Bilmiyorum, taşınana kadar benim de annemle deneyimim vardı. İlk başta kiralık eve girmek bir şekilde ilginçti ama sonra bundan hoşlanmayı ve bir şekilde süreçten keyif almayı bıraktım
Çocuklarınızla ensesti başlatmalı mısınız yoksa başlatmamalı mısınız?
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Çocuklarınızla ensest ilişkiye başlamalı mısınız, başlamamalı mısınız?
Bilmiyorum, taşınana kadar benim de annemle deneyimim vardı. İlk başta kiralık eve girmek bir şekilde ilginçti ama sonra bundan hoşlanmayı ve bir şekilde süreçten keyif almayı bıraktım
- These users thanked the author ve 4 for the post (total 4):
- aleksey40000, Fan, Fargal94, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuklar sizinle bir ilişkiye başlayıp başlamamaya kendileri karar verecekler.
- These users thanked the author nikolj202 for the post (total 4):
- Vladi’ler, Aion2012Ölü, sapık, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 4 months
Ve durumum öyleydi ki kızım benden her şeyi anlatıp göstermemi istedi. Benim açımdan minimum inisiyatif vardı.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 6):
- IDVS03082008, Aion2012Ölü, nikolj202, sapık, abartı, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
Kusura bakmayın, yaşınız 23. "Kızınızın" size hangi yaşta geldiğini bilmek ilginç olurdu. böyle bir istek?))Arhivarius: ↑04 Aug 2023, 13:17 Ve durumum öyleydi ki kızım benden her şeyi anlatıp göstermemi istedi. Benim açımdan girişim minimum düzeydeydi.
-
- Sürtünmeler
. Aslında iki kat daha yaşlıyım
tuhaf, farklı bir yaş belirttim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
O zaman açık) Ve sonra şu soru ortaya çıkıyor - kızım yeni konuşmaya başlıyor - ve bu tür istekler)))Arhivarius: ↑04 Aug 2023, 14:30tuhaf, farklı bir yaş belirttimKusura bakmayın, yaşınız 23. "Kızınızın" size hangi yaşta geldiğini bilmek ilginç olurdu. böyle bir istek?))Arhivarius: ↑04 Aug 2023, 13:17 Ve durumum öyleydi ki kızımın kendisi benden her şeyi anlatıp göstermemi istedi. Benim açımdan girişim minimum düzeydeydi.. Aslında ben iki kat daha yaşlıyım
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kişisel mesaj yazın, konuyu konuşalım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 10 months
ira_pz,
Ve tarafından yapılan bir inceleme kızınız gibi bir jinekolog mu geçti?
11 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Ve tarafından yapılan bir inceleme kızınız gibi bir jinekolog mu geçti?
11 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Bu tür videoları nerede buluyorsunuz? Sırrını paylaşslavik.neskaju: ↑20 Apr 2023, 19:14 tg şimdi videoyu aldım: baba yalan söylüyor ve film çekiyor, karısı oturuyor ve 10 yaşındaki kızı izliyor, annem bak nasıl yapılacağına bak ve korkma, vb. diyor.
Bu mesaj için yazar slavik.neskaju’ya teşekkür ederiz n
-
- Sürtünmeler
Paylaşmıyor, sadece övünüyor. Kanıt olarak ekran görüntüsünü bile yayınlayamıyorum.Mak_Sim: ↑07 Aug 2023, 14:25 ira_pz,
nPeki kızınızın jinekolog muayenesi nasıldı?
11 dakika 44 saniye sonra gönderildi:Bu tür videoları nerede buluyorsunuz? Bir sır paylaşınslavik.neskaju: ↑20 Apr 2023, 19:14 tg şimdi videoyu aldım, baba yalan söylüyor ve film çekiyor, karısı oturuyor ve 10 yaşındaki kızı izliyor, annem bak nasıl yapılacağına bak ve korkma, vb. diyor. .
Slavik .neskaju’nun bu mesajı için teşekkür etti
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
Soru farklı, kızınızın rutin muayenesi sırasında jinekologdan nasıl uzaklaşacağınız. Ve sorular olacak
Ben de yayınlamayacağım. Asla bilemezsiniz.Arhivarius: ↑07 Aug 2023, 15:06 Paylaşmıyor, sadece övünüyor. Kanıt olarak ekran görüntüsü bile yayınlayamıyor.
