[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 18 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote=RazVratnik post_id=240575 time=1691592117 user_id=18670] Pahalı şeyleri sever misiniz? [/quote] Bu benim hayatımın trajedisi. Bir şeyi beğendiğimde fiyatını sorarım ve her seferinde pahalı bir şey olduğu ortaya çıkar. Sadece bir tür kaya. *x) :cry:
Hooligan Carrie: ↑09 Aug 2023, 18:28
Kulaklığınızda hangisi daha fazla: müzik mi, podcast mi yoksa sesli kitap mı?
Bilgi öğrenmede iyi değilim kulaktan kulağa. Bazı nedenlerden dolayı sık sık dikkatim dağılıyor ve konuyu kaybediyorum. Bu yüzden çoğunlukla müzik ve kısa podcast’ler yapıyorum. Evet, okumayı severim ve elektronik kitaplardan oluşan bir kütüphanem olmasına rağmen kağıt kitapları severim
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240600 time=1691594906 user_id=18654] Kulaklığınızda hangisi daha fazla: müzik mi, podcast mi yoksa sesli kitap mı? [/quote]
Bilgi öğrenmede iyi değilim kulaktan kulağa. Bazı nedenlerden dolayı sık sık dikkatim dağılıyor ve konuyu kaybediyorum. Bu yüzden çoğunlukla müzik ve kısa podcast’ler yapıyorum. Evet, okumayı severim ve elektronik kitaplardan oluşan bir kütüphanem olmasına rağmen kağıt kitapları severim
Ne okumayı seversin?
[size=85][color=green]34’ten sonra gönderildi saniye:[/color ][/size] [quote=Helga post_id=240604 time=1691595109 user_id=18821] Motosikletiniz var mı? [/ alıntı]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=240599 time=1691594743 user_id=18654] Kokulu mumları sever misiniz? [/quote] Evet, onları gerçekten seviyorum. Genel olarak mumların yanması hoşuma gidiyor. Çok atmosferik. :roll:
smax: ↑09 Aug 2023, 19:26
Motor sporları. Ama atletizmle ve biraz da boksla ilgilendi. Boks izlemeyi severim
Sıcak mevsimleri mi yoksa soğuk mevsimleri mi tercih edersiniz?
Boks yapmayı da severim. )
Sıcaklığı seviyorum ve güneş ne kadar güçlü olursa o kadar iyi. Güneşte kızartmayı seviyorum, böylece tüm kemikler kızarır.)
Okulda hangi dersi beğendin?
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
[quote=smax post_id=240637 time=1691598418 user_id=15543] Motor sporları. Ama atletizmle ve biraz da boksla ilgilendi. Boks izlemeyi severim
Sıcak mevsimleri mi yoksa soğuk mevsimleri mi tercih edersiniz? [/quote] Boks yapmayı da severim. ) Sıcaklığı seviyorum ve güneş ne kadar güçlü olursa o kadar iyi. Güneşte kızartmayı seviyorum, böylece tüm kemikler kızarır.)
[quote=smax post_id=240655 time=1691600799 user_id=15543] İnternette çok zaman mı geçiriyorsunuz? [/quote]Daha azını isterim ama iş için buna mecburum (sanırım artık bu ayrılmaz bir şey) modern hayattan)
Patatesleri kırmızı sosla mı yoksa beyaz sosla mı haşlamalıyım? :bilinmiyor:
[quote="fare zehiri" post_id=240674 time=1691604719 user_id=6686] Modern medya mensuplarından hangisiyle seks yapmak isterdiniz? [/quote]Muhtemelen hiç kimseyle
Az pişmiş bir biftek mi yoksa iyi pişmiş bir biftek mi istersiniz?
[quote=Viola post_id=240788 time=1691639722 user_id=17698] hayır, belki
yağmurda yürümek için nasıl bir ruh halinde olmalısınız? [/quote] muhtemelen ya çok kötü ya da çok iyi bir ruh hali) yakışıklı, seksi bir yabancıya isimsiz bir oral seks yapmayı kabul eder misiniz? )
[quote=AlexTDV post_id=240789 time=1691639982 user_id=5510] yakışıklı, seksi bir yabancıya isimsiz bir oral seks yapmayı kabul eder misin? ) [/quote] Nasıl anonim? Kafanda çanta varken mi? :lol: hayır, bu beni cezbetmiyor.
