Sevgili kızlar, muhtemelen erkeğin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır.
Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramayacağı ve her durumda, içinde yangın olsa bile sürtüşmeye devam ettiği zamandır. kabaca söylemek gerekirse ev
Peki, özellikle partneriniz olmadığında orgazmdan önce orgazmın artık mümkün olmadığı bir dönem oluyor mu? durdurmak için. Birisi odaya girse bile)
Sevgili kızlar, muhtemelen erkeğin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır. Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramayacağı ve her durumda, içinde yangın olsa bile sürtüşmeye devam ettiği zamandır. kabaca söylemek gerekirse ev :wink:
Peki, özellikle partneriniz olmadığında orgazmdan önce orgazmın artık mümkün olmadığı bir dönem oluyor mu? durdurmak için. Birisi odaya girse bile)
Bolbol: ↑03 Aug 2023, 07:16
Sevgili kızlar, muhtemelen erkeğin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır.
Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramayacağı ve her durumda sürtünmeye devam edeceği zamandır. kabaca söylemek gerekirse evde yangın :wink :
Peki, özellikle partneriniz olmadığında, orgazm olmadan önce adet döneminiz oluyor mu? artık durmak mümkün değil. Birisi odaya girse bile)
Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Ve eğer birisi odaya girerse, tüm ruh hali anında kaybolacaktır.
[quote=Bolbol post_id=237739 time=1691036209 user_id=7207] Sevgili kızlar, muhtemelen erkeğin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır. Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramayacağı ve her durumda sürtünmeye devam edeceği zamandır. kabaca söylemek gerekirse evde yangın :wink :
Peki, özellikle partneriniz olmadığında, orgazm olmadan önce adet döneminiz oluyor mu? artık durmak mümkün değil. Birisi odaya girse bile) [/quote]Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Ve eğer birisi odaya girerse, tüm ruh hali anında kaybolacaktır.
Sevgili kızlar, muhtemelen erkeklerin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır.
Bu, birkaç saniye öncesidir. boşalma Bir erkek artık evde yangın çıksa bile sürtünmeyi durduramaz ve devam ettiremez, kabaca konuşursak
Öyleyse yap Özellikle partneriniz olmadığında, orgazmdan önce artık durmanın mümkün olmadığı bir dönem var mı? Birisi odaya girse bile)
Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur.
Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnede, müdahale edecek hiçbir şeyin yok!
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=237747 time=1691038343 user_id=5795] [quote=Bolbol post_id=237739 time=1691036209 user_id=7207] Sevgili kızlar, muhtemelen erkeklerin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır. Bu, birkaç saniye öncesidir. boşalma Bir erkek artık evde yangın çıksa bile sürtünmeyi durduramaz ve devam ettiremez, kabaca konuşursak :wink:
Öyleyse yap Özellikle partneriniz olmadığında, orgazmdan önce artık durmanın mümkün olmadığı bir dönem var mı? Birisi odaya girse bile) [/quote]Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur. [/quote]Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnede, müdahale edecek hiçbir şeyin yok!
Sevgili kızlar, muhtemelen erkeklerin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır.
İşte o zaman Boşalmaya birkaç saniye kala, erkek artık duramaz ve evde yangın çıksa bile sürtüşmeleri sürdürür, kabaca söylersek
Peki, özellikle partneriniz olmadığında, orgazmdan önce artık durmanın mümkün olmadığı bir dönem var mı? Birisi odaya girse bile)
Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur.
Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnedesin, seni engelleyecek hiçbir şey yok!
neredeyse... ruhunu bilmek. Ve yarı yolda kaybolabilir.
[quote=svetik125 post_id=237750 time=1691038665 user_id=7435] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=237747 time=1691038343 user_id=5795] [quote=Bolbol post_id=237739 time=1691036209 user_id=7207] Sevgili kızlar, muhtemelen erkeklerin geri dönüşü olmayan noktasının farkındasınızdır. İşte o zaman Boşalmaya birkaç saniye kala, erkek artık duramaz ve evde yangın çıksa bile sürtüşmeleri sürdürür, kabaca söylersek :wink:
Peki, özellikle partneriniz olmadığında, orgazmdan önce artık durmanın mümkün olmadığı bir dönem var mı? Birisi odaya girse bile) [/quote]Böyle bir fikrim yok. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur. [/quote]Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnedesin, seni engelleyecek hiçbir şey yok! [/quote]neredeyse... ruhunu bilmek. Ve yarı yolda kaybolabilir.
Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramadığı ve her durumda sürtüşmeleri sürdürdüğü zamandır
Yanlış şey hakkında ne yazıyorsun - Geri dönüşü olmayan nokta, sürtüşmeyi durduramamak değil!
Geri dönüşü olmayan nokta, erkeğin sürtünmeyi durdurması, ancak heyecanın artmaya devam etmesi ve sürtünmeden bağımsız olarak orgazmın gerçekleşmesidir. Yani orgazmı ertelemek isterdim ama hayır, zaten ataletten dolayı geliyor.
