Dalmaya başladığın için iyi iş çıkardın. Neden kendine ve ona eziyet ediyorsun? Öyleyse birbirinizin tadını sağlıkla çıkarın.
20 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Anya1988: ↑17 Apr 2022, 20:57
34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık penisini görüyorum, spermleri fark etmeye başladım külotum ve dün uyandım ve kendimi battaniyenin üzerinde spermle gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu ne yapmalıyım ve bu normal mi, dürüst olmak gerekirse, Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında
Sormaya utanıyorum, hâlâ içine boşaldı mı?
These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
Dalmaya başladığın için iyi iş çıkardın. Neden kendine ve ona eziyet ediyorsun? Öyleyse birbirinizin tadını sağlıkla çıkarın.
[size=85][color=green]20 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Anya1988 post_id=65340 time=1650218252 user_id=6642 ] 34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık penisini görüyorum, spermleri fark etmeye başladım külotum ve dün uyandım ve kendimi battaniyenin üzerinde spermle gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu ne yapmalıyım ve bu normal mi, dürüst olmak gerekirse, Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında [ /quote] Sormaya utanıyorum, hâlâ içine boşaldı mı?
Anya1988: ↑25 Jun 2022, 11:55
Duştan sonra çıplak olarak yanına gittim ve isteyip istemediğini sordum, ilk başta anlamadı ama sonra kabul etti, seks harikaydı
harika. Bitirdi mi?
These users thanked the author Barmeley for the post:
[quote=Anya1988 post_id=80247 time=1656147337 user_id=6642] Duştan sonra çıplak olarak yanına gittim ve isteyip istemediğini sordum, ilk başta anlamadı ama sonra kabul etti, seks harikaydı [/quote]harika. Bitirdi mi?
Ah kahretsin çığlık atamıyorum onu en kötü on yıl içinde evsiz bir insana verirdin)) ve unutma pek çok anne oğullarını ister, ancak 1 bu, oğlunun daha olgun olduğu ve gerekli olmayan hiçbir şeyi ağzından kaçırmamak için anladığı zamandır. 2 her anne, o yaşta küçük çocuğun basitçe şunu söylemesinden korkacaktır: hakkında bir anatomi dersi ve vajinanın ne olduğunu biliyorum, annemin vajinasına dokundum ve çişini oraya koydum! Ve bu anneyi siktim ama genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve böyle bir şeye gitmiyor bile siteler! %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor!
These users thanked the author MISTER_COCK for the post (total 5):
Ah kahretsin çığlık atamıyorum😆 onu en kötü on yıl içinde evsiz bir insana verirdin)) ve unutma pek çok anne oğullarını ister, ancak 1 bu, oğlunun daha olgun olduğu ve gerekli olmayan hiçbir şeyi ağzından kaçırmamak için anladığı zamandır. 2 her anne, o yaşta küçük çocuğun basitçe şunu söylemesinden korkacaktır: hakkında bir anatomi dersi ve vajinanın ne olduğunu biliyorum, annemin vajinasına dokundum ve çişini oraya koydum! Ve bu anneyi siktim😁 ama genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve böyle bir şeye gitmiyor bile siteler! %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor!
Evet, seninle konuşurdum... Bir keresinde sarhoş [/url] cesaretini topladı ve annemden bana yardım etmesini ve benimle seks yapmasını istedi, Tanrım, o kadar korkmuştu ki...
Evet, seninle konuşurdum... Bir keresinde [url=viewtopic.php?t=4394]sarhoş [/url] cesaretini topladı ve annemden bana yardım etmesini ve benimle seks yapmasını istedi, Tanrım, o kadar korkmuştu ki...
[quote=Salmyr post_id=79282 time=1655864889 user_id=1515] Sonunda teyzem bu yüzden beni yaktı... [/quote]Karım yeğenini yaktı. Durumu avantaja çevirmedi, müdahale etti. Bu beni çok kızdırdı.
