[quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 236262 time=1690705867 user_id=18654] [alıntı =triangle post_id=236260 time=1690705636 user_id=2856] Nerede yaşamak istersiniz: büyük bir şehir, onun banliyöleri, küçük bir kasaba, bir köy veya herkesten uzakta bir mezra? [ /quote] Büyük şehirden çok uzak olmayan, yeşil bir alanda, büyük şehirde bir iki ay yaşama veya merkezde kısa ziyaretler yapma imkanı olan bir tatil köyü.
Börek mi pizza mı? [/quote]
Lahanalı kızarmış böreklere bayılırım) Ama onları nadiren pişiririm. Sağlığa ve vücuda zararlı.
İyi bir aşçı mısın? [/quote]iğrenç) ama şaşırtıcı bir şekilde beni öven insanlar var kızarmış patates 😅
Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer?
[quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] İyi yemek pişiriyor musunuz? [/quote] Artık herkesin iyi yemek yapabileceği bir dönemdeyiz, sadece internette bir tarif açmanız yeterli.
Bu yıl zaten tatil yaptınız mı? Yoksa daha fazlası mı planlanıyor? Nerede harcayacaksınız?
[size=85] [color=green]1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote="◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_ ◊" post_id=236269 time=1690706995 user_id=5795] Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer mi? [/quote] İçinden bir kadının... Yutulursa doğrudan kalbe... :-D :-D Ama genel olarak hayır. Gözler ve kulaklar yoluyla)
Marinka: ↑30 Jul 2023, 11:42
İyi yemek pişiriyor musun?
Evet, iyi ve keyifle yemek yapıyorum. Ama kocam turtaları pişiriyor; hamurla uğraşmayı seviyor.
Alkollü kokteyl içer misiniz? Hangisini en çok seviyorsun?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] İyi yemek pişiriyor musun? [/quote] Evet, iyi ve keyifle yemek yapıyorum. Ama kocam turtaları pişiriyor; hamurla uğraşmayı seviyor. Alkollü kokteyl içer misiniz? Hangisini en çok seviyorsun?
Marinka: ↑30 Jul 2023, 11:42
İyi yemek pişiriyor musun?
Evet, güzelce ve keyifle yemek pişiriyorum. Ama kocam turtaları pişiriyor; hamurla uğraşmayı seviyor.
Alkollü kokteyl içer misiniz? Hangisini daha çok seviyorsun?
[quote="fare zehiri" post_id=236270 time=1690707147 user_id=6686] [quote=Marinka post_id= 236267 time=1690706532 user_id=12161] İyi bir aşçı mısınız? [/quote] Artık herkesin iyi yemek pişirebileceği bir zaman geldi; İnternetten bir tarif açmanız gerekiyor bunların.
Bu yıl zaten tatil yaptınız mı? Yoksa daha fazlası mı planlanıyor? Nerede harcayacaksınız?
[size=85] [color=green]1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote="◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_ ◊" post_id=236269 time=1690706995 user_id=5795] Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer mi? [/quote] İçinden bir kadının... Yutulursa doğrudan kalbe... :-D :-D Ama genel olarak hayır. Gözler ve kulaklar aracılığıyla) [/quote]doğru mu?) Ama benim için mutfakta aşkla yemek yapan ve yemek pişiren bir adam doğrudan orgazmdır))) görünüşe göre midemden kalbime giden yol :lol:
Tatil annemin kulübesinde olacak))) ve uzun bir yürüyüş olacak)
Dövmeniz var mı, varsa hangi yerde?
[size= 85][color=green]3 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=236272 time=1690707401 user_id=18654] [quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] İyi yemek pişiriyor musun? [/quote] Evet, güzelce ve keyifle yemek pişiriyorum. Ama kocam turtaları pişiriyor; hamurla uğraşmayı seviyor. Alkollü kokteyl içer misiniz? Hangisini daha çok seviyorsun? [/quote]Beğenmedim, o tür içmem.
[quote=Marinka post_id=236267 time=1690706532 user_id=12161] İyi bir aşçı mısın? [/quote] berbat)) ama her şey önümde)) eğer partnerine vermek daha kolaysa Neden olmadığını açıklamak yerine verecek misin, gönderecek misin?
Marinka: ↑30 Jul 2023, 12:30
Ne zaman seks yapmayı seversiniz? Yatmadan önce, sabah uyandıktan sonra mı yoksa gün içinde mi?
Sabahları seni seviyorum. Dokunma duyuları daha parlaktır)
Lisa24: ↑30 Jul 2023, 12:40
Partnerinize vermek neden vermediğinizi açıklamaktan daha kolaysa, verir misiniz yoksa gönderir misiniz?
