Kadın alkolizmi
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Kadın alkolizmi
Burada alkolik bir kocayla yaşamayla ilgili klasik acıları okudum.
Ama aynı zamanda kadın alkolizmi de var. Erkeklere soru ve erkekler - bir alkolikle evlilik veya ilişki içinde miydiniz (ya da şu anda)? Nasıl bir şey, ne gibi sürprizler ve sıkıntılar getiriyor? Hastalığın hangi aşaması vinishko-chan veya aşırı içki tüketimi ve tüm sonuçlarıyla birliktedir.
Paylaşın ve tartışın)
Ama aynı zamanda kadın alkolizmi de var. Erkeklere soru ve erkekler - bir alkolikle evlilik veya ilişki içinde miydiniz (ya da şu anda)? Nasıl bir şey, ne gibi sürprizler ve sıkıntılar getiriyor? Hastalığın hangi aşaması vinishko-chan veya aşırı içki tüketimi ve tüm sonuçlarıyla birliktedir.
Paylaşın ve tartışın)
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Martin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kadın alkolizmi
Markul, tartışılacak ne var? Her şey erkeklerle aynı, yalnızca bozulma zamanla çok daha hızlı oluyor.
Ve tedavisi/düzeltilmesi imkansızdır, uyuşturucuyla aynı bağımlılıktır. Yalnızca yasaldır ve devlet tarafından onaylanmıştır.
Ve tedavisi/düzeltilmesi imkansızdır, uyuşturucuyla aynı bağımlılıktır. Yalnızca yasaldır ve devlet tarafından onaylanmıştır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
hayır, her şey farklı, adamın işten gelen kadını çıldırdı, önce kurumsal partiler vardı, sonra kız arkadaşlar, karaoke barlar, görünüşte düzgün bir aile, sonra işten eve masanın altından gelmeye başladı ve her hafta sonu akşama kadar içki içiyordu. sabah, kulüpler.
sonra kendi içinde bir buket hastalık buldu, arkadaşlarıyla birlikte amında başkasının spermiyle alkol takviyesi yaptığı ve eve getirdiği ortaya çıktı, fark etmedi ve başkasının sikişini yaptı sperm ve gök gürültüsü gelene kadar mutlu bir boynuzluydu. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, yatakta istediğini vermedi ve işyerinde iki adam tarafından carparat’ta bir orospu gibi dövüldü.
boşandı, şimdi sessizce ölene kadar içiyor, eski sevgilisini hatırlıyor, o bir ekstrem spor hayranı, bu yüzden ona saygı duyuyorum, ona acelesi olduğunu ve kabul edilmesi gerektiğini söyledim ve hayattaki bir cinsel macera olarak anlaşılıyor, bir sınav değil, onu kaybettiği için üzgün, diyor ki, artık onu affedebilirim, bunu başkalarıyla da denedim ama eski sevgilimin amının portakal gibi koktuğunu söylüyor ama bu öyle değil aynı, kısacası Vichukha’yla yaşamak daha iyi ama aşk ve şefkat içinde...
sonra kendi içinde bir buket hastalık buldu, arkadaşlarıyla birlikte amında başkasının spermiyle alkol takviyesi yaptığı ve eve getirdiği ortaya çıktı, fark etmedi ve başkasının sikişini yaptı sperm ve gök gürültüsü gelene kadar mutlu bir boynuzluydu. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, yatakta istediğini vermedi ve işyerinde iki adam tarafından carparat’ta bir orospu gibi dövüldü.
boşandı, şimdi sessizce ölene kadar içiyor, eski sevgilisini hatırlıyor, o bir ekstrem spor hayranı, bu yüzden ona saygı duyuyorum, ona acelesi olduğunu ve kabul edilmesi gerektiğini söyledim ve hayattaki bir cinsel macera olarak anlaşılıyor, bir sınav değil, onu kaybettiği için üzgün, diyor ki, artık onu affedebilirim, bunu başkalarıyla da denedim ama eski sevgilimin amının portakal gibi koktuğunu söylüyor ama bu öyle değil aynı, kısacası Vichukha’yla yaşamak daha iyi ama aşk ve şefkat içinde...
