Sabahın 5’inde kıçından

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 10 months
 Sabahın 5’inde kıçından

Unread post by Şeytan »

Sabah saat 5’te eşimin bir arkadaşıyla anal seks yaptığını öğrendim. Şimdi bu düşünce beni rahatsız ediyor. Kalktığını ve tamamen bitkin olduğunu biliyorum
These users thanked the author Şeytan for the post:
Fargal94
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sabahın 5’inde kıçından

Unread post by George »

Ne diyebilirim ki, karımı uyuyakaldım! O filmdeki gibi: " ...Ve onun yerinde ben olmalıydım! ... *x)
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Penelope »

Diavolo: 13 Aug 2021, 12:12 Eşimin sabah 5’te bir arkadaşıyla anal seks yaptığını öğrendim. Şimdi bu düşünce beni rahatsız ediyor. Kanserden kurtulduğunu ve tamamen tükendiğini biliyorum
"Kansere karşı direndiğini ve tamamen tükendiğini biliyorum"un ne anlama geldiği tam olarak belli değil. ?
Yani bunu inlediği için mi biliyorsun? Peki neden bunun kanser olduğunu ve normal seks değil de anal seks olduğunu biliyorsunuz?
Genel olarak açıklayın, aksi halde sorunun özü tam olarak açık değildir.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

Penelope: 13 Aug 2021, 12:31 Yani, inlediği için mi bunu biliyorsun? Peki neden bunun normal seks değil de anal seks olduğunu biliyorsun?
sabah haberlerinde yayınlandı... Görmedin mi? Garip ! :roll:
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Alena »

peki, sabahları her zaman bunu en çok ve her yerde yapmak istersin
sadece göğüs uçlarındaki ve bacak arasındaki gerginliği azaltmak
bu yüzden karını anlıyorum
These users thanked the author Alena for the post (total 6):
artm.razvratnik, sapık, Esinti, Yağmurcu, Tolkala, Mihaaaa 4
Автор темы
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Şeytan »

Bir arkadaşım dedi ki, benimle birlikte olan da ona övündüğünü söyledi, o da muhtemelen acıttığı için her yere bağırdı
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

Ama genel olarak, tabii ki, gece için bir arkadaşınızı davet ettiğinizde...
Ve genel olarak, bir karı koca, bir arkadaşını veya kız arkadaşını geceyi geçirmek için evlerinde bıraktığında, bence şuna ihtiyacınız var: hemen iyiye vurgu yapmak.
Eğer arkadaşsa, o zaman bu kocamın arkadaşı. Eğer kız arkadaşsa, o zaman kız arkadaş da eştir.

Bu nedenle, bir arkadaşın veya kız arkadaşın evi ziyaret edip etmediğine bağlı olarak karı veya kocanın misafirle özel olarak konuşması gerektiğini düşünüyorum. ve ona neyi, nasıl olduğunu açıklayın.
Elbette, herkes güzel bir içki içtikten ve birkaç samimi sohbetten sonra...
Genel olarak doğrudan arkadaşınıza veya kız arkadaşınıza sorun. - karımı (veya kocamı) seviyor musun?
Sonra da şakalaşmaya başlayın. Bir nevi onu (ya da onu) istiyorsun. Peki, o zaman koşullara bağlı.

Karı veya kocanın misafirden tiksinmediği açıksa, o zaman bir şey olursa kırılmayacağınızı ve genel olarak arkadaşınıza hakaret olmadığını söyleyin. (veya kız arkadaşı).
Ve bundan sonraki tüm soruların ve yanlış anlamaların bu şekilde çözüleceğini düşünüyorum.
Bir aile dostu olduğundan kesinlikle karınızın veya kocanızın üzerine tırmanacaktır. Er ya da geç bu gerçekleşecek. Ve bu eşler arasında bir sır olacak ve eğer her şey açığa çıkarsa herkes çok kırılacak ve kırgın olacak.

Ve bunun seksle alakası bile yok. Çoğu durumda aileler genellikle iyi bir aile dostuyla aynı yatağı paylaşmaya isteklidir. Bu farklı; mesele şu ki aldatıldın.
En yakınında güvendiğin iki kişi tarafından kazıklandın. Ve seni alıp becerdiler. Sana arkandan yalan söylediler. Ve sen de onlara inandın.
Genel olarak, bence bir aile dostuna karını veya kocanı isteyip istemediğini sorman yeterli.

Bir aile dostu bu tür sorular karşısında elbette dehşete düşecektir. Ama sanırım bunun hakkında konuşmak daha iyi. Ve eğer ruh eşinizle bir aile dostunuz arasında bir kıvılcım oluştuysa, o zaman iş bu noktaya gelirse, aile dostunuz kesinlikle ruh eşinize bu konuşmayı anlatacaktır.
Ve sonra belki de şaşırma sırası ona gelecektir. ve hatta belki de kızgın - sanki umurumda değil! Benim için her şeye çoktan karar vermiş gibiydi ve aslında beni arkadaşının emrine vermişti.
Fakat öte yandan kendisi de beş dakika önce bu konuda hiçbir şey bilmiyordu ama onunla yatmaya hazırdı. bir aile dostu.
n
Evet, eşin ruhunda karmaşık duygular olacaktır. :-)
Görünüşe göre hemen gidip ona bir skandal ve hesaplaşma yapmamız gerekiyor. Öte yandan, şu anda kim bir aile dostuyla kocasından gizlice seks yapmak ister?

Karı koca kendi aralarında anlaşıp başka biriyle seks yapmaya izin verirlerse iyi olur belirli koşullar altında .
Ve prensip olarak, bir aile dostu kendi inisiyatifiyle karı kocanın üstüne çıksa bile bu bir sır olarak kalmayacak ve her iki eş tarafından da normal olarak kabul edilecektir. Tekrar ediyorum, bu birbirinizden bir sır olarak kalmayacak.
Eh, daha sonra bir aile dostunuzla her zaman bir anlaşmaya varabilirsiniz. Ona her şeyi bildiğimi ve tekrar deneyebileceğini söylemek gibi. Ve bunda kimse için bir trajedi olmayacak.

Arkadaş ya birleşecek ve bir süre bu aileden tamamen uzak duracak. Sanki tüm bunlar onun için rahatsız edici ve nahoş olacak. Sanki bir yandan yaramazlık yapıyordu, diğer yandan da öyle düşünüyordu...
Ve öyle görünüyor ki...
Ve sen tam bir aptalsın!!! :-)

Ya da bir aile dostu rahat bir nefes alacak ve her şeyin bu kadar iyi gitmesine sevinecek ve mutlu bir şekilde koşup koşamayacağını soracaktır. bu cuma hafif ve eğer öyleyse ne tür içecekler satın alın. :-)
Penelope
Potansiyel seks nesnesi

Diavolo: 13 Aug 2021, 13:13 Bir arkadaşım söyledi ve yanımdaki kişi de ona övündüğünü söyledi, o da muhtemelen acıttığı için her yere bağırdı
Biz her şeyi senden almam gerekiyor ..
Yoksa sürekli uyduruyor musun?

Bu konuda...
If Bir arkadaşınız size, sabahın beşinde eşinizin yanında olan birinin ne durumda olduğunu söyledi?
Genel olarak durumu daha ayrıntılı olarak anlatın.
Kim kimin nerede durduğunu...
Автор темы
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Şeytan »

Bir iş gezisindeyken ziyarete geldim

1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Çocukluk arkadaşının başına bir şey gelmeyeceğini düşünüyordu ama o içki içmeyi teklif etti ve onu rahatsız etmeye başladı

1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Pek ayık değil, bacaklarını ayırdı, işi bitirdikten sonra adam onu ​​oral seks yapmaya ikna etmeye başladı

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Emmeyi reddetti bir an sonra kıçına girmeye karar verdi, onu uzun süre anal yapmaya ikna etti, hatta çığlık attı ama sabaha karşı direnç kırıldı
These users thanked the author Şeytan for the post:
sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

georg, onun yerinde ben olmalıyım
These users thanked the author Tolkala for the post:
Denis881
Evli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Evli »

Bir kızın gelip sadece bir arkadaşıyla anüse boşalacağını ima ederek beni rahatsız etmeye başladığı bir durum vardı. Onunla bir şeyler içmek istedim ama yapmadım çünkü adamı tanıyordum ve fahişe yüzünden arkadan çekişli araç kullanmıyordum. Yine de sabahları gerçekten balkonda havaya uçurmak istedim. Sizce onu kandırıp memnun etmek mi gerekiyordu, yoksa çocuğun önünde vicdanını kurtarıp onu kovmak mı (ben de öyle yaptım, onu kovdum, o beni soydu, sürtük)
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years

Unread post by Veronika »