I yapacağım) ama kütük olacağım))
Partneriniz vermeyeceğini söylüyorsa ve nedenini açıklıyorsa ama buna ihtiyacınız var, yine de “evet” mi diyeceksiniz yoksa verecek misiniz? dinleyip “hayır evet” mi diyorsunuz?
These users thanked the author fare zehiri for the post:
[quote=Marinka post_id=236280 time=1690709443 user_id=12161] Ne zaman seks yapmayı seversiniz? Yatmadan önce, sabah uyandıktan sonra mı yoksa gün içinde mi? [/quote] Sabahları seni seviyorum. Dokunma duyuları daha parlaktır) [quote=Lisa24 post_id=236285 time= 1690710056 user_id=19112] Partnerinize vermek neden vermediğinizi açıklamaktan daha kolaysa, verir misiniz yoksa gönderir misiniz? [/quote] I yapacağım) ama kütük olacağım))
Partneriniz vermeyeceğini söylüyorsa ve nedenini açıklıyorsa ama buna ihtiyacınız var, yine de “evet” mi diyeceksiniz yoksa verecek misiniz? dinleyip “hayır evet” mi diyorsunuz?
fare zehiri: ↑30 Jul 2023, 12:51
Partneriniz vermeyeceğini söylüyor ve nedenini açıklıyorsa ama buna ihtiyacınız var, o zaman yine de "evet" diyorsunuz ya da dinleyip "hayır evet" mi diyorsunuz?
Açıklarsa dinlerim elbette)) Sabırlı olacağım, hayvan değilim))
Hiç arkadaşlarına göstermekten utandığın partnerin?
These users thanked the author Lisa24 for the post:
[quote="fare zehiri" post_id=236295 time=1690710676 user_id=6686] Partneriniz vermeyeceğini söylüyor ve nedenini açıklıyorsa ama buna ihtiyacınız var, o zaman yine de "evet" diyorsunuz ya da dinleyip "hayır evet" mi diyorsunuz? [ /quote ]Açıklarsa dinlerim elbette)) Sabırlı olacağım, hayvan değilim)) Hiç arkadaşlarına göstermekten utandığın partnerin?
Ne zaman seks yapmayı seversiniz? Yatmadan önce, sabah uyandıktan sonra mı yoksa gün içinde mi?
En keyifli şey uyanmak ve [i]zaten seks yapıyorum. Tıpkı ilk uyanan kişinin ikinciyi de bu şekilde uyandırması gibi. Genel olarak seks günün her saatinde iyidir!
Bir ilişkide rollerin net bir şekilde bölünmesi mi, yoksa tam tersine maksimum düzeyde değişebilirlik mi olmalı?
[quote=Marinka post_id=236280 time=1690709443 user_id=12161] Ne zaman seks yapmayı seversiniz? Yatmadan önce, sabah uyandıktan sonra mı yoksa gün içinde mi? [/quote] En keyifli şey uyanmak ve [i]zaten[/i] seks yapıyorum. Tıpkı ilk uyanan kişinin ikinciyi de bu şekilde uyandırması gibi. Genel olarak seks günün her saatinde iyidir!
Bir ilişkide rollerin net bir şekilde bölünmesi mi, yoksa tam tersine maksimum düzeyde değişebilirlik mi olmalı?
Lisa24: ↑30 Jul 2023, 13:13
Hiç arkadaşlarınıza göstermekten utandığınız bir partneriniz oldu mu?
Hayır, no)
triangle :30 Jul 2023, 13:18
Olmalı ilişkideki rollerin net bir şekilde bölünmesi mi, yoksa tam tersine maksimum düzeyde birbirinin yerine geçebilmesi mi?
Elbette ayrılık. İlişki aynı cinsiyetten olmadığı sürece.)
These users thanked the author fare zehiri for the post:
[quote=Lisa24 post_id=236312 time=1690712036 user_id=19112] Hiç arkadaşlarınıza göstermekten utandığınız bir partneriniz oldu mu? [/quote] Hayır, no) [quote=triangle post_id=236314 time=1690712296 user_id=2856] Olmalı ilişkideki rollerin net bir şekilde bölünmesi mi, yoksa tam tersine maksimum düzeyde birbirinin yerine geçebilmesi mi? [/quote] Elbette ayrılık. İlişki aynı cinsiyetten olmadığı sürece.)
En keyifli şey uyanmak ve [i]zaten seks yapıyorum. Tıpkı ilk uyanan kişinin ikinciyi de bu şekilde uyandırması gibi. Genel olarak seks günün her saatinde iyidir!
Bir ilişkide net bir rol bölümü olmalı mı, yoksa tam tersine maksimum düzeyde değişebilirlik mi olmalı?
Ben tamamen esneklikten yanayım. Gerekirse roller ve değiştirilebilirlik olsun.