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
İlkbaharda bir sınıf arkadaşımla tanıştım. Karısı içti ve şehrin her yerinde onu aradı.
Muhtemelen beş yıldır birbirimizi görmüyoruz. Yaklaşık 10 dakika konuştuk ve eşimin durumunu bile sormadım. Konu öyle ki bir daha gündeme getirmemek daha iyi. Kendisi bundan bahsetti. Onu birkaç yıl önce öldürdükleri ortaya çıktı. Kendi içki arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü. Hikaye çok komik olmasa da öğreticidir. 30 yaşında ölmek çok erken. Ah, 30 yaşında bile değildi. Onun için üzülüyorum elbette.
Ah, durumu iyi. Tekrar evlendi ve anladığım kadarıyla oldukça mutlu.
Muhtemelen beş yıldır birbirimizi görmüyoruz. Yaklaşık 10 dakika konuştuk ve eşimin durumunu bile sormadım. Konu öyle ki bir daha gündeme getirmemek daha iyi. Kendisi bundan bahsetti. Onu birkaç yıl önce öldürdükleri ortaya çıktı. Kendi içki arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü. Hikaye çok komik olmasa da öğreticidir. 30 yaşında ölmek çok erken. Ah, 30 yaşında bile değildi. Onun için üzülüyorum elbette.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Zorba Carrie, Üstü kendinize saklayın, Alexsss, Beluga, Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years
Reklam yapsın, "Portakal kokulu, HIV’li bir kız arıyorum, aşk ve şefkat için! Her yaştan ve görünümden HIV’li bir araba dolusu insan bu tür insanları bulacaktır. Ancak portakal kokusuyla bu bir gerçek değil.
- These users thanked the author olga.yamenko for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
Ve hiç kimse onun başkalarına HIV bulaştıracağı konusunda tetikte değil ve HIV’i eve götürüp karılarına bulaştırıyorlar! Her ne kadar insanlar kafalarıyla değil de penislerinin kafalarıyla düşünürlerse, o zaman kendileri de kendilerinin ve sevdiklerinin hayatlarını mahveder ve ölüm getirirler. İyi bir arkadaşım var, o artık evli ama bekarken farklı erkeklerle birçok cinsel ilişkisi vardı; hikayelerine göre seks her zaman sadece prezervatifle yapılıyordu! Ancak ilişki yakın bir şeye dönüşürse ve partner ona prezervatifsiz teklif ederse, herkese standart şekilde cevap verdi, hadi gidip tam test yaptıralım, sen ve ben de, ya benim hastalıksız ve kısır olduğumu göreceksiniz. Testlerinizde sizin de temiz olduğunuzdan emin olacağım. Doğru olanı yaptı.
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
- Serg_A, Korsan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
..burada yaban turpunu onsuz anlayamazsın bir çevirmen!((( :üzgünüm:Vlad38: ↑23 Jul 2023, 01:50 hayır, her şey farklı, adamın işten gelen kadını çıldırdı, ilk başta kurumsal partiler vardı, sonra kız arkadaşlar, karaoke barlar, görünüşte düzgün bir aile, sonra işten eve masanın altından gelmeye başladı ve her hafta sonu sabaha kadar içki seansları vardı, kulüpler vardı
sonra kendisinde bir buket hastalık buldu, amcığına başkasının spermiyle arkadaşlarıyla alkol takviyesi yaptığı ve eve getirdiği ortaya çıktı, yapmadı. fark etti ve başkasının spermiyle sikildi ve gök gürültüsü gelene kadar mutlu bir boynuzluydu. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, yatakta istediğini vermedi ve işyerinde iki adam tarafından carparat’ta bir orospu gibi dövüldü.
boşandı, şimdi sessizce ölene kadar içiyor, eski sevgilisini hatırlıyor, o bir ekstrem spor hayranı, bu yüzden ona saygı duyuyorum, ona acelesi olduğunu ve kabul edilmesi gerektiğini söyledim ve hayattaki bir cinsel macera olarak anlaşılıyor, bir sınav değil, onu kaybettiği için üzgün, diyor ki, artık onu affedebilirim, başkalarıyla denedim ama eski sevgilimin amının portakal gibi koktuğunu söylüyor ama bu o değil aynı, kısacası, Vichukha’yla yaşamak daha iyi ama aşk ve şefkat içinde...
