Annenin tuhaf davranışı mı yoksa cinsel provokasyon mu?
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Annenin tuhaf davranışı mı yoksa cinsel provokasyon mu?
Annemin davranışları (o 44, ben 23) hakkında size danışmak istedim, bu normal mi ve neden bunu tekrar tekrar yapmaya devam ediyor?
En baştan başlayacağım, bu öğleden sonra gerçekten kaynıyordum, antrenmandan sonra duşta duruyorum, kahretsin yaklaşık 5 dakikalığına geldim, kapıyı çalıyor ve yakında mı diyor? Soruyorum, neye ihtiyacı var?
Ellerini yıkamak istediğini falan söylüyor (anlayamadım), peki, şimdi 3 dakika oldu, bir dakika geçti, birazdan gelecek mi diyorum. Sinirli bir şekilde dışarı çıkıyorum ve prensip gereği hadi bakalım ne yapacaksın diyorum,
içeri giriyor ve tam önümde pantolonunu ve külotunu çıkarıp tuvalete oturuyor, hızla döndüm uzakta ve gitti ve sanırım ciddi misin? Neden önümde böyle bir yüz ifadesi var ve eğer arkamı dönmeseydim hala orada kıçım çıplak oturuyor olurdum?
Yani bu sadece bugün, ama ertesi gün yanıma geldi. Bir şey soracağım, burnumu silmek için tişörtünün kenarını kaldırıyor elbette ve sanki tesadüfen tişörtün altından göğüslerini görüyorum ve bu şekilde iyi görünüyor, eh, evde de öyle yine de sorun yok,
Göstermedim ama düşündüm ki, bilerek ne yapıyorsun? Üstelik böyle anlardan sonra kızmaya başladığımda, o da eğleniyor ve komik görünüyor. Aynı zamanda oluyor, uyanıyorum ve o da benimle yatağa uzanıp gülüyor ve şöyle diyor: Neden oğlumun yanına uzanamıyorum?
Ya da mağazadan gelip satın alacak bazı mayolar veya iç çamaşırları ve bir defile yapın ve hangisi daha iyi, ikisi de. Genel olarak, her zaman uygun bir anı yakaladığını, bana müdahale etmek istediğini ya da herhangi bir nedenden ötürü, sanki şans eseri biraz çıplak görünmek istiyormuş gibi olduğunu fark ettim.
Bunu açıkça ve doğrudan yapmıyor. , ama bunun gibi, fark edeceğim ya da Hayır. 1,5 yıl önce kocasından ayrıldı, sonra aktif olarak bana geçti, belki de yeterince ilgi görmüyor, o zaman ne yapmalıyım, ona kin beslemiyorum, bu yüzden düzeltmeye çalışıyorum
Bir erkeği yok ve anladığım kadarıyla kimseyi aramıyor, ama ben de bir erkek bulana kadar onun yanına uzanamayacağım. kız arkadaşım, hala onunla yaşayacağım. P.s. lütfen kaba olmayın, lütfen bana yeterince anlatın
En baştan başlayacağım, bu öğleden sonra gerçekten kaynıyordum, antrenmandan sonra duşta duruyorum, kahretsin yaklaşık 5 dakikalığına geldim, kapıyı çalıyor ve yakında mı diyor? Soruyorum, neye ihtiyacı var?
Ellerini yıkamak istediğini falan söylüyor (anlayamadım), peki, şimdi 3 dakika oldu, bir dakika geçti, birazdan gelecek mi diyorum. Sinirli bir şekilde dışarı çıkıyorum ve prensip gereği hadi bakalım ne yapacaksın diyorum,
içeri giriyor ve tam önümde pantolonunu ve külotunu çıkarıp tuvalete oturuyor, hızla döndüm uzakta ve gitti ve sanırım ciddi misin? Neden önümde böyle bir yüz ifadesi var ve eğer arkamı dönmeseydim hala orada kıçım çıplak oturuyor olurdum?
