Asker arkadaşım......
-
- Potansiyel seks nesnesi

Millet, sanırım ben bir aptalım, üç aydır orduda görev yapıyorum, daha önce hiç olmadığı kadar seks yapmak istiyorum, dün gece kalktım ve tuvalete gittim, sessizce içeri girdim ve işte meslektaşım mastürbasyon yapıyordu, penisini gördüm ve gevşedim, erkeklerle sevişme deneyimim vardı oradaydım, utangaçtı ve penisini sakladı, sessizce ona yaklaştım, sikimi çıkardım ve onu o kadar lezzetli bir şekilde emdi ki her yerine döküldü yüzüm ve göğsüm, o anda ben de ürperdim, sonra sessizce yatağa gittik. Sabah meslektaşım bana hiçbir şey söylemedi, herkese anlatıp bana zorbalık yapmalarından korkuyorum, ne yapmalıyım, onunla konuşmaktan korkuyorum...... üzgünüm karışıklık, çok endişeleniyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Asker arkadaşım………
Ordu bir şekilde tuhaftı. Bir komşu servis yaparken gündüzleri o kadar çok zorlandıklarını, geceleri kimsenin tuvalete bile kalkmadığını, herkesin ceset gibi horladığını söyledi. Ve sonra işeme ve mastürbasyon yapma isteği duydum.)))))) Ordudaki kadınlar hakkında daha az düşünmelisin, o zaman meslektaşların emmek zorunda kalmayacak
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Seni mahvetmeyecekler ama mahvedeceklerHizmet: ↑28 Sep 2021, 03:31 Millet, sanırım ben bir aptalım, üç aydır askerlik yapıyorum, daha önce hiç olmadığı kadar seks yapmak istiyorum, dün gece kalkıp tuvalete gittim, sessizce içeri girdim ve orada meslektaşım mastürbasyon yapıyordu, penisini gördüm ve gevşedim, sikiş deneyimim erkeklerle birlikteydi, utangaçtı ve sikini sakladı, sessizce ona yaklaştım, sikimi çıkardım ve onu o kadar lezzetli bir şekilde emdi ki yüzümün ve göğsümün her yerine döküldü, o anda ben de ürperdim, sonra sessizce yatağa gittik. Sabah meslektaşım bana hiçbir şey söylemedi, herkese anlatıp bana zorbalık yapmalarından korkuyorum, ne yapmalıyım, onunla konuşmaktan korkuyorum...... üzgünüm karışıklıktan dolayı çok endişeleniyorum.
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post:
- Nikolay.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Orientation: heteroseksüel
Kimse için nasıldı bilmiyorum ama orduda seks vardı ve penisim ağrıyordu. Belki de çılgın bir zamanda görev yaptığı için. Orada sadece tembeller siyaset eğitmeninin karısını beceremezdi.
Ve en yakın köyde gencinden yaşlısına bütün kadınları siktiler.
Bazen bekar bir anne olduklarını, odun kesmeleri, çitleri tamir etmeleri gerektiğini söyleyerek beni ve erkekleri köye gönderirlerdi. Bu yüzden onu deleceğiz, düzelteceğiz ve kendisi ve kızları için tüm delikleri kapatacağız.
Ve en yakın köyde gencinden yaşlısına bütün kadınları siktiler.
Bazen bekar bir anne olduklarını, odun kesmeleri, çitleri tamir etmeleri gerektiğini söyleyerek beni ve erkekleri köye gönderirlerdi. Bu yüzden onu deleceğiz, düzelteceğiz ve kendisi ve kızları için tüm delikleri kapatacağız.
- These users thanked the author Yabancı for the post (total 2):
- Andrey57115, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aynı şey bana da oldu. Okul yıllarımdan beri penisi ağzıma alma isteğim vardı ama kararlılığım yoktu ve arkadaşlarımın da öğreneceği sürekli bir rezil olma korkusu da vardı. İlk defa askerde hiçbir zorlama olmadan, kendi inisiyatifimle denedim. Bir yandan atmosfer, etraflarının spermle dolup taşan topları vızıldayan sağlıklı erkeklerle çevrili olmasına olanak sağlıyordu, diğer yandan açığa çıkarsa bir askerin zaten zor olan hayatı tam anlamıyla cehenneme dönüşecekti. Bu artık bir utanç meselesi değil, hayat meselesidir. Ama her şey yolunda gitti. Olay, bir yıllık hizmet sırasında, vardiyanın herkesten sonra yıkandığı ve zamanı uzatma fırsatının doğduğu bir asker hamamında yaşandı. Tek kelime etmeden diz çöktü ve onu ağzına aldı. O zaman her şey sis içinde, ilk krepin topak topak olduğunu söylemeleri boşuna değil. Düşüncelerimde bunu yüzlerce kez yaptım ama pratikte ağzım spermle doluyken dizlerimin üzerinde durdum ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. Sonra korku dolu günler. Ama zaman geçti ve tekrarlamak istedim, çok şükür emekli olabileceğim yerler vardı. Daha sonra partnerim en büyük korkusunun benim ondan da aynısını yapmasını istemem olduğunu itiraf etti. Ama buna hiç ihtiyacım yoktu...Hizmet: ↑28 Sep 2021, 03:31 Millet, sanırım ben bir aptalım, üç aydır askerlik yapıyorum, daha önce hiç olmadığı kadar seks yapmak istiyorum, dün gece kalkıp tuvalete gittim, sessizce içeri girdim ve orada meslektaşım mastürbasyon yapıyordu, penisini gördüm ve gevşedim, sikiş deneyimim erkeklerle birlikteydi, utangaçtı ve sikini sakladı, sessizce ona yaklaştım, sikimi çıkardım ve onu o kadar lezzetli bir şekilde emdi ki yüzümün ve göğsümün her yerine döküldü, o anda ben de ürperdim, sonra sessizce yatağa gittik. Sabah meslektaşım bana hiçbir şey söylemedi, herkese anlatıp bana zorbalık yapmalarından korkuyorum, ne yapmalıyım, onunla konuşmaktan korkuyorum...... üzgünüm karışıklıktan dolayı çok endişeleniyorum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Mikha77, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Orientation: heteroseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Ve böylece uyuyan adam ağzınıza girdi!??? Bir hançer bana saplandı ve tabii ki yutkundum ve dudaklarımda sperm ve tuhaf bir tatla uyandım! Ve bana fısıldadı: Sessiz ol, sonra sana senin bir geveze olduğunu söyleyeceğim! Ve o günden sonra beni, kendisini emmeye zorladı ve eğer itiraz etmeye başlarsam, beni yurttaşlarına anlatacağı tehdidinde bulundu...
Ve böylece uyuyan adam ağzınıza girdi!??? Bir hançer bana saplandı ve tabii ki yutkundum ve dudaklarımda sperm ve tuhaf bir tatla uyandım! Ve bana fısıldadı: Sessiz ol, sonra sana senin bir geveze olduğunu söyleyeceğim! Ve o günden sonra beni, kendisini emmeye zorladı ve eğer itiraz etmeye başlarsam, beni yurttaşlarına anlatacağı tehdidinde bulundu...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 130 Replies
- 8900 Views
-
Last post by o
-
- 1 Replies