-
- heyecanlanıyorum

🤣
portakal veya başka bir kokuya sahip olan bu olabilir gerçekten sadece bir çeşit portakal aromalı alkol alırsa olur, bunu kesinlikle biliyorum çünkü bir ilişkim vardı ve adam bana Asti Martini içtikten sonra amının kokusunu sevdiğimi söyledi, oradaki koku senin hoşuna gittiğini söylüyor Asti Martini)
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
- Tanya, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
...36, 41,44, 57..bu, ilişki yaşadıkları ve başka bir dünyaya giden evli kadınların sayısını artırdı!
Ağır içki içen değillerdi, sadece çok içki içtiler ve sık sık!
Evet, evsizlerden yazmıyorum!
Ağır içki içen değillerdi, sadece çok içki içtiler ve sık sık!
Evet, evsizlerden yazmıyorum!

-
- heyecanlanıyorum
Ve listelediğiniz kadınların öldüğü gerçeği, yani büyük ihtimalle eğer o yaşta öldülerse, doğal olarak hastaydılar ve kimlikleri belirlenemiyordu, ancak onlara virüs bulaşmış olabilir HIV ve daha sonra ilacı düzenli olarak almayınca bu durum AIDS’e ve ardından ölüme dönüştü. Pek çok kişiye test bile yapılmıyor veya tedavi edilmiyor. Ve açıkça bir fahişe hayatı yaşadıkları göz önüne alındığında, AIDS’ten ölmek büyük bir seçenek. Muhtemelen birçoğunun sahip olduğu şey buydu.
"Evsiz" kavramı herkes için farklıdır, nasıl olduğunu hiç unutmayacağım metro beni 5 dakikalığına karşılarken beni bir toplantıya davet etti ve "Saçlarımız ağaracak, SOSİS de olacak" dedi!) Duyduğumda ilk başta anlamadım ama adam Masada bir kızla tanışırken masanın üzerindeki sosisin zaten onun zengin bir talip olduğunu gösterdiğini düşünüyor) ama muhtemelen Tanrı bu kızın bir parça sosis yemesini yasakladığı için, en az bir yıl boyunca onu yaymak zorunda kalacak her gün bu "oligarşiye" ayak uyduruyorum))
Ve listelediğiniz kadınların öldüğü gerçeği, yani büyük ihtimalle eğer o yaşta öldülerse, doğal olarak hastaydılar ve kimlikleri belirlenemiyordu, ancak onlara virüs bulaşmış olabilir HIV ve daha sonra ilacı düzenli olarak almayınca bu durum AIDS’e ve ardından ölüme dönüştü. Pek çok kişiye test bile yapılmıyor veya tedavi edilmiyor. Ve açıkça bir fahişe hayatı yaşadıkları göz önüne alındığında, AIDS’ten ölmek büyük bir seçenek. Muhtemelen birçoğunun sahip olduğu şey buydu.
-
- En güçlü orgazm!
