sevişsin ve akşam hamile kalsın - saçmalık.
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
- Tanya, Hayalperest, İrlandalı kırbaç, Endişeli
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
vit123, olmayan bir şey icat etmeyin Orada hamile olduğunu bir gün içinde öğrendiği yazmıyor.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Eski Şeytan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bunun gibi bir şey...
Stajyer kız hamile kaldı. Ve bir erkek arkadaşı vardı. Bir "çıkar çatışması" vardı - her birimiz onu sicil dairesi anlamında kendi tarafımıza sürükledik. Sonunda beni gönderdi. 10 yıl sonra çocukluğumda onunla kopyamla tanıştım.
Bunun gibi bir şey...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Evet, çok sayıda olduğu doğru bu tür seçenekler. Hatta trajik vakalar bile var
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 9 months
Bu görüş yalnızca tek bir durumda geçerlidir; bir kadın arka arkaya birkaç kişi tarafından sikildiğinde, işte o zaman "sperm savaşı" olur, birkaç saatlik aralıklarla ve neredeyse ertesi gün değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
DNA programında NTV’ye hoş geldiniz... : ROFL:Tolqala: ↑14 Jun 2021, 10:37 Tolqala » 14 Haziran 2021, 10:37
Arkadaşım arayıp hamile kaldığını söyledi. O gün sabah sevgilisiyle sevişti ve onun içine girdi. Adet öncesiydi ve akşam sarhoş bir koca, geceyi onlarla geçirmek için eve geldi ve çocuğu baştan çıkardı. Sabahleyin kocası uyandı ve hamile kaldı. Şimdi doğum yapmayı ve bebeğin kime benzeyeceğini görmeyi bekliyor.
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- İrlandalı kırbaç, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yakın zamanda bazı Avustralyalı bilim adamlarının, eşlerinden doğmayan çocukların yüzdesinin her yıl artarak %28’e ulaştığını iddia eden bir araştırmasını okudum. Muhtemelen şimdi de aynı orana sahibiz.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- 12345, Sibiryak89, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Metreslerim olarak her zaman evli insanları seçerim. Genç ve aptalken, her zaman çekinmeden metresimle gelirdim. Birinin kocasından değil de hamile kalması ihtimali kesindir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Babalık testinin zorunlu hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, işte bu, shaboldlar ve geyikleri tarafından bu kadar çok lulz üretilecek
:-D
Bu %28’in %25’i, toplumun en altta yaşayan aynı katmanıdır: her kesimden herkesi sikeyim ( özellikle hizmet sektöründe çalışıyorlarsa), sarhoşlar, listelerin sık sık misafirleri, barut ve diğer engerekler.
Babalık testinin zorunlu hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, işte bu, shaboldlar ve geyikleri tarafından bu kadar çok lulz üretilecek

-
- Orgazm!
Ayrıca bir ailedeki her üç veya dördüncü çocuktan birinin yasal kocalarından olmadığını düşünüyorum.
Yani bu tabaka hiçbir zaman dikkate alınmıyor ve sosyologların anketlerine katılmıyor. Yani bunları dikkate aldığımızda oran çok daha yüksek.toplumun aynı tabakası, toplumsal altta yaşıyor
-
- Orgazm!
Nasıl bir fahişe kendisine sorulduğunda kocasını doğurmadığını söyler? Tüm azizler sandık başında
Yani burada bir anketten değil, araştırmadan bahsediyoruz, yani var bir kanıt tabanı.
Nasıl bir fahişe kendisine sorulduğunda kocasını doğurmadığını söyler? Tüm azizler sandık başında

-
- Orgazm!
Anketler isimsiz olarak yapılıyor ve sevgilisini doğurduğunu bilen kadınlar kendilerini haklı görüyorlar ve dolayısıyla doğru cevap verme ihtimalleri yüksek.
Ve eğer biz Her fahişenin bunu söylemeyeceğine dair fikrinizi dikkate alın, o zaman kocalardan olmayan çocukların gerçek yüzdesi çok daha yüksektir.