[quote=Bolbol post_id=237739 time=1691036209 user_id=7207] Bu, boşalmadan birkaç saniye önce erkeğin artık duramadığı ve her durumda sürtüşmeleri sürdürdüğü zamandır [/quote] Yanlış şey hakkında ne yazıyorsun - Geri dönüşü olmayan nokta, sürtüşmeyi durduramamak değil! Geri dönüşü olmayan nokta, erkeğin sürtünmeyi durdurması, ancak heyecanın artmaya devam etmesi ve sürtünmeden bağımsız olarak orgazmın gerçekleşmesidir. Yani orgazmı ertelemek isterdim ama hayır, zaten ataletten dolayı geliyor.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑03 Aug 2023, 07:52
Böyle bir şeyim yok nokta. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur.
Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnedesin, seni engelleyecek hiçbir şey yok!
neredeyse... ruhunu bilmek. Ve yarı yolda kalabilir.
eh, her biri kendi fikrine göre. Ecstasy’de olsam üstüme bomba düşer
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=237752 time=1691038874 user_id=5795] [quote=svetik125 post_id=237750 time=1691038665 user_id=7435] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=237747 time=1691038343 user_id=5795] Böyle bir şeyim yok nokta. Orgazmı kaybetmek kolaydır... büyümeye başlar başlamaz ve sevdiğiniz kişi durursa, ritmini değiştirirse veya bir şey söylerse, o zaman işte bu, orgazm kaybolur. Üstelik biri odaya dalarsa tüm ruh hali anında kaybolur. [/quote]Evet, bu olur, ama yolda ve olduğunda da olur. zaten sahnedesin, seni engelleyecek hiçbir şey yok! [/quote]neredeyse... ruhunu bilmek. Ve yarı yolda kalabilir. [/quote]eh, her biri kendi fikrine göre. Ecstasy’de olsam üstüme bomba düşer
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑03 Aug 2023, 08:01
neredeyse... ruhunuzu bilmiyorum. Ve yarı yolda kaybolabilir.
Kafa karıştırıyorsun. Tüm erkekler adına konuşmayacağım ama sona iki veya üç dakika kala bir puanım daha var.
Bunu geçtiğinizde, yakında bitireceğinizi zaten biliyorsunuz. Ama durabilirsin.
Bu arada, bu noktadan sonra eşime uzun süre aşık oluyorum) çirkin olsa bile doğrudan güzelliğe dönüşüyor : daypyat:
Sen muhtemelen bu ikinci noktayı kastediyorum.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=237752 time=1691038874 user_id=5795] neredeyse... ruhunuzu bilmiyorum. Ve yarı yolda kaybolabilir. [/quote] Kafa karıştırıyorsun. Tüm erkekler adına konuşmayacağım ama sona iki veya üç dakika kala bir puanım daha var. Bunu geçtiğinizde, yakında bitireceğinizi zaten biliyorsunuz. Ama durabilirsin. Bu arada, bu noktadan sonra eşime uzun süre aşık oluyorum) çirkin olsa bile doğrudan güzelliğe dönüşüyor : daypyat: Sen muhtemelen bu ikinci noktayı kastediyorum.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑03 Aug 2023, 08:01
neredeyse.. ruh halinizi bilmiyorum. Ve yarı yolda kaybolabilir.
Kafa karıştırıyorsun. Tüm erkekler adına konuşmayacağım ama sona iki veya üç dakika kala bir puanım daha var.
Bunu geçtiğinizde, yakında bitireceğinizi zaten biliyorsunuz. Ama durabilirsin.
Bu arada, bu noktadan sonra eşime uzun süre aşık oluyorum) çirkin olsa bile doğrudan güzelliğe dönüşüyor : daypyat:
Sen muhtemelen bu ikinci noktayı kastediyorum.
[quote=Bolbol post_id=237756 time=1691039576 user_id=7207] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=237752 time=1691038874 user_id=5795] neredeyse.. ruh halinizi bilmiyorum. Ve yarı yolda kaybolabilir. [/quote] Kafa karıştırıyorsun. Tüm erkekler adına konuşmayacağım ama sona iki veya üç dakika kala bir puanım daha var. Bunu geçtiğinizde, yakında bitireceğinizi zaten biliyorsunuz. Ama durabilirsin. Bu arada, bu noktadan sonra eşime uzun süre aşık oluyorum) çirkin olsa bile doğrudan güzelliğe dönüşüyor : daypyat: Sen muhtemelen bu ikinci noktayı kastediyorum. [/quote]hayır, yazdıklarımı kastediyorum.