MISTER_COCK: ↑09 Jul 2022, 16:30
Kahretsin çığlık atamıyorum onu en kötü on yıl içinde evsiz birine verirdin) ) ve birçok annenin oğullarını istediğini unutmayın, ancak 1 bu, oğlunun daha olgun olduğu ve gerekli olmayan hiçbir şeyi ağzından kaçırmamak için anladığı zamandır 2 her anne, o yaşta küçük çocuğun basitçe şunu söylemesinden korkacaktır: hakkında bir anatomi dersi ve vajinanın ne olduğunu biliyorum, ben annemin vajinasıyım ve ona dokundum ve amcığı oraya yapıştırdım! Ve bu anneyi siktim ama genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve böyle bir şeye gitmiyor bile siteler! Bunların %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor!
Acaba başkalarını kendiniz mi yargılıyorsunuz? O yüzden unutmayın, herkes böyle değildir ve çenesini kapalı tutamaz.
[quote=MISTER_COCK post_id=85572 time=1657373440 user_id=8172] Kahretsin çığlık atamıyorum😆 onu en kötü on yıl içinde evsiz birine verirdin) ) ve birçok annenin oğullarını istediğini unutmayın, ancak 1 bu, oğlunun daha olgun olduğu ve gerekli olmayan hiçbir şeyi ağzından kaçırmamak için anladığı zamandır 2 her anne, o yaşta küçük çocuğun basitçe şunu söylemesinden korkacaktır: hakkında bir anatomi dersi ve vajinanın ne olduğunu biliyorum, ben annemin vajinasıyım ve ona dokundum ve amcığı oraya yapıştırdım! Ve bu anneyi siktim😁 ama genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve böyle bir şeye gitmiyor bile siteler! Bunların %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor! [/quote] Acaba başkalarını kendiniz mi yargılıyorsunuz? O yüzden unutmayın, herkes böyle değildir ve çenesini kapalı tutamaz. 😏
Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13
yaşında, peki daha ne bekliyorsun? Oğlunuzu mutlu edelim, oğlunuzla uyuyun
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
eher şey yolunda gitti
size şunu söyleyelim
25 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
MISTER_COCK: ↑09 Jul 2022, 16:30
in genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve bu tür sitelere bile gitmiyor! Buradakilerin %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor!
bir sınıf arkadaşı abla seks öğretiyordu, 7 kişiydik ve inanmadık Her şeyi onun uydurduğunu sanıyorduk. Ayrıca kız kardeşinin birçok evli erkekle yattığını ve her şeyi yazdığı bir günlük tuttuğunu söyledi. Günlüğü göster diyoruz ve kontrol edeceğiz, gerçekten günlüğünü getirmiş, cinsiyetiyle ilgili epeyce giriş vardı ve çıplak olduğu birkaç düzine fotoğraf vardı, çok sabunluydu. Aşıktım, o benim seks öğretmenimdi, o 18 yaşındaydı ve biz de 13 yaşındaydık. Küçük göğüslü sarışın, yaklaşık 0,5 boy, Lesya Maslovaya havalı bir kızdı, yazık gitti, kardeşi ve oğlu onu öldürdüler. Annesini de sikti ve neredeyse herkes onu uzun diliyle tanıyordu. Çenesini nasıl kapalı tutacağını bilmiyordu ve bu yüzden sık sık yüzüne yumruk atıyordu.