*sosis yiyin yavaşça
Sonuçlarınıza hayran kaldım!((olga.yakemenko: ↑23 Jul 2023, 11:30"evsiz" kavramı onlar için farklıdır millet, asla unutmayacağım metroda buluştuklarında 5 dakika görüştüklerinde beni toplantıya davet etti ve “otururuz, SOSİS de olacak!” dedi!) Duyduğumda ben de yapmadım. İlk başta anlamıyorum ama adam masada bir kızla buluştuğunda sosisin masada olduğunu düşünüyor, zaten zengin bir damat olduğunu gösteriyor) ve muhtemelen Tanrı bu kıza bir parça sosis yemesini yasakladığı için , o zaman en az bir yıl boyunca her gün bu "oligarşiye" bacaklarını açmak zorunda kalacak))
Ve listede yer alan kadınların öldüğü gerçeği, yani büyük ihtimalle o yaşta öldülerse, doğal olarak öyleydiler Hastaydılar ve enfeksiyon kapmamışlardı ama HIV kapmış olabilirlerdi ve ilacı düzenli almazlarsa AIDS’e dönüştü ve sonrasında ölüm oldu. Pek çok kişiye test bile yapılmıyor veya tedavi edilmiyor. Ve açıkça bir fahişe hayatı yaşadıkları göz önüne alındığında, AIDS’ten ölmek büyük bir seçenek. Birçoğunun sahip olduğu şey daha muhtemel.
*sosis yiyin yavaşça

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
olga.yakemenko, kelimeleri bilerek mi çarpıtıyorsun? ? Yoksa bu kadar "okuma-yazma" mı?!?

- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Hafta sonu
-
- heyecanlanıyorum

5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
. Senin adına sevindim, devam et

5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Hahaha... iki kez tahmin et, üçüncü deneme hariç tutuldu, çünkü yalnızca iki cevap olabilir, "özel olarak" veya "özel olarak değil"
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Görünüşe göre zenginliği sayesinde bunu karşılayabiliyor.
Kulaklarını mı yiyor?

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 4):
- Serg_A, Mancuso, Tolkala, Anatolik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Tedavi görmüyoruz. Adet dönemiyle birlikte ilaçların da ortadan kaybolduğunu öğrendim.
Çocuklar, sizin Nika’nız her zaman ayık
Çocuklar, sizin Nika’nız her zaman ayık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
O halde ananas kokusuyla daha iyi olur, çünkü limon gülümsemeye neden olmaz, daha çok ekşi bir yüz buruşturma.
-
- En güçlü orgazm!
Ama ayrıca delirmeye başlayan bir kız arkadaş da vardı ve haftanın ortasında birkaç gün eğlenceye çıkıp eski sevgililerinden biriyle, örneğin benimle takılabilirdi. Eşim pek beğenmedi ama ben oldukça memnun kaldım.
Evdeki deliler, kendi işleri ve bizzat işveren dışında hiçbir sonuç yoktu, devamsızlıkla uğraşacak kimse yoktu ve onsuz da normal bir şekilde idare ediyorlardı.
Bir arkadaşlık sitesinden bir tane daha hatırladım, herhangi biriyle sevişmekten utanmamak için bilerek şişmanlıyor. Seksi seviyor ama kendinden utanıyor. )) Kafasında çok şişman hamamböcekleri.
Tabii ki bu durum kendilerine bu hale gelenlerle ilişki kurmadım sosyal bir sorun. Ve kendilerini kaptıranlar da vardı ve bazılarıyla bu temelde anlaştılar. Genellikle hafta sonları oldukça kontrollü bir şekilde içilir.
Ama ayrıca delirmeye başlayan bir kız arkadaş da vardı ve haftanın ortasında birkaç gün eğlenceye çıkıp eski sevgililerinden biriyle, örneğin benimle takılabilirdi. Eşim pek beğenmedi ama ben oldukça memnun kaldım.

Bir arkadaşlık sitesinden bir tane daha hatırladım, herhangi biriyle sevişmekten utanmamak için bilerek şişmanlıyor. Seksi seviyor ama kendinden utanıyor. )) Kafasında çok şişman hamamböcekleri.
-
- En güçlü orgazm!
Bu bana bir kocanın tecavüze uğrayan karısına limon yemeyi teklif etmesiyle ilgili şakayı hatırlattı. ))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- İskender
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Bir kız vardı, farklı sınıflarda okuduk, bir annesi vardı.
Kocası uzun zaman önce öldü.
Bazen içki ısmarlamak istedi.
Ve şimdi ben yavaşladığımı fark ettim, şarap ya da votka alıp birlikte oturmam gerekiyordu.