Yani bu sadece bugün, ama ertesi gün yanıma geldi. Bir şey soracağım, burnumu silmek için tişörtünün kenarını kaldırıyor elbette ve sanki tesadüfen tişörtün altından göğüslerini görüyorum ve bu şekilde iyi görünüyor, eh, evde de öyle yine de sorun yok,
Göstermedim ama düşündüm ki, bilerek ne yapıyorsun? Üstelik böyle anlardan sonra kızmaya başladığımda, o da eğleniyor ve komik görünüyor. Aynı zamanda oluyor, uyanıyorum ve o da benimle yatağa uzanıp gülüyor ve şöyle diyor: Neden oğlumun yanına uzanamıyorum?
Ya da mağazadan gelip satın alacak bazı mayolar veya iç çamaşırları ve bir defile yapın ve hangisi daha iyi, ikisi de. Genel olarak, her zaman uygun bir anı yakaladığını, bana müdahale etmek istediğini ya da herhangi bir nedenden ötürü, sanki şans eseri biraz çıplak görünmek istiyormuş gibi olduğunu fark ettim.
Bunu açıkça ve doğrudan yapmıyor. , ama bunun gibi, fark edeceğim ya da Hayır. 1,5 yıl önce kocasından ayrıldı, sonra aktif olarak bana geçti, belki de yeterince ilgi görmüyor, o zaman ne yapmalıyım, ona kin beslemiyorum, bu yüzden düzeltmeye çalışıyorum
Bir erkeği yok ve anladığım kadarıyla kimseyi aramıyor, ama ben de bir erkek bulana kadar onun yanına uzanamayacağım. kız arkadaşım, hala onunla yaşayacağım. P.s. lütfen kaba olmayın, lütfen bana yeterince anlatın
Last edited by Denis Aliyev on 10 Aug 2023, 23:54, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Denis Aliyev for the post (total 3):
- Endişeli, Rasaroam, masrafçı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annenin tuhaf davranışı mı yoksa cinsel provokasyon mu?
Yazar, dairenizde üvey babaya ihtiyacınız olup olmadığını düşünün? Yemeğini yiyecek, eşyalarını taşıyacak, annesi ona bakacak, onu dövecek. İhtiyacın var mı? Kız arkadaşın yokken anneni kendin becermen daha iyi değil mi? Peki evlendikten sonra bile bunu yapabilir misin? Sonuçta hayatta annenin kocası şeklinde bir sorunla karşılaşmamak için her şey yapılabilir.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Endişeli, Kaba olmayalım, özellikle de annem, mesele onunla seks değil ve mesele bu değil, ama annemin davranışını sordum, boşandıktan sonra bana geçti ve yanımda bir erkek eksikliğini telafi ettiğini hissediyorum.
- These users thanked the author Denis Aliyev for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Tamamen katılıyorum ve destekliyorum! Eğer anne karşılık vermesi gerektiğini ima ediyorsaEndişeli: ↑10 Aug 2023, 23:27 Yazar, dairenizde üvey babaya ihtiyacınız olup olmadığını düşünün? Yemeğini yiyecek, eşyalarını taşıyacak, annesi ona bakacak, onu dövecek. İhtiyacın var mı? Kız arkadaşın yokken anneni kendin becermen daha iyi değil mi? Peki evlendikten sonra bile bunu yapabilir misin? Sonuçta, hayatta annenizin kocasının başka bir sorunla karşılaşmaması için her şey yapılabilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Ergenlik yıllarımda annemin de olduğunu hatırlıyorum beni baştan çıkarmaya çalıştı ama pes etmedim” diyerek üvey babasına saldırdı. Ve o andan itibaren ailemizin hayatında daha fazla sorun ortaya çıktı.
Benim hatalarımı tekrarlama, anneni kendin becer.