Marinka: ↑10 Aug 2023, 14:39
Dinlenmeden ne kadar süre yüzebilirsin?
Fark etmedim... ama biraz da değil... Askeri strateji kullanıyorum.. .. Hayvan eti üzerinde yemek pişirmeye başlıyorum.. kendimi orta derecede yorgun hissederek sırt üstü dönüyorum.... Bir süre yüzüyorum... ve sonra tekrar ters dönüyorum... Her yöntemde farklı kas grupları çalışıyor... bacaklar hariç... ve bacaklarım çok şişkin.. ..
[quote=Marinka post_id=241039 time=1691667578 user_id=12161] Dinlenmeden ne kadar süre yüzebilirsin? [/quote] Fark etmedim... ama biraz da değil... Askeri strateji kullanıyorum.. .. Hayvan eti üzerinde yemek pişirmeye başlıyorum.. kendimi orta derecede yorgun hissederek sırt üstü dönüyorum.... Bir süre yüzüyorum... ve sonra tekrar ters dönüyorum... Her yöntemde farklı kas grupları çalışıyor... bacaklar hariç... ve bacaklarım çok şişkin.. ..
[quote=Aion2012Dead post_id=241162 time=1691681714 user_id=6819] Hayatınızda açıklanamayan olaylarla karşılaştınız mı? [/quote]evet)) ve deja vu ve her türlü şeytanlık
Evet inanıyorum. Mistisizm, bilimin bilmediği bir şeydir.
Ve bilimin kendisi bile pek bir şey bilmediğini söylüyor.
Çelişki yok
Ve ruhsal veya parapsikolojik alan da, neredeyse hiç araştırılmadı.
Genel olarak.
Mistisizme inanıyorum. Hayatımızın bir unsuru olarak.
Bilim tarafından keşfedilmemiş bir şey olarak.
Bizim tarafımızdan manevi bir şey veya daha yüksek güçlerin tezahürü olarak algılanan bir şey olarak.
Castaneda’yı okudunuz mu ve onun felsefesi ve algısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Evet inanıyorum. Mistisizm, bilimin bilmediği bir şeydir. Ve bilimin kendisi bile pek bir şey bilmediğini söylüyor. Çelişki yok Ve ruhsal veya parapsikolojik alan da, neredeyse hiç araştırılmadı. Genel olarak. Mistisizme inanıyorum. Hayatımızın bir unsuru olarak. Bilim tarafından keşfedilmemiş bir şey olarak. Bizim tarafımızdan manevi bir şey veya daha yüksek güçlerin tezahürü olarak algılanan bir şey olarak.
Castaneda’yı okudunuz mu ve onun felsefesi ve algısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
[quote=Helga post_id=241207 time=1691686567 user_id=18821] [quote=Lisa24 post_id=241203 time=1691686178 user_id= 19112] evlilik mi özgürlük mü? [/quote] Aşk ve özgürlük!
Silahları sever misiniz? [/quote] Soğuk silahlar - evet. Ateşli silahlar - pek değil. Nükleer - evet.
[quote=Aion2012Dead post_id=241198 time=1691685563 user_id=6819] Castaneda’yı okudunuz mu ve onun felsefesi ve algısı hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote] Okudum. Olumlu bir tavrım var, kitaplarını sık sık tekrar okurum.
Gerçekten istesem de hayal kurmayı pratik edemiyorum)
[quote=Lisa24 post_id=241215 time=1691687375 user_id=19112] sohbet mi kavga mı? [/quote] sohbet, ancak bazen iyi bir darbe herhangi bir kelimeden daha iyidir.
En çok Hayatının geri kalanında yiyebileceğin en sevdiğin yemek?
[quote=Aion2012Dead post_id=241220 time=1691688028 user_id=6819]Bu şekilde ölüm fikrine nasıl bakıyorsunuz? Bu bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı, başka bir şey mi? [/quote] deölüm herkesi bekleyen kaçınılmaz bir güçtür. Bize doğru, kusursuz bir hayat yaşamamızı hatırlatıyor. Sanırım orada beni büyük bir hiçlik bekliyor.