Soru farklı, kızınızın rutin muayenesi sırasında jinekologdan nasıl uzaklaşacağınız. Ve sorular olacak
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 6 months
Çocukların bedene zaten ilgi duydukları 6 yaşından itibaren eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Biseks ister misin?
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Zaten yazdım, ama tekrarlayabilirim: resmi reşit olma yaşının 9-12 olduğu birkaç ülke var. Ve zaten 14 tane olanlardan çok sayıda var.
Bu birincisi.
Ve ikincisi: Forumda bu konuyla ilgili tüm hikayelerin %99’u başka bir şey değil fantezilerden daha. Bazen güzel ve heyecan verici, bazen de iğrenç. Bu bir zevk meselesi.
Fakat tüm bunların gerçek reşit olmayanların baştan çıkarılmasıyla hiçbir ilgisi yok; sadece hayali olanlar
Peki "reşit olmayanlar" ile - tam olarak hangileri?Ksenofont: ↑19 Apr 2023, 21:27 Bu foruma gelmek istemedim. İğrenç. Ama beni şaşırtan şey, kendi çocuklarını baştan çıkaran insan olmayanların var olduğu gerçeği bile değil. Bu kesinlikle klinik bir durumdur ve ceza kanunu bile burada yardımcı olmayacaktır. Sadece en şiddetli rejime sahip bir psikiyatri hastanesi. Tüm bunları haklı çıkaran insan olmayanların olması beni şaşırtıyor. Utanmayan, çocuklara bunu nasıl öğretecekleri konusunda bu korkunç tavsiyeyi veren ve teşvik etmeyen insanlar var. Bunu bu forumdaki tüm katılımcılara bir kez daha açıklamak istiyorum. Ensest bir şeydir. Ve küçük çocuklarla seks yapmak pedofilidir. Ve bu, dünya çapında en ciddi suçlardan biridir. Pedofili propagandası ve küçüklerin baştan çıkarılması her yerde kesinlikle yasaktır. Ama görünüşe göre bu forum hariç.
Zaten yazdım, ama tekrarlayabilirim: resmi reşit olma yaşının 9-12 olduğu birkaç ülke var. Ve zaten 14 tane olanlardan çok sayıda var.
Bu birincisi.
Ve ikincisi: Forumda bu konuyla ilgili tüm hikayelerin %99’u başka bir şey değil fantezilerden daha. Bazen güzel ve heyecan verici, bazen de iğrenç. Bu bir zevk meselesi.
Fakat tüm bunların gerçek reşit olmayanların baştan çıkarılmasıyla hiçbir ilgisi yok; sadece hayali olanlar

-
- heyecanlanıyorum
Aksi takdirde daha sonra çocuktan sitem ve düşmanlık alma riskiyle karşı karşıya kalırsınız
6 erken. 12 yaşından itibaren neyin iyi, neyin kötü olduğunu zaten anlıyorsunuz. Sonra bilinçli bir karar. Evet, arzularınız zaten gerçekleşti.IDVS03082008: ↑07 Aug 2023, 15:19 Çocuklara 6 yaşından itibaren eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum, onların zaten bedene ilgisi var. Biseks ister misin?