[quote=Anya1988 post_id=65340 time=1650218252 user_id=6642] Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 [/quote] yaşında, peki daha ne bekliyorsun? Oğlunuzu mutlu edelim, oğlunuzla uyuyun
[size=85][color=green]7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Anya1988 post_id=79566 time=1655937444 user_id =6642] eher şey yolunda gitti [/quote] size şunu söyleyelim
[size=85][color=green]25 dakika 32 saniye sonra gönderilir:[/color ][/size] [quote=MISTER_COCK post_id=85572 time=1657373440 user_id=8172] in genel olarak bunu yaşayanlar sessizce oturuyor ve bu tür sitelere bile gitmiyor! Buradakilerin %99’u sadece isteyen ve hayal kuranlardan oluşuyor! [/quote] bir sınıf arkadaşı [url=viewtopic.php?t=7477]abla[/url] seks öğretiyordu, 7 kişiydik ve inanmadık Her şeyi onun uydurduğunu sanıyorduk. Ayrıca kız kardeşinin birçok evli erkekle yattığını ve her şeyi yazdığı bir günlük tuttuğunu söyledi. Günlüğü göster diyoruz ve kontrol edeceğiz, gerçekten günlüğünü getirmiş, cinsiyetiyle ilgili epeyce giriş vardı ve çıplak olduğu birkaç düzine fotoğraf vardı, çok sabunluydu. Aşıktım, o benim seks öğretmenimdi, o 18 yaşındaydı ve biz de 13 yaşındaydık. Küçük göğüslü sarışın, yaklaşık 0,5 boy, Lesya Maslovaya havalı bir kızdı, yazık gitti, kardeşi ve oğlu onu öldürdüler. Annesini de sikti ve neredeyse herkes onu uzun diliyle tanıyordu. Çenesini nasıl kapalı tutacağını bilmiyordu ve bu yüzden sık sık yüzüne yumruk atıyordu.
34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık penisini görüyorum, külotumda sperm fark etmeye başladım, ve dün uyandım ve bunu battaniyemin sperminde gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu: ne yapmalıyım ve bu normal mi, dürüst olmak gerekirse, hiç sahip olmadım uzun süredir seks yapıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında
[quote=Anya1988 post_id=65340 time=1650218252 user_id=6642] 34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık penisini görüyorum, külotumda sperm fark etmeye başladım, ve dün uyandım ve bunu battaniyemin sperminde gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu: ne yapmalıyım ve bu normal mi, dürüst olmak gerekirse, hiç sahip olmadım uzun süredir seks yapıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında [/quote] Peki, oğlunuza şimdiden ne verdiniz?
34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık onun gafını görüyorum, fark etmeye başladım külotumda sperm vardı ve dün uyandığımda battaniyemde sperm olduğunu gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu ne yapmalıyım ve dürüst olmak gerekirse bu normal mi? Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında
peki, oğlunuza zaten ne verdiniz?
Hayır, yeni külot aldım ve mümkün olan her yere koydum
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
[quote=Tenos post_id=233680 time=1690198416 user_id=10138] [quote=Anya1988 post_id=65340 time=1650218252 user_id= 6642] 34 yaşındayım, kocamdan 10 yıldır boşandım, oğlumun nasıl mastürbasyon yaptığını çok sık fark etmeye başladım, sabahları çok sık onun gafını görüyorum, fark etmeye başladım külotumda sperm vardı ve dün uyandığımda battaniyemde sperm olduğunu gördüm, oğlumun yaşına göre oldukça büyük bir penisi var, bana gelince, soru şu ne yapmalıyım ve dürüst olmak gerekirse bu normal mi? Uzun zamandır seks yapmıyorum ve oğlumu sikmek istiyorum, o 13 yaşında [/quote] peki, oğlunuza zaten ne verdiniz? [/quote] Hayır, yeni külot aldım ve mümkün olan her yere koydum
[/quote][quote=Tenos post_id=233680 time=1690198416 user_id= 10138] Peki, oğlunuza zaten ne verdiniz? [/quote] O, verdiğini zaten yazdı. Hatta önceki sayfada nasıl olduğunu yazdım. Onlarla her şey yolunda. Dikkatlice bakın. 😁
[quote=rmt post_id=234022 time=1690255266 user_id=1184] Daha dikkatli bakın. [/quote] Yine dikkati ve anlamı anlamayı öğretmeye karar verdiniz??? :ROFL: :ROFL: :ROFL:
İnsanların nasıl böyle bir davranışta bulunduğunu anlamıyorum: oğul ve anne yerine.