Onu becermek istedim ama sanırım metresi olurdum ve pek çok kez bir sevgiliye ihtiyaç duydum. kadın, ama bir şekilde bunu düşünmedim. Ve çoğu zaman yalnız yaşıyordu.
Kocası uzun zaman önce öldü.
Bazen içki ısmarlamak istedi.
Ve şimdi ben yavaşladığımı fark ettim, şarap ya da votka alıp birlikte oturmam gerekiyordu.
Onu becermek istedim ama sanırım metresi olurdum ve pek çok kez bir sevgiliye ihtiyaç duydum. kadın, ama bir şekilde bunu düşünmedim. Ve çoğu zaman yalnız yaşıyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Birçok insan hayatta yavaşladığımız durumlarla karşılaşır. Bu bana sık sık oluyordu, fırsatım vardı ama kaçırdım, sonra pişman oldum.
Bir zamanlar birlikte doğada dinlenirken bir adam vardı. Beni tenha bir yere sıkıştırdı, her yerime el yordamıyla dokundu, neredeyse külotumu çıkaracaktı, peki, pes et seni aptal, hayır. Küçüldüm, evliyim, yapamam.
Şimdi pişmanım. Ben verirdim ama sen kendini teklif etmeyeceksin ve o artık uygun değil.
Bir zamanlar birlikte doğada dinlenirken bir adam vardı. Beni tenha bir yere sıkıştırdı, her yerime el yordamıyla dokundu, neredeyse külotumu çıkaracaktı, peki, pes et seni aptal, hayır. Küçüldüm, evliyim, yapamam.
Şimdi pişmanım. Ben verirdim ama sen kendini teklif etmeyeceksin ve o artık uygun değil.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 11 months
Bunu yapıp pişman olmak, yapmayıp pişman olmaktan daha iyidir tüm hayatın boyuncaVeronika: ↑09 Aug 2023, 07:38 Birçok insanın hayatında öyle durumlar oluyor ki yavaşlıyoruz. Bu bana sık sık oluyordu, fırsatım vardı ama kaçırdım, sonra pişman oldum.
Şimdi pişmanım. İsterdim ama sen teklif etmiyorsun ve o da artık uygun değil.
- These users thanked the author Vahşi Eskimo for the post:
- Veronika
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Bir kız arkadaşı vardı, çok içki içiyordu. O da 15 yaşında ölü bulundu. 25. Ve biri vergi müfettişiydi, hafta sonları çöpteydim, kendime bakmayı bıraktım, emekli olmadan önce nasıl çalışıyordu?Marinka: ↑23 Jul 2023, 09:55 Baharda bir sınıf arkadaşımla tanıştım. Karısı içti ve şehrin her yerinde onu aradı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Yerdeki komşu. Merdiven boşluğu çok büyük, iki asansör ve beş daire var. İşten eve dönerken küçük asansörün kapısının yanında duruyor. Onu kucağına aldı, evinin kapısına ulaştı, zorlukla ayağa kalktı ve telefonu çaldı...
Evde sadece kayınvalidesi vardı. Matyukov üç kutu duydu! Beni gelinini sarhoş etmekle suçladı... Akşam kocası gelip işleri halletti. Ona "Odessa’da çatı kaplama keçesinin ne kadar olduğunu" anlattım. Sanırım anlıyorum.
Bir hafta sonra Cumartesi günü ayak işleri için dışarı çıktım ve yine ortalıkta durduğunu gördüm. Cesedin üzerinden geçti, asansörü çağırdı ve gitti. Pazar akşamı, bedenimi kaldırmadığım ve kapı zilini çalmadığım için komşunun kocası işleri halletmeye tekrar geldi. Ona siktirip gitmesini ve onu daireden dışarı atmasını söylemek zorunda kaldım. İki ay boyunca konuşmadık...
