Madem akşam yıkanıyorsun, o zaman gece ne oluyor, neden aynı zamanda geceleri de yıkanıyorsun? Sabah? Mastürbasyon olmadan tek banyon ne kadar sürüyor?Marinka: ↑28 Jul 2023, 20:06 Sabah uyandığımda ve akşam yatmadan önce yürüyorum. Akşamları da duşta mastürbasyon yapıyorum, her zaman değil ama son yıllarda neredeyse her gün. Bu nedenle orada geçirilen süre büyük ölçüde farklılık gösterir. İstisnasız herkes için iki katın minimum hijyenik değer olduğuna inanıyorum
Kızlar, kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
Cevap: Kızlar kişisel çıkarınız için mi seks yaptınız?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Hiç zamanlamadım. Görünüşe göre kendini daha sık yıkamaya karar vermemişsin.uran: ↑28 Jul 2023, 20:14Madem akşam yıkanıyorsun, o zaman gece ne oluyor, neden aynı zamanda geceleri de yıkanıyorsun? Sabah? Mastürbasyon olmadan tek yıkaman ne kadar sürüyor?Marinka: ↑28 Jul 2023, 20:06 Sabah uyandığımda ve akşam yatmadan önce yürüyorum. Akşamları da duşta mastürbasyon yapıyorum, her zaman değil ama son yıllarda neredeyse her gün. Bu nedenle orada geçirilen süre büyük ölçüde farklılık gösterir. İstisnasız herkes için iki katın minimum hijyenik değer olduğuna inanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sorulara cevap vermiyor, seks hakkında konuşuyor ve sürekli mastürbasyon yapıyor. Sorun ne, sende bir sorun mu var Marinelle?
-
- Nirvana’dayım
Ha bu arada ben de seni düşünüyordum, nereye kaybolduğunu merak ediyordum)
n Bu sen misin Porthos?

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Buna kesinlikle katılmıyorum. Bir tür klişe "aç ve kirli." Modern teknolojinin varlığıyla yemek pişirmek ve çamaşır yıkamak sorun değil, ancak kişisel hijyen herkesin kendine özel meselesi.
-
- Nirvana’dayım
Modern teknoloji olmadan çamaşır yıkamak ve yemek pişirmek sorun değil. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Eh, teknoloji olmadan bunu tembelliğe bağlayabilirsiniz, eti kıyma makinesinde elinizle bükebilirsiniz. eller, kütükleri fırına atmak, su için buz deliğine gitmek vb.
-
- Nirvana’dayım
))) Ahah, peki , onu büktün. Hangi kıyma makinesi, hangi fırın? Bir mağarada ateş))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
Bu, bir Çukçi’nin bir Fransız kadınla evlendiği ancak bir ay sonra boşandığı şakaya benziyor. Nedenini sordular, o da kirli olduğunu, her gün kendini yıkadığını söyledi.)
Bu, bir Çukçi’nin bir Fransız kadınla evlendiği ancak bir ay sonra boşandığı şakaya benziyor. Nedenini sordular, o da kirli olduğunu, her gün kendini yıkadığını söyledi.)
-
- En güçlü orgazm!
Yine patatesleri oraya gömebilir ve kızılağaç dalının üzerine bir parça ekmek asabilirsiniz
-
- Nirvana’dayım
Birden ateşin de teknoloji olduğunu düşündüm))) Tıpkı ekmek gibi)))
-
- En güçlü orgazm!
o zaman aç kalma şansı yok denecek kadar azdır veya sıfıra yakındır
-
- Nirvana’dayım
O kadar çok teknolojimiz var ki))) İnsanlar gibi yaşayabiliriz
-
- En güçlü orgazm!
iyi beslenmeli ve tamamen bekar olarak yaşamalılar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bir kova patates veya bir torba un için mesela :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki neden bu kadar ucuz? Daha değerli şeylerin peşindeler...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
Marinka, terlemeyenler var, eşim çok az terliyordu ama ilk kan naklinden sonra terlemeye başladı. Büyükannesi de terlemezdi, nadiren yıkanırdı ama ondan koku gelmiyordu.Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:59Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem)))
Bu elbette alaycılık. Kusura bakmayın, bunu ilk defa duyuyorum. Özellikle yazın ben günde üç kez duşa gidiyorum, sen de günaşırı.
Bunu anlamıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Akan su olmadığı için yıkanmayan ve leğende yıkanıp çamaşırlarını yıkayanları anlıyorum. tüm vücut haftada bir kez hamamda. Peki, evde duş olduğunda Anlamıyorum ve bir hafta boyunca külotla dolaşmak tam bir saçmalık.
Tüm insanlar terler, bu da yollardan biridir Vücudumuz ısıyı düzenler. Aşırı terlemeyi kastediyorsanız sadece ortam sıcaklığının çok yüksek olması normaldir, diğer tüm durumlarda bu bir patolojidir ve muayene edilmesi gerekir. Ter normalde kokmaz ancak bakterilerin fazla miktarda çoğalmasıyla kokmaya başlar. Koku bakteriyel aktivitenin bir sonucudur. Bu kısa, detaylı anlatırsanız çok fazla harf çıkar.Serg_A: ↑29 Jul 2023, 04:44Marinka, terlemeyenler var, eşim çok az terliyordu ama ilk kan naklinden sonra terlemeye başladı. Büyükannesi de terlemezdi, nadiren yıkanırdı ama ondan koku gelmezdi.Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:59n Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem)))
Bu elbette alaycılık. Kusura bakmayın, bunu ilk defa duyuyorum. Özellikle yazın ben günde üç kez duşa gidiyorum, sen de günaşırı.
Bunu anlamıyorum.
Akan su olmadığı için yıkanmayan ve leğende yıkanıp çamaşırlarını yıkayanları anlıyorum. tüm vücut haftada bir kez hamamda. Peki, evde duş olduğunda Anlamıyorum ve bir hafta boyunca külotla dolaşmak tam bir saçmalık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
Marinka, kötü kokulu insanlarla tanıştım ve hala tanışıyorum hayatım evli insanlarla kirli. Her takımda böyle pislikler var.
Ama bekarlar "ya sikişiyorsa" ve "Dunka Kulakova iddiasız" diye ikiye ayrılıyor.
Ama bekarlar "ya sikişiyorsa" ve "Dunka Kulakova iddiasız" diye ikiye ayrılıyor.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
Evet. Ve çok uzun bir süre boyunca. Ama ordu bir zamanlar bana temizliği aşıladı. Bu konuda 180 derece döndüm. Bu nedenle eş bir şekilde bu konuya katılmıyor.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Suyumuz bir gün içinde akmaya başladı ve bunun ne kadar büyük bir mutluluk olduğunu hayal bile edemezsiniz!!! ! Aksi halde her şeyin bir leğende yıkanması gerekiyordu(Marinka: ↑28 Jul 2023, 17:59Öncelikle günlük günlüklerim var. Bunlar her gün kullanabileceğiniz türden pedler ve sizin mantığınıza göre, genellikle aylarca külotumu değiştirmek zorunda kalmıyorum, üzerimde kirlenmiyorlar ve ikincisi, kendimi yıkamama gerek kalmadan kendimi yıkayabiliyorum. tamamen duşta. Hiç kirlenmem)))
Bunu anlamıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post