Aksi takdirde daha sonra çocuktan sitem ve düşmanlık alma riskiyle karşı karşıya kalırsınız
-
- ön sevişme
Mak_Sim, eğer herkes için bir arzu varsa, o zaman neden olmasın? Benim düşüncem erkek çocukların da kız külotu giyebileceği yönünde. Birçok kişinin bunu beğendiğini kendi adıma biliyorum
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim, at 6 yaşında kendim ağzıma aldım. Bir arkadaşının evinde. Ve bunu beğendim
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim, at 6 yaşında kendim ağzıma aldım. Bir arkadaşının evinde. Ve bunu beğendim
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post:
- Ted_2023
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Neyin peşindesiniz? Her ikisinin de ensest deneyimi olduğunu yazıyorsunuz ve bu ilişkiye kaç yaşında başlayabileceğinizi soruyorsunuz. Kendi çocuklarınız var mı? Eğer böyle bir deneyiminiz olsaydı, kendiniz tavsiyede bulunabilirdiniz.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- IDVS03082008, Vdrugg, Mart
-
- ön sevişme
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 10 months
Anneniz veya kızınız @vagermq hakkında konuşmak isteyen Telegram’a yazın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Bir çocukta, daha doğrusu ergenlik çağındaki bir ergende seks eksikliği, dikkatini gerçekten okuldan uzaklaştırıyor. Ve sınavlara hazırlanırken, "stresi azaltmak" için 3-5 kez dikkatiniz dağılabilir. Peki ensest bu sorunun çözümüne nasıl yardımcı olabilir? Bu sorunları çözmeye yardımcı olmak için anneniz veya kız kardeşiniz gün içinde yakınınızda mı olmalı? Ama onlarla bile dikkat dağıtıcı pek çok şey olacak. Annem 12 yaşındayken tanıdığım bir kıza ilk oyuncağını ve daha sonra birkaç oyuncağını mastürbasyon için vermişti; görünüşe göre o da benzer ihtiyaçların ilk olduğu zamanı hatırlıyordu. Bu oyuncaklar onun gerginliğini atması ve sokakta aşırı heyecandan dolayı aptalca şeyler yapmaması için yeterliydi. Ve hayatta anneleriyle arkadaş gibiler ama cinsel partner değiller.Vald: ↑25 Jul 2022, 10:52Ben de burada pedofil eğilimi olan ve kafalarında sadece "çocukları sikmek" olan pek çok insanın olduğunu fark ediyorum. Ama yazımda sağlıklı ensesti kastetmiştim, yani çocukları çocuk oldukları için sikmek değil. Ve onlara doğru şekilde seks yapmayı ve onları orgazma ulaştırmayı öğretin. Ayrıca dizginleme ve içeriye boşalmama yeteneği. Sonuçta, çocukta cinselliğin olmaması sağlıksız bir ilgiye neden olur ve çocuğun bunu kendi başına bulmaya çalışması büyük olasılıkla sorun yaşamasına neden olur. Evet ve dikkat bozulacak.sveta.ponamarenko: ↑24 Jul 2022, 16:55 Altı ay öncesine veya daha eskisine ait yayınlarınızı okuyorsunuz, ben de birkaç saat geçirdikten sonra burada okuyorum, bu gönderilerde çocuklarla nasıl seks yapılacağına dair tavsiyeler veriyor ve hoşunuza giden konulardan bahsediyorsunuz , okumadım Kategorik hayırınız var, çocuklar kutsaldır, ahlaki açıdan bu yapılamaz. Sen kendi eğilimlerinle, kendi dalga boyunda pedofili önyargılı, kılık değiştirmiş bir amcasın. Burada yazdığım her şey benim fikrimdir, ancak forumu okuduktan sonra birçok insan için hangi cinsiyette olduğunuzun veya kim olduğunuzun önemli olmadığını anladım.
Sınıf arkadaşım yalnızca 5. sınıf öğrencileriyle çalıştı. Çok güzel giyinmişti ve çok güzel görünüyordu (3 beden göğüsleri vardı). Mezun olduktan sonra yakın iletişim kurmaya başladılar ve babası ve erkek kardeşiyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bu nedenle sağlıklı ensest faydalıdır
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Yine bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama sertifikamda tek bir C yoktu, 4’ü B geri kalanı A’ydı. Diğer sınıflardan arkadaşlarım da vardı ve kızların yanı sıra birçok kız arkadaşım da vardı. En azından benimle vakit geçirmekten hoşlanıyorlardı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Alesander,
Bu harika!
Ama modern ahlaka aykırı olmamak için kendilerini sınırlamaya karar verdiler, bu çok üzücü.
Bu harika!
Ama modern ahlaka aykırı olmamak için kendilerini sınırlamaya karar verdiler, bu çok üzücü.
-
- Oral stimülasyon
Çocuklar sizinle bir ilişkiye başlayıp başlamamaları gerektiğine kendileri karar vereceklerdir.