Neden sabahları karınızı memnun etmiyorsunuz? Bekliyoruz, sabah seksi bizi güzelleştirir. Tembelsin. Bu yüzden bütün gün migren ağrısı gibi dolaşıyoruz. Kötülük vb.
Sevdiğiniz kişiye ikisine de birer öpücük verin. Onu klasik bir şekilde sik, kıçından değil. Sen de oraya gitmek ister misin? Her şeye razıyız. Ama biraz dikkat, deliklerden birine bir sik - ve biz bütün gün boyunca güzel yaratıklarız.
Aptal hödükler.
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Juravl, Mihaaaa 4, Esinti
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Shu_her »

Veronika: 11 Aug 2023, 10:17 Neden sabahları karınızı memnun etmiyorsunuz?
gidip bir plak alın ve sabahın dördünde onu sikin. Yaya çok fantastik :evet:
These users thanked the author Shu_her for the post:
Veronika
Geralt’ın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Geralt’ın »

Diavolo: 13 Aug 2021, 15:14 Bir an için emmeyi reddetti,
Neden emmeyi reddetti? Seni hiç emmiyor mu, yoksa sadece sabahın 5’inde mi?
Onunla nerede buluştu?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Evet, bunu bütün gece yapabilirsiniz. Sonra karınızın ilişkisine bakın. Gecenin sonunda yorgun bir şekilde uyanıyorsunuz ve karınız taze, güzel ve taze pişmiş turtalarla dolu. Biz insanlar olarak sizin için her şeyi yapacağız aptallar.

3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kabul ediyorum. Seks ile emmek arasında büyük bir fark vardır. Kadının sizi memnun etmesini değil, onu memnun etmesini siz borçlusunuz. Sen ve Tak çılgın adamlarsınız. Yıldızlar, her şey sizin için... Sovyet rejiminin canı cehenneme. Biz kadınlar olmadan boktansınız.
These users thanked the author Veronika for the post:
SeRg !$!
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Diavolo, buna ne dersin?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Sabah 5’te uyuman gerekiyor
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Diavolo: 13 Aug 2021, 12:12 Eşimin sabah 5’te bir arkadaşıyla anal seks yaptığını öğrendim. Şimdi bu düşünce beni rahatsız ediyor. Köpek gibi ayağa kalktığını ve bitkin düştüğünü biliyorum
Aynı sıralarda ben de benzer bir durum yaşadım, sadece köpek gibi durdum tarz ve farklı pozisyonlarda
Akşam bir arkadaşımı davet ettim, ona karısı gibi davrandım...evlilik yatağını hazırladım...ve başladı, ben onun karısı rolündeydim...ve sabah erken kalktım ve onu oral seksle uyandırdım ve her şey yeniden başladı...
Süper yüksek!
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hayır, geç uyanıyorsun, kahve içmeye vaktim olmayacak

2 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Haydi, güneş parlıyor. Haydi bizim için sevişelim.

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi: Reklam gibi yazıyorlar: Külotunu çıkardı ve ne oldu, çıkardı ve çıkardı.

1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bir kıza külotunu çıkarmanın hiçbir maliyeti yoktur. Bir nedeni olsaydı, bir öncü gibi her zaman hazır olurdum.

2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Kapa çeneni, benimle Moskova’da buluşacaklar mı?
Romannaich
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Romannaich »

Şimdi sabah altıda bir arkadaşa ve gıcırdayacak bir şeye ihtiyacım var
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602

Unread post by Tpoo »

Dün saunadaki bir partiden sonra ofisimizin baş muhasebecisini uğurladım. Benden 17 yaş büyük. Sonunda sevişildi. Açık havada seviştik.
Bu sabah trans bir arkadaşım aradı. Seks istiyor. Ben geldim. sabah seksini - Birkaç dakika içinde analdan geldim. Spermini yumruğunda topladı ve kıçında taşımaya devam ederken bana besledi. İkinci kez penisimin üstüne otururken geldiğinde elimle bitirmesine yardım ettim. Kendim bitirmedim. Eşim akşam gelecek, gücümü ona saklıyorum.
Yjjooo
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Yjjooo »

Soruşturmanın entrika skandalları.
Daha çok bir doldurma ve bir dal geliştirme girişimi gibi.
"Aldatma ve sınıf kazanma girişimi" (c)
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Büyüleyici »

Yakın arkadaşının kız arkadaşına göz diken böyle bir arkadaş değersizdir!!! "1f92c">🤬🤬
Senin kadının tam bir iğrençlik!!!
These users thanked the author Büyüleyici for the post:
Esinti
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Bu çok kötü ama eğer kimseye aşık olmadıysa ve o duyguyu hissetmiyorsa hayatına devam etsin. Eğer onun inisiyatifinde değilse, o zaman hiçbir soru kalmaz. Bırak da senin kıçına yumruk atsın
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Anal seks”