Evet, elbette seni istiyor.Denis Aliev: ↑10 Aug 2023, 23:32 Endişeli , Özellikle anneme karşı kaba olmayalım, bu onunla seksle ilgili değil ve mesele o değil, ama annemin davranışını sordum, boşandıktan sonra bana geçti ve onun gibi hissediyorum yokluk , bilinçsizce bana tercüme ediyor
Ergenlik yıllarımda annemin de olduğunu hatırlıyorum beni baştan çıkarmaya çalıştı ama pes etmedim” diyerek üvey babasına saldırdı. Ve o andan itibaren ailemizin hayatında daha fazla sorun ortaya çıktı.
Benim hatalarımı tekrarlama, anneni kendin becer.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Flex, burada bununla ilgili herhangi bir ipucu göremiyorum ipuçları ne için? Beni annesi gibi seviyor ve bu normal, boşandıktan sonra, erkeğinin yokluğunda dikkatini bana çevirdiğini hissediyorum ama yine anlamıyorum.
Burada da beni anlayın, ondan doğrudan bir ipucu gelmiyor, ama duygularım öyle ki o bana çok yaklaştığında kendimi tuhaf hissediyorum
6 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Endişeli, Yani onu bu şekilde baştan çıkardığını mı düşünüyorsun? Ama doğrudan bir eylem görmüyorum, sadece annemin olağan sevgisi, ama belki biraz daha güçlü, çünkü onun daha önce bir ilişkisi olduğunu ve buna alıştığını anladığım için. Ama seksin bununla ne alakası var, eminim böyle düşünceleri yoktur
Burada da beni anlayın, ondan doğrudan bir ipucu gelmiyor, ama duygularım öyle ki o bana çok yaklaştığında kendimi tuhaf hissediyorum
6 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Endişeli, Yani onu bu şekilde baştan çıkardığını mı düşünüyorsun? Ama doğrudan bir eylem görmüyorum, sadece annemin olağan sevgisi, ama belki biraz daha güçlü, çünkü onun daha önce bir ilişkisi olduğunu ve buna alıştığını anladığım için. Ama seksin bununla ne alakası var, eminim böyle düşünceleri yoktur
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 6 months
Alınmayalım... Sadece sormaya geldim tavsiye. Bize birkaç soruyu yanıtlayın. Annen babandan ne kadar zaman önce ayrıldı? Onu seviyor muydu? Hayatındaki erkekler baban gibi miydi? Belki sen de babanın gençliğine benziyorsun? Ondan neden ayrıldı? Cevap vermek istemiyorsanız buradan bana kişisel mesaj yazabilirsiniz...Denis Aliev: ↑10 Aug 2023, 23:53 Yani seni bu şekilde baştan çıkardığını mı düşünüyorsun? Ama doğrudan bir eylem görmüyorum, sadece annemin olağan sevgisi, ama belki biraz daha güçlü, çünkü onun daha önce bir ilişkisi olduğunu ve buna alıştığını anladığım için. Ama seksin bununla ne alakası var, bence onun böyle düşünceleri yok
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Shalun70, Evet, her şey yolunda, sorun yok, Yazdım, 1) 1,5 yıl önce ayrıldı, sanırım beni daha önce de seviyordu, 2) ama 20 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar, görünüşe göre artık yorulmuşlardı, ben de ilişkilerine karışmadım ve ben onunla başka erkek görmedim, 3) yani, belki bazıları - bendeki özellikler benzer, annemden ve babamdan gelen bir şey. Evet, tartışabilirseniz size mesaj gönderebilirim!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 1 month
Onun anneniz olduğunu unutursanız, bir kadın olarak çekici mi?Denis Aliev: ↑11 Aug 2023, 02:20 Shalun70 , Evet, her şey yolunda, sorun yok, yazdım, 1) 1,5 yıl önce ayrıldı, sanırım beni daha önce seviyordu, 2) ama 20 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar, görünüşe göre çoktan sıkıcı olmuşlardı, ben sevmedim’ ilişkilerine karışmıyor ama başka erkekleri de vardı hiç görmedim, 3) yani belki benim bazı özelliklerim benzer, annemden ve babamdan gelen bir şey. Evet, konuşursanız size mesaj atabilirim!