-
- Sürtünmeler
çocuklar kural olarak hiçbir şeye karar vermezler. Ya kabul ediyorlar ya da kabul etmeye zorlanıyorlar. Nadir durumlarda yetişkinler çocuğun fikrini dinler.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- WazzzzzzUp
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Artılarını ve eksilerini ve çocukların bunun için bir arzusu olup olmadığını dikkatlice tartmanız gerekir.
-
- Oral stimülasyon
Arhivarius, eğer çocuğun bu konuyla ilgisi varsa, o zaman arzunuz ne olursa olsun durumun içine çekileceksiniz. Ve bu durumda çocukla birlikte oynamak size kalmış.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Benim fikrim açık. Ebeveynler bunu çocuklarına yapmamalıdır.
Örneğin, bir çocuğun engelli olması ve bu nedenlerden dolayı seks için bir partner bulamaması ancak vücudun buna ihtiyaç duyması gibi nadir istisnalar olabilir. Böyle durumlar var ve bu hala bir şekilde anlaşılabilir. Ne yazık ki diğer her şey.
Örneğin, bir çocuğun engelli olması ve bu nedenlerden dolayı seks için bir partner bulamaması ancak vücudun buna ihtiyaç duyması gibi nadir istisnalar olabilir. Böyle durumlar var ve bu hala bir şekilde anlaşılabilir. Ne yazık ki diğer her şey.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- İskender
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Oğullarım var. Ve annelerinin onlara seksi öğretmesinin onlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda bunların zaten oluşmuş olması gerektiği de açık.
Ve eğer bir kızım olsaydı, o zaman onu becermem oldukça mantıklı - ona hayat verdim, onu büyüttüm, bu yüzden de Genç vücudunun tadını çıkarma fırsatına sahip olma ahlaki hakkına sahip. Önemli olan pedofili olmamasıdır - bu kesinlikle çocuğun ruhuna zarar verebilir. Ve eğer kız yetişkinse, artık bakire değilse veya evliyse, o zaman babasının onu sikmesi doğrudur, sevgilisini yanına alması değil - sonuçta babasıyla seks evliliğine zarar veremez özellikle de kızın kocasının bilgisi dahilinde gerçekleşiyorsa.
Kategorik olarak yanılıyorsunuz.Ksenofont: ↑19 Apr 2023, 21:27 Bu foruma gelmek istemedim. İğrenç. Ama beni şaşırtan şey, kendi çocuklarını baştan çıkaran insan olmayanların var olduğu gerçeği bile değil. Bu kesinlikle klinik bir durumdur ve ceza kanunu bile burada yardımcı olmayacaktır. Sadece en şiddetli rejime sahip bir psikiyatri hastanesi. Tüm bunları haklı çıkaran insan olmayanların olması beni şaşırtıyor. Utanmayan, çocuklara bunu nasıl öğretecekleri konusunda bu korkunç tavsiyeyi veren ve teşvik etmeyen insanlar var. Bunu bu forumdaki tüm katılımcılara bir kez daha açıklamak istiyorum. Ensest bir şeydir. Ve küçük çocuklarla seks yapmak pedofilidir. Ve bu, dünya çapında en ciddi suçlardan biridir. Pedofili propagandası ve küçüklerin baştan çıkarılması her yerde kesinlikle yasaktır. Ancak görünüşe göre bu forum hariç.
Oğullarım var. Ve annelerinin onlara seksi öğretmesinin onlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda bunların zaten oluşmuş olması gerektiği de açık.
Ve eğer bir kızım olsaydı, o zaman onu becermem oldukça mantıklı - ona hayat verdim, onu büyüttüm, bu yüzden de Genç vücudunun tadını çıkarma fırsatına sahip olma ahlaki hakkına sahip. Önemli olan pedofili olmamasıdır - bu kesinlikle çocuğun ruhuna zarar verebilir. Ve eğer kız yetişkinse, artık bakire değilse veya evliyse, o zaman babasının onu sikmesi doğrudur, sevgilisini yanına alması değil - sonuçta babasıyla seks evliliğine zarar veremez özellikle de kızın kocasının bilgisi dahilinde gerçekleşiyorsa.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 5 months
Sizce ensest deneyimi çocuklu ebeveynler dışında hiç kimse tarafından paylaşılamaz???

