niqk: ↑06 Jul 2021, 20:31
niqk, çünkü karşılığında oral seks talep edeceğinden korkuyorum! Bunu sordum - cunnilingus’a izin vermek ama yanıt olarak hiçbir şey vermemek mümkün mü? Yoksa yetişkin bir adam buna böyle dayanamaz mı?
Çok tatlısın! Bence onun oral seks yapmasına izin verirseniz ve ayrıca ne kadar zevk aldığınızı açıkça gösterirseniz, o zaman iş oral sekse bile gelmeyebilir! Son çare olarak kafasını yalayın - çıplak! - ve yürekten mastürbasyon yapacaksın! Sevinçle üzerinize boşalacak!
Cevaba kesinlikle katılıyorum. Şimdilik bunu yapıyorum ve her şey bana ve ona yakışıyor. Her ne kadar emmekten çılgınca tahrik olsam da, elbette bu herkes için geçerli.
15 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Seninle ilgili her şey bir şekilde tuhaf, acı verici derecede karmaşık.
Ve eğer ben buysam ve eğer o buysa... Ve eğer...
Daha basit olun, bu kadar endişelenmeyin, vücudunuzu dinleyin, o size hangi yöne hareket etmeniz gerektiğini söyleyecektir.
Sana cunnilingus yapsın, en azından bununla başla, onun da kendini boşaltma isteği duyması doğal, eğer normal bir erkekse sadece kendini değil onu da düşün. İlk önce bunu ellerinizle, nazikçe, parmaklarınızla yapın, sperm spreyine doğru getirin, bunda biraz heyecan hissedin, sürecin kendisinden gelen heyecanı hissedin ve sonra duygularınız size bir sonraki adımın ne olduğunu söyleyecektir. Önemli olan, cinsiyetinizdeki zevkin karşılıklı olmasıdır. Bu benim görüşüm.