Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu?
Uzun süre konuştuksa neden durduk?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi?

Hiç büyümedim. Ve birdenbire bir şeyin gerçeğe dönüşmesini istedim.

ve yüzde kaçı sanal gerçek hayata mı taşındı?SeRg !$!: 03 Aug 2023, 13:31 bir hafta veya daha uzun süreden beri (gerçek hayata daha önce geçmemişlerse)

bu sorun hakkında gerçekten endişeleniyordunuz

Vay, ne kadar ilginç! İnternette şeker buketi dönemi nasıl? Düğün hakkında...bu da çevrimiçi mi? Bu nasıl teknik?

İnternette de tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi kur yapma, fotoğraf ve gif şeklinde çiçek hediyeleri, öpücük içeren resimler, ve tabii ki hiç tatlı yoktu. Orada katı, alıngan bir kızı oynadım ve hatta sanal seksin bile benden ısrarcı kur yaparak elde edilmesi gerekiyordu.Hooligan Carrie: 04 Aug 2023, 12:53 Vay canına, ne kadar ilginç! İnternette şeker buketi dönemi nasıl? Düğün hakkında...bu da çevrimiçi mi? Bu nasıl teknik?

Ben yazmayacağım ikincisi - bir kez No. Ancak sanal sanatımı oluşturduğum konuda okuyabilirsiniz ve adı "X Şehrinden L Kızı". Orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Okumak için fazla tembel değilseniz gelin okuyun!Hooligan Carrie: 03 Aug 2023, 13:13 Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi?
’e söyle

Ben sadece metinlerle oynadım . Kendi adıma. Erotik hikayeleri olan heyecanlı kızlar. Sadece bir kadın benden biraz daha yaşlıydı. Geri kalanlar çok daha genç. Bir keresinde badang’da bir kızla tanışmıştım, birkaç saat dilimiyle ayrılmıştık, onunla flört ettim, orgazm oldu... Bana ne güzel sözler yazmıştı. Üç ay sonra Badanga bizi engelledi ve birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti.Hooligan Carrie: 03 Aug 2023, 13:13 Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi?
Söyle![]()

Bu bana öyle geliyor ki en tatlı hikaye.Serg_A: 04 Aug 2023, 20:05 3-4 yıl önce başka bir kadınla sanal hayata başladım, bugüne kadar yazışmaya devam ediyoruz, ancak artık sadece arkadaşız, birbirimize kişisel hayatlarımızdan bahsediyoruz
Ve bu hikaye de çok tatlı. )) Teşekkür ederim! :melek:Birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti.

O, Lerunya’nın bulunduğu başka bir forumdaydı. ve ben Xenophon’luyum buraya geldim. Pandora oradaki herkesle tartışıyordu ve ben de onu sakinleştirmeye başladım, ta ki sakinleşinceye kadar

Orada engellendim

Vay be! Bunu ihlal mi ettin?

Orada herkesi yasaklamaya başladılar.Hooligan Carrie: 05 Aug 2023, 10:50Vay be! Bunu ihlal mi ettin?Yazık çünkü burada yeterince kadın yok. Muhtemelen )

Sanırım kandırdığınız adam onunla iletişim kuranın bir kız olmadığını anladığında Virt’iniz hemen sona eriyor. ama senin gibi bıyıklı ve sakallı bir adam örneğinHooligan Carrie: 03 Aug 2023, 13:13 Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun bir süre mi?

Anlamı da benim için açık değil.