Burada kısa bir videoda bir kadın sandalyenin düştüğünü görmesine rağmen duramıyor) [url]https://www .yapfiles.ru /show/2971007/bb7be53a3101c2378524f526794bc22a.mp4.html[/url]
bu pek çok kez oldu, özellikle de fışkırtma sırasında - yatağın geri dönülemez bir şekilde lekelendiğini fark ettiğinizde, ancak eylem sırasında bunu pek umursamadığınızda) veya bir tutku anında kazara bir şeye çarptığınızda o şey düşüp kırıldığında. , daha sonra aynı hikaye yırtık kıyafetlerle ilgili.. bana öyle geliyor ki, seks sırasında pencerenin dışına bir göktaşı düşerse mor olurdum
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
bu pek çok kez oldu, özellikle de fışkırtma sırasında - yatağın geri dönülemez bir şekilde lekelendiğini fark ettiğinizde, ancak eylem sırasında bunu pek umursamadığınızda) veya bir tutku anında kazara bir şeye çarptığınızda o şey düşüp kırıldığında. , daha sonra 😄 aynı hikaye yırtık kıyafetlerle ilgili.. bana öyle geliyor ki, seks sırasında pencerenin dışına bir göktaşı düşerse mor olurdum
Evet, evet. Zaten başladığında, ne olursa olsun sonuna gidersin. Bu muhtemelen aynı noktadır. Bununla birlikte, başlangıçtan hemen önce bir şey aniden dikkatinizi dağıtırsa, orgazm, durmamasına göre daha zayıf olur. Bu nedenle, ilk kıvılcımlar zaten başlamışsa, durmamak ve ritmi değiştirmemek daha iyidir.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
Evet, evet. Zaten başladığında, ne olursa olsun sonuna gidersin. Bu muhtemelen aynı noktadır. Bununla birlikte, başlangıçtan hemen önce bir şey aniden dikkatinizi dağıtırsa, orgazm, durmamasına göre daha zayıf olur. Bu nedenle, ilk kıvılcımlar zaten başlamışsa, durmamak ve ritmi değiştirmemek daha iyidir.
[quote=Bolbol post_id=237739 time=1691036209 user_id=7207] Bu, boşalmadan birkaç saniye önce bir erkeğin artık duramadığı ve sürtüşmeleri sürdürdüğü zamandır [/quote]yazar, bir erkek olmadığı için bunu yapmaz. Geri dönüşün olmamasının ne demek olduğunu biliyorum, buraya bir çeşit sürtüşme getirdim
[quote="SeRg !$!" post_id= 237816 time=1691054406 user_id=14975] peki, buradaki okul çocuklarının %85’i...ne de olsa bugün tatil))) [/quote] peki, okul çocukları sadece mastürbasyon yapıyor ve aynı şey anlaşılmalıdır
[size=85] [color=green]10 dakika 55 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] kadınların yazdıklarından geri dönüşü olmayan bir nokta olmadığı açık
Bolbol, IMHO istisnasız herkes bu noktaya sahiptir. Sadece bazı insanlar bu durumu zaten yaşamıştır ve bu yüzden asıl noktayı geçmişlerdir ve yabancı bir uyarana tepki vermeleri gerekmektedir ve orgazm çoktan başlamıştır. Oh, bunu henüz kimse yaşamadı. Bu noktaya kadar uyaranlar mevcuttu ve heyecan, güçlü olmasına rağmen ortadan kayboluyor. Çoğu zaman heyecanım kayboluyor ama durduramadığım zamanlar da oldu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Bolbol[/ref], IMHO istisnasız herkes bu noktaya sahiptir. Sadece bazı insanlar bu durumu zaten yaşamıştır ve bu yüzden asıl noktayı geçmişlerdir ve yabancı bir uyarana tepki vermeleri gerekmektedir ve orgazm çoktan başlamıştır. Oh, bunu henüz kimse yaşamadı. Bu noktaya kadar uyaranlar mevcuttu ve heyecan, güçlü olmasına rağmen ortadan kayboluyor. Çoğu zaman heyecanım kayboluyor ama durduramadığım zamanlar da oldu.
Zaten yazdım, tekrar ediyorum, ilk karımın küçük kız kardeşiyle oldu, o öğrenciydi ve periyodik olarak bizimle yaşadı, sonra ondan boşandım, sonra dersleri yapamadı, birden fazla çözmek zorunda...
Seks konusunda tecrübem var, bunu saklamam. Aradım ve bulamadım. Orada duran, tüküren, tıslayan bir adam vardı. Bekle, uzan. Bütün vajinamla aradım. Hangi pozları almadı? Adam çabuk bitirdi,...
Last post
Nokta ji yaygın bir isimdir. Burası ön duvardaki bir alandır, efsanevi bir nokta değil. Ama burası doğru şekilde uyarıldığında bir kızı çılgına çevirecek bir yer
Mesleğim masaj terapistiyim, şimdi G noktası bölgesine masaj yapıyorum, ilk başta ders çalışırken bunun çok harika bir masaj olduğunu düşünmüştüm, bunu kızlara ve kadınlara sık sık yapardım ama jet...
Last post
Şu anda G noktasına masaj yapıyorum ve aynı zamanda forumda bir mesaj yazıyorum.
evet, özellikle de G noktası yoksa yazı daha da komik oluyor. :evet: :)