[url=viewtopic.php?t=9943]Bir kız arıyorum[/url] resimlerdeki gibi keyifli vakit geçirmek ve ilişkiler için. Sıcak seks için. Karşılıklı sempati, arzu, fantezi ile. Gizlilik ve bütünlük garanti edilir. Hakkımda 36.182.90 evli değilim, yeterli. Dileklerinizi yazın. Ukrayna’dan. [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/Gtkp5fbh/1615700138-54-p-seks-zhenshchin-s-zhivotnimi-erotika-74.jpg[/img][/url]
Если это реальность то конечно очень интересно какие чувства, удовольствие испытывает дама ? Очень интересно, но думаю рассказать некому. [/quote]есть желание попробовать?)
[quote=niqk post_id=249261 time=1693490455 user_id=218] Peki buradaki zevk duygusu nasıl? İyi bir ücret olmadığı sürece... [/quote] Kabul etmiyorum. Birçok insan bunu insanlardan daha çok seviyor
Arkadaşlar, bunların hepsi berbat, kusura bakmayın. Pek çok şeyi çok iyi anlıyorum: LGBT, BDSM, boynuzlanma (bunu kendim yapıyorum)... genel olarak insanların başına gelen her şeyi. Ama bu... Sen delisin.
Arkadaşlar, bunların hepsi berbat, kusura bakmayın. Pek çok şeyi çok iyi anlıyorum: LGBT, BDSM, boynuzlanma (bunu kendim yapıyorum)... genel olarak insanların başına gelen her şeyi. Ama bu... Sen delisin.
Kadınköle, her biri kendine ait.
Bence boynuzlular deli. Hayvanat bahçesini paylaşmamama rağmen. Ancak başkalarının tuhaflıklarını kendi tuhaflıklarınızla tartışmak tuhaf.
These users thanked the author havlamak for the post (total 3):
[ref=#804000]Kadınköle[/ref], her biri kendine ait. Bence boynuzlular deli. Hayvanat bahçesini paylaşmamama rağmen. Ancak başkalarının tuhaflıklarını kendi tuhaflıklarınızla tartışmak tuhaf.
code: ↑31 Aug 2023, 20:15Kadınköle, her biri kendine ait.
Bence boynuzlular deli. Hayvanat bahçesini paylaşmamama rağmen. Ama başkalarının tuhaflığını kendi tuhaflığınızla tartışmak tuhaf.
Bu tuhaflık değil, sorun benim tanıdığım kişi. Bu muhtemelen gerçek bir acıdır.
[quote=code post_id=249349 time=1693502131 user_id=20301] [ref=#804000]Kadınköle[/ref], her biri kendine ait. Bence boynuzlular deli. Hayvanat bahçesini paylaşmamama rağmen. Ama başkalarının tuhaflığını kendi tuhaflığınızla tartışmak tuhaf. [/quote] Bu tuhaflık değil, sorun benim tanıdığım kişi. Bu muhtemelen gerçek bir acıdır.
Aldatılan!!!: ↑24 Jul 2023, 08:30
Bu durum oldukça yaygındır, yalnızca katılımcılar bunu gizli tutmaya çalışır.
Bir yerlerde zaten yaşlanmış evli bir çiftle ilgili videolarım vardı, iki tane var köpekler ve bu erkekler sırayla bir kadını sikiyor ve koca bir video çekiyor, erkeklerin daha hızlı içeri girmesine yardımcı oluyor, bazen erkek karısını siktiğinde ve ağzından siktiğinde o da katılıyor, bazen tam tersi, kadın da erkekleri emiyor ve kocası onu sikiyor.
Demek ki çiftin uyumlu ve mutlu bir hayatı var.
Bu tür çiftler oldukça fazla. Hatta uzun yıllardır tanıdığım bir çiftin erkek köpekleri vardı ama görünüşe bakılırsa vakit kaybetmişler ve bu şekilde seks yapmaya çok geç karar vermişler ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar erkek köpeğe kendi üstüne atlamayı öğretemediler. Kocası erkeğin penisini dik tuttuğunda, kendilerini köpeğin penisiyle mastürbasyon yapmakla sınırladılar, üzerine oturdular. bir köpeği emdi.
Evet. Bu fenomen çok gizlidir. Aynen böyle. Ancak gerçekliğime dayanarak bu konunun nadir olmadığını söyleyebilirim. En azından arkadaş çevremden. 2011’den 2016’ya kadar St. Petersburg’da yaşadım. Orada bir kız tanıyordum. Bir Rottweiler’ı var. Buna nasıl ulaştığını sorduğumda? Yalnız olduğu için böyle olduğunu söyledi. Başladım, büyüdüm, bir gün bir video izledim ve ben de denemeye karar verdim. Çok uzun sürdüğünü söyledi. Artık kimseyle yaşamıyor. Ama bir erkekle nasıl geçinilir ve açıklanır... peki, diyor ve neden? Görmek istedim. Söz verdi ama onunla bağlantımızı kaybettik ve ben çoktan ayrıldım. Onunla bizim ve onun organizasyonunun bulunduğu kurumsal bir partide tanıştım. Orada sarhoşun altında. O zamanlar oldukça sarhoştu. Ben de ona "Bana söylemekten korkmuyor musun?" diye sordum. Ve o sadece bana kim inanacaklarını söyledi.)))
