Boynuzlanmanın nedenleri hakkındaki teorim

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aldatmanın nedenleri hakkındaki teorim

Unread post by Mart »

Vasyavasilëk: 02 Nov 2022, 21:52 Önceden norm olarak, şimdi ise sapkınlık olarak
Her şeyi teoriye koymalısınız.
Önceden bilimsel komünizmin temellerine ilişkin iyi bir bilgiyle parlamak normdu, ancak artık haç işaretiyle imza atmak gerekiyor. Ve bunu aynı insanlar yapıyor.
Birkaç yıl önce, parti aktivistlerinin katıldığı bir toplantının kürsüsüne geldiğinizde, konuşmanıza aynı haç işaretini yaparak başlamayı denemeliydiniz. Pedofili nedeniyle yakalanmak daha iyi olurdu; kariyeriniz açısından daha az sonuç olurdu.
Alfa ve omega erkekler arasındaki çelişkiyi neden sevmiyorsunuz? Modern gerçekliklerin besin zincirinde birbirlerini tamamlıyorlar.
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Erkekİçin »

Dew: 22 Nov 2022, 12:48 Kafamda ve ruhumda pek çok duygu var. Ve bu duyguların özü çok çeşitlidir: olumlu izlenimlerden kıskançlığa ve kızgınlığa kadar. Ama ruhumun bir yerinde olmadığına dair bir anlayış tohumu zaten filizlendi. diğer cinsiyet bu kadar çok duygu vermez!!!
Aldatılan ilişkiler sakin, huzurlu bir aile hayatının ilişkileri değildir. Bu, beynin patlaması, duyuların patlaması, duyguların fiziksel değil, öncelikle psikolojik anlamda patlamasıdır. Fizyoloji ikinci plandadır.
Çok ilginç bir fikir...
Teşekkür ederim.
Автор темы
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

Dew: 22 Nov 2022, 12:48[quote=Dew post_id=138958 time=1669110529 user_id=13230] Dew bu mesaj için yazara teşekkür etti:
Eh, küçük çocuklar gibisin
nModern devasa dünyada bir alfa olmak bir yana, mutlak bir alfa olmak bile imkansızdır
Bu nedenle her şey Bay Trump’tan aşağı yukarı daha aşağıdadır.
Ve alfa, ikincil olarak ekonomik ve sosyal bir statüdür

Gerçekten... aptal falan mı

Bu öncelikle bir fiziksel bir ( !!!) durum
Hormonlar.
Çoğu kez
Kadınlar sabahları inliyor ve fışkırtıyor, biri öğle yemeğinde, diğeri akşam, üçüncüsü gece dördüncüsünde

Ve onay, bunlar aynı forumdaki reklamlardır:
MFM için 17 yaşında genç (!!!) düzgün vücutlu bir üye arıyoruz

Bunu tekrarlamak benim için genellikle hoş değil her şey yeniden.
Papağan gibi
Ama tekrar ediyorum (çünkü ben alfa değilim) Tekrarlarla kendimi küçük düşürüyorum
Ve genel olarak teoriler

34 dakika 29 saniye sonra gönderilir :
Birçok kabilede lidere savaşa meydan okumak mümkündü, örneğin, kazanarak tam da lider olun.
Banknotlarla değil
Değerli metal külçeleriyle değil
Akılla bile (burada bir soru olmasına rağmen)
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Erkekİçin »

Haklısın. Ancak sosyal statü ve ekonomik varlık bir erkeğe güven verir, ancak "bu sanki..."
Günümüzde aşırı testosterona sahip olmak sizi fazla ileri götürmez. Testosterona, zekaya, karizmaya, sosyal statüye ve bir tür ekonomik zenginliğe ihtiyacınız var.
These users thanked the author Erkekİçin for the post:
zincirler
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Orientation: biseksüel

Unread post by zincirler »

MaleFor: 23 Nov 2022, 23:24 Fakat sosyal statü ve ekonomik zenginlik bir erkeğe güven verir, ama “sanki...”.
Kesinlikle doğru! Başarılı insanlar bir avantaja sahiptir ve bunu hissederler. Ve alışılagelmişin biraz daha derinine ve ötesine gitmek istiyorlar)
These users thanked the author zincirler for the post:
Erkekİçin
Автор темы
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

MaleFor: 23 Nov 2022, 23:24 gideceksin. Testosterona, zekaya, karizmaya, sosyal statüye ve bir tür ekonomik zenginliğe ihtiyacınız var.
evet ve bu nedenle "Tanrı olmak zordur" - alfa (alfa gibi hissetmek için) geniş dünyada her zaman bir alfadan daha fazlası vardır... 30 kişilik kapalı toplulukların dönemi sona erdi.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Beluga »