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Tolqala, Genel olarak aktif olarak kendisiyle ilgileniyor, bu iyi durumda, görünüşü hakkında söyleyebileceğim tek şey bu!
-
- En güçlü orgazm!
Onun provokasyonlarına cevap vermeyin veya onu uzaklaştırmayın. Bir nevi şaka gibi, onun nasıl tepki verdiğini görün. Anne şefkati özlüyorsa, kötü bir şey olmayacak. ve başka bir adamın ailesine görünmek istemiyorsun ve yavaşlıyorsun.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Tolqala, Hayır, yapamam, bu yüzden ve Üstelik onun düşünce tarzını da anlamıyorum, sadece onun doğrudan bir eylemi olmadığını söylüyorum ve sanki sadece oyun falan oynuyormuş gibi. Peki yatağın bununla ne alakası var? Daha önce de defalarca kez yanlışlıkla onun yatağında elimde tabletle uyuyakalmıştım ama ne olmuş yani? huzur içinde uyudum ve uyandım
Last edited by Denis Aliyev on 11 Aug 2023, 03:11, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Eğer onun düşüncelerini tam olarak anlamıyorsan, o zaman biz sadece anlarız ve sana açıklarız. Ve onun alçakgönüllülüğü nedeniyle anne seni doğrudan kabul edemez. penisinden tutup içine sokarsın ve yavaşlarsın ve sanki korkmuş gibi ondan kaçarsın.Denis Aliev: ↑11 Aug 2023, 03:06 Tolqala , Hayır, yapamam ve hatta daha da önemlisi, Yapmıyorum düşüncelerinin veya ipuçlarının gidişatını anlamıyorum, sadece onun doğrudan bir eylemi olmadığını söylüyorum ve sanki sadece oyun falan oynuyormuş gibi n
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Tolqala, Annem hakkında bu kadar kaba olmayalım ama Neden onun buna ihtiyacı olduğuna karar verdin? Bence öyle değil, belki de sadece bir anne olarak sevgisini ifade ediyor olabilir ama ben utanıyorum ve her şeyi çok abartılı algılıyorum,
ancak onun tevazu eksikliğiyle ilgili anlar da var, bilinçsizce gösterebilir genel olarak kafam karıştı ve bunu kendim de anlamıyorum. Demek istediğim, bana bu tamamen çılgınca seks fikrini düşündürecek bir hareket yok gibi görünüyordu, en azından benimle bu konuda konuşacağını düşünüyorum ama böyle bir konuşma olmadı.
ancak onun tevazu eksikliğiyle ilgili anlar da var, bilinçsizce gösterebilir genel olarak kafam karıştı ve bunu kendim de anlamıyorum. Demek istediğim, bana bu tamamen çılgınca seks fikrini düşündürecek bir hareket yok gibi görünüyordu, en azından benimle bu konuda konuşacağını düşünüyorum ama böyle bir konuşma olmadı.
-
- En güçlü orgazm!
Annene karşı hiçbir kabalık olmadı. Yazılanları iyi algılayıp analiz edemiyorsun. Ama sana gelince, aptallığından dolayı sana kesinlikle kaba davranmak istiyorum. Ya da en azından yapma. Eğer kendiniz yavaşsanız annenize müdahale edin.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Tolqala, Sakin olalım, bu nasıl bir aptallık hakkında mı konuşuyorsun? Her şeyi açık ve doğru yazdım, ne demek istediğinizi detaylı olarak yazın, anlamadım. Peki onun ne yapmasını engelliyorum?
-
- En güçlü orgazm!
Onun çişini izleyip kaçamazsın. Ve seninle yatağa girdiğinde, sakın uzaklaşma, ona sarıl. sana minnettar ol
-
- Nirvana’dayım
Bu da demek oluyor ki cevabından tatmin olmadım...
