Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.
-
Автор темыPopülatör
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 6 months
Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.
Genç kızların, emeklilik yaşındaki gevşek erkeklere karşı nasıl bir gençlik tutkusu var?!
Belki de bu, gençliklerinde olmayan baba bakımıyla bir şekilde bağlantılıdır?!
Biri yaşlı adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
Belki de bu, gençliklerinde olmayan baba bakımıyla bir şekilde bağlantılıdır?!
Biri yaşlı adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Genç kızların ne kadar tuhaf bir tutkuları var.
vb. her yerde var. Ama bu tamamen saçmalık))Tamerlan: ↑22 Jul 2023, 13:15Bunun nedeni birçok kişinin para. Bunu genç kızlarla paylaşmaya hazırlar))))))))))))))))))))))))))Genç kızların emeklilik yaşındaki gevşek erkeklere karşı ne tür bir genç tutkusu var?!
Belki de bu bir şekilde gençliklerinde olmayan baba bakımıyla bağlantılıdır?!
Biri yaşlı bir adam tarafından (becerilmek) istediğini itiraf etti!!
- These users thanked the author Didudo for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Hiç bu kadar tutku olmamıştı... Çıktığım en yaşlı (o zamanlar bana öyle geliyordu) adam 30 yaşındaydı ve ben o zamanlar 21-22 yaşlarındaydım.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Size kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim; herhangi biriyle her yerde tanışabilirsiniz. Alışveriş Merkezinde, sinemada, tiyatroda, trende, sahilde şık kızlarla tanışmak zorunda kaldım... Elbette bu tanıdıkların hepsi yatakta bitmedi - bu kuraldan çok istisnaydı. Bazı hoş durumlar olsa da
bir kızla tanıştığımda tüm tatilimi onun annesini becererek geçirdim. Ve annem işin ortasındaydı! Ve tatilden sonra
bir süre seks için buluşmaya devam ettik..
bir kızla tanıştığımda tüm tatilimi onun annesini becererek geçirdim. Ve annem işin ortasındaydı! Ve tatilden sonra
bir süre seks için buluşmaya devam ettik..
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayır, korkmuyorum. Çok şeyim var. kusura bakmayın, emebildiği kadar emsin. Mümkünse neden paylaşmıyorsunuz?
- These users thanked the author Çamur çekici for the post:
- Aşka Dokunmak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
35 saniye sonra gönderildi:
Bana öyle geliyor ki, kurumsal etkinliklerde veya bir tür ortak gezilerde bile, karşılıklı sempati olsa bile, çok farklı yaşlardaki iki kişinin toplum içinde flört etmesi pek mümkün değil. Kim daha büyükse genellikle daha akıllıdır ve bu nedenle bu tür oyunları hızla durdurur ve dışarıdan gelenlerin takım dışında ne yapacaklarını bilmeleri pek mümkün değildir.Markul: ↑22 Jul 2023, 12:44 Ben de gördüğüm, duyduğum, okuduğum (burada değil), başkalarının paylaştıklarından yola çıkarak anlatıyorum. Anılarımdan bir şey - aynı yaştaki kızlar / kadınlar kendinden büyük erkeklerle flört etmekten her zaman kaçınırlar - bunu gençliğimden bu güne kadar gözlemledim. Tam tersi olanlarla ilgili hikayeler yalnızca burada okunabilir ve buradaki her iki kişinin de geniş bir hayal gücü olduğu göz önüne alındığında, bunun bir norm olabileceğine ve çok da büyük bir istisna olmadığına pek inanmıyorum.