Kayınvalideme asılmaya çalışıyordum... Havaya ihtiyacı olduğu gibi sekse de ihtiyacı olduğunu biliyorum. O olmadan yaşayamaz. Ama benimle seks yapmayı reddediyor. Onun için tabuyum.
Kısmen ona katılıyorum. Bundan sonra kızının gözlerine nasıl bakacaktı?
İnsanların nasıl böyle bir davranışta bulunduğunu anlamıyorum: oğul ve anne yerine. Kayınvalideme asılmaya çalışıyordum... Havaya ihtiyacı olduğu gibi sekse de ihtiyacı olduğunu biliyorum. O olmadan yaşayamaz. Ama benimle seks yapmayı reddediyor. Onun için tabuyum. Kısmen ona katılıyorum. Bundan sonra kızının gözlerine nasıl bakacaktı?
[quote=rmt post_id=234140 time=1690276814 user_id=1184] Bazen gereklidir [/quote] İşle ilgili ise gereklidir. Ve eğer siz de mantık ve gramer konusunda zorluk çekiyorsanız, o zaman böyle bir ders.... *x)
Vadim77: ↑25 Jul 2023, 12:59
Ve eğer kendiniz de mantıkla ilgili zorluklar yaşıyorsanız ve
Peki, ordudaki hizmetiniz sırasında olup biten her şey bir aceminin hizmet ömrüne uyuyorsa peki sana mantığı anlatayım mı? Bu yüzden konu hakkında daha fazla cevap vermedim, çünkü anlamsız.
Eh, konuşacak bir şey kalmadığında dilbilgisi ile ilgili bir şarkı başlatıyorlar.
[quote=Vadim77 post_id=234160 time=1690279177 user_id=5167] Ve eğer kendiniz de mantıkla ilgili zorluklar yaşıyorsanız ve [/quote] Peki, ordudaki hizmetiniz sırasında olup biten her şey bir aceminin hizmet ömrüne uyuyorsa peki sana mantığı anlatayım mı? Bu yüzden konu hakkında daha fazla cevap vermedim, çünkü anlamsız. Eh, konuşacak bir şey kalmadığında dilbilgisi ile ilgili bir şarkı başlatıyorlar. 😏
rmt: ↑25 Jul 2023, 14:16
ordudaki hizmetiniz sırasında olan her şey acemi askerin hizmet ömrüne uyar
Doğru; herkesin kendi hizmet ömrü vardır, hem acemi ve general ve bu dönemde başına gelen HER ŞEY buna uyuyor. :evet:
Yoksa yine kafanızda özel bir zaman dilimi mi var?
Örneğin, özel insanlara yönelik bir eğitim kurumunda okumadınız normal mantık ve cümle yapısı sizin için kesinlikle anlaşılmaz mı?
Evet ise, bunda utanılacak bir şey yok, sadece kendinizin anlamadığı şeyleri başkalarına öğretmemelisiniz :evet:
[quote=rmt post_id=234181 time=1690283811 user_id=1184] ordudaki hizmetiniz sırasında olan her şey acemi askerin hizmet ömrüne uyar [/quote] Doğru; herkesin kendi hizmet ömrü vardır, hem acemi ve general ve bu dönemde başına gelen HER ŞEY buna uyuyor. :evet: Yoksa yine kafanızda özel bir zaman dilimi mi var? :ROFL: :ROFL: :ROFL: Örneğin, özel insanlara yönelik bir eğitim kurumunda okumadınız normal mantık ve cümle yapısı sizin için kesinlikle anlaşılmaz mı? Evet ise, bunda utanılacak bir şey yok, sadece kendinizin anlamadığı şeyleri başkalarına öğretmemelisiniz :evet:
13 yaşımdayken anneme zaten bir kadın olarak bakıyordum. Onu sık sık gözetliyordum. Gevşeme zaten çok sertti.