-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Yani 13 yaşındaki bir kızla 6 yaşındaki bir oğlu becermeye değer mi bilmiyoruz. Ama zaten onu bir kereden fazla yaladım ve sürekli ona ve ona mastürbasyon yaptım. Ve karımı onların önünde birden fazla kez becerdim
Telgrafım
@od_prok1just
İstersen yaz, konuşalım ve mastürbasyon yapalım.
Telgrafım
@od_prok1just
- These users thanked the author Timas0 for the post (total 3):
- nikolj202, IDVS03082008, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Peki, bu ilişki sizin ailenizde zaten bu yaşta bu kadar ileri gittiğine göre 13 yaşında kız zaten cinsel ilişkiye oldukça hazır, bu senin işin. Önemli olan ona zarar vermemek. Çocuklar her şeyi görmüşse, o zaman siz, eşiniz, kızınız ve oğlan birbirinize söylediklerinizi tekrarlasanız belki daha iyi olur :)
-
- En güçlü orgazm!
Ama öyle değil.
Başka bir insana hayat vermiş olmanız, size bir şekilde onun hayatını yönetme hakkını vermez. bu kişi.
Bu iş böyle yürümüyor.
Ensest ancak her iki tarafın da kabul etmesi ve istemesi durumunda mümkündür.
Çocuklarınızı seven ve onlarla ilgilenen mükemmel bir baba olsaydınız ve kızınız da sizinle yakınlık kurmak isterse, o zaman sorun olmaz.
Siz de, babalık ve insani davranışınızla, kızlarının bu tür arzularına layık olduklarını kanıtladılar.
Ama onun doğduğu gerçeğine göre senin böyle bir hakkın yok!
Bu benim kişisel görüşüm.
Enseste karşı değilim.
Ancak ebeveyn bir tür salak değil de şefkatli bir baba olduğunda yalnızca gönüllü ve en azından kısmen bilinçli olur.
Seninle aynı fikirde olmak istiyorum!!! Gerçekten istiyorum!!!!!!
Ama öyle değil.
Başka bir insana hayat vermiş olmanız, size bir şekilde onun hayatını yönetme hakkını vermez. bu kişi.
Bu iş böyle yürümüyor.
Çocuklarınızı seven ve onlarla ilgilenen mükemmel bir baba olsaydınız ve kızınız da sizinle yakınlık kurmak isterse, o zaman sorun olmaz.
Siz de, babalık ve insani davranışınızla, kızlarının bu tür arzularına layık olduklarını kanıtladılar.
Enseste karşı değilim.
Ancak ebeveyn bir tür salak değil de şefkatli bir baba olduğunda yalnızca gönüllü ve en azından kısmen bilinçli olur.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- nikolj202
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Kızınızın bu konudaki fikrini öğrenmelisiniz. seks istiyor.
Ben de enseste karşı değilim, ancak karşılıklı olması durumunda, eğer kız isterse.
Her türlü şiddet kesinlikle kabul edilemez!
Aion2012Dead: ↑10 Aug 2023, 18:15Seninle aynı fikirdeyim!!! Gerçekten istiyorum!!!!!!Ve eğer bir kızım olsaydı, o zaman onu becermem oldukça mantıklıydı - ona hayatını verdim, onu büyüttüm, böylece onun gençliğinin tadını çıkarma fırsatını elde etme manevi hakkına sahip olurdum body
Ama öyle değil.
Bu iş böyle yürümüyor.
Enseste karşı değilim.
Ama yalnızca gönüllü ve ebeveyn bir tür olmadığında en azından kısmen bilinçli. - yani şefkatli bir baba.
Bu görüşe tamamen katılıyorum.Aion2012Dead: ↑10 Aug 2023, 18:15Seninle aynı fikirdeyim !!! Gerçekten istiyorum!!!!!!
Ama öyle değil.
Bu iş böyle yürümüyor.
Enseste karşı değilim.
Ama yalnızca gönüllü ve ebeveyn bir tür olmadığında en azından kısmen bilinçli. - yani şefkatli bir baba.
Kızınızın bu konudaki fikrini öğrenmelisiniz. seks istiyor.
