Yani Bandera’daki Ukraynalıların Ruslardan nefret etme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsunuz, onların sekiz yıl boyunca Donbass’ı yok etme hakları varken, şimdi siz şehirlerimizi ve köylerimizi bombalayarak halkımızı öldürüp sakatlama hakkına mı sahipsiniz?! Yaramaz çocuk buna çok sevindi! Ve bazı nedenlerden dolayı onu durdurmadın. Onun özgürlüğüne saygı duyuyor musun?
Geçmişe dönmek mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Geçmişe dönmek mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Rusya güzel ve zengin bir ülke... ancak avantajlarından yalnızca dar bir çevre faydalanabiliyor. Ruslara karşı nefretim yok... Hatta Nemtsov, Nadarkovsky gibi insanlara bile saygı duyuyorum... Saygısızlığım sadece savaşı destekleyenlere... ve özellikle bunu Gazmanov ve oğlu gibi kanepeden yapanlara...
Başka eyaletlere ve diğer insanlara saldırmayan insanların tavsiyesine ihtiyacım yok. Nazizmle hiçbir ilgimin olmasını istemiyorum!
Rusya ve Rusları, Naziler ve Nazi devletiyle karıştırmayın.
Rusya güzel ve zengin bir ülke... ancak avantajlarından yalnızca dar bir çevre faydalanabiliyor. Ruslara karşı nefretim yok... Hatta Nemtsov, Nadarkovsky gibi insanlara bile saygı duyuyorum... Saygısızlığım sadece savaşı destekleyenlere... ve özellikle bunu Gazmanov ve oğlu gibi kanepeden yapanlara...
Başka eyaletlere ve diğer insanlara saldırmayan insanların tavsiyesine ihtiyacım yok. Nazizmle hiçbir ilgimin olmasını istemiyorum!
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
niqk, yukarıda yazılanları dikkatlice okuyun. - Ben cinayete karşıyım. Ukrayna’daki duruma gelince, forumumuz bunun tartışılacağı yer değil.
Bu kadar yeter. Doğrusunu söylemek gerekirse bundan yoruldum. Sakin ol.
Bu kadar yeter. Doğrusunu söylemek gerekirse bundan yoruldum. Sakin ol.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
- Şalun70, Beluga, Geçit
-
- Nirvana’dayım
Ağlama, tarih her şeyi yerli yerine koyacaktır... Ve Donbass üzerindeki savaş Rusya tarafından kışkırtıldı. .. Kanıt basit... isyancıların tüm liderleri, bir zamanlar Kırım’da yaşamış olan Rusya vatandaşlarıydı...niqk: ↑10 Aug 2023, 20:22 Yani Bandera’daki Ukraynalıların Ruslardan nefret etme hakkına sahip olduklarını düşünüyorsunuz, onların
Donbass’ı sekiz yıl boyunca yok etme hakları var ve şimdi şehirlerimizi ve köylerimizi bombalama, halkımızı öldürme ve sakatlama hakları var ?! Yaramaz çocuk buna çok sevindi! Ve bazı nedenlerden dolayı onu durdurmadın. Onun özgürlüğünü onurlandırıyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
Shalun70, burada kimsenin senin saygına ihtiyacı yok: burada ve Nadarkovsky’yi takip edin. Burada yakalayabileceğiniz hiçbir şey yok...
-
- Nirvana’dayım
Helga,
Savaşa karşıyım .. işte soru şu, ben ne yaptım canım... niqk, ... onu durdurmak için? Hiçbir şeyden şüphelenmiyorum... Bu yüzden saygımı görmüyor... Ama ben sana saygı duymaya başladım...
Savaşa karşıyım .. işte soru şu, ben ne yaptım canım... niqk, ... onu durdurmak için? Hiçbir şeyden şüphelenmiyorum... Bu yüzden saygımı görmüyor... Ama ben sana saygı duymaya başladım...
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Hafta sonu
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Teşekkür ederim. Karşılıklı olarak.)
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- Şalun70
-
- Nirvana’dayım
“Milletin ötesinden” tavsiyeye gerek yok... Bunu notunuza yazın hatırlamak zorsa not defteri.. .
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Eğer geri dönersem muhtemelen bir olayı değiştirirdim. En iyi arkadaşımı geri dönmediği bir tatile gitmekten caydırırdım. Gerisini değiştirmeyeceğim. Evet, bazı olayları değiştirmek istiyorum sanki - ilk evliliğim gibi... Ama bu bir olaylar zinciri, bir şeyi değiştirirsiniz, ikincisi olmaz... Eğer evlenmeseydiniz ilk seferinde çocuğunuz olmayacaktı, ikinci eşinizle tanışamayacaktınız ve ikinci bir oğlunuz olmayacaktı. Ne olurdu? Kim bilir. Sonuçta her zaman bir olayı değiştirseydik daha iyi olurdu diye düşünürüz. Olur mu? İlk eşinizle evlenmeseydiniz kiminle evlenirdiniz? Belki daha kötü olurdu? Ve benzeri. İlk evliliğinden önce bir grupta çalıyordu. Gitarda.. Kulüplerde bile sahne almaya başladılar. Sonra müstakbel eşimle tanıştım, gruptan ayrıldım... Evet, sonra hayatımın bazı anlarında pişman oldum... Belki ünlü bir müzisyen olurdum ama aynı zamanda da düşünüyorum. Eğer evlenmeseydim.. Oynayacaklardı.. Belki içki içiyor, uyuşturucu bağımlısı falan olacaktı.. Yani böyle daha iyi olur diye bir şeyi değiştirseydik, yapmazdık’ Geleceğin nasıl gideceğini bilmiyorum. Ama arkadaşımı farklı bir yola sokmaya çalışırdım.
- These users thanked the author hadi for the post (total 4):
- Hafta sonu, Beluga, Geçit, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Lanet olsun nasıl oldu bu, admin var mı burada? Siyasetten dolayı ömür boyu yasaklanmalı!!!!!

- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- aryamari, Hafta sonu
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
İşte soru da şu: gitmezdi, hayatta kalacaktı. Ama geçmiş inatçıdır. Bu çataldan alternatif bir gerçeklik dalı başlayacak. Ve bunun bir kimera olmadığı (hayat taşıyan değil) ve sonunda ana gerçeklikle birlikte çökmeyeceği ve olayın bir süre sonra gerçekleşeceği de bir gerçek değil. farklı durumlar..
-
- En güçlü orgazm!
Bu soru bir alternatif mi yoksa mevcut sorunun bir değişikliği mi? :bilinmiyor:Mancuso: ↑10 Aug 2023, 21:58İşte soru da şu: Dönmeyecekti gitmeseydi hayatta kalırdı. Ama geçmiş inatçıdır. Bu çataldan alternatif bir gerçeklik dalı başlayacak. Ve bunun bir kimera haline gelmeyeceği (yaşayamayacağı) ve sonunda ana gerçeklikle birlikte çökmeyeceği ve olayın bir süre sonra farklı bir şekilde gerçekleşeceği bir gerçek değil. koşullar..
-
Автор темыHafta sonu
- Sürtünmeler
Neyin daha iyi olacağını bilmiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey "Ya şöyle olursa...." konusuyla ilgili hayal kurmak.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Beluga, Geçit
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
Gerçek şu ki, şimdiki zaman hâlâ geçmişe bağlı ve gelecek. .gelecek, bugüne ve geçmişe gölge düşürüyor. Deja vu’dan daha önce bahsetmiştim. Sanırım birçok kişi bununla karşılaştı. Ancak çoğu kişi bunun nereden geldiğine dair ayrıntıya girmedi. Öyleydi ve öyleydi. Ve geçmiş gerçekten de değişime direnecektir. Ve değiştirmek istediğimiz olay ne kadar önemliyse, direnç de o kadar güçlü olacaktır (buna müdahale edecek bir dizi başka olay yoluyla)
-
- En güçlü orgazm!
gelecek önceden belirlenmez - sonlandırıcıyı unutmayın (klasik 1 ve 2)
Ben de bazen ceketimin cebinde 100 ruble olduğunu düşünüyorum :)
gelecek önceden belirlenmez - sonlandırıcıyı unutmayın (klasik 1 ve 2)
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Hafta sonu
-
- Oral stimülasyon
Bir seçenek olarak - evet. Ama aynı zamanda geleceğin, şimdinin ve geçmişin bükülmüş bir tel gibi iç içe geçtiğine dair varsayımlar da var.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 25 Replies
- 801 Views