35 saniye sonra gönderildi:
Kendine güvenen bir genç adam.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Bir çeşit idealleştirilmiş bakış açısı, kusura bakmayın. İnsanlar çoğu zaman düşündüğümüzden çok daha tembel ve basittir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
İletişimde - bu kesin! Ve yatakta: Tecrübeli bir adam ne yapabileceğini tam olarak bilir, çok pratik yapar. Ve yapamadığı şeyi ustaca atlayacaktır. Deneyimli bir erkek, tamamen istatistiksel olarak, bir kadının ne istediğini daha kolay anlayacaktır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Geçit, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Belki. Ancak çoğu zaman özgürce flört edemeyen insanlar ve herkes birisinin eşlerine haber vermesini istemez. Tembellik ve basitlik "iyi dileklerde bulunanlarla" ilgili değildir. Onlar aktif insanlardır, hakikat ve ahlak için ideolojik savaşçılardır.Hooligan Carrie: ↑23 Jul 2023, 23:41 Bir tür idealleştirilmiş görünüm, üzgünüm. İnsanlar genellikle onlar hakkında düşündüğümüzden çok daha tembel ve basittir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Neden birdenbire bunun bir tutku olduğuna karar verdiler? Neden hesaplama ya da sadece şans olmasın?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Yaş ve kapsamlı deneyim her zaman önemli değildir aynı şey aynı. Bilgeliğin her zaman yaşla birlikte gelmediğini. Bazen kişi ne kadar yaşlıysa o kadar aptal olur.
Fakat her halükarda kişi fiziksel formuna ve sağlığına dikkat ederse. Eğer entelektüel olarak gelişirlerse, bu tür insanların yaşı sadece pasaporttadır. Bedenen ve ruhen genç kalıyorlar.
Hooligan Carrie: ↑23 Jul 2023, 23:55İletişimde - bu kesin! Ve yatakta: Tecrübeli bir adam ne yapabileceğini tam olarak bilir, çok pratik yapar. Ve yapamadığı şeyi ustaca atlayacaktır. Tamamen istatistiksel olarak deneyimli bir erkek, bir kadının ne istediğini daha kolay anlayacaktır.
Yaş ve kapsamlı deneyim her zaman önemli değildir aynı şey aynı. Bilgeliğin her zaman yaşla birlikte gelmediğini. Bazen kişi ne kadar yaşlıysa o kadar aptal olur.
Fakat her halükarda kişi fiziksel formuna ve sağlığına dikkat ederse. Eğer entelektüel olarak gelişirlerse, bu tür insanların yaşı sadece pasaporttadır. Bedenen ve ruhen genç kalıyorlar.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
...boş cepler ve kafasında bir sürü hamamböceği...nasıl dönüyor açık...çift mi?)) )))Sevgiye Dokun: ↑21 Jul 2023, 15:19Bu bir stereotip bile değil ama.. Hafifçe söylemek gerekirse, zoraki bir durum. Bunu sadece bir arkadaşın mı söyledi? Belki şaka yapmaya karar vermiştir. Bizim üniversitemizde rivayete göre birileri kendinden büyük hocalarla uğraşıyordu ama aynı rivayete göre sınavlarda kendilerine kolaylıkla puan sağlıyorlardı. Kadın gruplarında çalıştım, konuşacak, erkekleri ve zevklerimizi tartışacak birileri vardı. Yani kimse yok! Bir değil! Yaşlı insanlara ya da sadece çok daha yaşlı erkeklere ilgi duyduğumu ifade etmedim. Tam tersine, eğer koca ya da sevgili çok daha gençse, hatta 20 yaşındaysa bu durum daha çok tercih edilir. Bir kadının genç erkeklerle yakın ilişkiler kurmanın hiçbir anlamı olmadığını söylemesinin büyük ölçüde samimiyetsiz olduğundan şüpheleniyorum. Peki, diğer aynı koşullar altında genç, esnek bir vücudu, kıvrımları ve sarkmaları olmayan pürüzsüz bir cildi ve gençliğin enerjisini yakınınızda hissetmenin çok daha keyifli olduğu gerçekten doğru mu? Bir kadın partneri kadar yaşlıdır.

-
- En güçlü orgazm!