Ben de enseste karşı değilim, ancak karşılıklı olması durumunda, eğer kız isterse.
Her türlü şiddet kesinlikle kabul edilemez!
- These users thanked the author Esnek for the post (total 3):
- Aion2012Ölü, nikolj202, IDVS03082008
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Çocukların dengesiz ruh halleri onların ilgi ve ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir. Ve eğer kızınızı zaten bir kereden fazla yaladıysanız, çocukların önünde sikiştiyseniz ve onların huzurunda kızınıza mastürbasyon yaptıysanız, o zaman zaten çocukların beyinlerini kendi çıkarlarınıza hizmet edecek şekilde yüklüyorsunuz ve bu onların zihinlerinde zaten bazı çarpıklıklar empoze etmiş durumda. ruh. Tavsiyelerimizin sizin için hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini ve siz ve eşinizin çocuklarınızla iletişimde kendi yolunuzu seçtiğinizi varsayıyorum. Burada, çabalarınız ve daha sonraki gelişmelerin başlama zamanlaması konusunda destek arıyorsunuz.Tema90: ↑10 Aug 2023, 16:38 Yani 13 yaşındaki bir kızla 6 yaşındaki bir oğlu becermeye değer mi bilmiyoruz. Ama zaten onu bir kereden fazla yaladım ve sürekli ona ve ona mastürbasyon yaptım. Ve karımı onların önünde birden fazla kez becerdim
Telgrafım
@od_prok1just
2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Çocuklar kendileri karar verecek mi? Cidden öyle mi düşünüyorsun? Ailelerinin ve okulun kafalarına ne koyduğuna çocuklar karar verecek! Ve aile kendi çıkarlarını rehin bırakıyor!
- These users thanked the author İskender for the post:
- Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
Tema90[/rTema90, я ответил в телеге
-
- En güçlü orgazm!
Ebeveyn eğitiminin çocukların görüşlerini şekillendirmedeki rolünü değerlendirirsek, o zaman aynıdır.
Ebeveynler çocuklarına kendi dünya ve ilişkiler görüşünü aşılamak isterler. Ve her yetişkin ebeveyn bunu kendi açısından görüyor ve hep birlikte kendi değerlerini çocuklarına aşılamaya çalışıyor.
Sadece cinsellik çoğunluk için tabu. Sırf ahlaki düşkünlük ve önceki yetiştirilme tarzı yüzünden.
Ergenlik çağındaki çocuklar, eğer başlangıçta ataları tarafından ahlaki olarak baskı altına alınmamışlarsa isyan etmeye başlarlar.
Ve hayatta kendi yollarını aramaya başlarlar. Bu normal ve doğal bir süreçtir.
Eğer tüm yetiştirme süreci çocuğun ebeveynlerinin seçtiği yolu izlemesini sağlamayı amaçlıyorsa, bunun neden normal olduğunu anlamıyorum.
Eğer tüm yetiştirme süreci çocuğun ebeveynlerinin seçtiği yolu izlemesini sağlamayı amaçlıyorsa, bu normaldir.
Eğer Çocuk büyürken ebeveyn seçimine karşı isyan etmeye başlar, bu da normdur.
Ve eğer konu eğitimin cinsel alanıyla ilgiliyse, o zaman kesinlikle - ebeveynler kötüdür, ebeveynler onları empoze eder ve genellikle ucubedirler !
Eh, bütün bunlar bir şekilde tek taraflı ve ön yargılı!
nSeks hayatı neden birbirinden farklı olsun ki?
Ebeveynler neden kendileri için neyin doğru olduğunu gösteremiyor ve sunamıyorlar? ?
İlişkilerin neredeyse tüm diğer yönlerinde tam yetkiye sahip olmalarına rağmen! Çocukların şiddetten korunması gerekiyor!
İstenmeyen ve zorla ilişkilerden, seksle ilgili herhangi bir şeyden değil.
Bu olabildiğince aptalca.
