Maksik90: ↑11 Oct 2022, 20:13
belki bana öyle geliyor elbette, ama yakında kalemimi kesinlikle sileceğim
Her şey böyleyse, o zaman silmemelisin kalem, ama annene iyi bak, iltifat et, görüyorsun, bir gün külot giymeyi unutacak"
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Sam_po_sebe: ↑30 Aug 2022, 21:40
İlk değerli makale! Saygılarımla!🫡
Hangi tarafa yaklaşacağımı düşündüm! Ve işte makaleniz! Deneyeceğim! Bir cevap yazacağım
[quote=Maksik90 post_id=120980 time=1665508433 user_id=8622] belki bana öyle geliyor elbette, ama yakında kalemimi kesinlikle sileceğim [/quote]
Her şey böyleyse, o zaman silmemelisin kalem, ama annene iyi bak, iltifat et, görüyorsun, bir gün külot giymeyi unutacak"
[size=85][color=green]1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Sam_po_sebe post_id= 104809 time=1661884800 user_id=8837] İlk değerli makale! Saygılarımla!🫡 Hangi tarafa yaklaşacağımı düşündüm! Ve işte makaleniz! Deneyeceğim! Bir cevap yazacağım [/quote]
LustFromBeyond: ↑12 Oct 2022, 10:03
Eğer her şey böyleyse kalemi silmemelisin ama annene iyi bak, iltifat et, görüyorsun, bir gün külot giymeyi unutacak
Evet iltifat ediyorum dün mesela benden arkadaşına doğum gününde ne hediye alayım diye tavsiye istedi, uzun süre düşünmeden şaka yollu güzel bir iç çamaşırı verelim dedim. seç, zevkimin iyi olduğunu kendin söyledin. yanıt olarak bana öyle kaba bir yanıt verdi ki, senin için seçeceğim, işte bu kadar konu kapandı Ne vereceğimi kendime bulacağım. Burada oturuyorum ve bunun kıskançlık olup olmadığını merak ediyorum
[quote=LustFromBeyond post_id=121117 time=1665558192 user_id=9845] Eğer her şey böyleyse kalemi silmemelisin ama annene iyi bak, iltifat et, görüyorsun, bir gün külot giymeyi unutacak [/quote] Evet iltifat ediyorum dün mesela benden arkadaşına doğum gününde ne hediye alayım diye tavsiye istedi, uzun süre düşünmeden şaka yollu güzel bir iç çamaşırı verelim dedim. seç, zevkimin iyi olduğunu kendin söyledin. yanıt olarak bana öyle kaba bir yanıt verdi ki, senin için seçeceğim, işte bu kadar [url=viewtopic.php?t=8571]konu kapandı [/url] Ne vereceğimi kendime bulacağım. Burada oturuyorum ve bunun kıskançlık olup olmadığını merak ediyorum
LustFromBeyond: ↑19 Oct 2022, 15:55
Hikaye nasıl gelişiyor? Yoksa o andan itibaren hiçbir şey olmadı mı?
o andan itibaren bir konuşma başladı. Ne istediğimi anladı ve bunun olmayacağını da açıkça belirtti. Bana neden böyle davrandığını sorduğumda genç bir kadına ihtiyacım olduğunu görmemi ve anlamamı istediğini söyledi. Sonuç olarak konu kapanmıştır. ama umut değil
[quote=LustFromBeyond post_id=124186 time=1666184152 user_id=9845] Hikaye nasıl gelişiyor? Yoksa o andan itibaren hiçbir şey olmadı mı? [/quote] o andan itibaren bir konuşma başladı. Ne istediğimi anladı ve bunun olmayacağını da açıkça belirtti. Bana neden böyle davrandığını sorduğumda genç bir kadına ihtiyacım olduğunu görmemi ve anlamamı istediğini söyledi. Sonuç olarak konu kapanmıştır. ama umut değil
[quote=Maksik90 post_id=133945 time=1668041110 user_id=8622] ister inanın ister inanmayın. Annem bir kadın ve ben lalalala [/quote] Eh, kanıtlanması gereken de bu. Tebrikler! 👍) Oldukça fazla bakım ve bakım gerektirdi, ancak bu uzun zaman aldı. İşin sonunu getiren çekiç.
[quote=Maksik90 post_id=133945 time=1668041110 user_id=8622] ister inanın ister inanmayın. Annem bir kadın ve ben lalalala [/quote] Senin adına sevindim. Ama artık sadece iç çamaşırıyla kurtulamazsınız.
[quote=Katia post_id=134264 time=1668104740 user_id=8627] Senin adına sevindim. Ama artık sadece iç çamaşırıyla kaçamazsınız. [/quote] Ve umurumda değil. En güzel şeylerin hepsine sahip olacak. İç çamaşırı sipariş ettim bile
Senin adına sevindim. Ama artık sadece iç çamaşırıyla kaçamazsınız.