1) başında belirtmiştin annenin 1,5 yıldır erkeğinden ayrıldığını... ama bunun senin baban olduğunu söylemedin... ve benim ilgilendiğim baba bu... ve neden babana sadece bir erkek dedin? başlangıç? Babanla aranızda kötü bir ilişki mi vardı?
2) İnsanlar ayrıldığında, temelde biri ilişkiyi keser ve diğeri ölür... Bu yüzden benim için kimin olduğunu bilmek önemli. ebeveynlerim arasındaki ilişkideki kopuşun başlatıcısı mı? Annem bu boşanmayı kalbinde istememiş olabilir mi?
3) Peki, aynada kendine bak. Kendinizi, sizinle aynı yaştaki anne-babanızın bir fotoğrafıyla karşılaştırın... kime daha çok benziyorsunuz?
Bana PM’den yazın çünkü buradaki herkesin konunun ayrıntılarını bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum çıkışlar. Gördüğünüz gibi annenize çamur atmak isteyenler var. Ve sen kendini savunma konusunda iyi bir adamsın... Bunu takdir ediyorum!Denis Aliev: ↑11 Aug 2023, 02:20 Shalun70 , Evet, her şey yolunda, sorun yok, yazdım, 1) 1,5 yıl önce ayrıldı, sanırım beni daha önce seviyordu, 2) ama 20 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar, görünüşe göre çoktan sıkıcı olmuşlardı, ben sevmedim’ ilişkilerine karışmıyor ama başka erkekleri de vardı hiç görmedim, 3) yani belki benim bazı özelliklerim benzer, annemden ve babamdan gelen bir şey. Evet, tartışabilirseniz size mesajla yazabilirim!
Bu da demek oluyor ki cevabından tatmin olmadım...
1) başında belirtmiştin annenin 1,5 yıldır erkeğinden ayrıldığını... ama bunun senin baban olduğunu söylemedin... ve benim ilgilendiğim baba bu... ve neden babana sadece bir erkek dedin? başlangıç? Babanla aranızda kötü bir ilişki mi vardı?
2) İnsanlar ayrıldığında, temelde biri ilişkiyi keser ve diğeri ölür... Bu yüzden benim için kimin olduğunu bilmek önemli. ebeveynlerim arasındaki ilişkideki kopuşun başlatıcısı mı? Annem bu boşanmayı kalbinde istememiş olabilir mi?
3) Peki, aynada kendine bak. Kendinizi, sizinle aynı yaştaki anne-babanızın bir fotoğrafıyla karşılaştırın... kime daha çok benziyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
Ve evet biraz da annemin tarafını tutmak istiyorum. Oğlunu bir erkek olarak istemediğini itiraf ediyorum... Sadece kadınlar daha zayıf cinstir, bazen güçlü zemine atlamak ve güçlü bir omuz hissetmek isterler... ve seks olmadan...
Şimdi oğluma bir soru... Annemin işemek istediğini söyleyemeyecek kadar utandığını hiç düşündün mü? Tuvaletin bulunduğu odada ne görmeyi umuyordunuz? Annemin lazımlığa gitmek isteyebileceğinden şüphelenmedin mi? Burada anneni suçlama, seni araman için çağıran o değildi... kaba davranan sendin... annemin tuvalette istediğini yapmasına izin vermedin... böldüğüm için özür dilerim.
Başlangıçta seni azarlamak istedim. Ama sözlerinde doğruluk payı var. Ama burada seninle aynı fikirde değiliz. Nedenini bilmek istiyorum... Pek çok bekar anne var, ama bu annelerin hepsi oğullarının yatağına tırmanmıyor... yine de bazıları var. Onu, ne annesini, ne de oğullarını kınıyorum. Karşı olduğum tek şey yaşananların şiddet veya baskıyla ya da reşit olmayan bir kişiyle yaşanması.