Ama özünde bu hiçbir şeyi değiştirmiyor.Alesander: ↑11 Aug 2023, 10:09Çocukların dengesiz ruh halleri onların ilgi ve ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir. Ve eğer kızınızı zaten bir kereden fazla yaladıysanız, çocukların önünde sikiştiyseniz ve onların huzurunda kızınıza mastürbasyon yaptıysanız, o zaman zaten çocukların beyinlerini kendi çıkarlarınıza hizmet edecek şekilde yüklüyorsunuz ve bu onların zihinlerinde zaten bazı çarpıklıklar empoze etmiş durumda. ruh. Tavsiyelerimizin sizin için hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini ve siz ve eşinizin çocuklarınızla iletişimde kendi yolunuzu seçtiğinizi varsayıyorum. Burada, çabalarınız ve daha sonraki gelişmelerin başlama zamanlaması konusunda destek arıyorsunuz.Yani 13 yaşındaki bir kızla 6 yaşındaki bir oğlu becermeye değer mi bilmiyoruz. Ama zaten onu bir kereden fazla yaladım ve sürekli ona ve ona mastürbasyon yaptım. Ve karımı onların önünde birden fazla kez becerdim
Telgrafım
@od_prok1just
2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:Çocuklar kendileri karar verecek mi? Cidden öyle mi düşünüyorsun? Ailelerinin ve okulun kafalarına ne koyduğuna çocuklar karar verecek! Ve aile kendi çıkarlarını rehin alıyor!
Ebeveyn eğitiminin çocukların görüşlerini şekillendirmedeki rolünü değerlendirirsek, o zaman aynıdır.
Ebeveynler çocuklarına kendi dünya ve ilişkiler görüşünü aşılamak isterler. Ve her yetişkin ebeveyn bunu kendi açısından görüyor ve hep birlikte kendi değerlerini çocuklarına aşılamaya çalışıyor.
Sadece cinsellik çoğunluk için tabu. Sırf ahlaki düşkünlük ve önceki yetiştirilme tarzı yüzünden.
Ergenlik çağındaki çocuklar, eğer başlangıçta ataları tarafından ahlaki olarak baskı altına alınmamışlarsa isyan etmeye başlarlar.
Ve hayatta kendi yollarını aramaya başlarlar. Bu normal ve doğal bir süreçtir.
Eğer tüm yetiştirme süreci çocuğun ebeveynlerinin seçtiği yolu izlemesini sağlamayı amaçlıyorsa, bunun neden normal olduğunu anlamıyorum.
Eğer tüm yetiştirme süreci çocuğun ebeveynlerinin seçtiği yolu izlemesini sağlamayı amaçlıyorsa, bu normaldir.
Eğer Çocuk büyürken ebeveyn seçimine karşı isyan etmeye başlar, bu da normdur.
Ve eğer konu eğitimin cinsel alanıyla ilgiliyse, o zaman kesinlikle - ebeveynler kötüdür, ebeveynler onları empoze eder ve genellikle ucubedirler !
Eh, bütün bunlar bir şekilde tek taraflı ve ön yargılı!
nSeks hayatı neden birbirinden farklı olsun ki?
Ebeveynler neden kendileri için neyin doğru olduğunu gösteremiyor ve sunamıyorlar? ?
İlişkilerin neredeyse tüm diğer yönlerinde tam yetkiye sahip olmalarına rağmen! Çocukların şiddetten korunması gerekiyor!
İstenmeyen ve zorla ilişkilerden, seksle ilgili herhangi bir şeyden değil.
Bu olabildiğince aptalca.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 10 months
Başlamayın, IMHO! Çocuklar sizi henüz huzurevine göndermediler! Kızınızı toplarına doğru çekerken bile bunu unutmayın!
-
- En güçlü orgazm!
Ramrod34, eğer şunu hatırlarsam bunu hatırlamaktan memnuniyet duyarım çocukları var ya da en azından ilişkileri ya da cinsel deneyimleri var.
Bu arada hiç çocuk sahibi olmaması gereken pek çok insan gördüm.
Bu ailelerin hayatı alkol ve seksten ibaret şiddet. Ancak çocuklar yine de ebeveynlerine yakın duruyorlar.
Birini diğerini haklı çıkarmıyorum.
Ancak benim için son derece belirsiz, eğer cinsel deneyim gerçeği öğrenilirse neden o zaman bu gerçek bir trajedi ve bir kabus!