Yaşlıların hamamböcekleri daha da çoğalıyor, özellikle de politika hakkında konuşmaya başladıklarında... Veya artık ne tür gençlerin gittiği hakkında. Ve TS’deki cepler hakkında hiçbir şey söylenmiyor. Yoksa bu, zengin bile olsa bir kadının yalnızca çok parası olanlara bağış yaptığı anlamına mı gelir? Bu arada, gençseniz paranızın olmadığı nasıl bir klişe? Evet ve büyük çocuklar hiçbir yere gitmediler, başka bir yaşlı profesöre lavların nerede yetiştirilmesi gerektiğini açıklayacaklar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Ben de bundan bahsediyorum. Ve konu klinik bir gerontofili vakası gibi görünüyor. Bu olur, bu bir sapmadır ama çok şükür nadirdir. Ve yoldaş hamamböceklerinden bahsetmiyor bile, kadınların 51 yaşın altındaki sevgiliyi tercih edeceği fikrinden çok rahatsız oldu. Yani sana şeker için para vermeyecek ama saatlerce yataktan kalkmana izin vermeyecek biri. Şekeri kendisi alacak.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
51 yaşındaki bir erkek, bir kadını günlerce yataktan kaldırmama konusunda oldukça yetenekli. Eğer fiziksel durumu iyiyse. Her şey erkeğin kendisine ve tabii ki kadına da bağlı.Cyrus Tabor: ↑24 Jul 2023, 14:08Ben de bundan bahsediyorum. Ve konu klinik bir gerontofili vakası gibi görünüyor. Bu olur, bu bir sapmadır ama çok şükür nadirdir. Ve yoldaş hamamböceklerinden bahsetmiyor bile, kadınların 51 yaşın altındaki sevgiliyi tercih edeceği fikrinden çok rahatsız oldu. Yani sana şeker için para vermeyecek ama saatlerce yataktan kalkmana izin vermeyecek biri. Şekeri kendisi alacak.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Murena0314, Kral Kuş, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
tek seferlik maceralar ve ileri görüşlü planlar, şu ya da bu yönde tamamen farklıdır...
Ve bana gelince, tüm seriyi inceledik....
n https://i.postimg.cc/Kc935BVQ/image.jpg
Yoldaş aslında bu tür eylemlerin makullüğünü kastetmişti, başka bir şey değil!Cyrus Tabor: ↑24 Jul 2023, 14:08Ben de bundan bahsediyorum. Ve konu klinik bir gerontofili vakası gibi görünüyor. Bu olur, bu bir sapmadır ama çok şükür nadirdir. Ve yoldaş hamamböceklerinden bahsetmiyor bile, kadınların 51 yaşın altındaki sevgiliyi tercih edeceği fikrinden çok rahatsız oldu. Yani sana şeker için para vermeyecek ama saatlerce yataktan kalkmana izin vermeyecek biri. Şekeri kendisi alacak.
tek seferlik maceralar ve ileri görüşlü planlar, şu ya da bu yönde tamamen farklıdır...
Ve bana gelince, tüm seriyi inceledik....
n https://i.postimg.cc/Kc935BVQ/image.jpg
-
- Nirvana’dayım
Bu bir dizi değildi, sadece aynı şeyi defalarca izledin : kedi1:
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/BQFgwJFj/4.jpg
..kötü ruhtan kurtulun, emeklileri rahatsız etmeyin. ...LENİN’İ GÖRDÜM!))) )))
-
- Nirvana’dayım
)) Ахах, а я только хотела пристать))) К пенсионеру, который видел Ленина)))
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/QMrb1wYR/image.jpg
..вот так , собственными руками уханькал ПОСЛЕДНИЙ ШАНС!)))Marinka: ↑24 Jul 2023, 15:45)) Ахах, а я только хотела пристать))) К пенсионеру, который видел Ленина)))..kötü ruhtan uzaklaşın, emeklileri rahatsız etmeyin....LENİN’İ GÖRDÜM!)))))

https://i.postimg.cc/QMrb1wYR/image.jpg
-
- En güçlü orgazm!
Uzun görüşlü planlar duydum ve her iki yönde de en büyük farkı 20 yaş altında gördüm. Bir kadının daha yaşlı olduğu görülür, ancak kural olarak ilk evliliğinde değildir ve kendi ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmaktadır. Beau Monde’u hesaba katmıyoruz. Ancak tek seferlik maceralar daha büyük bir fark yaratır. Ayrıca her iki yönde de. Bir cüzdanın kalınlığı ve hamamböceklerinin yağ içeriği, şehvetin hüküm sürdüğü onuncu şeydir.
-
- Penetrasyon
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Evet, bundan biraz bahsetmiyorum. Yaşlı erkeklerden hoşlanmayan kadınlar var; onlar genç bir vücut istiyorlar. Ve bu gerçek bazı erkekleri rahatsız ediyor ve çileden çıkarıyor.
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Yani genellikle parası olmayanlar bunun hakkında konuşur. Ama başka sebeplerden dolayı vermiyorlar.Ya da bu, zengin bile olsa bir kadının yalnızca çok parası olanlara verdiği anlamına mı gelir?
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
Bu, düzgün adamları rahatsız etmiyor. Sadece aşağılık kompleksine sahip olanlar.Cyrus Tabor: ↑25 Jul 2023, 08:32Evet, bundan biraz bahsetmiyorum. Yaşlı erkeklerden hoşlanmayan kadınlar var; onlar genç bir vücut istiyorlar. Ve bu gerçek bazı erkekleri rahatsız ediyor ve çileden çıkarıyor.
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:Yani genellikle parası olmayanlar bunun hakkında konuşur. Ama başka nedenlerle bunu onlara vermiyorlar.Ya da bu, zengin bile olsa bir kadının yalnızca çok parası olanlara verdiği anlamına mı gelir?
-
Автор темыPopülatör
- ön sevişme
- Total posts: 132
Farklı durumlar! Bunun gençliğimden beri yaşadığım bazı psiko bozukluklarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum...
- These users thanked the author Popülatör for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
Başka bir şey mi söylüyorum? İşte böyle. Ya adamların parası yok ya da kompleksleri var. Veya her iki sorun aynı anda. O yüzden hakaret kendilerine değil başkasına yapıldığı için kabulleniyorlar. Ve gösterilen sebep en uygun olanıdır. Yani, komplekslerin varlığı ya da para eksikliği değil, kadın açgözlülüğü. Erişilebilir bir şekilde açıklandı mı?
-
- En güçlü orgazm!
Aslında kadınların açgözlülüğü gibi bir olgu tamamen göz ardı edilemez.Cyrus Tabor: ↑26 Jul 2023, 05:46 Gerçekten başka bir şey mi söylüyorum? İşte böyle. Ya adamların parası yok ya da kompleksleri var. Veya her iki sorun aynı anda. O yüzden hakaret kendilerine değil başkasına yapıldığı için kabulleniyorlar. Ve gösterilen sebep en uygun olanıdır. Yani, komplekslerin varlığı ya da para eksikliği değil, kadın açgözlülüğü. Erişilebilir bir şekilde açıklanmış mı?
-
- Nirvana’dayım
Evet, haklısın. Bu adamlar bir sürü komplekse ve para sıkıntısına sahip beleşçilerdir. Onlar için ancak üzülebiliriz.Cyrus Tabor: ↑26 Jul 2023, 05:46Başka bir şey mi söylüyorum? İşte böyle. Ya adamların parası yok ya da kompleksleri var. Veya her iki sorun aynı anda. O yüzden hakaret kendilerine değil başkasına yapıldığı için kabulleniyorlar. Ve gösterilen sebep en uygun olanıdır. Yani, komplekslerin varlığı ya da para eksikliği değil, kadın açgözlülüğü. Erişilebilir bir şekilde açıklanmış mı?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- aryamari, Murena0314
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 1057 Views
-
Last post by Mihaaaa 4