Ve umurumda değil. En güzel şeylerin hepsine sahip olacak. Ben zaten iç çamaşırı sipariş ettim
Peki beni nasıl ikna etmeyi başardın? Deneyiminizi paylaşın.)
Önceki gönderilerinize bakılırsa yavaş yavaş teslim olsa da son adımı atmaya cesaret edemedi.
[quote=Maksik90 post_id=134277 time=1668107993 user_id=8622] [quote=Katia post_id=134264 time=1668104740 user_id= 8627] Senin adına sevindim. Ama artık sadece iç çamaşırıyla kaçamazsınız. [/quote] Ve umurumda değil. En güzel şeylerin hepsine sahip olacak. Ben zaten iç çamaşırı sipariş ettim [/quote] Peki beni nasıl ikna etmeyi başardın? Deneyiminizi paylaşın.) Önceki gönderilerinize bakılırsa yavaş yavaş teslim olsa da son adımı atmaya cesaret edemedi.
Skf: ↑11 Nov 2022, 13:30
Onu kendi kadının yapmayı nasıl başardın?
Henüz başaramadığımdan değil, sadece yalan söyledim. Sadece gerçeği yazdığınızda, “bilgili, tecrübeli kişilerden” tavsiye istersiniz ve kimsenin sizi umursamadığını anlarsınız, oysa herkes sadece olayın ayrıntılarını ister, anlatır, fotoğraf atar, vesaire. Görüyorsunuz, hepinizi sikeyim, bunu kendim çözeceğim. Her şeyi doğru okuduysanız sanırım tırnak içinde okuryazar ve deneyimli olduklarını görmüşsünüzdür
13 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Yarın ayılırım, belki özür dilerim
[quote=Skf post_id=134522 time=1668162608 user_id=9655] Onu kendi kadının yapmayı nasıl başardın? [/quote] Henüz başaramadığımdan değil, sadece yalan söyledim. Sadece gerçeği yazdığınızda, “bilgili, tecrübeli kişilerden” tavsiye istersiniz ve kimsenin sizi umursamadığını anlarsınız, oysa herkes sadece olayın ayrıntılarını ister, anlatır, fotoğraf atar, vesaire. Görüyorsunuz, hepinizi sikeyim, bunu kendim çözeceğim. Her şeyi doğru okuduysanız sanırım tırnak içinde okuryazar ve deneyimli olduklarını görmüşsünüzdür
[size=85] [color=green]13 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Yarın ayılırım, belki özür dilerim
Rs233: ↑12 Nov 2022, 16:38
Özür dilemeye gerek yok. Her şey tam yerinde!
Ve bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam amacına ulaştığına dair yalan söyledi, şimdi kendine kızıyor ve forum üyelerine kaba davranıyor. Bu arada, ona oldukça anlayışlı davrandı.
PS. Acaba sizi gönderdiklerinde “Her şey yolunda mı?” diyorsunuz, yoksa aralar mı oluyor?
[quote=Rs233 post_id=134926 time=1668260280 user_id=5263] Özür dilemeye gerek yok. Her şey tam yerinde! [/quote] Ve bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam amacına ulaştığına dair yalan söyledi, şimdi kendine kızıyor ve forum üyelerine kaba davranıyor. Bu arada, ona oldukça anlayışlı davrandı. PS. Acaba sizi gönderdiklerinde “Her şey yolunda mı?” diyorsunuz, yoksa aralar mı oluyor? 🙂
rmt: ↑13 Nov 2022, 08:25
Ve bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam amacına ulaştığına dair yalan söyledi, şimdi kendine kızıyor ve forum üyelerine kaba davranıyor. Bu arada, ona oldukça anlayışlı davrandı.
PS. Çok ilginç, seni gönderdiklerinde hep "Her şey yolunda!" diyorsun ya da aralar oluyor
Tamamen katılıyorum. Ama beni de anla. Dürüstçe yazdım (evet, biraz süsledim. Güzellik için değil, sadece öyle algıladım), ama kimin için? Burada kimse bununla ilgilenmiyor. Her şeyin yolunda gittiğini anlamaya karar verdim, kişisel mesajım beni gerçekten şaşırttı. Çok fazla mesaj göster ve anlat. Hikayeleri okuyun, daha ilginçler, size her şeyi anlatacak ve anlatacaklar. Özür dilemeyeceğim ama hangi forumda olduğumu anlıyorum, kusura bakmayın, bensiz devam edin.