[quote=triangle post_id=236314 time=1690712296 user_id=2856] [quote=Marinka post_id=236280 time=1690709443 user_id= 12161] Ne zaman seks yapmayı seversiniz? Yatmadan önce, sabah uyandıktan sonra mı yoksa gün içinde mi? [/quote] En keyifli şey uyanmak ve [i]zaten[/i] seks yapıyorum. Tıpkı ilk uyanan kişinin ikinciyi de bu şekilde uyandırması gibi. Genel olarak seks günün her saatinde iyidir!
Bir ilişkide net bir rol bölümü olmalı mı, yoksa tam tersine maksimum düzeyde değişebilirlik mi olmalı? [/quote ]Ben tamamen esneklikten yanayım. Gerekirse roller ve değiştirilebilirlik olsun.
Sahip olmak birbirlerinden bir arkadaş sadece perlo, ve böylece her ikisi de aynı sapmalardan hoşlanır (geniş anlamda kelime - sadece cinsel değil, genel olarak genel kabul görmüş normlardan herhangi bir sapma). Sağlıklı bir yaşam tarzına olan ortak ilgi ilişkiyi güçlendirebilir, ancak çok fazla değil, ancak bir tür ortak at hırsızlığı - evet!
Eğer birisi bunu kelimenin tam anlamıyla algıladıysa: bazı dillerde "onunla atları çalabilirsin" ifadesi Sovyet ifadesiyle yaklaşık olarak aynı anlama gelir "ile onu keşfedebilirsin" ".
Bu arada, en sevdiğin sapmalar neler?
These users thanked the author üçgen for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=236319 time=1690712817 user_id=5795] Sizce bir ilişkinin ömrü nedir? [/quote] Sahip olmak birbirlerinden bir arkadaş sadece [b]perlo,[/b] ve böylece her ikisi de aynı sapmalardan hoşlanır (geniş anlamda kelime - sadece cinsel değil, genel olarak genel kabul görmüş normlardan herhangi bir sapma). Sağlıklı bir yaşam tarzına olan ortak ilgi ilişkiyi güçlendirebilir, ancak çok fazla değil, ancak bir tür ortak at hırsızlığı - evet! :) Eğer birisi bunu kelimenin tam anlamıyla algıladıysa: bazı dillerde "onunla atları çalabilirsin" ifadesi Sovyet ifadesiyle yaklaşık olarak aynı anlama gelir "ile onu keşfedebilirsin" ".
eğer partneriniz aldattıysa, onun eylemini bir gün tekrarlama hakkınız var mı?
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
triangle: ↑30 Jul 2023, 13:32
Bu arada, en sevdiğiniz sapmalar neler?
röntgencilik
hayır.. intikam için bunun nasıl değiştirilebileceğini hayal edemiyorum.. ve genel olarak ihanet bana göre değil, ama para ve hapis üzerine yemin edemezsin, o yüzden ben de yemin etmiyorum .
Dayanılmaz uykuya dalma isteğiyle nasıl başa çıkılır?
[quote=Lisa24 post_id=236333 time=1690715427 user_id=19112] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=236319 time=1690712817 user_id=5795] Sizce ilişkiler neye bağlıdır? [/quote]on her şeyden önce duygular ve güven)
eğer partneriniz aldattıysa, onun eylemini bir gün tekrarlama hakkınız var mı?
[size=85][color=green]1 dakika 4 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] [quote=triangle post_id=236321 time=1690713167 user_id=2856] Bu arada, en sevdiğiniz sapmalar neler? :m0571: [/quote] röntgencilik :roll: [/quote]hayır.. intikam için bunun nasıl değiştirilebileceğini hayal edemiyorum.. ve genel olarak ihanet bana göre değil, ama para ve hapis üzerine yemin edemezsin, o yüzden ben de yemin etmiyorum .
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jul 2023, 14:42
Durum acil değilse yine de biraz uyuyun. Şöyle bir Zen Budist benzetmesi vardır: Bir keşiş öğretmene gelir ve şöyle der: "Öğretmenim, meditasyon sırasında her uykuya yenik düştüğümde ve uykuya daldığımda, ne yapmalıyım?" uyan, meditasyon yap."
Ve eğer gerçekten uyuyamıyorsan, sinirlerine bir tür şok verilmesi gerekir. Korku uyuşukluğu anında giderir. Ancak örneğin hızlı bir şekilde mastürbasyon yaparak orgazma ulaşabilirsiniz. Aynı Zen Budizminin bazı okullarında, öğretmen meditasyon yapan keşişlerin etrafından dolaşır ve uykuya dalmış olanların omuzlarına tahta bir kalasla sert bir şekilde vurur.
Ne sıklıkta ve ne kadar süreyle ( ya da diyelim ki haftada kaç saat) iyi oynanan bir partnerle seks yapmak isterdiniz?
