Güzel kızlar için yakıcı bir soru
-
Автор темыwladim40
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Güzel kızlar için yakıcı bir soru
Merhaba. Sevgili bayanlara bir soru. Bir masaj salonunda masöz tarafından gerçekleştirilen Erotik Lingam masajı. Bu ihanet mi? Teşekkür ederim .
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Re: Güzel kızlara sorulan soru
Ne düşündün: forumdaki kızlar çok ateşli! Kızartıp yiyecekler! Ve hiç kemik bırakmayacaklar! :hırçın:wladim40: ↑21 Jul 2023, 21:04 Ah, her şey ne kadar ciddi.Siteye yakın zamanda kaydoldum, baktım - burası zoofillerle dolu, köpeklerle sevişiyorlar, birisi kız kardeşleriyle yatıyor, kocalar karılarını arkadaşlarına teklif ediyor ya da onları üçlü olarak baştan çıkarıyor. Ve bunların arasında , masum bir şakayla, nüfuz etmeden bir masaj üyesine gidiyorum ve işte bu, düşmüş adam. Kızlar özellikle katıdır
Fikriniz için hepinize teşekkür ederim. Teşekkür ederiz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 2 months
wladim40, insanların hayal gücü bir şeydir pek mümkün değil Arzularını gerçekleştirebilecekler mi? orada, aynı hayalperestler bunu özellikle körükleyebilir. diğeri ise olduğu gibi söyleyecekleri gerçek bir durum aslında
-
Автор темыwladim40
- Flört etmek
Bu, burada bana söyledikleri gibi, her şeyin benimle ilgili olduğu anlamına geliyor. Ve evlilikteki sadakati kırmak istiyordu ve (birçok!) kullanıcının fantezilerine inanıyordu. Pişmanım
Dürüst olmak gerekirse bazı fanteziler karşısında şok oldum.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 2 months
wladim40, elbette sende) karınla konuş , belki seni şaşırtacaktır, onun için bunun hile olmadığı ortaya çıktı))
-
Автор темыwladim40
- Flört etmek
Belki . Ama belki de öyledir, ben konuştum, o itiraz etti. Hiçbir yere gitmedi ama şüphe devam edecek. Evet, bir saatlik zevk için 3000 ödemek yazık oldu.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Bu parayı şunun için kullanmak daha iyi: kız arkadaşınızla sinemaya gidin, yürüyüşe çıkın, dondurma yiyin, ona bir buket çiçek alın ve evde sevişin)
Doğru)
Bu parayı şunun için kullanmak daha iyi: kız arkadaşınızla sinemaya gidin, yürüyüşe çıkın, dondurma yiyin, ona bir buket çiçek alın ve evde sevişin)
-
Автор темыwladim40
- Flört etmek
Tavsiyen için teşekkürler. Tüm bu eğlence için zaten yeterli para var. 2 hafta içinde denize gideceğiz, orada çok işimize yarayacak

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Size iyi eğlenceler diliyorum denizde iyi dinlenmeler))) Ve çok farklı ve tutkulu seks)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 11 months
Yine de biraz para kazan. Ve hayatta daha fazlasını denemeniz gerekiyor (elbette ötesine geçmeden). Peki denize mi gidiyorsun? Tayland’a değil mi? Tayland’daysanız Body2Body masaj salonunu birlikte ziyaret etmeyi unutmayın. Hatırlanması gereken bir şey olacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 6 months
Bütün bu hayvanlarla cinsel ilişkiler, kız kardeşler, üçlüler, çoğu durumda ya sadece bir fantezi (ki bu hile sayılmaz) ya da rızayla oluyor dahil olan tüm tarafların) ) ve siz bunun vatana ihanet olup olmadığını sordunuz mu? Buna karınızın rızası olmadan bunun vatana ihanet olduğu cevabını verdiler. Kimse fantezinin kendisini kınamadı)) Fantezinin kendisi, forumdaki diğer bazılarıyla karşılaştırıldığında genellikle masumdur. Ancak sorulan belirli bir soruya belirli bir yanıt aldınız.wladim40: ↑21 Jul 2023, 21:04 Ah, her şey ne kadar ciddi.Siteye yakın zamanda kaydoldum, baktım - burası zoofillerle dolu, köpeklerle sevişiyorlar, birisi kız kardeşleriyle yatıyor, kocalar karılarını arkadaşlarına teklif ediyor ya da onları üçlü olarak baştan çıkarıyor. Ve bunların arasında , masum bir şakayla, nüfuz etmeden bir masaj üyesine gidiyorum ve işte bu, düşmüş adam. Kızlar özellikle katıdır
Fikriniz için hepinize teşekkür ederim. Teşekkür ederim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 55 Replies
- 3279 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 0 Replies