Ve evet biraz da annemin tarafını tutmak istiyorum. Oğlunu bir erkek olarak istemediğini itiraf ediyorum... Sadece kadınlar daha zayıf cinstir, bazen güçlü zemine atlamak ve güçlü bir omuz hissetmek isterler... ve seks olmadan...
Şimdi oğluma bir soru... Annemin işemek istediğini söyleyemeyecek kadar utandığını hiç düşündün mü? Tuvaletin bulunduğu odada ne görmeyi umuyordunuz? Annemin lazımlığa gitmek isteyebileceğinden şüphelenmedin mi? Burada anneni suçlama, seni araman için çağıran o değildi... kaba davranan sendin... annemin tuvalette istediğini yapmasına izin vermedin... böldüğüm için özür dilerim.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Shalun70, Tuvalete gitmek istedim ve bu sorun değil, ama tekrar ediyorum, bunu ilk kez yapmıyor, tuvalete giderken hiçbir utanç görmüyor, istedi, külotunu çıkardı ve oturdu ve Henüz banyodan çıkmamıştım. Sarılma ve öpmeyle ilgilenmiyor gibi görünüyor, onu bir anne olarak anlıyorum, o bunu istiyor ve öyle olsun, çok çıplak olduğunu hissettiğim başka anlar da var ve bu davranış onu eğlendiriyor gibi görünüyor
-
- Nirvana’dayım
Haydi, annene olan saygımdan dolayı... kişisel mesajla yaz...Denis Aliev: ↑11 Aug 2023, 17:46 Shalun70, Tuvalete gitmek istedi ve bu iyi, ama tekrar edeceğim, bunu ilk kez yapmıyor, tuvalete giderken herhangi bir utanç görmüyor tuvalete gitmek istedi, külotunu çıkardı ve oturdu, aksi takdirde henüz banyodan çıkmamıştım. Sarılma ve öpmeyle ilgilenmiyor gibi görünüyor, onu bir anne olarak anlıyorum, bunu istiyor ve öyle olsun, çok çıplak olduğunu hissettiğim başka anlar da var ve bu davranış onu eğlendiriyor gibi görünüyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Bence bu yaşta annenle yaşamak zaten utanç verici. Bir erkeği yok ve deliriyor ve eğer ondan uzaklaşmazsan gitmeye devam edecek.Denis Aliev: ↑10 Aug 2023, 22:55 Annemin davranışları (o 44, ben 23) hakkında size danışmak istedim, bu normal mi ve neden bunu tekrar tekrar yapmaya devam ediyor?
Baştan başlayacağım, Bu öğleden sonra gerçekten kaynıyorum, antrenmandan sonra duşta duruyorum, yaklaşık 5 dakikalığına içeri girdim, kapıyı çalıyor ve yakında mı diyor? Soruyorum, neye ihtiyacı var?
Bir erkeği yok ve anladığım kadarıyla kimseyi aramıyor, ama ben de bir erkek bulana kadar onun yanına uzanamayacağım. kız arkadaşım, hala onunla yaşayacağım. Not: lütfen kabalık etme, lütfen bana yeterince anlat
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Alexb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 7 months
Sanırım senin hakkında karışık hisleri var: hem sevgili bir oğul hem de genç bir adam olarak. Cinsel bir ilişki istiyor ve en yakın, en sevgili, en sevilen sensin. Tepkinizi görmek için sizinle oynuyor ve sizi kışkırtıyor. Onun yakınlığından kaçınırsın, böylece o itmez. Seni korkutmak ya da ona karşı olumsuz duygular uyandırmak istemiyor. Ve ondan kaçmazsanız, hatta ona bir yere sarılmazsanız, hafifçe bastırırsanız, sizi baştan çıkarmaya devam edebileceğini anlayacaktır. Her şey sizin ne istediğinize bağlıdır.