Ben de zaman zaman buna benzer videolar izliyorum. Atlar var, hayır, hayır, orası çok güzel, çok sağlıklı.
[quote=Aldatılan!!! post_id=233482 time=1690176627 user_id=18852] Bu durum oldukça yaygındır, yalnızca katılımcılar bunu gizli tutmaya çalışır. Bir yerlerde zaten yaşlanmış evli bir çiftle ilgili videolarım vardı, iki tane var köpekler ve bu erkekler sırayla bir kadını sikiyor ve koca bir video çekiyor, erkeklerin daha hızlı içeri girmesine yardımcı oluyor, bazen erkek karısını siktiğinde ve ağzından siktiğinde o da katılıyor, bazen tam tersi, kadın da erkekleri emiyor ve kocası onu sikiyor. Demek ki çiftin uyumlu ve mutlu bir hayatı var. Bu tür çiftler oldukça fazla. Hatta uzun yıllardır tanıdığım bir çiftin erkek köpekleri vardı ama görünüşe bakılırsa vakit kaybetmişler ve bu şekilde seks yapmaya çok geç karar vermişler ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar erkek köpeğe kendi üstüne atlamayı öğretemediler. Kocası erkeğin penisini dik tuttuğunda, kendilerini köpeğin penisiyle mastürbasyon yapmakla sınırladılar, üzerine oturdular. bir köpeği emdi. [/quote] Evet. Bu fenomen çok gizlidir. Aynen böyle. Ancak gerçekliğime dayanarak bu konunun nadir olmadığını söyleyebilirim. En azından arkadaş çevremden. 2011’den 2016’ya kadar St. Petersburg’da yaşadım. Orada bir kız tanıyordum. Bir Rottweiler’ı var. Buna nasıl ulaştığını sorduğumda? Yalnız olduğu için böyle olduğunu söyledi. Başladım, büyüdüm, bir gün bir video izledim ve ben de denemeye karar verdim. Çok uzun sürdüğünü söyledi. Artık kimseyle yaşamıyor. Ama bir erkekle nasıl geçinilir ve açıklanır... peki, diyor ve neden? Görmek istedim. Söz verdi ama onunla bağlantımızı kaybettik ve ben çoktan ayrıldım. Onunla bizim ve onun organizasyonunun bulunduğu kurumsal bir partide tanıştım. Orada sarhoşun altında. O zamanlar oldukça sarhoştu. Ben de ona "Bana söylemekten korkmuyor musun?" diye sordum. Ve o sadece bana kim inanacaklarını söyledi.))) Ben de zaman zaman buna benzer videolar izliyorum. Atlar var, hayır, hayır, orası çok güzel, çok sağlıklı.
Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). İşte sikişiyor, çok eğlendiği belli, hoşuna gidiyor, aman tanrım.
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 3):
Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). İşte sikişiyor, çok eğlendiği belli, hoşuna gidiyor, aman tanrım.
Dinozzz: ↑15 Jan 2024, 19:41
Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). Sadece eğlence için sikiştiğini görebiliyorsun, bundan çok hoşlanıyor.
Bu doğru. Ev ödevi bir konudur. Oradaki her şey çok gerçek, gerçek. Ne hakkında yazıyorsun?
[quote=Dinozzz post_id=320497 time=1705336867 user_id=10077] Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). Sadece eğlence için sikiştiğini görebiliyorsun, bundan çok hoşlanıyor. [/quote] Bu doğru. Ev ödevi bir konudur. Oradaki her şey çok gerçek, gerçek. Ne hakkında yazıyorsun?
Dinozzz: ↑15 Jan 2024, 19:41
Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). Sadece eğlence için sikiştiğini görebiliyorsun, bundan çok hoşlanıyor.
Bu doğru. Ev ödevi bir konudur. Oradaki her şey çok gerçek, gerçek. Ne hakkında yazıyorsun?
[quote=Evgeniy80 post_id=320500 time=1705337036 user_id=3376] [quote=Dinozzz post_id=320497 time=1705336867 user_id= 10077] Video izlemeyi seviyorum ama sadece ev videoları, prodüksiyon bir şekilde aynı değil. Ama aynı zamanda kırmızı boynuz takmayı seven bir şeytan da var (tabiri caizse kuralın bir istisnası). Sadece eğlence için sikiştiğini görebiliyorsun, bundan çok hoşlanıyor. [/quote] Bu doğru. Ev ödevi bir konudur. Oradaki her şey çok gerçek, gerçek. Ne hakkında yazıyorsun? [/quote] Bulacağım ve buraya bir fotoğraf paylaşacağım
[size=85][color=green]9 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [url =https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/66zd3gHc/333333333333.jpg[/img][/url]
Merhaba. Çok geçmeden hayvanat bahçeleriyle ilgili düşünceler beni heyecanlandırmaya başladı. Bu konuda tecrübesi olan birini bulmak istiyorum. Denemek için büyük bir arzu var.