These users thanked the author üçgen for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=236351 time=1690717336 user_id=5795] Dayanılmaz uykuya dalma isteğiyle nasıl başa çıkılır? [/quote] Durum acil değilse yine de biraz uyuyun. Şöyle bir Zen Budist benzetmesi vardır: Bir keşiş öğretmene gelir ve şöyle der: "Öğretmenim, meditasyon sırasında her uykuya yenik düştüğümde ve uykuya daldığımda, ne yapmalıyım?" uyan, meditasyon yap." Ve eğer gerçekten uyuyamıyorsan, sinirlerine bir tür şok verilmesi gerekir. Korku uyuşukluğu anında giderir. Ancak örneğin hızlı bir şekilde mastürbasyon yaparak orgazma ulaşabilirsiniz. Aynı Zen Budizminin bazı okullarında, öğretmen meditasyon yapan keşişlerin etrafından dolaşır ve uykuya dalmış olanların omuzlarına tahta bir kalasla sert bir şekilde vurur.
Ne sıklıkta ve ne kadar süreyle ( ya da diyelim ki haftada kaç saat) iyi oynanan bir partnerle seks yapmak isterdiniz?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jul 2023, 14:42
nDurum acil değilse yine de biraz uyuyun. Şöyle bir Zen Budist benzetmesi vardır: Bir keşiş öğretmene gelir ve şöyle der: "Öğretmenim, meditasyon sırasında her uykuya yenik düştüğümde ve uykuya daldığımda, ne yapmalıyım?" uyan, meditasyon yap."
Ve eğer gerçekten uyuyamıyorsan, sinirlerine bir tür şok verilmesi gerekir. Korku uyuşukluğu anında giderir. Ancak örneğin hızlı bir şekilde mastürbasyon yaparak orgazma ulaşabilirsiniz. Aynı Zen Budizminin bazı okullarında, öğretmen meditasyon yapan keşişlerin etrafından dolaşır ve uykuya dalmış olanların omuzlarına tahta bir kalasla sert bir şekilde vurur.
Ne sıklıkta ve ne kadar süreyle ( veya diyelim ki haftada kaç saat) iyi uyumlu bir partnerle seks yapmak isterdiniz?
Bunu her zaman isterim , elbette günde ve gecede birkaç kez)
[quote=triangle post_id=236353 time=1690718403 user_id=2856] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=236351 time=1690717336 user_id=5795] Dayanılmaz uykuya dalma isteğiyle nasıl başa çıkılır? [/quote] nDurum acil değilse yine de biraz uyuyun. Şöyle bir Zen Budist benzetmesi vardır: Bir keşiş öğretmene gelir ve şöyle der: "Öğretmenim, meditasyon sırasında her uykuya yenik düştüğümde ve uykuya daldığımda, ne yapmalıyım?" uyan, meditasyon yap." Ve eğer gerçekten uyuyamıyorsan, sinirlerine bir tür şok verilmesi gerekir. Korku uyuşukluğu anında giderir. Ancak örneğin hızlı bir şekilde mastürbasyon yaparak orgazma ulaşabilirsiniz. Aynı Zen Budizminin bazı okullarında, öğretmen meditasyon yapan keşişlerin etrafından dolaşır ve uykuya dalmış olanların omuzlarına tahta bir kalasla sert bir şekilde vurur.
Ne sıklıkta ve ne kadar süreyle ( veya diyelim ki haftada kaç saat) iyi uyumlu bir partnerle seks yapmak isterdiniz? [/quote]Bunu her zaman isterim , elbette günde ve gecede birkaç kez) nEvde en sevdiğiniz evcil hayvanınız var mı?
Kedi büyük , gri, çizgili, köpeğe benzer: tasmalı yürür, kafessiz bir arabada benimle birlikte gelir, "buraya gel"e gelir.
Karar verir misin, dışarı? Uzun süredir devam eden arkadaşlığınızı seksle tamamlamak için saf merak mı? Seks ilginizi çekmezse arkadaş olmaya devam edecek misiniz?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=236360 time=1690720749 user_id=5795] Evde favori evcil hayvanınız var mı? [/quote] Kedi büyük , gri, çizgili, köpeğe benzer: tasmalı yürür, kafessiz bir arabada benimle birlikte gelir, "buraya gel"e gelir.
Karar verir misin, dışarı? Uzun süredir devam eden arkadaşlığınızı seksle tamamlamak için saf merak mı? Seks ilginizi çekmezse arkadaş olmaya devam edecek misiniz?
nBüyük, gri, çizgili, köpeğe benzeyen kedi: tasmalı yürür, kafessiz bir arabada benimle birlikte gelir, "buraya gelmeye" gelir.
Siz karar verin, dışarı çıkın Uzun süredir devam eden arkadaşlığınızı seksle tamamlamak için saf merak mı? Seks ilginizi çekmezse arkadaş olmaya devam edecek misiniz?