[quote=rmt post_id=135125 time=1668317135 user_id=1184] Ve bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam amacına ulaştığına dair yalan söyledi, şimdi kendine kızıyor ve forum üyelerine kaba davranıyor. Bu arada, ona oldukça anlayışlı davrandı. PS. Çok ilginç, seni gönderdiklerinde hep "Her şey yolunda!" diyorsun ya da aralar oluyor [/quote] Tamamen katılıyorum. Ama beni de anla. Dürüstçe yazdım (evet, biraz süsledim. Güzellik için değil, sadece öyle algıladım), ama kimin için? Burada kimse bununla ilgilenmiyor. Her şeyin yolunda gittiğini anlamaya karar verdim, kişisel mesajım beni gerçekten şaşırttı. Çok fazla mesaj göster ve anlat. Hikayeleri okuyun, daha ilginçler, size her şeyi anlatacak ve anlatacaklar. Özür dilemeyeceğim ama hangi forumda olduğumu anlıyorum, kusura bakmayın, bensiz devam edin.
Kusura bakma ama anladığım kadarıyla sen annenin amcığısın..k. Dilekleriniz yalnızca sizindir. Bizden ne istiyorsun? Bana annenin numarasını ver, ona planlarını (arzularını) anlatayım. Herkes için farklı olduğunu anlayın, belirli bir tarif yoktur. Çocukluk hayalleriniz yakında gerçekleşecek.
28 saniye sonra gönderildi:
Kusura bakma ama anladığım kadarıyla sen annenin amcığısın..k. Dilekleriniz yalnızca sizindir. Bizden ne istiyorsun? Bana annenin numarasını ver, ona planlarını (arzularını) anlatayım. Herkes için farklı olduğunu anlayın, belirli bir tarif yoktur. Çocukluk hayalleriniz yakında geçecek.
Kusura bakma ama anladığım kadarıyla sen annenin amcığısın..k. Dilekleriniz yalnızca sizindir. Bizden ne istiyorsun? Bana annenin numarasını ver, ona planlarını (arzularını) anlatayım. Herkes için farklı olduğunu anlayın, belirli bir tarif yoktur. Çocukluk hayalleriniz yakında gerçekleşecek.
[size=85] [color=green]28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kusura bakma ama anladığım kadarıyla sen annenin amcığısın..k. Dilekleriniz yalnızca sizindir. Bizden ne istiyorsun? Bana annenin numarasını ver, ona planlarını (arzularını) anlatayım. Herkes için farklı olduğunu anlayın, belirli bir tarif yoktur. Çocukluk hayalleriniz yakında geçecek.
PS. Çok ilginç, seni gönderdiklerinde hep "Her şey yolunda!" diyorsun ya da aralar oluyor
Tamamen katılıyorum. Ama beni de anla. Dürüstçe yazdım (evet, biraz süsledim. Güzellik için değil, sadece öyle algıladım), ama kimin için? Burada kimse bununla ilgilenmiyor. Her şeyin yolunda gittiğini anlamaya karar verdim, kişisel mesajım beni gerçekten şaşırttı. Çok fazla mesaj göster ve anlat. Hikayeleri okuyun, daha ilginçler, size her şeyi anlatacak ve anlatacaklar. Seni affetmeyeceğim ama hangi forumda olduğumu anlıyorum, kusura bakma, bensiz devam et.
Bence her şey zaten yolunda gidiyor sizin için doğru yön. Ama daha hızlı olmasını istiyorum, bu anlaşılabilir bir durum. Benim tavsiyem standarttır. Yavaş yavaş fiziksel temas miktarını artırın. Herhangi bir nedenle ve sadece iyi bir ruh hali için bir öpücük ve sarılma. Küstahlık ve sinir bozuculuk olmadan, ama sürekli ve giderek daha açık bir şekilde.
[quote=Maksik90 post_id=135345 time=1668357662 user_id=8622] [quote=rmt post_id=135125 time=1668317135 user_id= 1184] Ve bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam amacına ulaştığına dair yalan söyledi, şimdi kendine kızıyor ve forum üyelerine kaba davranıyor. Bu arada, ona oldukça anlayışlı davrandı. PS. Çok ilginç, seni gönderdiklerinde hep "Her şey yolunda!" diyorsun ya da aralar oluyor [/quote] Tamamen katılıyorum. Ama beni de anla. Dürüstçe yazdım (evet, biraz süsledim. Güzellik için değil, sadece öyle algıladım), ama kimin için? Burada kimse bununla ilgilenmiyor. Her şeyin yolunda gittiğini anlamaya karar verdim, kişisel mesajım beni gerçekten şaşırttı. Çok fazla mesaj göster ve anlat. Hikayeleri okuyun, daha ilginçler, size her şeyi anlatacak ve anlatacaklar. Seni affetmeyeceğim ama hangi forumda olduğumu anlıyorum, kusura bakma, bensiz devam et. [/quote] Bence her şey zaten yolunda gidiyor sizin için doğru yön. Ama daha hızlı olmasını istiyorum, bu anlaşılabilir bir durum. Benim tavsiyem standarttır. Yavaş yavaş fiziksel temas miktarını artırın. Herhangi bir nedenle ve sadece iyi bir ruh hali için bir öpücük ve sarılma. Küstahlık ve sinir bozuculuk olmadan, ama sürekli ve giderek daha açık bir şekilde.
