Emekli olduktan sonra köyde yaşarken nasıl dağıldım
-
Автор темыOmelchenko.Alexey
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years 3 months
Emekli olduktan sonra köyde yaşarken nasıl dağıldım
60 metrelik bir köyde yaşamak, üstelik tüm evlerin yaşamadığı, bu kesinlikle tatlı değil, ama en azından köy ana otoyolun eteklerinde, sakin ve sessiz! Birlik esas olarak emeklilerden ve emeklilik öncesi yaştaki insanlardan oluşuyor, çok az genç var, 9. sınıfa kadar komşu köydeki bir okulda eğitimlerini bitiriyorlar ve daha sonra başka bir bölgesel merkezde tamirci veya aşçı olmak için çalışıyorlar. ve mümkünse şehre taşın. Birinin bir çiftlikte sütçü kız ya da bir tür motor tamircisi ya da araba sürücüsü olarak çalışmak için geri dönmesi nadirdir! Ama her fırsatta ayrılırlar! Genel olarak köy yok olmanın eşiğinde! Ve son zamanlarda ilaç, kulüp, postane veya eczane şöyle dursun, bir mağaza bile yok! Kışın kar yağarsa okul otobüsü çocukları taşımaz, evde otururlar! Bu nedenle mevcut programla eğitim iyi değil! Bir çiftlikte şoför olarak çalışırken koprayla pek işiniz olmayacak! Kalıcı aroma buna izin vermiyor, ancak bunu yapmayı başardım, ama zaman zaman! Ve işte iş arkadaşlarının yanında her gün var olmaktan kurtulmak!!! 2-5 gün boyunca iletişim kurmadan gidebilir, bahçenizdeki arsada ve en sevdiğiniz saçmalıkta işinize devam edebilir ve birisinin kokuyu koklamasından korkmazsınız! Böylece çok eğlenmeye başladım! Gün boyunca pantolonum kaka doluyken bahçemde dolaştım! Bu pantolonlardan birkaç tane vardı bende! Kamyonumu taygaya sürdüm! Köyden beş kilometre uzaklaştım ve araba kullanırken tam da pantolonuma kaka yaptım, araba sürerken ve işimi yaparken dizlerime ve belime kadar bulaştı, ellerimi pantolonuma soktum ve pisliğime sürdüm. ön tarafa kaka ve penisimin başındaki “derinin” altına kaka doldurulmuş! Sonra domuz yağıyla doldurulmuş sandviçler ve kendi kakamla öğle yemeği yedim! Lezzetli ve lezzetliydi, tatlı çay ve amcıklarla yıkandı! Unutulmazdı!!! Zaten karanlıkta kimseye rastlamamak için köye döndüm! Her ne kadar birkaç kez karşılaşmış olsam da, hava zaten biraz karanlıktı ve rüzgara karşı daha uzakta durdum, böylece her şey sorunsuz bir şekilde yolunda gitti! Hamama gittim, ısıtma elemanını açtım ve tanktaki suyu ısıttım. Ve sonra temel scat yapmaya başladım! "Kirli" kıçıma bir yapay penis veya banyo kepçesinin sapını soktum ve parka raflarına tırmandım, uzandım ve kendimi becermeye ve sikime mastürbasyon yapmaya başladım! Kıçımı sikerken bacaklarımı kaldırdım ve tavana dayadım! Sürtünme yaparken kaka sapla birlikte çıktı ve karnımın üzerine düştü, ben de onu mideme ve göğsüme sürdüm ve aynı zamanda penisimi de çekmeyi başardım!!! Vay, bu harikaydı! Sonuç olarak elime indirdim, sapı tüm uzunluğu boyunca 45 cm ve 35 - 40 mm çapında kıçıma sokacak şekilde rafta oturarak spermimi yedim, sonra çıkardım. ve cilalı temiz ahşabı tamamen yaladım!!! Sonra omuzlarıma bir ceket attım ve eve girdim, çekyatı plastik filmle kapladım ve üstüne bir çarşafla örttüm, aynısını yastıkla da yaptım , uzandım ve kendimi bir battaniyeyle, filmden yapılmış bir battaniyeyle ve ardından üstüne sıradan bir nevresimle örttüm ve böylece kakayla kaplı uykuya daldım! İçerdeki kaka kurumadı ve üzerime, çarşafa, nevresime ve yastığa bulaşmaya devam etti! Bu halde kalktım, kirli elbiseler giydim, güveçle kahvaltı yaptım, tereyağ yerine kaka sürülmüş ekmek, amcıklarla ikiye bölünmüş çay! Gün içinde defalarca buzdolabına gidip sıkıca doldurdum, akşam dünün tekrarı oldu! Gün içerisinde kendimi orgazma ulaştırmadan 3-4 kez mastürbasyon yaptım, t.s. akşam için birikmiş sperm! Ama akşamları daha da fazla kopyaladım!!! Ve harikaydı! Kendimi tamamen yıkadım, yatağımı yalnızca üçüncü akşam değiştirdim ve "yıprandığım" gün, sonra gidip yiyecek malzemelerimi tazeledim! Kışın bunu daha az yapıyordum çünkü... hamamın tamamını ısıtmak gerekiyordu. İşte bütün hikaye bu! Yaz, beğen ya da beğenme!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 11 months
Re: Emekli olduktan sonra köyde yaşarken nasıl dağıldım
Lanet etmek! Bunu okumak korkutucu. Nasıl hayal edebilirim: Öğle yemeği yiyorum ve aynı zamanda pantolonumu emiyor! Koku...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1488 Views
-
Last post by rmsxms
-
- 5 Replies