Daha sonra bana mastürbasyon yaptığımı gördüğünü ve bunun onu çok heyecanlandırdığını itiraf etti.
These users thanked the author Esnek for the post:
13 yaşımdayken anneme zaten bir kadın olarak bakıyordum. Onu sık sık gözetliyordum. Gevşeme zaten çok sertti. Daha sonra bana mastürbasyon yaptığımı gördüğünü ve bunun onu çok heyecanlandırdığını itiraf etti.
Vadim77: ↑25 Jul 2023, 19:40
Aynen öyle - hem acemi hem de general herkesin kendi hizmet süresi vardır ve bu süre içinde başına gelen HER ŞEY bu süreye uyar.
Acaba ne yazdığınızı anladınız mı? Gerçekten mantıkla ilgili bir sorununuz var. Bu nedenle sebepsiz yere gülmek aptallığın işaretidir. Acemi bir acemidir çünkü hizmet ömrünün BAŞLANGICINDADIR. Ve başlangıcın tam bir dönem olması mümkün değildir. Bunun tersi, yolun başlangıcının yolun tamamı olduğunu söylemek gibidir. Sadece, kusura bakma, aptallığını kabul etmek istemiyorsun.
[quote=Vadim77 post_id=234336 time=1690303228 user_id=5167] Aynen öyle - hem acemi hem de general herkesin kendi hizmet süresi vardır ve bu süre içinde başına gelen HER ŞEY bu süreye uyar. [/quote] Acaba ne yazdığınızı anladınız mı? Gerçekten mantıkla ilgili bir sorununuz var. Bu nedenle sebepsiz yere gülmek aptallığın işaretidir. Acemi bir acemidir çünkü hizmet ömrünün BAŞLANGICINDADIR. Ve başlangıcın tam bir dönem olması mümkün değildir. Bunun tersi, yolun başlangıcının yolun tamamı olduğunu söylemek gibidir. Sadece, kusura bakma, aptallığını kabul etmek istemiyorsun.
:bel_flag: Bazen bu forumu okuyorum ve şimdi muhtemelen çılgın arzularımı ve fantezilerimi gizli olarak paylaşmanın zamanı geldi. 42 yaşındayım, özgür bir kadınım, hayranlarım var, ilgilenilmiyor....
Last post
. 13 yaşındaki bir zavallı tarafından söylenmiş gibi görünüyor
Oğlumun gece ben uyurken mastürbasyon yaptığını fark ettim, nasıl tepki vermeliyim?
Last post
Sokağın karşısındaki komşum Galka’yı hatırlıyorum, her gün okuldan eve giderken o yürürken bitirme görevim vardı ve bu birkaç yıl boyunca her gün bir kez baktım ve o. göbeği vardı)))
Meryem Ana gibi...
Oğlum geceleri üzerimde mastürbasyon yapıyor, külotumu kenara çekiyor ve bazen tam klitorisimin üzerine mastürbasyon yapıyor, nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, yine de bu kendimi boşalmama sebep...
Last post
:angel: Mastürbasyon yaparken nasıl göründüğünü görmek istiyorum Sana boşalmak istiyorum
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Kaba ve heyecan verici konular hakkında sohbet etmeyi seviyorsunuz
Herkese selam. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun...
Last post
vit123 ve lütfen videolarınızı bana gönderin! Sana yalvarıyorum. PM’de. Eğer sizin için daha uygunsa, size bir e-posta yazacağım.
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum.. Evli bir kadınım, 37 yaşındayım, bir oğlumuz var, o da 21 yaşında. Eşimle benim de oğlumuzla mükemmel bir ilişkimiz var. Çocuğumu hiç görmedim. cinsel bir nesne...