O halde fahişeler ve toplumsal altta yaşayanlar öyle olmayacak röportaj yapıldı.
Anketler isimsiz olarak yapılıyor ve sevgilisini doğurduğunu bilen kadınlar kendilerini haklı görüyorlar ve dolayısıyla doğru cevap verme ihtimalleri yüksek.
Ve eğer biz Her fahişenin bunu söylemeyeceğine dair fikrinizi dikkate alın, o zaman kocalardan olmayan çocukların gerçek yüzdesi çok daha yüksektir.
-
- Orgazm!
Bu, babalık testleriyle ilgili istatistiklerden alınmıştır.
Size bunun anketlerle ilgili olmadığını yazmıştım.12345: ↑31 Oct 2022, 06:43Peki fahişeler ve sosyal medyada yaşayanlar altla görüşme yapılmayacaktır.Hangi fahişe röportaj yaptığında kocasını doğurmadığını söyler?
Anketler isimsiz olarak yapılmakta olup, sevgilisini doğurduğunu bilen kadınlar kendilerini haklı görmekte ve bu nedenle doğru cevap verme olasılıkları yüksektir.
Ve her fahişenin bunu söylemeyeceğine dair görüşünüzü dikkate alırsak, kocası olmayan çocukların gerçek yüzdesi çok daha yüksektir.
Bu, babalık testleriyle ilgili istatistiklerden alınmıştır.
-
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Evet, bu tür çalışmaların İngiliz bilim adamları tarafından yapıldığını okudum ve gerçekten de babaların% 30’a varan kısmı SSCB’yi hesaba katmadan kendi çocukları dışında çocuk yetiştiriyor, bu yüzden hatırlıyorum ve 1982-83 yılı şöyle bir şeydi Bu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Bir çeşit hayali hikaye kokuyor...
- These users thanked the author Arsız Joe for the post:
- İrlandalı kırbaç
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Başardık bir sürü fahişeyle röportaj yapmak... Hayır, arkadaş fahişeler sadece yalan söylüyorlar... şanssızca sola giden ve evli kalmak isteyen "örnek eşler" yalan söylüyorlar...
Yoldaş Binbaşı yasal bir dille konuştu...

Başardık bir sürü fahişeyle röportaj yapmak... Hayır, arkadaş fahişeler sadece yalan söylüyorlar... şanssızca sola giden ve evli kalmak isteyen "örnek eşler" yalan söylüyorlar...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
Son, araçları haklı çıkarmayabilir ama onları belirler (c). Araştırmanın parasını kim ödedi? - doğru soru bu.
Avustralya’da çok sayıda Çinli var (nerede değiller ki?), Hintliler, Filipinliler ve diğerleri. Belki de genel olarak yerlilerden bahsediyoruz?
Görünüşe göre "Kimin boğası atlarsa, buzağı bizim olur" diye bir Yahudi atasözü varmış :)
Yani bence bir sorun yok.
Peki ne olmuş? Öncelikle aynı bilim adamlarına coğrafyayı, toplumun hangi katmanlarını, hangi amaçla ve kimin için incelediklerini sormak gerekir.
Son, araçları haklı çıkarmayabilir ama onları belirler (c). Araştırmanın parasını kim ödedi? - doğru soru bu.
Avustralya’da çok sayıda Çinli var (nerede değiller ki?), Hintliler, Filipinliler ve diğerleri. Belki de genel olarak yerlilerden bahsediyoruz?
Görünüşe göre "Kimin boğası atlarsa, buzağı bizim olur" diye bir Yahudi atasözü varmış :)
Yani bence bir sorun yok.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Artık bir test yapmanın tam zamanı Doğumdan sonra test yapın. Ve baba alanında annenin istediği kişiyi değil gerçek babayı belirtin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
Üniversitede okurken grubumuzda bir çift vardı, o bir shalashovka’ydı, o bir pedal emiciydi ve bu yüzden yandan hamile kaldı ve onun olduğunu söyledi ve o da evlendi. Biz buna amını burnuna asmak diyoruz.