Bekar olsaydım kesinlikle tanıdığım kadınlardan birine evlenme teklif ederdim onunla çok iyi bir arkadaşlık ilişkim var.
bundan önce>[/u]en iyi arkadaşın/kız arkadaşınla evliydin ve şimdi bekar mısın? Peki bunu ona daha sonra anlatır mısın?
[quote=triangle post_id=236369 time=1690722917 user_id=2856] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=236360 time=1690720749 user_id=5795] Evde favori evcil hayvanınız var mı? [/quote] nBüyük, gri, çizgili, köpeğe benzeyen kedi: tasmalı yürür, kafessiz bir arabada benimle birlikte gelir, "buraya gelmeye" gelir.
Siz karar verin, dışarı çıkın Uzun süredir devam eden arkadaşlığınızı seksle tamamlamak için saf merak mı? Seks ilginizi çekmezse arkadaş olmaya devam edecek misiniz? [/quote]
Bekar olsaydım kesinlikle tanıdığım kadınlardan birine evlenme teklif ederdim onunla çok iyi bir arkadaşlık ilişkim var.
[b][u] olan bir partnerle seks yapardım bundan önce>[/u][/b]en iyi arkadaşın/kız arkadaşınla evliydin ve şimdi bekar mısın? Peki bunu ona daha sonra anlatır mısın?
Markul: ↑31 Jul 2023, 07:34
Daha önce en yakın arkadaşınız/kız arkadaşınızla evli olan ve şu anda bekar olan bir partnerle seks yapar mıydınız? Peki bunu ona daha sonra anlatır mısın?
Asla asla demeyeceğime yemin etmekten korkuyorum ama şu anda bu bana imkansız görünüyor. birkaç kız arkadaşımı seçenek olarak görmüyorum aslında şövalyenin arkadaşları gibi))
kirli bir sırrını paylaşabileceğin biri var mı?
These users thanked the author Lisa24 for the post:
[quote=Markul post_id=236537 time=1690778077 user_id=17435] Daha önce en yakın arkadaşınız/kız arkadaşınızla evli olan ve şu anda bekar olan bir partnerle seks yapar mıydınız? Peki bunu ona daha sonra anlatır mısın? [/quote]Asla asla demeyeceğime yemin etmekten korkuyorum ama şu anda bu bana imkansız görünüyor. birkaç kız arkadaşımı seçenek olarak görmüyorum aslında şövalyenin arkadaşları gibi)) kirli bir sırrını paylaşabileceğin biri var mı?
[quote=Lisa24 post_id=236819 time=1690809476 user_id=19112] Kirli bir sırrınızı paylaşabileceğiniz bir kişi var mı? [/quote] Evet. Ancak "olacak anlar da var "benimle birlikte mezara git."
Seks yapmak veya iletişimi kesmek için en ilginç bahaneniz nedir, iş ne zaman bu noktaya geldi?
Markul: ↑31 Jul 2023, 16:30
Seks yapmak veya iletişimi kesmek için en ilginç bahaneniz neydi, ne zaman buna yol açtı?
Hatırlamaya çalıştım ama muhtemelen öyleydi’ gerçekten ilginç olanlardan) sıradan bir şey, senin gibi benim için fazla iyisin. Özür dilerim.
gerçi hatırladım) bir otobüs çalıp sisin içine atmıştık) bir sürü mektup olacak.
öyleydi zaten üniversitede. Kulübe gittik, 3 kız arkadaştık ve her zamanki gibi kız arkadaşlardan birinin arkadaş bölgesinden bir sınıf arkadaşı şofördü. Peki, bu sınıf arkadaşı ona kulüpte saldırdı, sabah oldu, eve gitme zamanı geldi. şoför sarhoş.
ve sonra başka bir kız arkadaş, tanıdıkları müzisyenleri fark ediyor; bu müzisyenlerin doğal olarak parti sonrası et kızartmak ve sigara içmek için gidecekleri bir otobüsü var. Önce bizi gezdirmeyi teklif ediyorlar. , hepimiz sarhoşuz ve fikir süper başarılı görünüyor. Adamlar arkadaş, biz de bir kivaler gibi görünüyoruz ve otobüse biniyoruz. Yolda, ormanın içinden eve gideceğimizi anlamaya başlıyorum. Aslında tüm müzik çılgınlığının olması gereken yerde birinin kulübesi. Müzisyenlerin tanıdığı bu arkadaş kaşınmıyor ve bize söz verdikleri kazıkta olduğu iddia edilen eti yemeye hazırlanırken genel olarak tamamen rahat. nkrch kulübeye varıyoruz, yetersiz kivalerimiz iksir atmaya devam ediyor ve onların kızartacakları etin biz olduğumuzu anlıyoruz)) iyi, şanslı bir anda bu hepimiz için önemli! otobüse koşup çalıyoruz) kimse otobüs kullanmayı bilmiyorduk, ormanı bilmiyorduk ve ilk karşılaştığımız hendeklerin arasında sıkışıp kaldık) sonra otoyolun seslerine doğru yaya olarak dolaştık ve neredeyse kivaleri eve sürükleyecektim) ir bahane olarak işe yarayacak mı?))
hiç seks partnerinizi tanıyamadığınız oldu mu?))
