Çocukken seks yapmak cinselliğinizi etkiledi mi?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Çocukken seks cinselliğinizi etkiledi mi?

Unread post by Kahretsin »

Çocukken seks yapmak cinsel yöneliminizi etkiledi mi?
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 7 months
 Re: Çocukken seks yapmak cinselliğinizi etkiledi mi?

Unread post by Juravl »

14 yaşımdayken annemle birlikte akordeonlu Ikarus otobüsünde seyahat ediyorduk. Televizyon izlemek için mağazaya gittik, bahsettiğimiz şey bu değil. Kısacası yaz geldi, yol uzun, set boyunca ilerliyoruz, her zaman trafik sıkışıklığı oluyor (lanet olsun, 1989, gerçekten o zaman da var mıydı?) - otobüste korkunç bir ezilme vardı, annem oturuyordu önde bir yerde ve kalabalık tarafından biraz, yaklaşık bir buçuk metre kadar geriye itildim. Kısacası ayakta duruyorum, pencereden dışarı bakıyorum, araba kullanıyorum.
Bir süre sonra aniden kasıklarıma bir şeyin baskı yaptığını fark ediyorum. İlk başta bunun yanımda duran adamın paketi olduğunu düşündüm. Ve sonra... Sonra kahretsin, elindekinin o olduğunu fark ettim! Aslında elini içeri soktu ve sanki beni destekliyormuş gibi pantolonumun üzerinden penisimin bulunduğu bölgeye dokundu.
Ve bunu henüz bilmesem bile başlangıçta bir şekilde memnun hissettim. adam bunu bilerek yapıyordu; aletim ayağa kalktı. Mutluydu - hem önümde hem de arkamda aktif olarak bana dokunmaya başladı. Ve çılgınca heyecanlıyım; diğer yetişkinlerle hiçbir şekilde cinsel ilişkiye girmeyi denemedim! Popomun topuzlarının arasına dokundu ve parmaklarıyla bastırdı, kısacası istediğini yaptı - pantolonumun içinden.
Ve otobüs Finban’a vardığında son - herkes inmeye başladı . Ve korkuyla bu adamın yalnız olmadığını, bir arkadaşıyla birlikte olduğunu anladım! Ve o da arkadaşına başıyla selam verdi ve onlar da nahoş bir şekilde kıkırdadılar, hiç de nazik bir şekilde değil.
Ve çıkarken biri kulağıma tısladı: "Hadi gidip oynayalım!". Ama annemle birlikteydim ve bu adamlarla bir yere gitmeye asla karar vermezdim. Korkunçtu. Her ne kadar eylemleri sırasında heyecan olsa da.
Dışarı çıktım ve ya bu adam ya da arkadaşı beni takip etti - "Nereye gidiyorsun?!" diye bağırdılar ve ben çoktan anneme yaklaştım. ve onlar, yalnız olmadığımı görünce bir yere doğru yola çıktılar.
Zaten evdeydim, hemen banyoda mastürbasyon yaptım - daha sonra yetişkin bir adamla anal seksle ilgili ilk rüyalarımı gördüm ve bu "otobüs olayının" ardından gelmiştim - hayal ettim beni kıçımdan sikiyor. Hikaye bu.

Evet, 1. veya 2. sınıfta başka bir vaka daha vardı.
Sınıfımdaki çocuklar ve ben yürüyorduk ve bir adam yanımıza geldi. Biz, "Papağanlı Kadın" filminin ana karakterine çok benziyoruz. Bu adam - iğrenç bir marjinal tip, biraz köleleştirilmiş - bizimle konuşmaya başladı. Arbaletlerimizi (sopa, mandal, lastik bant) övdü - duvardaki böcekleri vuracak bir tane yapmanın güzel olacağını söyledi. Ayrıca şunu düşündüm, nasıl bir evin var, tahtakuruları nerede koşuyor?! Kısacası bizi evine çağırdı. Ve yaşadığım hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum; “Peki, neden ona gidersem, bu aşağılık adamla cinsel olarak nasıl ilgileneyim? Bu çıplak bir kız değil, göğüslü bir kadın değil - ama bir erkek, ne yapacağız? ?" -bu?"O zamanlar pedofili ve eşcinselliği bilmiyordum.

Bütün bunların beni etkileyip etkilemediğini söylemeyeceğim.
In Oryantasyon açısından, hafif bir çift yönlülükle oldukça heteroyum. Ama bu hikayeleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.
These users thanked the author Juravl for the post (total 4):
Serg_A, Herurg, Vartislav, Gudier
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by PavelNokia »

Çocuklukta erkeklerle cinsel oyunlar yoktu. Benzer olan tek şey öncü kampında ışıklar söndükten sonra hep birlikte mastürbasyon yapmamızdı, her birimiz kendi başına.
Ama aynı şey kızlarda da oldu. Konuyu pek hatırlamıyorum ama onları kovalıyorlardı ve onları yakalayıp "işkence" ettiklerinde, bir şeyler bulup ellerini iç çamaşırlarının içine sokmaları gerekti
Kız kardeşimle birlikte küçük olan birbirlerinin bacaklarının arasına dokundular ama çok küçüktüler
Kız kardeşimi etkiledi - onu hala çok istiyorum
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
Fargal94, Gudier
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Boynuzlamak!!! »

niki77: 19 Apr 2023, 15:19 Çocukluğunuzda seks cinsel yöneliminizi etkiledi mi?
Çocukluğumda seks yapmaya başlamadığım için büyük ihtimalle seks değil bu etkiledi.
Fakat çocukların erkek çocuklarla, arkadaşlarıyla ve hatta akrabalarıyla olan ilişkileri, bence bilinçaltında derin bir iz bırakan ve daha sonra biseksüel ilişkilere doğru iten şeyin bu olduğunu düşünüyorum.
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Diana39ts: 21 Apr 2023, 12:46 Evlenmenin beni bu arzudan kurtaracağını düşünmüştüm ama birkaç yıllık evlilik hayatından sonra tekrar kıyafet değiştirmeye başladım.
Yani büyük ihtimalle o yaz ve o ilk seks bunu kafama koydu erkeklere göre bir sürtük olduğumu. n
Görünüşe göre bu tür erkekleri anlayabilmek için seks konusunda benzer görüşlere sahip bir kadın aramanız gerekiyordu ve ancak o zaman ona açılın ve kabul ederse evlenin.
Belki de aile hayatınız sizin için çok daha iyi sonuçlanmıştır.
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by üçgen »

Oryantasyon konusunda hiçbir deneyimim yok, ancak bir kızın ilk denediği seks türünün genellikle hayatının geri kalanında en sevdiği seks türü olarak kaldığına defalarca ikna olmak zorunda kaldım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”