Ve her zaman alkolün arka planında şiddet olsaydı sorun olmazdı!
Bunu kınıyorum ve küçümsüyorum! Sen de öylesin! BU TAMAMEN İĞRENÇ!
Fakat durum her zaman böyle değildir.
Aile içindeki herhangi bir cinsel deneyim, eğer bilinirse, sansasyonel sonuçlar doğurur!
Ve ebeveynler yaratıktır, baba ise baştan çıkarıcı ve sapıktır ve anne sessizce durur!
Şiddete karşıyım! Baskıya ve baştan çıkarmaya (özellikle seks için kasıtlı teşvike) karşı
Fakat ailede sevgi, dostluk ve desteğin olup olmaması umurumda değil.
Eğer samimi, cinsel deneyim tam olarak bu şekilde ediniliyorsa, o zaman bunu sorun etmiyorum ve normal buluyorum.
Başka nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.
Sadece kanun açısından bakıldığında - marjinal aile ya da sevginin bir önemi yok.
Ama bana gelince, bu çok büyük bir fark ve çoğunluğun bunu fark etmemesinden kırgınım ve nefret ediyorum BT!
Bu arada hiç çocuk sahibi olmaması gereken pek çok insan gördüm.
Bu ailelerin hayatı alkol ve seksten ibaret şiddet. Ancak çocuklar yine de ebeveynlerine yakın duruyorlar.
Birini diğerini haklı çıkarmıyorum.
Ancak benim için son derece belirsiz, eğer cinsel deneyim gerçeği öğrenilirse neden o zaman bu gerçek bir trajedi ve bir kabus!
Ve her zaman alkolün arka planında şiddet olsaydı sorun olmazdı!
Bunu kınıyorum ve küçümsüyorum! Sen de öylesin! BU TAMAMEN İĞRENÇ!
Fakat durum her zaman böyle değildir.
Aile içindeki herhangi bir cinsel deneyim, eğer bilinirse, sansasyonel sonuçlar doğurur!
Ve ebeveynler yaratıktır, baba ise baştan çıkarıcı ve sapıktır ve anne sessizce durur!
Şiddete karşıyım! Baskıya ve baştan çıkarmaya (özellikle seks için kasıtlı teşvike) karşı
Fakat ailede sevgi, dostluk ve desteğin olup olmaması umurumda değil.
Eğer samimi, cinsel deneyim tam olarak bu şekilde ediniliyorsa, o zaman bunu sorun etmiyorum ve normal buluyorum.
Başka nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.
Sadece kanun açısından bakıldığında - marjinal aile ya da sevginin bir önemi yok.
Ama bana gelince, bu çok büyük bir fark ve çoğunluğun bunu fark etmemesinden kırgınım ve nefret ediyorum BT!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Zance439, IDVS03082008, Shompol34
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 1 month
Aion2012Dead, her kelimeye abone olacağım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 1 year 11 months
yeterli insanların hepsi bu görüşte!Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 10:56 Şiddete karşıyım! Baskıya ve baştan çıkarmaya (özellikle seks için kasıtlı teşvike) karşı
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
- abartı, Shompol34
-
- En güçlü orgazm!
Baştan çıkarma, zorlama ve diğer şiddet içermeyen eylemler hakkında herkesin farklı bir fikri var.
Kanunda tek bir şey var: şiddetten söz edilen her türlü eylem. seks ve deneme arzusu.
Evet.olga.yakemenko: ↑16 Aug 2023, 12:30yeterli insanların hepsi bu görüşte!Şiddete karşıyım! Baskı ve baştan çıkarmaya karşı (özellikle seks için kasıtlı teşvik)
Baştan çıkarma, zorlama ve diğer şiddet içermeyen eylemler hakkında herkesin farklı bir fikri var.
Kanunda tek bir şey var: şiddetten söz edilen her türlü eylem. seks ve deneme arzusu.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 1 month
Yasalar değiştirilebilir.Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 12:39 Yasanın tek bir kuralı vardır: Seksten bahseden ve deneme arzusu içeren her türlü eylem.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Merhaba. Peki bunu neden telgraftan sildin? Sadece iletişim kurmak istedim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 591 Replies
- 48828 Views
-
Last post by silindir
-