-
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 1 month
Bu bilgi nereden geliyor?tenzor: ↑16 Jun 2021, 16:30 Bilinçaltında en güçlü erkekten çocuk sahibi olmak isteyen kadınların bir “sperm savaşı” düzenlediği ve en güçlünün sperminin kazanmasına izin verdiği yönünde bir görüş var. Sevgilinin spermi kazanır - tutkuların yoğunluğu daha yüksektir. Bu durumda oğlanın spermi kazanacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
Fahişelerden sanki kötü bir şeymiş gibi bahsediyorsun.
Kadınların yapması gereken şey budur: Mümkün olduğu kadar çok erkeğe sıcaklık ve şefkat gösterin. Önemli olan hile yapmak ya da aldatmak değil.
55 saniye sonra gönderildi:

Kadınların yapması gereken şey budur: Mümkün olduğu kadar çok erkeğe sıcaklık ve şefkat gösterin. Önemli olan hile yapmak ya da aldatmak değil.

51 saniye sonra gönderildi:BackAgain: ↑31 Oct 2022, 06:04Bu %28’in %25’i, toplumun en altta yaşayan aynı katmanıdır: her kesimden herkesi sikeyim ( özellikle hizmet sektöründe çalışıyorlarsa), sarhoşlar, listelerin sık sık misafirleri, barut ve diğer engerekler.
Babalık testinin zorunlu hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, işte bu, shaboldlar ve geyikleri tarafından bu kadar çok lulz üretilecek:-D
![]()
Sperm bir kadının vücudunda en az bir gün yaşar.
55 saniye sonra gönderildi:
Erkek çocuğun sperminin kazandığını nereden biliyordu?tenzor: ↑16 Jun 2021, 16:30Bilinçaltında en güçlü erkekten çocuk sahibi olmak isteyen kadınların bir "sperm savaşı" düzenlediği ve en güçlünün sperminin kazanabileceği yönünde bir görüş var . Sevgilinin spermi kazanır - tutkuların yoğunluğu daha yüksektir. Bu durumda oğlanın spermi kazanacak.Tolqala: ↑14 Jun 2021, 10:37 Arkadaşım arayıp hamile kaldığını söyledi. O gün sabah sevgilisiyle sevişti. Adet öncesiydi ve akşam saatlerinde sarhoş bir koca geceyi onlarla geçirmek için eve geldi ve kadını baştan çıkardı. Sabah kocası uyandı ve hamile kaldı, şimdi doğum yapmasını ve çocuğun kime benzeyeceğini bekliyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 1 year 11 months
nGönderildi 2 dakika 56 saniye sonra:
Ve bence bunu yapan baba değil o, ama yükselten kişi.
Herkes okula gitmedi.
nGönderildi 2 dakika 56 saniye sonra:
Ve bence bunu yapan baba değil o, ama yükselten kişi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
3 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Eşim ve ben genel olarak bir sonraki çocuğunu başkasından doğurması konusunda anlaşmıştık. Kimden olduğunu bilecek, ben bilmeyeceğim. Bu yüzden şimdi ona boşalmama izin vermiyor.
Harika. Bu ona seni hatırlatacak. Peki kopya kadın mı?
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
Bunun için baba olduğu iddia edilen kişilerin DNA örneklerine ihtiyaç duyulacaktır. Ve onları her zaman yakalayamazsınız...
3 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Eşim ve ben genel olarak bir sonraki çocuğunu başkasından doğurması konusunda anlaşmıştık. Kimden olduğunu bilecek, ben bilmeyeceğim. Bu yüzden şimdi ona boşalmama izin vermiyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim küçükken çok kolay hamile kaldı. Fazladan bir hareket yaptığım anda sanki oraya bir şey sıçratmaya vaktim yokmuş gibi hissettim, regl zamanı geldiğinde eşimden gecikme haberini aldım.
Sadece bir çocuğumuz var; yetişkin bir kızımız. Bir torunum var.
Ama artık eşim 51 yaşında ve tüm sorunlar kendiliğinden ortadan kalktı. Artık cinsel ilişkinin kesintiye uğrayacağını hayal bile edemiyor.
Bizim ailemizde bu bakımdan çatı kadına ait. Eşimin benden hamile olduğundan emin olmadığı ya da benden hamile olmadığından emin olduğu durumlarda her zaman hala kadın doğum uzmanı olarak çalışan bir arkadaşına giderdi. Sorun bazen benim haberim olmadan bile çözüldü. Ben de birden fazla kez hamileliği sonlandırmak zorunda kaldım.Womanslave: ↑12 Aug 2023, 10:16 Eşim ve ben genel olarak onun bir sonraki çocuğunu başkasından doğurması konusunda anlaşmıştık. Kimden olduğunu bilecek, ben bilmeyeceğim. Bu yüzden artık ona boşalmama izin vermiyor.
Eşim küçükken çok kolay hamile kaldı. Fazladan bir hareket yaptığım anda sanki oraya bir şey sıçratmaya vaktim yokmuş gibi hissettim, regl zamanı geldiğinde eşimden gecikme haberini aldım.
Sadece bir çocuğumuz var; yetişkin bir kızımız. Bir torunum var.
Ama artık eşim 51 yaşında ve tüm sorunlar kendiliğinden ortadan kalktı. Artık cinsel ilişkinin kesintiye uğrayacağını hayal bile edemiyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Belki başkası oraya püskürtmüştür?Fazladan bir hareket yaptığımda sanki oraya bir şey sıçratmaya vaktim yokmuş gibi hissettim, regl zamanı gelince eşimden gecikme haberini duyuyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 10 months
Garip bir durum ve hikaye. Evet, regl dönemi hakkında da)
Ama tamamen teorik olarak da olsa, sanırım ilk sevgilisinden hamile kaldı. Ancak bu, bu erkeklerin fizyolojisi ve spermlerinin kalitesi de dahil olmak üzere birçok faktöre bağlıdır. Bazıları, hiç bilemezsiniz, çocuk sahibi olamıyor ve bunu bilmiyorlar. Bazılarının spermleri daha aktiftir. Birinin spermle sorunları var. Bu konuda ayrıntı yok)
Ama tamamen teorik olarak da olsa, sanırım ilk sevgilisinden hamile kaldı. Ancak bu, bu erkeklerin fizyolojisi ve spermlerinin kalitesi de dahil olmak üzere birçok faktöre bağlıdır. Bazıları, hiç bilemezsiniz, çocuk sahibi olamıyor ve bunu bilmiyorlar. Bazılarının spermleri daha aktiftir. Birinin spermle sorunları var. Bu konuda ayrıntı yok)
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 9 months
Sevgilinin siyahi olması harikaydı dostum, öğrenci Asyalı ama Avrupalı bir kocaydı! O zaman kesinlikle kimden hata yapmadım!
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Öyleydi Aşık siyahi bir adamsa, öğrenci Asyalı ama kocası Avrupalıysa harika! O zaman kesinlikle kimden hata yapmadım! :şampuan:
Sevgilinin siyahi olması harikaydı dostum, öğrenci Asyalı ama Avrupalı bir kocaydı! O zaman kesinlikle kimden hata yapmadım!

5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Öyleydi Aşık siyahi bir adamsa, öğrenci Asyalı ama kocası Avrupalıysa harika! O zaman kesinlikle kimden hata yapmadım! :şampuan:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
peki TS "Çocuğun kimden olduğu" sorusuyla bizden ne öğrenmek istiyor?
Burada mutlaka Kinder’in doğumunu beklememiz ve ardından babalık testi yapmamız gerekiyor. Orada %99,9 olasılıkla babanın kim olduğunu söyleyecekler!
1 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ama genel olarak günde üç tane olması güçlü!!!
Daha çok bir peri masalı gibi! )))
Burada mutlaka Kinder’in doğumunu beklememiz ve ardından babalık testi yapmamız gerekiyor. Orada %99,9 olasılıkla babanın kim olduğunu söyleyecekler!
1 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ama genel olarak günde üç tane olması güçlü!!!
Daha çok bir peri masalı gibi! )))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post