ve hangi yaklaşım, bunun bir sır olup olmadığını bana söyleyin
Kurumsal kadın
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Yanıt: Şirketteki kadın
Bunu Kuzey Batı’da bile denedik. Wanker’lardan bıktım. Veya yalnız kurtlar. Karbon kopya gibi yazıyorlar: "Biz de evli bir çiftiz ve sallanmak istiyoruz, sadece eşim çok utangaç, izin ver ilk defa sana yalnız geleyim, her şey yolunda giderse eşimi de getiririm" .
Arkadaşlar için bu bir seçenek değil. Sonuç olarak yeni ortaklar kazanamayabilir ve arkadaşlarınızı kaybedemezsiniz. Evet ve bu biraz garip.Bu konu hakkında arkadaşlarınızla konuşmak en iyisi.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 5):
- Sanat, Evgeniy-Spb, Alex7515, Üstü kendinize saklayın, Vladtsst
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Aksine, iyi tanıdığım insanlara daha çok güveniyorum.Kral Zogu: ↑24 Jul 2023, 15:58Kuzey Batı’da bile denedik. Wanker’lardan bıktım. Veya yalnız kurtlar. Karbon kopya gibi yazıyorlar: "Biz de evli bir çiftiz ve sallanmak istiyoruz, sadece eşim çok utangaç, izin ver ilk defa sana yalnız geleyim, her şey yolunda giderse eşimi de getiririm" .Arkadaşlar için bu bir seçenek değil. Sonuç olarak yeni ortaklar kazanamayabilir ve arkadaşlarınızı kaybedemezsiniz. Ve bu bir şekilde garip.Bu konu hakkında arkadaşlarınızla konuşmak en iyisi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
o kadar iyi çalışmıyor ki orada hemen sikilecek, önce Batı’dan biriyle olması gerekiyor, rol yapma oyunları oynadığımda aklım bölünüyor, bu da genç bir stajyerden geliyor.
Şirket partisi vardı, sarhoş oldum ve yavaş dansa gittim, ışıklar karartıldı ve elini elbisesinin altına soktu, kısacası onu kesip tuvalete sürükledi ama faydası olmadı, böyle bir milfin amını hemen içinde bir penisle gördüğünde ve onu gerçekten becermeye zaman bulamadan kendini bitirdiğinde, bu sadece bir hayal kırıklığıydı.
sonra ofiste onun görüş alanına girmekten korktu Dediğim gibi uzun süre güldüm, adama üzülüyorum.
Şirket partisi vardı, sarhoş oldum ve yavaş dansa gittim, ışıklar karartıldı ve elini elbisesinin altına soktu, kısacası onu kesip tuvalete sürükledi ama faydası olmadı, böyle bir milfin amını hemen içinde bir penisle gördüğünde ve onu gerçekten becermeye zaman bulamadan kendini bitirdiğinde, bu sadece bir hayal kırıklığıydı.
sonra ofiste onun görüş alanına girmekten korktu Dediğim gibi uzun süre güldüm, adama üzülüyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Eşinizin geceyi refakat ederek çadırlara çekilmesini istiyorsanız en iyisi varik, kardeşimle böyle gittik, milfini çekip beni ikna etti ve çadırımıza daldı, sarhoşum hiç anlamadı kim onu yandan becerdi ama siki daha kısa ama çok daha kalın, sabahtan beri bunu övüyor, böyle bitirmeyeli uzun zaman olduğunu söylüyor.
evdeyken bile erkek kardeşimle hamamda, bazen buhar çıkarıyoruz ve çağrımızla bizi kırbaçlıyoruz, ona biraz içki vereceğiz ve orada çıplak taşaklarımız dökülerek oturacağız ve benimkinin penisinin kalınlığı üzerinde salyaları akıyor , buhar odasında ışık yok, onu süpürgeyle kırbaçlıyor ve erkek kardeşim onun kıçını ve göğüslerini patiliyor ve benimki mutlu, o sadece daha sessiz fısıldıyor, şimdi benimkini görecek ve ben sarhoşmuşum gibi davranıyorum ve duymuyorum,
Kardeşim onun meme uçlarını yakalamayı ve onu nazikçe penisine tırmanmaya zorlamayı seviyor, ne zaman hiçbir şey olmamış ve hiçbir şey görmemiş gibi davransam, ama mutluyum.
evdeyken bile erkek kardeşimle hamamda, bazen buhar çıkarıyoruz ve çağrımızla bizi kırbaçlıyoruz, ona biraz içki vereceğiz ve orada çıplak taşaklarımız dökülerek oturacağız ve benimkinin penisinin kalınlığı üzerinde salyaları akıyor , buhar odasında ışık yok, onu süpürgeyle kırbaçlıyor ve erkek kardeşim onun kıçını ve göğüslerini patiliyor ve benimki mutlu, o sadece daha sessiz fısıldıyor, şimdi benimkini görecek ve ben sarhoşmuşum gibi davranıyorum ve duymuyorum,
Kardeşim onun meme uçlarını yakalamayı ve onu nazikçe penisine tırmanmaya zorlamayı seviyor, ne zaman hiçbir şey olmamış ve hiçbir şey görmemiş gibi davransam, ama mutluyum.
Last edited by hükümet38 on 26 Jul 2023, 22:08, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
Eh, hâlâ arkadaşız ve daha fazlası.Kral Zogu: ↑24 Jul 2023, 15:58Kuzey Batı’da bile denedik. Wanker’lardan bıktım. Veya yalnız kurtlar. Karbon kopya gibi yazıyorlar: "Biz de evli bir çiftiz ve sallanmak istiyoruz, sadece eşim çok utangaç, izin ver ilk defa sana yalnız geleyim, her şey yolunda giderse eşimi de getiririm" .Arkadaşlar için bu bir seçenek değil. Sonuç olarak yeni ortaklar kazanamayabilir ve arkadaşlarınızı kaybedemezsiniz. Ve bu bir şekilde garip.Bu konu hakkında arkadaşlarınızla konuşmak en iyisi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
onu para karşılığında kiraya da verebilirsin ve orada aynı zamanda bira ve cips için de para olacak.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 8 months
Benimki Aralık ayında bir şirket partisindeydi ve yine de insanlar yemek yiyip dans ederken bir meslektaşı tarafından baştan çıkarıldı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Meslektaşım ve ben de bunu bir kurumsal partide, herkes gittiğinde, iki saat önce ekibin yemek yiyip içtiği masada yaktık))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Yani bu, gençken erkeklerin başına her zaman gelir, özellikle de hazırlanmaları ve hazırlanmaları çok uzun sürüyorsa. Kadının bu şekilde tepki vermesi garip. Benim de başıma geldi, kafam karışmadı, hatta onu açma cüretini bile gösterdim. Benim hatam değil, diyorum, beni bu kadar etkileyen sensin, seni o kadar çok istiyorum ki, kendimi tutamıyorum. Kıkırdadım ama birkaç gün sonra bunu tekrarladılar, her şey yolundaydı. Ama hepsi bu, dedi ve hiçbir ikna çabasının faydası olmadı. Bu arada ayrıca birinin karısı.Vlad38: ↑26 Jul 2023, 21:50 bir şirket partisi vardı, sarhoş olup yavaş dansa gittim, ışıklar kısıldı ve elini elbisesinin altına içti, kısacası onu içip tuvalete sürükledi, ama ne anlamı var, ne zaman? böyle bir milfin amını gördü, hemen onu amında bir sikle gördü ve gerçekten sikişmeye vakti olmadan çıktı, sadece bir hayal kırıklığıydı.
Bazen kurumsal partilerin sırf ekibi birleştirmek için icat edildiğini düşünüyorum. Doğru, son zamanlarda kurumsal partiler biraz sıkıcı olmaya başladı, son 10 yılda üç iş değiştirdim, sefahat yok. Ve her şey erken bitiyor. Müziğin gece 23.00’te kapatıldığı, ofislerden ve perde arkasından sabah saat ikiye kadar inlemelerin duyulduğu 2000’li yıllarda olmuş olabilir.Meslektaşım ve ben de bir kurumsal partide herkes gittikten sonra, ekibin iki saat önce yemek yiyip içtiği masanın üzerinde içki içtik))
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bir şirket partisinde, kendisini çok taciz eden ve hoşlandığı bir adamla birlikte olma iznini istediğinde karımı tuvaletin yanında korumak zorunda kaldım. Eşimin istek ve arzularına boyun eğerken aynı zamanda onun güvenliğini de gözetmem gerekiyordu. Daha sonra ne olduğunu ve nasıl olduğunu sorduğumda karım, ilk başta onu her yerde öptüğünü ve el yordamıyla okşadığını ve ardından tuvalette oturup ağzına boşalmasına izin verdiğini söyledi. Başka bir şirket partisinde seks zaten gerçekti, ancak geçici bir balkonda, 20 derecelik donda, soyunmadan, sadece karımın tangasını bir kenara iterek ayakta duruyordum.
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
bu harikaTruwor: ↑28 Jul 2023, 02:36 Bir şirket partisinde, kendisini gerçekten taciz eden ve hoşlandığı bir adamla birlikte olma iznini isteyen karımı tuvaletin yanında korumak zorunda kaldım. Eşimin istek ve arzularına boyun eğerken aynı zamanda onun güvenliğini de gözetmem gerekiyordu. Daha sonra senin ne olduğunu ve nasıl olduğunu sorduğumda karım, ilk başta onu her yerde öptüğünü ve el yordamıyla okşadığını ve ardından tuvalette oturup ağzına boşalmasına izin verdiğini söyledi. Başka bir şirket partisinde seks zaten gerçekti, ancak geçiş balkonunda, 20 derecelik donda, soyunmadan, sadece karımın tangasını bir kenara iterek ayakta duruyordum.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
Karımı son kurumsal partiden aldığımda, bir meslektaşından onu bırakmasını istedi ve hava karardıktan sonra birlikte eğlence merkezindeki arabaya geldiler.
Belki de o zaman onu becermiş, tenha bir yerde saklanmıştı. çalılar. Bilmiyorum...
Belki de o zaman onu becermiş, tenha bir yerde saklanmıştı. çalılar. Bilmiyorum...
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
andylee: ↑07 Aug 2023, 11:42bu harikaTruwor: ↑28 Jul 2023, 02:36 Bir şirket partisinde, kendisini çok taciz eden ve hoşlandığı bir adamla birlikte olma iznini istediğinde karımı tuvaletin yanında korumak zorunda kaldım. Eşimin istek ve arzularına boyun eğerken aynı zamanda onun güvenliğini de gözetmem gerekiyordu. Daha sonra senin ne olduğunu ve nasıl olduğunu sorduğumda karım, ilk başta onu her yerde öptüğünü ve el yordamıyla okşadığını ve ardından tuvalette oturup ağzına boşalmasına izin verdiğini söyledi. Başka bir şirket partisinde seks zaten gerçekti; her ne kadar geçici bir balkonda, 20 derecelik don koşullarında, soyunmadan, sadece karımın tangasını bir kenara iterek ayakta dursam da.
[/quot
Beklerken neredeyse öfkeden ve heyecandan ölüyordum. Aynı olay birinin evinde, banyoda, çamaşır makinesinde de yaşandı. Tatil yerlerinde arkadaşlarla eş değişimi yapmak özellikle heyecan verici; geceleri öpüşüp farklı odalara gittiğimizde, ben arkadaşımın karısıyla ve arkadaşım da benimkiyle.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years
Neden bunu kendin yapamıyorsun?
- These users thanked the author Kız Alla for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
andylee, eğer o da istiyorsa o zaman ne daha kolay? En azından komşunu davet et ve sikişmesine izin ver.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
maalesef doğru olanı panoda
6 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
6 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
hayır ama buna karşı değilimBaşka bir erkekten sonra bir kadınla deneyiminiz oldu mu?
-
- heyecanlanıyorum
Eh, yavaş yavaş yanlış olanı yapmak zorundasın. Alkol yardımıyla biraz rahatlamak, şartlı bir arkadaşınızın flört etmesine izin vermek mümkündür. Elbette hemen katılmayabilirim. "İşte Zina, şimdi seni sikecek."
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
-
- heyecanlanıyorum
andylee, yani bu konuda da haklı olabilir. Bir şirket partisinin mutlaka bir seks partisi olması şart değildir ve herkes orada sikişiyor.
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
Sana tamamen katılıyorum ama yine de onun orada sikilmesini ve eve genişlemiş deliklerle gelmesini istiyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
-
- heyecanlanıyorum
andylee, peki, onun fotoğrafını atardım, söylerdim nerede ve belki işler daha iyiye giderdi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Burada bir sohbet sitesinde, bir şirket partisinden sonra birinin karısının bir meslektaşı tarafından sikildiğini gösteren bir videonun yer aldığı bir bağlantı olduğunu hatırlıyorum.
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
Karımın sikilmesini istiyorum
35 saniye sonra gönderildi:
35 saniye sonra gönderildi:
maalesef yok, ama bunu gerçekten yapmak istiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
Onunla çalışma durumuna ve dış verilerine bağlı ))) Benimki depoda, yani kurumsal etkinliklerde veya daha basit bir ifadeyle ortak içki partilerinde çalışıyor, çalışma saatleri boyunca yumruğunda tuttuğu kişiler eğleniyor))) Biraz içer ve sorunsuz hale gelir .
-
Автор темыandylee
- Oral stimülasyon
Görünüşüm bozulmadı ama bir rahibe gibi davranıyorDuruma bağlı onunla koşullu çalışma ve dış özellikleri hakkında))) Benimki bir depoda ve kurumsal etkinliklerde çalışıyor veya daha basit bir ifadeyle, çalışma saatleri sırasında yumruğunda tuttuğu kişilerin eğlendiği ortak içki partilerinde çalışıyor))) O biraz içer ve sorunlardan kurtulur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Evet, ama [b]benim karım değil ve onun’si değil . Konuya gelince,
Kesinlikle doğru. Yönetim müzikli içki partileri yerine pastalı matineler düzenliyor. Artık herkes tasarruf ediyor. Şirket partisini kime sorarsanız sorun, hepsi neredeyse hiç içki içilmediğini, kimsenin kimseyle sikişmediğini, eve erken gittiklerini söylüyor.Cyrus Tabor: ↑27 Jul 2023, 11:53 son zamanlarda kurumsal etkinlikler biraz sıkıcı olmaya başladı, son 10 yılda üç iş değiştirdim, sefahat yok
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76