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
[quote=Markul post_id=236825 time=1690810223 user_id=17435] Seks yapmak veya iletişimi kesmek için en ilginç bahaneniz neydi, ne zaman buna yol açtı? [/quote]Hatırlamaya çalıştım ama muhtemelen öyleydi’ gerçekten ilginç olanlardan) sıradan bir şey, senin gibi benim için fazla iyisin. Özür dilerim. gerçi hatırladım) bir otobüs çalıp sisin içine atmıştık) bir sürü mektup olacak. [spoiler]öyleydi zaten üniversitede. Kulübe gittik, 3 kız arkadaştık ve her zamanki gibi kız arkadaşlardan birinin arkadaş bölgesinden bir sınıf arkadaşı şofördü. Peki, bu sınıf arkadaşı ona kulüpte saldırdı, sabah oldu, eve gitme zamanı geldi. şoför sarhoş. ve sonra başka bir kız arkadaş, tanıdıkları müzisyenleri fark ediyor; bu müzisyenlerin doğal olarak parti sonrası et kızartmak ve sigara içmek için gidecekleri bir otobüsü var. Önce bizi gezdirmeyi teklif ediyorlar. , hepimiz sarhoşuz ve fikir süper başarılı görünüyor. Adamlar arkadaş, biz de bir kivaler gibi görünüyoruz ve otobüse biniyoruz. Yolda, ormanın içinden eve gideceğimizi anlamaya başlıyorum. Aslında tüm müzik çılgınlığının olması gereken yerde birinin kulübesi. Müzisyenlerin tanıdığı bu arkadaş kaşınmıyor ve bize söz verdikleri kazıkta olduğu iddia edilen eti yemeye hazırlanırken genel olarak tamamen rahat. nkrch kulübeye varıyoruz, yetersiz kivalerimiz iksir atmaya devam ediyor ve onların kızartacakları etin biz olduğumuzu anlıyoruz)) iyi, şanslı bir anda bu hepimiz için önemli! otobüse koşup çalıyoruz) kimse otobüs kullanmayı bilmiyorduk, ormanı bilmiyorduk ve ilk karşılaştığımız hendeklerin arasında sıkışıp kaldık) sonra otoyolun seslerine doğru yaya olarak dolaştık ve neredeyse kivaleri eve sürükleyecektim)ir bahane olarak işe yarayacak mı?))[/spoiler] hiç seks partnerinizi tanıyamadığınız oldu mu?))
[quote=Lisa24 post_id=236833 time=1690812043 user_id=19112] Hiç seks partnerinizi tanıyamadığınız oldu mu? [/quote] Fazla romantik biriyim, bu yüzden gerekenden fazlasını öğrendim) )
Markul: ↑31 Jul 2023, 17:04
Spermle ilgili en komik durum?)
, kızların bir araya gelip yüzünüze sperm sürmenin ne kadar harika olduğunu ve sonrasında hangi cilde sürmenin ne kadar harika olduğunu anlatmaya başladıkları zamandır. bu bir bebek poposuna benziyor ve sen bunu yeterince duydun, eve geldin ve arkadaşına tüm bunları hemen aldığını ve acilen yüzüme mastürbasyon yaptığını söyledi ve o da ürüne çok ilgi duydu ve kendine eziyet etmeye başladı. Ve tüm bu zorbalıklardan sonra aynı spermi yüzünüzün her yerine sürdüğünüzde ve o sizindir. Bir süre sonra güzel yüzünüz cehennem gibi yanmaya başlar ve tamamen aldatıldığınızı, bir bebek kıçı değil, bir çocuk kıçı olduğunuzu anlarsınız. Ve sonra bir sonraki toplantıda yüzünüzde meleksi bir ifadeyle, bu gizli bilgiyi diğer enayilere aktarırsınız, onların hassasiyetinin ne kadar ipeksi olduğunu, ancak her zaman taze ve anında yüzünüzde olduğunu anlatırsınız))
Bir bahis uğruna yaptığınız en tuhaf şey nedir?