Eşimin başkalarıyla birlikte olmamasını isterim ama eğer aldatıyorsa, eğer ayrılmak istemiyorsa bundan kârından pay almakta fayda olabilir :unknown:
These users thanked the author Beluga for the post:
Truwor
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

Belkha: 06 Aug 2023, 12:39 Karımın başkalarıyla birlikte olmamasını isterim ama eğer aldatıyorsa o zaman belki de bundan kârdan pay almakta fayda var, eğer ayrılmak istemiyorsan :unknown:
Aynı zamanda karımı başka bir erkekle görme arzum da var; bu, hem ilişkileri hem de hayatı bozan, aşındıran kıskançlığa karşı savunmacı bir tepki gibi. Karısı güzel, seksi, yani erkekler ondan hoşlanıyor ve onu ayartılmalardan korumak çok zor, özellikle de kendisi bunu yapmak istemiyorken, ama sonuç bu.
Öyleyse neden ben ve o acı çeksin ve acı çeksin, eğlenebilir miyiz?
Elbette sadece herhangi biriyle değil, karşılıklı sempati ve arzunun olması için ve erkekler arasındaki sempati, bir erkekle bir kadın arasındaki sempatiden daha az güçlü olmamalıdır.
Doğru, ilk önce karıma aşık olan, benimle arkadaş olan ve bize yakın ve hoş davranan bir arkadaşımız olduğu ortaya çıktı. Ve sonra böyle bir arzu ortaya çıktı ve tam olarak onunla ilgili olarak.
These users thanked the author Truwor for the post:
Çimen
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Yönetici »

Kıskanmamak, aldatmamak için tuhaf bahaneler uydururum, boynuzlu olurum. Ne yani, bilip görünce kıskançlık hemen yok oluyor mu? Peki bu durumda ne tür bir aile korumasından bahsediyoruz? Ya da erkekler o kadar değersiz ki, aileyi koruma kisvesi altında eşlerinin sadakatsizliklerine tahammül etmeye hazırlar.
These users thanked the author Yönetici for the post:
Üstü kendinize saklayın
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Beluga »

Yönetici: 06 Aug 2023, 16:05 Kıskanmamak ve aldatmamak için garip bahaneler, boynuzlu olacağım. Ne yani, bilip görünce kıskançlık hemen yok oluyor mu? Peki bu durumda ne tür bir aile korumasından bahsediyoruz? Ya da erkekler o kadar değersiz ki, aileyi koruma kisvesi altında eşlerinin sadakatsizliklerine katlanmaya hazırlar.
Kıskançlık kaybolmaz ama heyecan ortaya çıkar. :bilinmiyor:
These users thanked the author Beluga for the post:
Truwor
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Çimen »

Ne fark eder; alfa mı omega mı? Bir kadın birine aşıksa veya ön planda zayıfsa aldatacaktır.
Tek fark, alfanın her şeyi kesinlikle gizli tutması, ancak omeganın her şeyi anlatabilmesidir.
Soylu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Soylu »

Boynuzlanmaya karşı bir eğilimim var. Kendimi başka bir adamın çocuğuyla sevgilisine bakan düşük rütbeli bir erkek rolünde bulmak isterim.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

İnsanların hepsi farklıdır ve farklılıklarına isimler bulmuşlardır.
Ne kötü ne de iyi. Sadece bir gerçek.
Sallanmayı, boynuzlanmayı ve herkesin ve herkesin diğer çok-aşklı ilişkilerini %100 desteklerim!!
Bu tam benim hayallerimin dünyası, herkesin herkesle sikiştiği, hiçbir şey olmadan. ret hariç kısıtlamalar.
Dünya, ırk, kültür, din, cinsiyet ve yaş önemli değil, önemli olan rızadır!
Ancak cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve yakalanma tehlikesi var olduğu sürece ne yazık ki bizim dünyamızda bu tür ilişkiler çok sınırlıdır.
Oral seks
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Oral seks »

Nik18, tamamen destekliyorum. Bu konuda yabancıları becereceğim ve kocalarını küçük düşüreceğim (bu yüzden benim gözümde onlar aptaldır). Ama benimkini sana vermeyeceğim, ne zaman olursa olsun. Sadece başkalarının gözünde kahraman olduklarını düşünüyorlar. Ama aslında onlar sonunculardır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”