Evde sadece kayınvalidesi vardı. Matyukov üç kutu duydu! Beni gelinini sarhoş etmekle suçladı... Akşam kocası gelip işleri halletti. Ona "Odessa’da çatı kaplama keçesinin ne kadar olduğunu" anlattım. Sanırım anlıyorum.
Bir hafta sonra Cumartesi günü ayak işleri için dışarı çıktım ve yine ortalıkta durduğunu gördüm. Cesedin üzerinden geçti, asansörü çağırdı ve gitti. Pazar akşamı, bedenimi kaldırmadığım ve kapı zilini çalmadığım için komşunun kocası işleri halletmeye tekrar geldi. Ona siktirip gitmesini ve onu daireden dışarı atmasını söylemek zorunda kaldım. İki ay boyunca konuşmadık...
- These users thanked the author Shompol34 for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Korsan
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Ramrod34, bu hikayeden yola çıkmak mümkün olabilir iyi bir duruş -ap

- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Mancuso, Shompol34
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Bu çok korkutucu bir şey, bir kadının alkol bağımlısı olması daha kolaydır ama atlaması neredeyse imkansızdır! Çok nadiren birisi başarılı oldu
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Teklif etmiyorsun ve sikilmeden çekip gidiyorsun.Veronika: ↑09 Aug 2023, 07:38 Birçok insanın hayatında öyle durumlar oluyor ki yavaşlıyoruz. Bu bana sık sık oluyordu, fırsatım vardı ama kaçırdım, sonra pişman oldum.
Şimdi pişmanım. Ben verirdim ama sen teklif etmiyorsun, o da artık uygun değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 10 months
Kadınlar içki içemez. Sarhoş bir kadın amın sahibi değildir. Hepsi bir ağızdan sikişiyorlar.
-
- Nirvana’dayım
)))) Ahah, ama erkekler içki içebilir mi?))) Adam çiftliğinizin patronu mu?)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Herkes içebilir. Girişte kusan kimse ortalıkta yatmamalı. Yani neredeyse imkansız. Hayatta başka türlüsünün imkansız olduğu anlar vardır.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Marinka,
Meslektaşım, hangisi Bu, gündelik sarhoşluğu alkolizmden ayıran bir işaret midir?
:ayyy:
Meslektaşım, hangisi Bu, gündelik sarhoşluğu alkolizmden ayıran bir işaret midir?

-
- Nirvana’dayım
))) Meslektaşım. Evde sarhoşluk yoktur. Sadece alkolizm var.Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 19:58 Marinka ,
Meslektaşım, gündelik sarhoşluğu alkolizmden ayıran işaret nedir?![]()
![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Her gün, evde aile ve her yerde alkolizmle günlük yaşamda geçiyor kiminleDr. Watson: ↑07 Sep 2023, 19:58 Marinka ,
Meslektaşım, gündelik sarhoşluğu alkolizmden ayıran işaret nedir?![]()
![]()
-
- heyecanlanıyorum
Marinka,
Yapmıyorum kabul etmek. Narkologlar bu iki durumu birbirinden ayırıyor, günlük sarhoşluğu alkolizmin habercisi olarak görüyorlar, okuyun, ilginç olacak. Alkolizm zaten bir hastalıktır. Bir alkolik içmek için bir neden aramıyor, bağımlıdır ve günlük sarhoşluk henüz bağımlılık belirtileri taşımamaktadır, ancak kişinin bir nedene, herhangi bir nedene ihtiyacı vardır, hatta Bastille Günü :şamp :
Yapmıyorum kabul etmek. Narkologlar bu iki durumu birbirinden ayırıyor, günlük sarhoşluğu alkolizmin habercisi olarak görüyorlar, okuyun, ilginç olacak. Alkolizm zaten bir hastalıktır. Bir alkolik içmek için bir neden aramıyor, bağımlıdır ve günlük sarhoşluk henüz bağımlılık belirtileri taşımamaktadır, ancak kişinin bir nedene, herhangi bir nedene ihtiyacı vardır, hatta Bastille Günü :şamp :
-
- Nirvana’dayım
İlk defa duyuyorum. Bir bağlantı yayınlayın.Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 20:15 Marinka ,
Kabul etmiyorum. Narkologlar bu iki durumu birbirinden ayırıyor, günlük sarhoşluğu alkolizmin habercisi olarak görüyorlar, okuyun, ilginç olacak. Alkolizm zaten bir hastalıktır Bir alkolik içmek için bir neden aramaz, bağımlıdır ve günlük sarhoşluk henüz bağımlılık belirtileri taşımaz, ancak kişinin bir nedene, herhangi bir nedene ihtiyacı vardır, hatta Bastille Günü :shamp:
-
- heyecanlanıyorum
Belukha,
Bilmiyorum katılıyorum, alkolizm bu bir bağımlılık, arkadaşa ihtiyacı yok, bir doza ihtiyacı var ama arkadaş ve sebep arayışı sadece günlük sarhoşluktan başka bir şey değil.