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
[quote=Markul post_id=236837 time=1690812298 user_id=17435] Spermle ilgili en komik durum?) [/quote], kızların bir araya gelip yüzünüze sperm sürmenin ne kadar harika olduğunu ve sonrasında hangi cilde sürmenin ne kadar harika olduğunu anlatmaya başladıkları zamandır. bu bir bebek poposuna benziyor ve sen bunu yeterince duydun, eve geldin ve arkadaşına tüm bunları hemen aldığını ve acilen yüzüme mastürbasyon yaptığını söyledi ve o da ürüne çok ilgi duydu ve kendine eziyet etmeye başladı. Ve tüm bu zorbalıklardan sonra aynı spermi yüzünüzün her yerine sürdüğünüzde ve o sizindir. Bir süre sonra güzel yüzünüz cehennem gibi yanmaya başlar ve tamamen aldatıldığınızı, bir bebek kıçı değil, bir çocuk kıçı olduğunuzu anlarsınız. Ve sonra bir sonraki toplantıda yüzünüzde meleksi bir ifadeyle, bu gizli bilgiyi diğer enayilere aktarırsınız, onların hassasiyetinin ne kadar ipeksi olduğunu, ancak her zaman taze ve anında yüzünüzde olduğunu anlatırsınız))
Lisa24: ↑31 Jul 2023, 17:00
Hiç seks partnerinizi tanıyamadığınız oldu mu?
Çok romantik biriyim, bu yüzden birden fazla şey öğrendim gerekliydi))
Spermle ilgili en komik olay?)
muhtemelen hiç komik olay olmadı duş almak yerine uyumak istediğim zamanlar, sadece unutulmaz olanlar. karnıma geldi ve bu spermi her tarafıma sürmeye başladı yoksa yutmam gerekiyor ama yapamıyorum, bana uymuyor ve özellikle benimle konuşuyor ve onu tamamen ağzından dinliyorum)
[quote=Markul post_id=236837 time=1690812298 user_id=17435] [quote=Lisa24 post_id=236833 time=1690812043 user_id= 19112] Hiç seks partnerinizi tanıyamadığınız oldu mu? [/quote] Çok romantik biriyim, bu yüzden birden fazla şey öğrendim gerekliydi))
Spermle ilgili en komik olay?) [/quote]muhtemelen hiç komik olay olmadı duş almak yerine uyumak istediğim zamanlar, sadece unutulmaz olanlar. karnıma geldi ve bu spermi her tarafıma sürmeye başladı :bel_flag: yoksa yutmam gerekiyor ama yapamıyorum, bana uymuyor ve özellikle benimle konuşuyor ve onu tamamen ağzından dinliyorum)
Lisa24: ↑31 Jul 2023, 17:22
Bir bahis için şimdiye kadar yaptığınız en tuhaf şey nedir?
Herhangi bir şeye nadiren bahis oynarım ve pek tutkulu değilim.
Bir vaka vardı 14 yaşımdayken bir kart oyununu bir emir yüzünden kaybettim, emir evimin panelinin balkonuna çıkıp yüksek sesle ötmekti, ahlaki açıdan çok zordu
Aynı yaştaki diğer durumlar - bu, bir kadına veya büyükanneye gelip çılgınca bir şey sormaktır, örneğin bir eczanede: kadın, senin bir kadının var mı? evde düğme akordeon? HAYIR? Hamster yapacak bir şeyin var mı? Sen de mi hayır? Bir yemek kaşığı ödünç alır mısın?
Sekste komik, komik durumlar var mıydı?
Şunlardan biri...
Kiralık daire, ev sahibi (büyükanne) birkaç günlüğüne boş odaya taşındı. Hala genciz ve utangacız. Ve o kadar çok sikişmek istiyorum ki! Eski kanepedeki her şeyi olabildiğince sessiz hale getirmeye çalıştılar, ama önce gıcırdadı, sonra takırdadı ve zirveye ulaşması beklenmeden, takırtılı bir sesle tamamen bozuldu!
Bu teyze Sürecimizin ortası tamamen sessizleşti, bizi yüzde 200 dinledi, belki o da kapıda çobanlık yapıyordu. Yere düşmek istedim... Ya da onun oradan düşmesini... Aynı zamanda hem komik hem garip, temel içgüdü tamamlanmayı gerektiriyor... Kısaca berbat
Değiştirmek mi, Değiştirmek mi?
Önce ilki ve eğer yardımcı olmazsa, o zaman ikincisi. Ancak ilişki genel olarak berbatsa, önce kaçmak ve sonra yeni bir ilişki başlatmak, aldatmak pek iyi değildir.
Kızlara soru: son cümle neydi? Eliniz külotunuzun içindeyken size ilk saldıran adam hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkeklere soru: Kız külotunun içine girmenize izin vermeden önce söylediğiniz son şey neydi?
