Cunnilingus’a izin verilmeli mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Oral sekse izin verilmeli mi?

Unread post by Saç gömlek »

niqk: 07 Jul 2021, 18:20 Neredeyse sana katılıyorum. Neredeyse çünkü zamanımızda sadece am değil, aynı zamanda sik de pazarlığın konusu haline geldi! Ve genel olarak zemin! Ve cinsel ilişkiler! Sadece fahişeler ortaya çıkmadı, aynı zamanda zengin gey erkekleri memnun eden fahişeler de ortaya çıktı. Kocalar eşlerini zengin aşıklara ayarlarlar. Ve aptallar
cinsiyetlerini ruh hallerinin etkisi altında değiştirirler: bugün kız olacağım, yarın erkek olacağım ve sonra... - Biraz daha düşüneceğim! Ve bu hiçbir ikiyüzlülük olmadan! Ve elbette romantizm olmadan! Özel olarak belirli avantajlara dayalı!
Bir şey seni rahatsız etti...
Tüm iyiliğe, tüm kötülüğe karşı.
:-)
Attis
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Attis »

Ben de yaşadım, sana da yaptılar mı?
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

niqk: 06 Jul 2021, 20:31
niqk, çünkü karşılığında oral seks talep edeceğinden korkuyorum! Bunu sordum - cunnilingus’a izin vermek ama yanıt olarak hiçbir şey vermemek mümkün mü? Yoksa yetişkin bir adam buna böyle dayanamaz mı?
Çok tatlısın! Bence onun oral seks yapmasına izin verirseniz ve ayrıca ne kadar zevk aldığınızı açıkça gösterirseniz, o zaman iş oral sekse bile gelmeyebilir! Son çare olarak kafasını yalayın - çıplak! - ve yürekten mastürbasyon yapacaksın! Sevinçle üzerinize boşalacak!
Cevaba kesinlikle katılıyorum. Şimdilik bunu yapıyorum ve her şey bana ve ona yakışıyor. Her ne kadar emmekten çılgınca tahrik olsam da, elbette bu herkes için geçerli.

15 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Seninle ilgili her şey bir şekilde tuhaf, acı verici derecede karmaşık.
Ve eğer ben buysam ve eğer o buysa... Ve eğer...
Daha basit olun, bu kadar endişelenmeyin, vücudunuzu dinleyin, o size hangi yöne hareket etmeniz gerektiğini söyleyecektir.
Sana cunnilingus yapsın, en azından bununla başla, onun da kendini boşaltma isteği duyması doğal, eğer normal bir erkekse sadece kendini değil onu da düşün. İlk önce bunu ellerinizle, nazikçe, parmaklarınızla yapın, sperm spreyine doğru getirin, bunda biraz heyecan hissedin, sürecin kendisinden gelen heyecanı hissedin ve sonra duygularınız size bir sonraki adımın ne olduğunu söyleyecektir. Önemli olan, cinsiyetinizdeki zevkin karşılıklı olmasıdır. Bu benim görüşüm.
These users thanked the author Tanuşka for the post:
annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Doğru görüş!!! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Tanuşka