Merak etme . En önemli şeyi yaptın, artık ona olan arzularını biliyor. Bence kendini iç çamaşırlarıyla göstermesinin bir nedeni var. Eminim onun da senin hakkında düşünceleri vardır, sadece onları uzaklaştırır. İnanın bana, oğlunuzun sizi istediğini bildiğiniz halde bunu düşünmemek mümkün değil. Bu yüzden sabırlı olun ve bekleyin. Başarılı olacaksın.
These users thanked the author Katia for the post (total 2):
Merak etme . En önemli şeyi yaptın, artık ona olan arzularını biliyor. Bence kendini iç çamaşırlarıyla göstermesinin bir nedeni var. Eminim onun da senin hakkında düşünceleri vardır, sadece onları uzaklaştırır. İnanın bana, oğlunuzun sizi istediğini bildiğiniz halde bunu düşünmemek mümkün değil. Bu yüzden sabırlı olun ve bekleyin. Başarılı olacaksın.
[quote=Maksik90 post_id=137461 time=1668788691 user_id=8622] Teşekkür ederim Katya, ama artık inanmayı bıraktım. Muhtemelen haklıdır. Bunların hepsi yanlış [/quote] Doğru mu yanlış mı, zaman gösterecek. İnancını kaybetme.
Katia: ↑18 Nov 2022, 16:24
Merak etmeyin. En önemli şeyi yaptın, artık ona olan arzularını biliyor. Bence kendini iç çamaşırlarıyla göstermesinin bir nedeni var. Eminim onun da senin hakkında düşünceleri vardır, sadece onları uzaklaştırır. İnanın bana, oğlunuzun sizi istediğini bildiğiniz halde bunu düşünmemek mümkün değil. Bu yüzden sabırlı olun ve bekleyin. Senin için her şey yoluna girecek.
her şey doğru. Şimdi bunu düşünüyor. Doğru mu yanlış mı? Ama sonra bunun korkutucu olmadığını fark ediyor
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
[quote=Katia post_id=137399 time=1668777854 user_id=8627] Merak etmeyin. En önemli şeyi yaptın, artık ona olan arzularını biliyor. Bence kendini iç çamaşırlarıyla göstermesinin bir nedeni var. Eminim onun da senin hakkında düşünceleri vardır, sadece onları uzaklaştırır. İnanın bana, oğlunuzun sizi istediğini bildiğiniz halde bunu düşünmemek mümkün değil. Bu yüzden sabırlı olun ve bekleyin. Senin için her şey yoluna girecek. [/quote] her şey doğru. Şimdi bunu düşünüyor. Doğru mu yanlış mı? Ama sonra bunun korkutucu olmadığını fark ediyor
[quote=vikylechka75 post_id=137482 time=1668794996 user_id=2857]hiçbir şey doğru değil. Şimdi bunu düşünüyor. Doğru mu yanlış mı? Ama o zaman bunun korkutucu olmadığını anlayacaktır [/quote] Her şeyin böyle olmasını umacağım. Teşekkür ederim
[quote=evgeny25 post_id=233256 time=1690128395 user_id=19509] Her şeyin nasıl bittiğini merak ediyorum [/quote] Nasıl bitti??? Bir yıl geçti bile. Muhtemelen üç aydır kendi anaokulları var :)
Katia: ↑19 Sep 2022, 09:28
Oğlum bana başka birinin iç çamaşırımı giydiğini hayal ettiğini söyleseydi gücenir ve onu altı ay boyunca seks yapmadan bırakırdım
Ve Görünüşe göre sen zalimsin(( (Kendi oğlunu sevgisiz nasıl bırakabilirsin?
[quote=Katia post_id=112066 time=1663568889 user_id=8627] Oğlum bana başka birinin iç çamaşırımı giydiğini hayal ettiğini söyleseydi gücenir ve onu altı ay boyunca seks yapmadan bırakırdım [/quote]Ve Görünüşe göre sen zalimsin(( (Kendi oğlunu sevgisiz nasıl bırakabilirsin?
[quote=vikylechka75 post_id=137482 time=1668794996 user_id=2857] Ama o zaman bunun korkutucu olmadığını anlayacaktır [/quote]Siz de aynı yola mı gittiniz?
Elastik kalçalı ve göğüslü MİNYATÜR GÜZELLİK!
28+ YAŞINDAN YETERLİ BİR ERKEĞİ ZİYARET ETMEYİ BEKLİYORUM
Seninle iç çamaşırı, tayt ve topuklu ayakkabılarla buluşacağım! Nazik SEX, tatlı CUNI, derin...