[quote=Lisa24 post_id=236844 time=1690813337 user_id=19112] Bir bahis için şimdiye kadar yaptığınız en tuhaf şey nedir? [/quote]
Herhangi bir şeye nadiren bahis oynarım ve pek tutkulu değilim. Bir vaka vardı 14 yaşımdayken bir kart oyununu bir emir yüzünden kaybettim, emir evimin panelinin balkonuna çıkıp yüksek sesle ötmekti, ahlaki açıdan çok zordu *x) Aynı yaştaki diğer durumlar - bu, bir kadına veya büyükanneye gelip çılgınca bir şey sormaktır, örneğin bir eczanede: kadın, senin bir kadının var mı? evde düğme akordeon? HAYIR? Hamster yapacak bir şeyin var mı? Sen de mi hayır? Bir yemek kaşığı ödünç alır mısın? *x) *x) *x)
Şunlardan biri... Kiralık daire, ev sahibi (büyükanne) birkaç günlüğüne boş odaya taşındı. Hala genciz ve utangacız. Ve o kadar çok sikişmek istiyorum ki! Eski kanepedeki her şeyi olabildiğince sessiz hale getirmeye çalıştılar, ama önce gıcırdadı, sonra takırdadı ve zirveye ulaşması beklenmeden, takırtılı bir sesle tamamen bozuldu! Bu teyze Sürecimizin ortası tamamen sessizleşti, bizi yüzde 200 dinledi, belki o da kapıda çobanlık yapıyordu. Yere düşmek istedim... Ya da onun oradan düşmesini... Aynı zamanda hem komik hem garip, temel içgüdü tamamlanmayı gerektiriyor... Kısaca berbat *x) :-D
[quote=AryaMari post_id= 236911 time=1690822452 user_id=18087] Değiştirmek mi, Değiştirmek mi? [/quote] Önce ilki ve eğer yardımcı olmazsa, o zaman ikincisi. Ancak ilişki genel olarak berbatsa, önce kaçmak ve sonra yeni bir ilişki başlatmak, aldatmak pek iyi değildir.
Kızlara soru: son cümle neydi? Eliniz külotunuzun içindeyken size ilk saldıran adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Erkeklere soru: Kız külotunun içine girmenize izin vermeden önce söylediğiniz son şey neydi?
[quote=Lisa24 post_id=236944 time=1690829214 user_id=19112] sözlerinizi ne sıklıkla tutarsınız? Bazen onları unutur musunuz? [/quote] Onları unutup zamanında yerine getiremeyebilirim ama her zaman yerine getiririm %146.
Seks sırasında partnerinizden başka birini hayal ettiğiniz oldu mu hiç? Eğer öyleyse, kimdir?
[quote=Markul post_id=236947 time=1690829476 user_id=17435] [quote=Lisa24 post_id=236944 time=1690829214 user_id= 19112] Sözlerinizi ne sıklıkla tutarsınız? Bazen onları unutur musunuz? [/quote] Onları unutup zamanında yerine getiremeyebilirim, ama bunları her zaman %146 yerine getiriyorum.
Seks sırasında partnerinizden başka birini hayal ettiğiniz oldu mu hiç? Varsa kimdir? [/quote]
Elbette oldu ama kim olduğunu söylemeyeceğim. Uzun bir liste)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=237130 time=1690888284 user_id=5795] İnternet ve telefon bağımlısı mısınız? [/quote] Belki değil ama Sanırım var. Onunla daha az zaman geçirmeye çalışıyorum.
Rol yapma oyunları için hangi kostümü ve rolü seçeceksin?
Markul: ↑01 Aug 2023, 14:47
Rol yapma oyunları için hangi kostümü ve rolü seçeceksiniz?
Ben her Sabantuy’dan yanayım, bu yüzden bir Sabantuy gibi giyinmem pek mümkün değil hayvan)
hizmetçi veya hemşire oynamak için akla gelen en çok şey. tabiiyet daha doğrusu, beni yönlendirmeleri hoşuma gidiyor)
[quote=Markul post_id=237138 time=1690890451 user_id=17435] Rol yapma oyunları için hangi kostümü ve rolü seçeceksiniz? [/quote]Ben her Sabantuy’dan yanayım, bu yüzden bir Sabantuy gibi giyinmem pek mümkün değil hayvan) hizmetçi veya hemşire oynamak için akla gelen en çok şey. [url=viewtopic.php?t=11568] tabiiyet[/url] daha doğrusu, beni yönlendirmeleri hoşuma gidiyor)
[quote=Lisa24 post_id=237173 time=1690900972 user_id=19112] senin için ihanet nedir? [/quote] belki ihanet, belki de intikam... Hangi yemekten nefret ediyorsun ve yememeye çalışıyorsun ?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237186 time =1690903030 user_id=18654] Hangi yemekten nefret edersiniz ve yememeye çalışırsınız? [/quote]nefret ettiğimden değil ama sevmiyorum sokak yemeği gibi n en unutulmaz erotik rüyanız mı?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: