Fahişeleri sever misin?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Fahişeleri sever misin?
Artık herhangi birini kolayca seçebilmenizi ve onlarla harika vakit geçirebilmenizi seviyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ben de bir fahişe kiralamak istiyordum. Şimdi kızların profillerine bakıyorum ve buluşmanın unutulmaz olmasını umuyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Orientation: biseksüel
Misafir,
Sadece fahişeler var ateş . Hele ki sürekli ise unutulmayan şeyler yaratabilirsiniz. Eşim sadomazoşizmden hoşlanmıyor. Evli bir çiftin sıradan yaşamında tüm arzuları verimli bir şekilde ve istekle yerine getirmenin imkansız olduğuna inanıyor. belirli bir ruh haline, atmosfere ve günlük ilişkiler gibi dikkat dağıtıcı unsurların olmamasına ihtiyacınız var. Bu nedenle tuhaflıklarımla sıradan bir fahişeye dönmemde sorun yok. Bazen katılıyor ama çok nadiren.
Sadece fahişeler var ateş . Hele ki sürekli ise unutulmayan şeyler yaratabilirsiniz. Eşim sadomazoşizmden hoşlanmıyor. Evli bir çiftin sıradan yaşamında tüm arzuları verimli bir şekilde ve istekle yerine getirmenin imkansız olduğuna inanıyor. belirli bir ruh haline, atmosfere ve günlük ilişkiler gibi dikkat dağıtıcı unsurların olmamasına ihtiyacınız var. Bu nedenle tuhaflıklarımla sıradan bir fahişeye dönmemde sorun yok. Bazen katılıyor ama çok nadiren.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Elbette bu hizmeti beğeneceksiniz; partnerinizin zevkini düşünmenize gerek yok, o sizin için her şeyi yapıyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Total posts: 12
Hizmetleri kullanmadım ama bana öyle geliyor ki eşlerinizle pek fazla deneyemeyeceksiniz ve eğer biri aynı fikirde değilse o zaman çok şanslısınız! :)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Bana göre, Sekste partnerin zevki en önemli şeydir.chelovechek: ↑31 May 2022, 13:55 Elbette bu hizmeti beğeniyorsunuz; partnerinizin zevkini düşünmenize gerek yok, o sizin için her şeyi kendisi yapıyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Pek değil ama onları bana verdiler, bu seks için kur yapmaktan farklı bir duygu.
-
- Total posts: 17
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
Ortalama bir fahişe genellikle ortalama bir kadından daha çekicidir. Günlük hayatta nadiren görebileceğiniz kadar büyük memeli fahişelerle tanıştım. Çok şey yapabilirler ve bunu nasıl daha iyi yapabileceklerini bilirler. Genel olarak çok iyi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Ben onları çok seviyorum, önemli olan hiçbir sorun olmaması, isteklerinizi dile getiriyorsunuz ve istediğinizi sorunsuz bir şekilde elde ediyorsunuz. Tek olumsuz yanı, prezervatif olmadan yapamayacağınızdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
Evet, daha pahalı olmaya çalışarak özellikle periyodik olarak 40 yaşlarındaki fahişeleri kiralıyorum.
20 yaşındayım
20 yaşındayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Elbette onları seviyorum. Özellikle de seviştikten sonra onlara hiçbir borcu kalmadığı için. Sadece zevkin bedelini öde, sonra bunu sonsuza kadar unutabilirsin. Ve bazen bugün kaç üyenin onu ziyaret ettiğini düşünmek bile heyecanlandırıyor)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Bundan gerçekten hoşlanmıyorum.... esas olarak sorun çok para istemeleri ve zaman kaybetmeleri, genel olarak rahatlayamıyorsunuz.
Bir saat boyunca seviştiğimde, bir fantezilerden inanılmaz heyecan (örneğin yeğenimde), ancak periler elbette samimi değil (nadir istisnalar dışında) ve fahişelere 20 yaşındaki bir çocuktan 1 saat için 15-20 çim biçme makinesi gibi fiyatlar bulanlar ?? Tabii ki, bu süre zarfında onunla seks yapmayacaksın, ama sonra tekrar ödemek zorunda kalacaksın, kusura bakma.
Tabii ki ideal olan, biraz maddi yardımla anlayış için buluşmaktır (mesela küçük hediyeler, ancak zaman sınırı olmayan seks Bazen kızlar için hangisinin daha basit olduğunu bulmak daha kolaydır ve yalnız yaşarlar ve sağlık nedenleriyle yemek yemekten mutlu olurlar.
Bir saat boyunca seviştiğimde, bir fantezilerden inanılmaz heyecan (örneğin yeğenimde), ancak periler elbette samimi değil (nadir istisnalar dışında) ve fahişelere 20 yaşındaki bir çocuktan 1 saat için 15-20 çim biçme makinesi gibi fiyatlar bulanlar ?? Tabii ki, bu süre zarfında onunla seks yapmayacaksın, ama sonra tekrar ödemek zorunda kalacaksın, kusura bakma.
Tabii ki ideal olan, biraz maddi yardımla anlayış için buluşmaktır (mesela küçük hediyeler, ancak zaman sınırı olmayan seks Bazen kızlar için hangisinin daha basit olduğunu bulmak daha kolaydır ve yalnız yaşarlar ve sağlık nedenleriyle yemek yemekten mutlu olurlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post