Eğer deneyimlediyseniz bana rüyalarınızdan bahsedin.
Aion2012Dead: ↑10 Aug 2023, 20:20
K.K.’nin en sevdiğiniz kitabı?
Böyle bir şey yok , Onun tüm çalışmalarını tek bir fikir olarak algılıyorum.
Ölüm fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı, başka bir şey mi?
ölüm herkesi bekleyen kaçınılmaz bir güçtür. Bize doğru, kusursuz bir hayat yaşamamızı hatırlatıyor. Sanırım orada beni büyük bir hiçlik bekliyor.
Eğer deneyimlediyseniz bana rüyalarınızdan bahsedin.
[/quote]
Var berrak rüyalardı. Ama ben onlara böyle bir şey yapmadım. Uçmaya çalıştım, yemek yemeye çalıştım, bana öyle geliyor ki bir arkadaşıma rüyamda geldiğimi açıklamaya çalıştım.
Ve yalnızca tek bir şeyi deneyimleyip hissedebildim. hiper-gerçekçilik nedir?
Artık neredeyse hiçbir şeyi hatırlamıyorum, sadece evin yakınındaki sokakta yürüdüğüm hissini ve her şey birdenbire çok yoğunlaştı. Sadece renkler değil, aynı zamanda duygular, bilinç ve genel olarak her şey!
10 yıl geçti, neredeyse her şey hafızadan silindi ama his hala duruyor.
Yapar mısın? Bilincimizi düşünün, bunun daha çok fiziksel bir açıklaması var mı, yoksa hala ruhsal mı?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=241225 time=1691688331 user_id=5795] [quote=Aion2012Dead post_id=241220 time=1691688028 user_id=6819] K.K.’nin en sevdiğiniz kitabı? [/quote] Böyle bir şey yok , Onun tüm çalışmalarını tek bir fikir olarak algılıyorum.
Ölüm fikri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı, başka bir şey mi? [/quote]ölüm herkesi bekleyen kaçınılmaz bir güçtür. Bize doğru, kusursuz bir hayat yaşamamızı hatırlatıyor. Sanırım orada beni büyük bir hiçlik bekliyor.
Eğer deneyimlediyseniz bana rüyalarınızdan bahsedin. [/quote] Var berrak rüyalardı. Ama ben onlara böyle bir şey yapmadım. Uçmaya çalıştım, yemek yemeye çalıştım, bana öyle geliyor ki bir arkadaşıma rüyamda geldiğimi açıklamaya çalıştım. Ve yalnızca tek bir şeyi deneyimleyip hissedebildim. hiper-gerçekçilik nedir? Artık neredeyse hiçbir şeyi hatırlamıyorum, sadece evin yakınındaki sokakta yürüdüğüm hissini ve her şey birdenbire çok yoğunlaştı. Sadece renkler değil, aynı zamanda duygular, bilinç ve genel olarak her şey! 10 yıl geçti, neredeyse her şey hafızadan silindi ama his hala duruyor.
Yapar mısın? Bilincimizi düşünün, bunun daha çok fiziksel bir açıklaması var mı, yoksa hala ruhsal mı?
[quote=Lisa24 post_id=241215 time=1691687375 user_id=19112] sohbet mi, kavga mı? [/quote]Tartışma sırasında çığlık atmak gibi kavga da aslında yenilginin, argüman ve gerçek eksikliğinin kabulüdür [quote=Helga post_id=241207 time=1691686567 user_id=18821] Yapıyor musunuz silahlar gibi mi? [/quote]Elbette [quote=Helga post_id=241200 time=1691685952 user_id=18821] Uzaya uçmak ister misiniz? [/quote]Yükseklikten korkuyorum [quote=Shu_her post_id= 241195 time=1691685252 user_id=19438] Ölümden sonra yaşam var mı? [/quote]Ölümden sonra bir tür yaşam biçimine, yani reenkarnasyona inanmak isterim , ruh göçü vb.
[quote=Izumi post_id=234304 time=1690295024 user_id=18759] Evlenmeden önce birlikte yaşamak önemli mi? [/quote]ve ebeveynlerinizden ayrı yaşamak daha mı iyi?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: