Karısı büyük horoz seviyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Re: Karısı büyük dick seviyor
Beğenmeyen ya da en azından hayal bile edemeyen insanlar var mı?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Romalılar, Lesha Aleshkin
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Benim 14’üm var, kız arkadaşımın eski erkek arkadaşının da 19’u var. Şansım var mı..?
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Orada. herkes ortalama olarak derin değil 17-20 cm daha az sıklıkla daha derin veya daha kısa rekor Ukrayna’dan bir kıza ait 14 cm rahim ağzı artık sığmıyor rahmin dürtülmesinden herkes hoşlanmaz
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli, bazen büyük boyutlu fotoğraflarımı gönderiyorum WhatsApp aracılığıyla. Tabiri caizse yakıt ikmali için. Avantajlarını ve dezavantajlarını kendisiyle tartışabiliriz. Ama genel olarak uzun olanı sevmiyor, kalın olanı seviyor. Ve ne bununla ne de bununla övünemem (((
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Evli, Ateşli kız demek
47 saniye sonra gönderildi:
Sütyen, Ama kıçından sorun değil
47 saniye sonra gönderildi:
Sütyen, Ama kıçından sorun değil
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Evet, kızlar uzun olanlardan ziyade kalın sikleri severler. Eh, nasıl elde ederseniz edin, bazen orta boy bıçak gibi gıcırdıyor, bazen de en az iki Afrikalıyı koyabilirsiniz ve en azından bu kadar.))) Önemli olan, iyi durması! Ama olamaz, bir fil hortumu gibi sallanıyor ama hiçbir anlamı yok.
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Edik evli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Peki bize onu nereden nereye kadar nasıl ölçtüğünüzü söyleyin?
42 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bir sorum daha vardı: Karınız, arkadaşının penisini nasıl gördü? Eğer böyle bir şey derse, önce gözlerimi sabunla yıkardım, sonra belki de ağzımı... Her ne kadar ben de birçok yoldaşımın karısının amlarına bakmaktan ve sadece bakmakla kalmayıp aynı zamanda mutlu olurdum. okşa, yala ve içine gir... Bir tür çifte standart var...
Bir kez ortak tatile çıktığımızda, en yakın arkadaşımın karısının amını gördüm, yalan söylüyordu bacaklarını açmış, kıçını kaldırmış karnının üzerinde... Ben bu güzellikten kendimi koparamıyordum... Sadece amını değil, anüsünü de yalardım, kendini ıslatsa bile yalardım her şeye katlan... Açıklamalar için özür dilerim)))
Ayrıca bir sorum daha vardı: Karınız, arkadaşının penisini nasıl gördü? Eğer böyle bir şey derse, önce gözlerimi sabunla yıkardım, sonra belki de ağzımı... Her ne kadar ben de birçok yoldaşımın karısının amlarına bakmaktan ve sadece bakmakla kalmayıp aynı zamanda mutlu olurdum. okşa, yala ve içine gir... Bir tür çifte standart var...
Bir kez ortak tatile çıktığımızda, en yakın arkadaşımın karısının amını gördüm, yalan söylüyordu bacaklarını açmış, kıçını kaldırmış karnının üzerinde... Ben bu güzellikten kendimi koparamıyordum... Sadece amını değil, anüsünü de yalardım, kendini ıslatsa bile yalardım her şeye katlan... Açıklamalar için özür dilerim)))
- These users thanked the author Kova88 for the post (total 4):
- Fargal94, Aslan 123540, Polonya, Lesha Aleshkin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Aquariuss88: ↑30 Aug 2022, 05:25 Ama söyle bana, nereden nereye kadar nasıl ölçüyorsun?
Ayrıca bir sorum daha vardı: Karınız, arkadaşının penisini nasıl gördü? Eğer böyle bir şey derse, önce gözlerimi sabunla yıkardım, sonra belki de ağzımı... Her ne kadar ben de birçok yoldaşımın karısının amlarına bakmaktan mutlu olsam da, sadece ben bakmakla kalmıyordum. ama ben onları okşadım, yaladım ve nüfuz ettim... Bir tür çifte standart elde ediliyor...
Böyle kavramlarla yanlış foruma geldiniz))). Kesinlikle başkalarının siklerini görmeyen biriyle nasıl yaşayabilirsin? Hatta ağzıma ve başka yerlere götürdüm)))
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Karımın büyük penisleri olan iki erkeği vardı. İlki çok uzun zaman önce, yaklaşık 30 yıl önce gerçekleşti, ikincisi ise kelimenin tam anlamıyla geçen yıl başladı. Bu kattaki komşumuz. Karısının söylediğine göre çok büyük bir penisi var. Eşi ne kadar diye sordu, o da 23 olduğunu söyledi. Eşim haftada bir düzenli olarak onu görmeye gidiyor ve bana bunun kendisine zarar vermediğini, aksine daha da fazla dışarı çıkabileceğini söyledi. Eve geldiğinde doğal olarak yıkanıyor ve ben orada büyük bir aletin olduğunu bile hissetmiyorum. Vajina hemen penisime uyum sağlıyor. Orada her şey oldukça sıkı. Ama eşim uzun ve figürü boyuna tekabül ediyor, yani zayıf değil. Ancak başka bir genç kadın aynı adamı görmeye gider. Kendisi iş arkadaşımdır. Uzun ve zayıf değil. Bu kadar devasa bir şeyi içine nasıl sığdırabildiğini bilmiyorum. Belki de evli ve bir çocuğu olduğu için. Üç yaşında bir kızı var. Kendisi doğum izninden yeni döndü. Kocam ve ben normal yaşıyoruz.
Elbette var. Hiç büyük penisli bir erkeğe sahip olmayan ve sadece korkan kadınlar var, ilk deneyimin çok acı verici olduğu kadınlar var, vücudun fizyolojik özelliklerinin buna izin vermediği kadınlar da var ve bir kadın da var. vajinasında büyük bir penis yok. Birçok kişi ortalama büyüklükteki bir penisten memnun olurken, bazıları ortalamadan daha küçük ve hatta küçük bir penise sahip bir erkekten oldukça memnundur.
Karımın büyük penisleri olan iki erkeği vardı. İlki çok uzun zaman önce, yaklaşık 30 yıl önce gerçekleşti, ikincisi ise kelimenin tam anlamıyla geçen yıl başladı. Bu kattaki komşumuz. Karısının söylediğine göre çok büyük bir penisi var. Eşi ne kadar diye sordu, o da 23 olduğunu söyledi. Eşim haftada bir düzenli olarak onu görmeye gidiyor ve bana bunun kendisine zarar vermediğini, aksine daha da fazla dışarı çıkabileceğini söyledi. Eve geldiğinde doğal olarak yıkanıyor ve ben orada büyük bir aletin olduğunu bile hissetmiyorum. Vajina hemen penisime uyum sağlıyor. Orada her şey oldukça sıkı. Ama eşim uzun ve figürü boyuna tekabül ediyor, yani zayıf değil. Ancak başka bir genç kadın aynı adamı görmeye gider. Kendisi iş arkadaşımdır. Uzun ve zayıf değil. Bu kadar devasa bir şeyi içine nasıl sığdırabildiğini bilmiyorum. Belki de evli ve bir çocuğu olduğu için. Üç yaşında bir kızı var. Kendisi doğum izninden yeni döndü. Kocam ve ben normal yaşıyoruz.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Sibiryak89, Mikha77, Alex Alex
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Benimki de daha uzun ve daha kalın olmayı seviyor. 3*19’dan bir meme aldım, bazen anal için penis + fallus sokuyorum (daha ince). Ama ben çok sık sevmiyorum, eşim 30-45 saniyede çok şiddetli boşalıyor ve ardından “offffffff, artık yapmayacağım” diyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Kalın siklerin susturulup amıma girip beni doldurmasını seviyorum

- These users thanked the author Ders for the post (total 3):
- evgen001, Alex Alex, kız kardeş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Eşim de büyük penisleri seviyor.
Onu sık sık 6,5 cm’den daha kalın çeşitli nesnelerle sikiyorum... tek kelimeyle muhteşem, büyüleyici bir manzarayla boşalıyor.
Onu sık sık 6,5 cm’den daha kalın çeşitli nesnelerle sikiyorum... tek kelimeyle muhteşem, büyüleyici bir manzarayla boşalıyor.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
- Alex Alex, Aslan 123540
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
Benimki bundan hoşlanmadı, eğer hafızam yanıltmıyorsa, karımın dediği gibi 22 yaşında bir adamla bir toplantı vardı: böyle bir penisin görüntüsü onu çılgınca tahrik ediyor ve ellerinle dokunmak çok güzel ama sekste hiç etkilenmemişti! Ve tüm pozisyonlar rahat değildir ve hatta bazıları acıtmaktadır!
-
- Sürtünmeler
Benim büyük bir penisim yok, ama o zaman bile, karım evde olmadığında bile Seks yapma havası, onu her zaman incitiyor, çünkü çok uzak, sikimi içeri itiyorum ve o seks havasında olduğunda ve ondan kayganlaştırıcı bir akıntı halinde aktığında, sikim kolayca içeri kayıyor ve o hala bana baskı yapmaya çalışıyor ona daha yakın.
Anlaşılan karınız için de durum aynıydı.
Belki de karınız pek heyecanlı değildi. Yine de, ilk kez büyük bir penisle böyle bir toplantı mı yaptınız, yoksa böyle bir partneri özellikle mi seçtiniz?
Benim büyük bir penisim yok, ama o zaman bile, karım evde olmadığında bile Seks yapma havası, onu her zaman incitiyor, çünkü çok uzak, sikimi içeri itiyorum ve o seks havasında olduğunda ve ondan kayganlaştırıcı bir akıntı halinde aktığında, sikim kolayca içeri kayıyor ve o hala bana baskı yapmaya çalışıyor ona daha yakın.
Anlaşılan karınız için de durum aynıydı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Kadınlar gençliğimden beri benden korkuyorlar (tıpkı benden sonra yürüyüşlerinin eskisi gibi olmayacağını hissetdikleri gibi) Kadın bulmak zor!
https://i.postimg.cc/MTWyRZRh/DSCN8222-resized.jpg
https://i.postimg.cc/MTWyRZRh/DSCN8222-resized.jpg
- These users thanked the author Wiginmakgreger for the post (total 4):
- Mikha77, evgen001, Alex Alex, Satna666
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
Bu ilk buluşma değildi, ama bu partnerle ilk kez, dürüst olmak gerekirse, "boyutlarını" yazarken kimse dikkat etmedi, bu yüzden süreçte her şey netleşti!!))
-
- Sürtünmeler
Neden onları bu kadar korkutuyorsun? büyük boyutta değil.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 3):
- Mikha77, Nelli2000, Lesha Aleshkin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
-
- En güçlü orgazm!
Bu büyük bir boyut değil. Eşim ve ben çok daha fazlasını biliyoruzwiginmakgreger: ↑24 Jul 2023, 14:43 Kadınlar gençliğimden beri benden korkuyorlar (tıpkı benden sonra yürüyüşün eskisi gibi olmayacağı hissine kapılmaları gibi) Kadın bulmak zor!
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Ben de benimkini tatilde bir arkadaşımın evinde kıyafetlerini değiştirirken gördüm. Sonra bana evet olduğunu itiraf etti. Sordum ve şaka olarak bunu nasıl seversin? Çok büyük ve kalın olduğunu, benimkiyle karşılaştırılamayacağını söyledi. Ona sorular sormaya başladım. Onu kucağına almak istediğini söylüyor ve belki de sadece
- These users thanked the author Viktor711 for the post:
- Boynuzlamak!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Kadınların fikirlerinin görünmemesi mümkün mü? Kelimenin tam anlamıyla - kesinlikle...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
-
- En güçlü orgazm!
Eşimin amına giren o siki ilk gördüğümde, oraya girerken amını kıçına kadar parçalayacağını, kalbine ulaşacağını ve duracağını düşünmüştüm. Ama adam onu taşaklarına kadar ittiğinde ve karım da suçluluk duygusuyla gözlerimin içine bakıp biraz utanarak ona el sallamaya başladığında, kelimenin tam anlamıyla delirdim ama karım artık benim bu duruma dikkat etmedi. yakındaydı. Yaklaşık beş dakika boyunca onu sonuna kadar çekti, kadın ona yardım etti ve sonra tekrar bana baktı ve o sırada adam onu kendisine indirdi. Bunun üzerine kadın külotunu bacaklarının arasına gizledi ve kendini yıkamak için banyoya gitti. Böyle bir sikten sonra orada bir kova olacağını düşünmüştüm, ama kedisi hemen normal boyutuna uyum sağladı ve benim aletim zaten daha önce olduğu gibi oraya giriyordu ve oldukça hızlı bir şekilde geldi. Gördüklerinden ve yaşadığı heyecandan olabilir.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Manfred
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Ve kalın ve uzun = ideal)))
5 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
wiginmakgreger, belki Elbette fotoğraf tam anlamıyla başarılı değil... Ama kızların korktuğu silahınızın boyutu nedir?!
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Yine bedenler hakkında - 18 cm’im var, ince değil ama fıçı da değil (kalın değil). Bazı kızlar için çok küçük, bazıları için doğru, hatta eşim için bazı pozisyonlarda acı bile veriyor... 2 çocuk doğurmasına rağmen. Ancak burada yine de fizyolojinin tuhaflıklarına eğilimliyim, çünkü çok genç birkaç kızım vardı, lütfen onların bir tür verici olmadıklarını ve benden önce 1-3 partnerleri olduğunu unutmayın, ama! Gerçekten bacaklarının arasında bir kova vardı, onları gerçekten içeride hissetmedim, sanki bir uçurumdaymış gibi!!! Kızlardan ikisi çok zayıftı ve dar bir leğen kemiğine sahipti... yani herkesin bedenleri farklı, hem erkek hem de kız)
5 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
wiginmakgreger, belki Elbette fotoğraf tam anlamıyla başarılı değil... Ama kızların korktuğu silahınızın boyutu nedir?!
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Yine bedenler hakkında - 18 cm’im var, ince değil ama fıçı da değil (kalın değil). Bazı kızlar için çok küçük, bazıları için doğru, hatta eşim için bazı pozisyonlarda acı bile veriyor... 2 çocuk doğurmasına rağmen. Ancak burada yine de fizyolojinin tuhaflıklarına eğilimliyim, çünkü çok genç birkaç kızım vardı, lütfen onların bir tür verici olmadıklarını ve benden önce 1-3 partnerleri olduğunu unutmayın, ama! Gerçekten bacaklarının arasında bir kova vardı, onları gerçekten içeride hissetmedim, sanki bir uçurumdaymış gibi!!! Kızlardan ikisi çok zayıftı ve dar bir leğen kemiğine sahipti... yani herkesin bedenleri farklı, hem erkek hem de kız)
- These users thanked the author Lesha Aleshkin for the post:
- Veronika
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post