-
- Nirvana’dayım
maliyet,
Olabilir seçenek çok... Yargılamak zor olsa da, annenin amacı net değil... Ve çocuğun annesiyle yatmasına izin vermeyin... yazdığına göre, açık... yapmıyor’ istemiyorum...
n 58 dakika sonra gönderildi:
Sır ortaya çıkıyor... Elleri çok nasırlı olan bir adam, onu yanınıza almanız için fikirlerle (fantezilerle) eğlenmenizi bekliyor... Artık onunla zamanımı harcamayacağım... : ireful1:
Nasıl istersen... gerçi burada çocuklar onun neyin yanlış olduğunu da anladılar...
Olabilir seçenek çok... Yargılamak zor olsa da, annenin amacı net değil... Ve çocuğun annesiyle yatmasına izin vermeyin... yazdığına göre, açık... yapmıyor’ istemiyorum...
n 58 dakika sonra gönderildi:
Sır ortaya çıkıyor... Elleri çok nasırlı olan bir adam, onu yanınıza almanız için fikirlerle (fantezilerle) eğlenmenizi bekliyor... Artık onunla zamanımı harcamayacağım... : ireful1:
Nasıl istersen... gerçi burada çocuklar onun neyin yanlış olduğunu da anladılar...
Last edited by Şalun70 on 11 Aug 2023, 19:52, edited 1 time in total.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
coster, Sarılmak istemesi daha muhtemel ama uzak duruyorum yani, gerçekten utanıyorum ve utanıyorum, özellikle de bana çok yakınsa, bunu da bir oyun olarak algılıyorum, sanki ihtiyaçlarını böyle karşılıyormuş gibi,
-
- Nirvana’dayım
Kim ona cevap verirse... güya kendi isteği dışında annesini sikiyormuş gibi... polislere karşı kalem kadar iyi olacak .. Ama isteğine cevap ver... belki hayatı görürsün...Denis Aliev: ↑11 Aug 2023, 19:50 coster, Sarılmak isteme ihtimali daha yüksek, ben de çekiniyorum çünkü gerçekten garip ve utanıyorum, özellikle de bana çok yakınsa, bunu da algılarım bir oyun gibi, sanki ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyormuş gibi,
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 8 months
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Arayan, Bir kız arkadaş vardı, şimdi gitti
-
- Nirvana’dayım
Bu yüzden annen senin bir kadının vücuduna tepkini test ediyor.. . şaka yapıyorum... ama her şakada biraz şaka vardır... annenizin pislikten korkan ve kendisinin de annesine saldırdığı "temiz" oğlunu herkesin önünde küçük düşürmeyi bırakın!!!

-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Shalun70, Yani onun hakkında hiçbir şey bilmiyorum Diyorum ama neden beni onun vücudunun tepkisine maruz bıraksın ki?
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Sadece şunu istiyor istendiğini hissediyorum, bir kadın. Görünüşe göre dışarıdan başka birinin içeri girmesine henüz hazır değil. Ve onun için, ona zarar veremeyecek olan sensin...Denis Aliev: ↑10 Aug 2023, 22:55 Bunu açıkça ve doğrudan yapmıyor ama ben fark etsem de etmesem de bu şekilde.
-
- Nirvana’dayım
16 yaşında evden ayrıldım. .. Ben hayatımla yetiniyordum... Ölmedi ve ortadan kaybolmadı... ve burada 23 yaşındaki anne-oğul göbek bağını kesemiyor! Yazara... Kısacası akranlarınızı daha sık izleyin... onları sinemanın en son sırasına koyun... anne hakkındaki saçmalıklar kendiliğinden ortadan kalksın...
Ya da bir bak... amının işe yarayıp yaramadığını.. . neden 23 yaşında annesinin eteğine tutunuyor... Ya da belki de ona bağımsızlığı öğretmek için kocasını ve oğlunu evine getirmek için onu evden ayrılmaya kışkırtıyor...
16 yaşında evden ayrıldım. .. Ben hayatımla yetiniyordum... Ölmedi ve ortadan kaybolmadı... ve burada 23 yaşındaki anne-oğul göbek bağını kesemiyor! Yazara... Kısacası akranlarınızı daha sık izleyin... onları sinemanın en son sırasına koyun... anne hakkındaki saçmalıklar kendiliğinden ortadan kalksın...
-
- En güçlü orgazm!
Denis Aliyev, buradaki tuhaf davranış şu türden değil: Bir kadın 23 yaşındaki bir aptalı seks yapmaya kışkırttığında ve oyunculuk yapmak yerine bunun ne anlama geldiğine dair bir açıklama istediğinde, bu onun düşük seviyeli çocuksu bir ergene dönüştüğü anlamına gelir. zihinsel gelişim.
51 saniye sonra gönderildi:
Denis Aliev, bu garip bir davranış değil anne, ama oğul. Bir kadın 23 yaşındaki bir aptalı seks yapmaya kışkırttığında ve eylem yerine açıklama istediğinde bu, zihinsel gelişimi düşük bir çocuksu büyümenin büyüdüğü anlamına gelir.
51 saniye sonra gönderildi:
Denis Aliev, bu garip bir davranış değil anne, ama oğul. Bir kadın 23 yaşındaki bir aptalı seks yapmaya kışkırttığında ve eylem yerine açıklama istediğinde bu, zihinsel gelişimi düşük bir çocuksu büyümenin büyüdüğü anlamına gelir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Belki de bazı inançlarından, ilkelerinden veya yetiştirilme tarzından bahsediyor; anneyi cinsel arzuların nesnesi olarak görmüyor.
-
- En güçlü orgazm!
Bunun bir fren olduğunu söylüyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Boşandıktan sonra erkekleri kendine çekebileceğine dair bir tür karmaşıklık ve belirsizlik geliştirmiş olması mümkündür. Ve burada yanımda genç bir adam var, o bir oğul olmasına rağmen o hala bir erkek. Bu yüzden ona nasıl tepki verdiklerini, hâlâ bir erkek bulup bulamayacağını senin üzerinde test etmeye karar verdim. O yüzden endişelenme, onun için sen sadece bir kobaysın. Ama tepkiniz onun için çok önemli.Denis Aliev: ↑10 Aug 2023, 22:55 belki yeterince ilgi görmüyordur, o zaman ne yapmalıyım, ona karşı herhangi bir öfke beslemiyorum, bu yüzden köşeleri yumuşatmaya ve normal tepki vermeye çalışıyorum.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
Her şeyi anlıyorum, ama neden görünüşte tesadüfen bana vücudun çıplak kısımlarını göstermeye çalışıyorsun, bu beni heyecanlandırmıyor ama tam tersine büyük heyecan yaratıyor
24 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Wdoh22, Hayır, elbette, muhtemelen onun tarafından tahrik edilemeyeceğim ve bu onunla ilgili değil görünüm, ancak buna müdahale eden bir tür faktör sadece
24 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Wdoh22, Hayır, elbette, muhtemelen onun tarafından tahrik edilemeyeceğim ve bu onunla ilgili değil görünüm, ancak buna müdahale eden bir tür faktör sadece
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
Baba gibi görünen ama ona böyle seslenmeyen kocamdan ayrıldım. Bir tür fantezi.
Peki, konu konuyla ilgiliyse, o zaman soyunup tepkini görebilirsin, yoksa bilmiyorum, kıçına tokat atarsın.
Peki, konu konuyla ilgiliyse, o zaman soyunup tepkini görebilirsin, yoksa bilmiyorum, kıçına tokat atarsın.
-
Автор темыDenis Aliyev
- Flört etmek
korod, Peki, soyunmak istemiyorum onun önünde, evet ve bu bana onun davranışının ne anlama geldiğine dair bir anlayış sağlayacak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post