Şakadaki gibi, bir koca eşini arıyor Yeni yıl kurumsal partisinden sonra eşim telefonu arıyor, bir erkek sesi cevap veriyor
Koca - Eşim nerede
Ses - Seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım, karın dün çok içti ve onu terk ettik burada
Koca - Bu olamaz! Ağzına bile koymuyor
Telefondaki ses - Ve yine seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım -))
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Marinka,
Bağlantı göndermenize izin vermiyor, sadece arama yazın: evde alkolizm ve günlük sarhoşluk farklılıkları
Bilmiyorum katılıyorum, alkolizm bu bir bağımlılık, arkadaşa ihtiyacı yok, bir doza ihtiyacı var ama arkadaş ve sebep arayışı sadece günlük sarhoşluktan başka bir şey değil.
Şakadaki gibi, bir koca eşini arıyor Yeni yıl kurumsal partisinden sonra eşim telefonu arıyor, bir erkek sesi cevap veriyor
Koca - Eşim nerede
Ses - Seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım, karın dün çok içti ve onu terk ettik burada
Koca - Bu olamaz! Ağzına bile koymuyor
Telefondaki ses - Ve yine seni hayal kırıklığına uğratmak zorundayım -))
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Marinka,
Bağlantı göndermenize izin vermiyor, sadece arama yazın: evde alkolizm ve günlük sarhoşluk farklılıkları
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
- Beluga, Korsan
-
- Nirvana’dayım
Sistematik alkol içiyor ve hiç istek duymuyor musunuz? Buna inanıyor musun?
Alkol isteği çok çabuk gelişir. Üstelik bağımlılık çok kalıcıdır.
Her gün sarhoşluk varsa, sarhoşluktan alkolizme geçişin tek bir adımı vardır.
Okudum.Dr. Watson: ↑07 Sep 2023, 20:31 Bağlantı göndermenize izin vermiyor, sadece arama yazın: evdeki alkolizm ve evdeki sarhoşluk farklılıkları
Sistematik alkol içiyor ve hiç istek duymuyor musunuz? Buna inanıyor musun?
Alkol isteği çok çabuk gelişir. Üstelik bağımlılık çok kalıcıdır.
Her gün sarhoşluk varsa, sarhoşluktan alkolizme geçişin tek bir adımı vardır.
-
- heyecanlanıyorum
Ve beni tatilden çıkardılar, yerime geçmemi istediler. Oturup tek başıma içki içiyorum, peki bu nedir?
-)))
16 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Üstelik üç gerçek hemoroid, eğer doğumda olsaydın anlardın :üzgünüm:
Çok doğru, şimdi burada oturuyorum tek başıma konyak yudumluyorum eşim bir konferansta, zor bir gün geçirdim, 12 am, 24 meme, 6 dövme ve 12, Tanrıya şükür, sağlıklı bebekler.
Ve beni tatilden çıkardılar, yerime geçmemi istediler. Oturup tek başıma içki içiyorum, peki bu nedir?

16 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Üstelik üç gerçek hemoroid, eğer doğumda olsaydın anlardın :üzgünüm:
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
- Alice, Serg_A
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 195 Views